Worth a try, I guess

PS. Eclipse

Ερώτηση 1 : είναι δική σου υλοποίηση της λίστας ή κάποια έτοιμη (π.χ ArrayList)asoee4ever wrote:Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος κ να μου πει για ποιο λόγο όταν πάω να εμφανίσω τα περιεχόμενα μιας στοίβας ή μιας ουράς μου βγάζει τετραγωνάκια?Δουλεύω στο eclipse.Όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί έχω χάσει πάρα πολύ χρόνο τσάμπα.
Δεν ήταν δικιά μου απ το εργαστήριο την πήρα. Όντως έκανα το λάθος που είπεςja_the_invincible wrote: Ερώτηση 1 : είναι δική σου υλοποίηση της λίστας ή κάποια έτοιμη (π.χ ArrayList)
Ερώτηση 2 : κάνεις iterate την λίστα για να την τυπώσεις ή πας να την τυπώσεις κατευθείαν?Τα τετραγωνάκια από όσο ξέρω είναι όταν πας να τυπώσεις κάτι το οποίο δεν αντιλαμβάνεται η print .Αν π.χ πας να τυπώσεις ένα αντικείμενο Node που έχεις φτιάξει εσύ θα σου πετάξει τετραγωνάκια , πρέπει να πας και να τυπώσεις πεδία τα οποία αντιλαμβάνεται η print π.χ (Strings , arrays , variables , vectors κλπ ).Καλύτερα φτιάξε μια μέθοδο print για κάθε node της λίστας το οποίο θα τυπώνει τα πεδία του node (π.χ το node.id ) και στην συνέχεια όταν τα διατρέχεις κάλεσε την για κάθε node.
Πλέον η σχέση με τους δανειστές μας είναι καθαρά εμπόριο οργάνων...Χρωστάμε τα άντερα μας...θα πάρουν τα @ρχίδι@ μας...
zweistein wrote:quote of the dayΠλέον η σχέση με τους δανειστές μας είναι καθαρά εμπόριο οργάνων...Χρωστάμε τα άντερα μας...θα πάρουν τα @ρχίδι@ μας...
Μπομπ Σφουγγαράκης wrote: Θα αφήσω μούσι και θα το ξυρίσω
MoonShadow wrote:Τηλεφώνημα ηλικιωμένης στο κινητό μου.
-Αντώνη εσύ?
-Λάθος κάνετε.
-Δεν νομίζω!Αντώνη εσύ?
-Πάρτε στη Βουλή.
Αν όντως ήθελε τον Σαμαρά και ήταν συγγενής του,πρέπει να αλλάξω τηλέφωνο,σπίτι,χώρα καιΜπομπ Σφουγγαράκης wrote: Θα αφήσω μούσι και θα το ξυρίσω
Θα το θυμάμαι την επόμενη φοράenum21 wrote:![]()
Μου αρέσει που επέμενε η κυρία...
Εγώ όταν κάνουν λάθος λέω:
-Όχι, ο Άγιος Πέτρος είμαι,
και πάντα μου το κλείνουν