ΜΠΡΑΦ

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Re: ΜΠΡΑΦ

Post by ja_the_invincible » Wed Oct 19, 2011 4:30 pm

emperormario wrote:Στο μπραφ topic τι θες να συζητησουμε? Ποιο χρώμα θα φορεθεί περισσότερο φέτος? Απο ποιον πήρε τα μάτια το παιδί του Σάκη? Αν πρέπει να παίζει βασικός ο Μαρκάνο?
Αχαχαχαχαχαχα.
/thread
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 19, 2011 5:17 pm

Stoup, τα μπογαλάκια σου κι αλλού. Εδώ γουσταρίζουμε να γράφουμε άπειρες σελίδες σχολιασμού για τον μέγα μισάνθρωπο!
chriskin wrote: short version : παιρνει παντα ακραιες περιπτωσεις που ιιιιισα που υπαρχουν (κανα 1% και αμα) (η υπηρχαν καααποτε, πχ χαρακτηρες παιδιων γυμνασιου/λυκειου) και τα κανει να φαινονται σαν να ειναι κανονες. οσο αστειο και να ειναι αυτο (μερικες φορες, μερικες ειναι και βαρετο) δεν παυει να ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας.
Επαναλαμβάνω. Αν κάποιος δεν είναι στη λίστα των "κατηγορουμένων" του, δεν έχει νόημα να θίγεται. Και όχι, δεν είναι 1%, στο επιβεβαιώνω. Δεν ξέρω πόσες κοπέλες έχεις γνωρίσει, αλλά επειδή εγώ έχω γνωρίσει πολλές, φίλες και φίλες φίλων, δεν είναι μόνο τα σχολιαρόπαιδα. Είναι και φοιτήτριες, είναι και γυναίκες.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="chriskin"]Για το "μεινε στο θεμα" δεν ισχυει για ολους, αντρες και γυναικες; κλασικο παραδειγμα ανθρωπου που δεν μπορει να μεινει στο θεμα ειναι ο mikeius (!)[/quote] Το θέμα είναι στον τίτλο κάθε ανάρτησης. Και εκεί μένει. [quote]για το ασανσερ ηταν απλα ακυριλα[/quote] Γιατί? Ξέρω και άντρες που το κάνουν. [quote]εχω ακουσει ονειρα - απο αντρες και γυναικες - που ειναι ιδιαιτερα ενδιαφεροντα (η και λιγο mindfuck). και , συνηθως, οι ανθρωποι αυτα λενε. τωρα αμα εχει μπλεξει με καμια τρελη που του λεει καθε μερα τα ονειρα της, δεν ξερω. δεν νομιζω οτι ειναι συχνο αυτο ομως.[/quote] Εδώ έχεις δίκιο, απλά φαντάζομαι πως ο mikeus έχει περάσει δύσκολες στιγμές σε παρέες με χαζογκόμενες. [quote]δεν εχω δει ποτε κοπελα να στεναχωριεται πραγματικα οταν της λες οτι ειναι ωραια επειδη πιστευει οτι εννοεις οτι αλλη μερα δεν ηταν. για πλακα μπορει να πει κανενα "γιατι, τις αλλες μερες πως ημουν;" η κανενα "μπα, ειπες καλα λογια;" αλλα δεν ειναι πως δεν ξερει να δεχεται το κοπλιμεντο[/quote] Ίσως γιατί δεν έχεις συναναστραφεί με πραγματικά μοσχάρια. :-p Δεν στεναχωριούνται! Νευριάζουν και κρατάνε μούτρα! [quote]τα σεξουαλικα μερη του κειμενου δειχνουν πως εχει μπλεξει με περιεργες περιπτωσεις. καλα οι οδηγιες στο γλειφομ**νι πες μπορει να στεκει, αλλα παραλογισμοι οπως αυτο με τη μαλ@κια δεν βγαζουν καν νοημα. οκ, ολοι εχουν εμπειρια απο μικροι αλλα αμα οταν το κανει η κοπελα ειναι χειροτερο δεν φταιει οτι δεν μπορει να "μας φτασει ποτε", φταιει οτι ειναι αχαρη. απλα πραγματα. γιατι αμα χαιρεται καποιος λιγοτερο κατι τετοιο οταν εχει μπροστα του μια κοπελα - κατα 99% χωρις ρουχα - απ'οτι οταν το κανει μονος του (η παρεα με τον υπολογιστη του) ειναι αρρωστος[/quote] Άλλο θέλει να πει. Ότι πολλές το παίζουν "μεγάλες αυνανίστριες" και κομπάζουν για το ότι αυνανίζονται συχνά και δεν είναι συνηθισμένες κοπέλες και πάει λέγοντας... Οι λεγόμενες δήθεν hipsters της μαλ@κιας. Όσο για το να μην μας κάνουν το... χειρογλύκανο, ναι ισχύει! Γιατί να σου κάνει η γυναίκα κάτι που κάνεις καλύτερα μόνος και όταν είσαι μόνος? [quote]"η κολλητη σου ειναι θυμα" - γιατι ο μεσος κολλητος τι ειναι; ο μεσος ανθρωπος γενικοτερα... δεν στεκει να πεις "σχολιαζω τις γυναικες" και μετα να πεις πραγματα που ισχουν για ολα τα φυλα απλα για να γραψεις μεγαλο κειμενο :???:[/quote] Σχολιάζει την κολλητή της που κλαίγεται για τον γκόμενο, αλλά είναι μαζόχα και κάθεται μαζί του ενώ λέει πως δήθεν δεν της αρέσει. Αλλά τόσο τούβλο είναι που την "τουμπάρει" ξανά ο βλάκας γκόμενος. [quote]για το ταξι ξερω αρκετους που παιρνουν συνεχεια αλλα κοπελες οχι. να ελεγε "μην μας τα πριζεις να σε παμε με το αμαξι 3 τετραγωνα μακρια" η "δεν χρειαζεται να παρεις λεωφορειο για μια σταση" να πω οκ[/quote] Επειδή δεν ξέρεις εσύ κοπέλες που το κάνουν, δε σημαίνει πως κι οι υπόλοιποι δεν τις βλέπουν! Τι να πω, είσαι τυχερός και δεν έχεις επαφές με την ανεγκέφαλη πλευρά! :-p [quote]Αμα αυτη ειναι η σωστη πιπα κατι παει στραβα. εκτος οτι ακουγεται [size=150][b][u]πολυ[/u][/b][/size] βαρετη. για αρχες λυκειου μια χαρα ειναι αλλα δεν νομιζω οτι ειναι 16-17 πια ο τυπος που μιλαει[/quote] Well, προσωπικές προτιμήσεις. Σημασία έχει ότι κράζουμε όλοι (όλοι, έτσι?) την "οργουελική" πίπα. [quote]η κανελα γ@μαει - το βασικο του λαθος ηταν αυτο στο κειμενο/βιντεο τρωω κανελα και [url=http://4.bp.blogspot.com/_87wR1-pBcPs/TVGFBGgoeMI/AAAAAAAAAEQ/-yMxPpEN3fQ/s1600/kanela083787632%255B1%255D.jpeg]σκετη[/url]. ποσοτητες κιολας[/quote] Είπαμε, προσωπικές προτιμήσεις. Στη θέση της κανέλας βάλε κάτι άλλο εσύ... [quote]Λες και εχουμε τοσες ανορεξικες στην ελλαδα που αξιζει ο σχολιασμος. η μεση ελληνιδα εχει κανα κιλο παραπανω, οχι λιγοτερο (!). χωρις αυτο να ειναι κακο, απλα το σχολιο του ειναι εκτος πραγματικοτητας[/quote] Αγνοείς το γεγονός ότι οι περισσότερες σπαμάρουν "ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ/ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑ/ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ". [quote]αυτο για του μουσικη ηταν απλα χαζο[/quote] Δεν έχω κάποιο πειστικό επιχείρημα να σου απαντήσω, όπως δεν έχεις κι εσύ, οπότε εδώ θα μείνει. :-p [quote]σχεδον καμια σοβαρη κοπελα δεν λεει αυτο με την ωριμοτητα - οχι μετα το γυμνασιο τουλαχιστον ( μια-δυο το ελεγαν ακομα στο λυκειο )[/quote] Χαχαχα συμφωνώ, αλλά πόσα σοβαρά άτομα έχουν μείνει στον όχλο, νομίζεις? [quote]Σου εχει πει εσενα ποτε κοπελα οτι το μ**νι της δεν ειναι μια χαρα; με τι διαολο περιπτωσεις εχει μπλεξει ο τυπος; εγω δεν εχω ακουσει ποτε μου τετοια ερωτηση - αλλωστε γιατι να ηθελε μια κοπελα να χαμηλωσει την αξια της στα ματια καποιου επιτηδες; δεν βγαζει καν νοημα[/quote] Προφανώς και το λένε (κυρίως) στο νεαρό που έχει σχέση μαζί τους. Μερικές είναι πιο "προχωρημένες" και δεν έχουν πρόβλημα να συζητούν σε παρέες για τα γεννητικά τους όργανα. [quote]αυτο με το φαι δεν βλεπω τι νοημα εχει, δεν μου εχει τυχει μετα το λυκειο (τοτε ολες το επαιζαν "τρωω αργα γιατι ειμαι πολιτισμενη και κανω και 3-4 διαιτες μαζι") δεν λεω οτι τωρα τρωνε ολες σαν βοδια αλλα σιγουρα δεν παιζουν με το φαι τους πια -.-[/quote] Συμφωνώ, ακόμα και πολλά βόδια δεν το κάνουν όταν μεγαλώσουν ελαφρώς. Αλλά είπαμε, προσωπικές εμπειρίες! Μπορεί να τύχει στον καθένα! [quote]αμα ο χωρισμος γινει με πολιτισμενο τροπο δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να μην μεινουν στην ιδια παρεα δυο ανθρωποι - ακομα και με περιεργο τροπο να γινει παλι μετα απο λιγο καιρο μπορουν να ειναι παλι φιλοι . τοσα περασαν μαζι (!)[/quote] Είπα παραπάνω: Δεν ισχύει πάντα, αλλά ξέρουμε σε ποιες περιπτώσεις αναφέρεται.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
stranger
Mbyte level
Mbyte level

Post by stranger » Thu Oct 20, 2011 5:27 pm

Δεν θα αναφερθώ στο αν τα λέει σωστά ή όχι, γιατί αυτό είναι προσωπική άποψη του καθενός και δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τον θεοποιείται τόσο πολύ. Είμαστε αρκετά μεγάλοι πλέον για να έχουμε είδωλα και επειδή κάποιος λέει πράγματα που κατά βάθος πιστεύουμε δεν σημαίνει ότι είναι και άξιος θαυμασμού. Και μην μου πείτε ότι έχει τα αρχ**ια και τα λέει χωρίς να τον νοιάζει η γνώμη των άλλων, γιατί αν ήταν όντως έτσι θα έβγαζε τα βίντεο με τη μούρη του δίπλα για να βλέπει ο κόσμος ποιος είναι!

Και το πιο σημαντικό: Αναξαρτήτως αν έχει δίκιο ή όχι, προσπαθεί να προκαλέσει βρίζοντας συνεχώς και δεν μπορώ να πάρω και πολύ στα σοβαρά κάποιον που νομίζει ότι προσφέρει έτσι έργο. Και όχι δεν θίχτηκα επειδή βρίζει (αν και μου τη σπάει που όλη την ώρα γκαρίζει στο μικρόφωνο). Απλά κι εγώ μπορώ να μιλάω για στερεότυπα και να βρίζω όλη την ώρα ως επιχείρημα, αλλά έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω...

PS: Ο Λαζόπουλος που αναφέρθηκε κάπου είναι πολύ χειρότερος, διότι όλα του τα αστεία είναι για sex, στερεότυπα και το χειρότερο κλ*νιές (censored γιατί είναι σιχαμερή λέξη :-p ) και λέει όλη την ώρα τα ίδια και τα ίδια!

PSS: Το ότι βλέπουμε τύπους σαν τον ΜΠΡΑΦ και τον Λαζόπουλο ενώ δεν μας αρέσουν δεν σημαίνει κάτι. Η βαρεμάρα κάνει θαύματα! Οπότε μην σκεφτεί κανείς να μου πει "αν δεν σ'αρέσει μην τον βλέπεις ή μην το κρίνεις". Ό,τι γουστάρω θα κάνω!
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Oct 20, 2011 7:10 pm

Κάτι που έχω να πω με όσα βλέπω γενικά: Πόσο με ενοχλεί που πολύς κόσμος επικεντρώνεται στη γλώσσα που χρησιμοποιεί και σε κάποιες γενικευμένες δηλώσεις του mikeus για να τον χαρακτηρίσει βλάκα και κ*λοπαιδο. Μερικές φορές η άρνηση της αλήθειας (ή απλά η διαφορετική γνώμη) οδηγεί στο να βρίσεις και να απαξιώσεις αυτόν που γράφει.

Και τώρα, συνάδελφε stranger:
stranger wrote: Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τον θεοποιείται τόσο πολύ. Είμαστε αρκετά μεγάλοι πλέον για να έχουμε είδωλα και επειδή κάποιος λέει πράγματα που κατά βάθος πιστεύουμε δεν σημαίνει ότι είναι και άξιος θαυμασμού. Και μην μου πείτε ότι έχει τα αρχ**ια και τα λέει χωρίς να τον νοιάζει η γνώμη των άλλων, γιατί αν ήταν όντως έτσι θα έβγαζε τα βίντεο με τη μούρη του δίπλα για να βλέπει ο κόσμος ποιος είναι!
Δεν τον θεοποιώ. Είναι άξιος θαυμασμού (για μένα) επειδή μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεται και επειδή βρίσκω σωστά τα όσα λέει, επί το πλείστον. Φυσικά και τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Για να εκφράζεται έτσι, του αρέσει ή απλά δέχεται το κράξιμο.
Δεν βρίσκω νόημα στην τελευταία σου πρόταση. Γιατί να βγάλει τα στοιχεία του στη φόρα?
Και το πιο σημαντικό: Αναξαρτήτως αν έχει δίκιο ή όχι, προσπαθεί να προκαλέσει βρίζοντας συνεχώς και δεν μπορώ να πάρω και πολύ στα σοβαρά κάποιον που νομίζει ότι προσφέρει έτσι έργο. Και όχι δεν θίχτηκα επειδή βρίζει (αν και μου τη σπάει που όλη την ώρα γκαρίζει στο μικρόφωνο). Απλά κι εγώ μπορώ να μιλάω για στερεότυπα και να βρίζω όλη την ώρα ως επιχείρημα, αλλά έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω...
Το ότι βρίζει δε ρίχνει το επίπεδο των άρθρων του από τη στιγμή που τις περισσότερες φορές τεκμηριώνει αυτά που λέει.
Ξέρω κάτι καθωσπρέπει blog και κάτι σελίδες με ναφθαλίνη, που ό,τι λένε μόνο νόημα δε βγάζει και δεν υποστηρίζεται με επιχειρήματα της προκοπής. Δε χρησιμοποιεί την ακραία γλώσσα ως επιχείρημα. Την χρησιμοποιεί ως μέσο πειθούς.
MpoMp @ Discord
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Oct 20, 2011 7:14 pm

Δεν τον θεοποιούμε..Απλά βλέπουμε τα κείμενα/βίντεο, γελάμε, υιοθετούμε και κάποιες εκφράσεις και τέλος..Όσο για τις βρισιές, απλά τις χρησιμοποεί για έμφαση και δραματικό τόνο, δεν επιδιώκει γέλιο μέσα απο αυτές..Άλλωστε σχεδόν πάντα τεκμηριώνει την άποψη του, δεν πετάει μια βόμβα και φευγει

Edit: Ταυτιση αποψεων με τον mpomp, τώρα είδα το ποστ του
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
stranger
Mbyte level
Mbyte level

Post by stranger » Thu Oct 20, 2011 8:17 pm

MpoMp wrote:Κάτι που έχω να πω με όσα βλέπω γενικά: Πόσο με ενοχλεί που πολύς κόσμος επικεντρώνεται στη γλώσσα που χρησιμοποιεί και σε κάποιες γενικευμένες δηλώσεις του mikeus για να τον χαρακτηρίσει βλάκα και κ*λοπαιδο. Μερικές φορές η άρνηση της αλήθειας (ή απλά η διαφορετική γνώμη) οδηγεί στο να βρίσεις και να απαξιώσεις αυτόν που γράφει.
Δεν τον είπα ούτε βλάκα ούτε κ*ωλόπαιδο. Βασικά δεν τον στόλισα με κανένα επίθετο. Κι εγώ βρίζω αρκετά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κ*λόπαιδο. Δεν στηρίχτηκα στις βρισιές του, είπα ότι αυτός στηρίζεται στις βρισιές του για να προκαλέσει.
MpoMp wrote: Δεν τον θεοποιώ. Είναι άξιος θαυμασμού (για μένα) επειδή μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεται και επειδή βρίσκω σωστά τα όσα λέει, επί το πλείστον. Φυσικά και τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Για να εκφράζεται έτσι, του αρέσει ή απλά δέχεται το κράξιμο.
Δεν βρίσκω νόημα στην τελευταία σου πρόταση. Γιατί να βγάλει τα στοιχεία του στη φόρα?
Εγώ γιατί νιώθω ότι προσπαθείς να τον υπερασπιστείς λές και σου έβρισαν τον αδερφό; Καταλαβαίνω ότι τα forum είναι για να συζητάμε, αλλά μην παθιαζόμαστε κιόλας ακόμα και με τον κάθε τύπο στο Web που βγάζει βίντεο. Δεν μπορώ να πω 100% αν έχετε παθιαστεί βλέποντας μόνο τα posts σας, απλά σας φαντάζομαι να βλέπεται μια φράση κατά του ΜΠΡΑΦ και να σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! :)
Και δεν είπα να βγάλει τα στοιχεία του στη φόρα. Τη μούρη του είπα να βγάλει. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα, αλλά τουλάχιστον δεν θα έλεγα και στο τέλος κάθε βίντεο φράσεις του τύπου "αν θίχτηκες σε γράφω στο μ**νί μου", αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να προσέχω τι λέω - κανείς δεν θα ήξερε ποιος είμαι!
MpoMp wrote: Το ότι βρίζει δε ρίχνει το επίπεδο των άρθρων του από τη στιγμή που τις περισσότερες φορές τεκμηριώνει αυτά που λέει.
Ξέρω κάτι καθωσπρέπει blog και κάτι σελίδες με ναφθαλίνη, που ό,τι λένε μόνο νόημα δε βγάζει και δεν υποστηρίζεται με επιχειρήματα της προκοπής. Δε χρησιμοποιεί την ακραία γλώσσα ως επιχείρημα. Την χρησιμοποιεί ως μέσο πειθούς.
Γι'αυτό όλοι λέτε "γουστάρω καφρίλα" κι άλλα τέτοια; Κι εγώ αν και μου την ψιλοσπάει τον βλέπω μπας και γελάσω με καμιά απ'αυτές τις καφρίλες. Γι'αυτό και δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Αν το 90% αυτών που λες είναι βρισιές αυτό θα κρατήσει ο κόσμος που σε ακούει... Μπορείς να πείς τη γνώμη σου και χωρίς να βρίζεις.

PS: Σε ποιό μέρος είναι η ακραία γλώσσα μέσο πειθούς; Στη φυλακή μήπως; Μπορεί. Αλλά εγώ αν θέλω να πείσω κάποιον δεν του λέω "αν δεν σ'αρέσουν όσα λέω τράβα γαμ*σου"!
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by necrofear_13 » Thu Oct 20, 2011 8:47 pm

Νομίζω το έχουμε κουράσει. Δεν θα μας λύσει κάνα πρόβλημα το μπραφ αλλά ο τρόπος που τα λέει (και πιθανόν και αυτά που λέει) κάνουν κάποια άτομα να τον γουστάρουν τον τυπά. Τον θεοποιούμε? Ίσως δεν ξέρω, εγώ προσωπικά περιμένω κάθε εβδομάδα με μεγάλη αγωνία τι θα πει(μόνο το Naruto περιμένω με μεγαλύτερη αγωνία). Ίσως είναι υπερβολικός στις βρισιές στο ένα στο άλλο πιθανόν. Αλλά το θέμα είναι πως έτσι είναι(από ό,τι φαίνεται) και έτσι τον γνωρίσαμε όσοι τον παρακολουθούμε. Οπότε δεν έχει νόημα να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Επίσης προσωπικά περιμένω με μεγάλη αγωνία κάθε εβδομάδα την ατάκα στο τέλος. Το συγκεκριμένο topic φαντάζομαι ανοίχτηκε για να σχολιάσουμε οι φαν του, όπως αντίστοιχα έχουν ανοιχτοί άλλα topic για σειρές το ένα το άλλο. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν συμφωνούν μαζί του, το ένα το άλλο είναι λογικό. Απλά όπως είπα και πιο πριν αυτό το topic ανοίχτηκε για να λέμε οι φαν του τη γνώμη μας. Ας με διαφωτίσει όποιος το άνοιξε τι σκοπό είχε όταν δημιούργησε αυτό το topic.\

Υ.Σ. Δεν απαγορεύω(ούτε μπορώ κιόλας) στον καθένα να λέει τη γνώμη του, απλά π.χ. δεν είδα κανέναν που δεν του αρέσει το House το Community κλπκλπ να πάει και να γράφει στα αντίστοιχα topic. Προσωπική άποψη όλα αυτά βέβαια. Οι γνώμες έτσι και αλλιώς είναι σαν τους κ*λους. Ο καθένας έχει από μία(αυτό ισχύει και για εμένα προφανώς).

Υ.Σ.2. Άντε να δούμε τι θα πει και αυτή τη week.

Υ.Σ.3 Και κάτι ακόμα. It's μπραφ αφήστε μας να πούμε και καμία μ@λ@κί@ να περνάει η ώρα. Και 5 άτομα μόνο να μας αρέσει δεν ενοχλούμε κανέναν να λέμε 5-6 μπαρούφες.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
stranger
Mbyte level
Mbyte level

Post by stranger » Thu Oct 20, 2011 10:43 pm

Αυτό που προσπαθούσα να πω πάντως είναι ότι παρόλο που δεν σας ξέρω είμαι σίγουρος ότι το 80% από εσάς είστε πολύ καλύτεροι από τον Mikeus κι ας συμφωνείτε με τις περισσότερες απόψεις του. Όποτε δεν καταλάβαινα γιατί τον θαυμάζετε τόσο, που όταν κάποιος σας έλεγε κάτι κακό για εκείνον προσπαθούσατε να τον υπερασπιστείτε τόσο έντονα. Κι εμένα μ'αρέσει πχ το HIMYM και μου φτιάχνει τη διάθεση όταν το βλέπω, αλλά μέχρι εκεί.

Anyway, αν απλά λέγατε ατάκες του που σας φάνηκαν αστείες δεν θα πόσταρα τα προηγούμενα. Αν και για τα δεδομένα του thread εξακολουθώ να είμαι το troll!

Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω μόνο. Τώρα το βουλώνω :-D
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Oct 20, 2011 10:49 pm

stranger wrote:Αυτό που προσπαθούσα να πω πάντως είναι ότι παρόλο που δεν σας ξέρω είμαι σίγουρος ότι το 80% από εσάς είστε πολύ καλύτεροι από τον Mikeus κι ας συμφωνείτε με τις περισσότερες απόψεις του. Όποτε δεν καταλάβαινα γιατί τον θαυμάζετε τόσο, που όταν κάποιος σας έλεγε κάτι κακό για εκείνον προσπαθούσατε να τον υπερασπιστείτε τόσο έντονα. Κι εμένα μ'αρέσει πχ το HIMYM και μου φτιάχνει τη διάθεση όταν το βλέπω, αλλά μέχρι εκεί.

Anyway, αν απλά λέγατε ατάκες του που σας φάνηκαν αστείες δεν θα πόσταρα τα προηγούμενα. Αν και για τα δεδομένα του thread εξακολουθώ να είμαι το troll!

Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω μόνο. Τώρα το βουλώνω :-D
Πάλι δεν καταλαβαίνεις, δεν τον θαυμάζουμε για τις απόψεις του, αλλά για το πώς τα λέει και για το ότι μας κάνει να γελάμε. Επίσης το "καλύτεροι" που λες είναι σχετικό(εξαρτάται πως ορίζεις το καλύτερος). Είπε κανείς από εδώ ότι έχει πρότυπο τον Mikeus? Την πλάκα μας κάνουμε ρε stranger στο είπα και παραπάνω. Το οτι μας αρέσουν αυτά που λέει ή ο τρόπος που τα λέει ούτε καλύτερο μας τον κάνει ούτε χειρότερό μας και ούτε τον κάνει αυτόματα πρότυπό μας.
Οπότε ας ελπίσουμε το συγκεκριμένο να είναι το τελευταίο σοβαρό ποστ που θα γίνει σε αυτό το τοπικ. Let the kafriles begin :-D
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Fri Oct 21, 2011 1:19 am

necrofear_13 wrote: Οπότε ας ελπίσουμε το συγκεκριμένο να είναι το τελευταίο σοβαρό ποστ που θα γίνει σε αυτό το τοπικ. Let the kafriles begin :-D
Γιατί? :-p
Τι πρόβλημα έχετε αν συζητάμε σοβαρά για τον Mikeus ρε σεις? Εγώ πάω και παραπονιέμαι που συζητάνε σοβαρότατα για το σάπιο ποδόσφαιρο στα αντίστοιχα threads? Όχι.
stranger wrote:Δεν τον είπα ούτε βλάκα ούτε κ*ωλόπαιδο. Βασικά δεν τον στόλισα με κανένα επίθετο. Κι εγώ βρίζω αρκετά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κ*λόπαιδο. Δεν στηρίχτηκα στις βρισιές του, είπα ότι αυτός στηρίζεται στις βρισιές του για να προκαλέσει.
Κι εγώ δεν τα έγραψα αυτά απευθυνόμενος σε σένα. :-p
Εγώ γιατί νιώθω ότι προσπαθείς να τον υπερασπιστείς λές και σου έβρισαν τον αδερφό; Καταλαβαίνω ότι τα forum είναι για να συζητάμε, αλλά μην παθιαζόμαστε κιόλας ακόμα και με τον κάθε τύπο στο Web που βγάζει βίντεο. Δεν μπορώ να πω 100% αν έχετε παθιαστεί βλέποντας μόνο τα posts σας, απλά σας φαντάζομαι να βλέπεται μια φράση κατά του ΜΠΡΑΦ και να σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! :)
Και δεν είπα να βγάλει τα στοιχεία του στη φόρα. Τη μούρη του είπα να βγάλει. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα, αλλά τουλάχιστον δεν θα έλεγα και στο τέλος κάθε βίντεο φράσεις του τύπου "αν θίχτηκες σε γράφω στο μ**νί μου", αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να προσέχω τι λέω - κανείς δεν θα ήξερε ποιος είμαι!
Προσπαθώ να τον υπερασπιστώ γιατί βλέπω ένα (λογικό βέβαια) κύμα μίσους προς τα κείμενά του, ενώ προσωπικά θεωρώ ότι εκτός από σατιρικά και καφρίλικα, έχουν και τεράστιες δόσεις αλήθειας. Και δε μιλάω για τα video. Ο τύπος έγραφε στο blog του πάνω από 2 χρόνια.
Τις φράσεις στο τέλος του video μπορείς απλά να τις εκλάβεις ως αστείο. Αυτό είναι το πρόβλημα με όσους ασχολούνται με τον Mikeus. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν πού κάνει πλάκα, πού trollάρει και πού εννοεί αυτά που λέει.
Γι'αυτό όλοι λέτε "γουστάρω καφρίλα" κι άλλα τέτοια; Κι εγώ αν και μου την ψιλοσπάει τον βλέπω μπας και γελάσω με καμιά απ'αυτές τις καφρίλες. Γι'αυτό και δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Αν το 90% αυτών που λες είναι βρισιές αυτό θα κρατήσει ο κόσμος που σε ακούει... Μπορείς να πείς τη γνώμη σου και χωρίς να βρίζεις.
Αυτό είναι προσωπική επιλογή. "Χρησιμοποιώ ακραία γλώσσα" δε σημαίνει το ίδιο πράγμα με το "βρίζω κάποιον". Αυτό είναι το προσωπικό του στυλ γραψίματος.
PS: Σε ποιό μέρος είναι η ακραία γλώσσα μέσο πειθούς; Στη φυλακή μήπως; Μπορεί. Αλλά εγώ αν θέλω να πείσω κάποιον δεν του λέω "αν δεν σ'αρέσουν όσα λέω τράβα γαμ*σου"!
Είναι ένας τρόπος πειθούς κι αυτός. Ίσως στους περισσότερους απλά να μην έχει αποτέλεσμα, αλλά είναι.

Και όπως αξιολογούνται σειρές και ταινίες (για παράδειγμα) σε άλλα θέματα, εμείς (εγώ) το βρίσκουμε ενδιαφέρον να αξιολογούμε το blog αυτό και τα video στο comedy lab. Χαλαρώστε λίγο με το "ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ".
MpoMp @ Discord
stranger
Mbyte level
Mbyte level

Post by stranger » Fri Oct 21, 2011 1:47 am

MpoMp wrote: Εγώ πάω και παραπονιέμαι που συζητάνε σοβαρότατα για το σάπιο ποδόσφαιρο στα αντίστοιχα threads? Όχι.
++ για το ποδόσφαιρο!
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Oct 21, 2011 7:32 am

MpoMp wrote: Εγώ πάω και παραπονιέμαι που συζητάνε σοβαρότατα για το σάπιο ποδόσφαιρο στα αντίστοιχα threads? Όχι.

Οι σκέψεις μου ακριβώς :smt023
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Fri Oct 21, 2011 9:52 pm

dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Fri Oct 21, 2011 10:26 pm

:lol: :lol: :lol:
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Fri Oct 21, 2011 10:28 pm

:smt023
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sat Oct 22, 2011 1:40 am

Μόλις μου έστειλαν 2 βίντεο ΜΠΡΑΦ για το έντεχνο και τους τζιβάδες...
Βασικά ο τύπος είναι άθλιος.. Τι ωραίο κάνει?
Μεγαλύτερη καταστροφή και από ελληνικές ταινίες τύπου "Τσίου"...

Ubber fail..
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sat Oct 22, 2011 1:52 am

proskopos wrote:Μόλις μου έστειλαν 2 βίντεο ΜΠΡΑΦ για το έντεχνο και τους τζιβάδες...

Ubber fail..
Δράκοντα πήγαινε σε άλλο topic και άσε μας ήσυχους εδώ. Μης μας το χαλάς!!!!

proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sat Oct 22, 2011 2:00 am

necrofear_13 wrote:
proskopos wrote:Μόλις μου έστειλαν 2 βίντεο ΜΠΡΑΦ για το έντεχνο και τους τζιβάδες...

Ubber fail..
Είδα για τις γυναίκες και τους άντρες και ήταν καλά... χαβαλέ είχαν αυτά.. Αλλά δεν είναι για πολλά πολλά.. ;)

Δεν συγκρίνεται με τον τύπο στην Ελληνοφρένια που σε γονατίζει από το γέλιο.. ;) φευγω και σας αφήνω εδώ...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat Oct 22, 2011 4:33 pm

Το θάψιμο στους τζιβάτους τα έσπασε.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 22, 2011 4:35 pm

Ubber fail..

το τσιου ειναι τελειο -.-
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sat Oct 22, 2011 5:19 pm

necrofear_13 wrote:

Ubber fail..
Κάτσε φρόνιμα εσύ! Δεχόμαστε αρνητική κριτική! Κουβέντα να γίνεται!

@proskopos
Τα βίνδεα δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αν δεν τον ήξερες προηγουμένως και δε διάβαζες τα κείμενά του.
MpoMp @ Discord
xenosdio
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by xenosdio » Sat Oct 22, 2011 5:25 pm

:smt005 :smt005 :smt005
Post Reply

Return to “off-topic”