χαχα μία από τα ίδιαmarios wrote:Edit: δεν ισχύει το ίδιο για διάβασμα. Εκεί οτιδήποτε μπορώ να μεταφέρω και να διαβάσω στο ξαπλωμένος είναι προτιμότερο

χαχα μία από τα ίδιαmarios wrote:Edit: δεν ισχύει το ίδιο για διάβασμα. Εκεί οτιδήποτε μπορώ να μεταφέρω και να διαβάσω στο ξαπλωμένος είναι προτιμότερο
το overkill δεν ειναι οι 32'' αλλα το οτι ειναι TV 32'' που απλα τα πανελ δε συγκρινονται με ενα pc monitor.moody wrote:le overkillMoonShadow wrote:οθόνη 32"
Αυτό είναι άλλο θέμα, ναι! Τελευταία προτιμώ να διαβάζω τα πάντα on paper βέβαια, αλλά ιδανικά θέλω στο κρεβάτι μου, σε μικρή ξεκούραστη οθόνη.gasparosoft wrote:χαχα μία από τα ίδιαmarios wrote:Edit: δεν ισχύει το ίδιο για διάβασμα. Εκεί οτιδήποτε μπορώ να μεταφέρω και να διαβάσω στο ξαπλωμένος είναι προτιμότερο
Άλλαξε ομάδα. Βοηθάει.ultimate_aektzis wrote:Α οχι καφε δεν πινω, εχω απο μονος μου νευρα και υπερενταση.
hahaha we have common experiences!!stoupeace wrote:Ναι βρε παιδί μου, καμιά φορά χρειάζεται να γράψεις κώδικα και σε CRT οθόνη έχοντας βοηθό καθηγητή από πάνω σου να βρωμάει η μασχάλη του (ωραίες εμπειρίες).
Ανάσα δεν σου χει? Ξερεις αυτο που θυμίζει μπαγιατικο πυον αμυγδαλων...ultimate_aektzis wrote:Εμενα μονο να βρωμαει κρεμυδυλα μου εχει τυχει :O