Αχαχαχαχαχαχα.emperormario wrote:Στο μπραφ topic τι θες να συζητησουμε? Ποιο χρώμα θα φορεθεί περισσότερο φέτος? Απο ποιον πήρε τα μάτια το παιδί του Σάκη? Αν πρέπει να παίζει βασικός ο Μαρκάνο?
/thread
Αχαχαχαχαχαχα.emperormario wrote:Στο μπραφ topic τι θες να συζητησουμε? Ποιο χρώμα θα φορεθεί περισσότερο φέτος? Απο ποιον πήρε τα μάτια το παιδί του Σάκη? Αν πρέπει να παίζει βασικός ο Μαρκάνο?
Επαναλαμβάνω. Αν κάποιος δεν είναι στη λίστα των "κατηγορουμένων" του, δεν έχει νόημα να θίγεται. Και όχι, δεν είναι 1%, στο επιβεβαιώνω. Δεν ξέρω πόσες κοπέλες έχεις γνωρίσει, αλλά επειδή εγώ έχω γνωρίσει πολλές, φίλες και φίλες φίλων, δεν είναι μόνο τα σχολιαρόπαιδα. Είναι και φοιτήτριες, είναι και γυναίκες.chriskin wrote: short version : παιρνει παντα ακραιες περιπτωσεις που ιιιιισα που υπαρχουν (κανα 1% και αμα) (η υπηρχαν καααποτε, πχ χαρακτηρες παιδιων γυμνασιου/λυκειου) και τα κανει να φαινονται σαν να ειναι κανονες. οσο αστειο και να ειναι αυτο (μερικες φορες, μερικες ειναι και βαρετο) δεν παυει να ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας.
Δεν τον θεοποιώ. Είναι άξιος θαυμασμού (για μένα) επειδή μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεται και επειδή βρίσκω σωστά τα όσα λέει, επί το πλείστον. Φυσικά και τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Για να εκφράζεται έτσι, του αρέσει ή απλά δέχεται το κράξιμο.stranger wrote: Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τον θεοποιείται τόσο πολύ. Είμαστε αρκετά μεγάλοι πλέον για να έχουμε είδωλα και επειδή κάποιος λέει πράγματα που κατά βάθος πιστεύουμε δεν σημαίνει ότι είναι και άξιος θαυμασμού. Και μην μου πείτε ότι έχει τα αρχ**ια και τα λέει χωρίς να τον νοιάζει η γνώμη των άλλων, γιατί αν ήταν όντως έτσι θα έβγαζε τα βίντεο με τη μούρη του δίπλα για να βλέπει ο κόσμος ποιος είναι!
Το ότι βρίζει δε ρίχνει το επίπεδο των άρθρων του από τη στιγμή που τις περισσότερες φορές τεκμηριώνει αυτά που λέει.Και το πιο σημαντικό: Αναξαρτήτως αν έχει δίκιο ή όχι, προσπαθεί να προκαλέσει βρίζοντας συνεχώς και δεν μπορώ να πάρω και πολύ στα σοβαρά κάποιον που νομίζει ότι προσφέρει έτσι έργο. Και όχι δεν θίχτηκα επειδή βρίζει (αν και μου τη σπάει που όλη την ώρα γκαρίζει στο μικρόφωνο). Απλά κι εγώ μπορώ να μιλάω για στερεότυπα και να βρίζω όλη την ώρα ως επιχείρημα, αλλά έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω...
Δεν τον είπα ούτε βλάκα ούτε κ*ωλόπαιδο. Βασικά δεν τον στόλισα με κανένα επίθετο. Κι εγώ βρίζω αρκετά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κ*λόπαιδο. Δεν στηρίχτηκα στις βρισιές του, είπα ότι αυτός στηρίζεται στις βρισιές του για να προκαλέσει.MpoMp wrote:Κάτι που έχω να πω με όσα βλέπω γενικά: Πόσο με ενοχλεί που πολύς κόσμος επικεντρώνεται στη γλώσσα που χρησιμοποιεί και σε κάποιες γενικευμένες δηλώσεις του mikeus για να τον χαρακτηρίσει βλάκα και κ*λοπαιδο. Μερικές φορές η άρνηση της αλήθειας (ή απλά η διαφορετική γνώμη) οδηγεί στο να βρίσεις και να απαξιώσεις αυτόν που γράφει.
Εγώ γιατί νιώθω ότι προσπαθείς να τον υπερασπιστείς λές και σου έβρισαν τον αδερφό; Καταλαβαίνω ότι τα forum είναι για να συζητάμε, αλλά μην παθιαζόμαστε κιόλας ακόμα και με τον κάθε τύπο στο Web που βγάζει βίντεο. Δεν μπορώ να πω 100% αν έχετε παθιαστεί βλέποντας μόνο τα posts σας, απλά σας φαντάζομαι να βλέπεται μια φράση κατά του ΜΠΡΑΦ και να σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!MpoMp wrote: Δεν τον θεοποιώ. Είναι άξιος θαυμασμού (για μένα) επειδή μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεται και επειδή βρίσκω σωστά τα όσα λέει, επί το πλείστον. Φυσικά και τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Για να εκφράζεται έτσι, του αρέσει ή απλά δέχεται το κράξιμο.
Δεν βρίσκω νόημα στην τελευταία σου πρόταση. Γιατί να βγάλει τα στοιχεία του στη φόρα?
Γι'αυτό όλοι λέτε "γουστάρω καφρίλα" κι άλλα τέτοια; Κι εγώ αν και μου την ψιλοσπάει τον βλέπω μπας και γελάσω με καμιά απ'αυτές τις καφρίλες. Γι'αυτό και δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Αν το 90% αυτών που λες είναι βρισιές αυτό θα κρατήσει ο κόσμος που σε ακούει... Μπορείς να πείς τη γνώμη σου και χωρίς να βρίζεις.MpoMp wrote: Το ότι βρίζει δε ρίχνει το επίπεδο των άρθρων του από τη στιγμή που τις περισσότερες φορές τεκμηριώνει αυτά που λέει.
Ξέρω κάτι καθωσπρέπει blog και κάτι σελίδες με ναφθαλίνη, που ό,τι λένε μόνο νόημα δε βγάζει και δεν υποστηρίζεται με επιχειρήματα της προκοπής. Δε χρησιμοποιεί την ακραία γλώσσα ως επιχείρημα. Την χρησιμοποιεί ως μέσο πειθούς.
Πάλι δεν καταλαβαίνεις, δεν τον θαυμάζουμε για τις απόψεις του, αλλά για το πώς τα λέει και για το ότι μας κάνει να γελάμε. Επίσης το "καλύτεροι" που λες είναι σχετικό(εξαρτάται πως ορίζεις το καλύτερος). Είπε κανείς από εδώ ότι έχει πρότυπο τον Mikeus? Την πλάκα μας κάνουμε ρε stranger στο είπα και παραπάνω. Το οτι μας αρέσουν αυτά που λέει ή ο τρόπος που τα λέει ούτε καλύτερο μας τον κάνει ούτε χειρότερό μας και ούτε τον κάνει αυτόματα πρότυπό μας.stranger wrote:Αυτό που προσπαθούσα να πω πάντως είναι ότι παρόλο που δεν σας ξέρω είμαι σίγουρος ότι το 80% από εσάς είστε πολύ καλύτεροι από τον Mikeus κι ας συμφωνείτε με τις περισσότερες απόψεις του. Όποτε δεν καταλάβαινα γιατί τον θαυμάζετε τόσο, που όταν κάποιος σας έλεγε κάτι κακό για εκείνον προσπαθούσατε να τον υπερασπιστείτε τόσο έντονα. Κι εμένα μ'αρέσει πχ το HIMYM και μου φτιάχνει τη διάθεση όταν το βλέπω, αλλά μέχρι εκεί.
Anyway, αν απλά λέγατε ατάκες του που σας φάνηκαν αστείες δεν θα πόσταρα τα προηγούμενα. Αν και για τα δεδομένα του thread εξακολουθώ να είμαι το troll!
Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω μόνο. Τώρα το βουλώνω
Γιατί?necrofear_13 wrote: Οπότε ας ελπίσουμε το συγκεκριμένο να είναι το τελευταίο σοβαρό ποστ που θα γίνει σε αυτό το τοπικ. Let the kafriles begin
Κι εγώ δεν τα έγραψα αυτά απευθυνόμενος σε σένα.stranger wrote:Δεν τον είπα ούτε βλάκα ούτε κ*ωλόπαιδο. Βασικά δεν τον στόλισα με κανένα επίθετο. Κι εγώ βρίζω αρκετά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κ*λόπαιδο. Δεν στηρίχτηκα στις βρισιές του, είπα ότι αυτός στηρίζεται στις βρισιές του για να προκαλέσει.
Προσπαθώ να τον υπερασπιστώ γιατί βλέπω ένα (λογικό βέβαια) κύμα μίσους προς τα κείμενά του, ενώ προσωπικά θεωρώ ότι εκτός από σατιρικά και καφρίλικα, έχουν και τεράστιες δόσεις αλήθειας. Και δε μιλάω για τα video. Ο τύπος έγραφε στο blog του πάνω από 2 χρόνια.Εγώ γιατί νιώθω ότι προσπαθείς να τον υπερασπιστείς λές και σου έβρισαν τον αδερφό; Καταλαβαίνω ότι τα forum είναι για να συζητάμε, αλλά μην παθιαζόμαστε κιόλας ακόμα και με τον κάθε τύπο στο Web που βγάζει βίντεο. Δεν μπορώ να πω 100% αν έχετε παθιαστεί βλέποντας μόνο τα posts σας, απλά σας φαντάζομαι να βλέπεται μια φράση κατά του ΜΠΡΑΦ και να σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
Και δεν είπα να βγάλει τα στοιχεία του στη φόρα. Τη μούρη του είπα να βγάλει. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα, αλλά τουλάχιστον δεν θα έλεγα και στο τέλος κάθε βίντεο φράσεις του τύπου "αν θίχτηκες σε γράφω στο μ**νί μου", αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να προσέχω τι λέω - κανείς δεν θα ήξερε ποιος είμαι!
Αυτό είναι προσωπική επιλογή. "Χρησιμοποιώ ακραία γλώσσα" δε σημαίνει το ίδιο πράγμα με το "βρίζω κάποιον". Αυτό είναι το προσωπικό του στυλ γραψίματος.Γι'αυτό όλοι λέτε "γουστάρω καφρίλα" κι άλλα τέτοια; Κι εγώ αν και μου την ψιλοσπάει τον βλέπω μπας και γελάσω με καμιά απ'αυτές τις καφρίλες. Γι'αυτό και δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Αν το 90% αυτών που λες είναι βρισιές αυτό θα κρατήσει ο κόσμος που σε ακούει... Μπορείς να πείς τη γνώμη σου και χωρίς να βρίζεις.
Είναι ένας τρόπος πειθούς κι αυτός. Ίσως στους περισσότερους απλά να μην έχει αποτέλεσμα, αλλά είναι.PS: Σε ποιό μέρος είναι η ακραία γλώσσα μέσο πειθούς; Στη φυλακή μήπως; Μπορεί. Αλλά εγώ αν θέλω να πείσω κάποιον δεν του λέω "αν δεν σ'αρέσουν όσα λέω τράβα γαμ*σου"!
MpoMp wrote: Εγώ πάω και παραπονιέμαι που συζητάνε σοβαρότατα για το σάπιο ποδόσφαιρο στα αντίστοιχα threads? Όχι.
barbarosa wrote:Νέο Μπραφ!
http://www.comedylab.gr/video/356/17-mi ... E%BF%CE%B9
Δράκοντα πήγαινε σε άλλο topic και άσε μας ήσυχους εδώ. Μης μας το χαλάς!!!!proskopos wrote:Μόλις μου έστειλαν 2 βίντεο ΜΠΡΑΦ για το έντεχνο και τους τζιβάδες...
Βασικά ο τύπος είναι άθλιος.. Τι ωραίο κάνει?
Μεγαλύτερη καταστροφή και από ελληνικές ταινίες τύπου "Τσίου"...
Ubber fail..
Είδα για τις γυναίκες και τους άντρες και ήταν καλά... χαβαλέ είχαν αυτά.. Αλλά δεν είναι για πολλά πολλά..necrofear_13 wrote:Δράκοντα πήγαινε σε άλλο topic και άσε μας ήσυχους εδώ. Μης μας το χαλάς!!!!proskopos wrote:Μόλις μου έστειλαν 2 βίντεο ΜΠΡΑΦ για το έντεχνο και τους τζιβάδες...
Ubber fail..
proskopos wrote:Μόλις μου έστειλαν 2 βίντεο ΜΠΡΑΦ για το έντεχνο και τους τζιβάδες...
Ubber fail..
Κάτσε φρόνιμα εσύ! Δεχόμαστε αρνητική κριτική! Κουβέντα να γίνεται!necrofear_13 wrote:Δράκοντα πήγαινε σε άλλο topic και άσε μας ήσυχους εδώ. Μης μας το χαλάς!!!!proskopos wrote:Μόλις μου έστειλαν 2 βίντεο ΜΠΡΑΦ για το έντεχνο και τους τζιβάδες...
Ubber fail..