1. Το αν μπορεί ο καθένας να πράττει όπως θέλει, ας το κρίνει ο κάθε πολίτης και για τους δύο θεσμούς από παραδείγματα:a_s wrote: Τους είχαν καλέσει σε απολογία στο ΕΣΡ από τον Ιούλιο και δεν εμφανίστηκαν να δώσουν εξηγήσεις για τις αισχρολογίες...
Για όσους δεν γνωρίζουν, το ΕΣΡ είναι μια ανεξάρτητη αρχή, κάτι περίπου σαν μια δικαστική αρχή.... σκεφτείτε τις επιπτώσεις που έχει κάποιος όταν δεν συμμορφώνεται μέσα σε ένα δικαστήριο...είναι αρκιβώς το ίδιο πράγμα...
Δεν μπορεί ο καθένας να πράττει όπως του αρέσει... Υπάρχουν νόμοι και κανόνες δεοντολογίας...
![]()
- Δικαστήριο (π.χ. τα λευκά ψηφοδέλτια προσμετρώνται στα έγκυρα...)
- ΕΣΡ (το "φιλί" των 100.000 Ευρώ όπως και αυτή η περίπτωση και άλλες που θα ακολουθήσουν)
2. Έχετε δει τα μέλη του ΕΣΡ;
Απλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι κανόνες και οι νόμοι έγιναν για να τους παραβαίνουμε ή για να τους παρακάμπτουμε ή για να κάνουμε κατάχρηση (κι εγώ, κι εσείς και άλλοι)...
Αυτό έγινε για παράδειγμα στη (νομιμοφανή) σύνθεση του ανωτέρω δικαστηρίου καθώς και στην απόφαση για το "φιλί" (και καλά δεν τους πείραξε που ήταν μεταξύ ομοφυλοφίλων αλλά το ότι προβλήθηκε τάχα μου τάχα μου ακατάλληλη ώρα...)