Αντιπαραθέσεις

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Fri Jun 30, 2006 4:35 pm

Λοιπόν άμα είναι να το κλιεδώστε σταματάμε εδώ. Αν και μου φαίνεται παράξενο.Άλλωστε είμαστε κατηγορία off-topic τώρα. Δηλαδή ότι θέλουμε εκτώς θέματος. Αλλά αφού κύριοι διαχειρισταί το πρωτόκολλο μιλάει για απαγόρευση πολιτικών συζυτήσεων-πράγμα που θέλω να κατακρίνω ειδικά σε τέτοιους καιρούς αναδιαρθρώσεων κτλ.-τι να πω σταματάω. Δεν μπορώ να έρθω κόντρα στην εξουσία ενός διαχειριστή :-) lol lol lol (τα πολλά λολ για να μην μου κόψετε το μήνυμα). Το μόνο που μπορώ να κάνω στο μέλλον ίσως είναι να θέσω ζήτημα αναθεώρησης του πρωτοκόλλου.
Αυτά.
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Fri Jun 30, 2006 5:02 pm

N@z_Plir wrote:Λοιπόν άμα είναι να το κλιεδώστε σταματάμε εδώ. Αν και μου φαίνεται παράξενο.Άλλωστε είμαστε κατηγορία off-topic τώρα. Δηλαδή ότι θέλουμε εκτώς θέματος. Αλλά αφού κύριοι διαχειρισταί το πρωτόκολλο μιλάει για απαγόρευση πολιτικών συζυτήσεων-πράγμα που θέλω να κατακρίνω ειδικά σε τέτοιους καιρούς αναδιαρθρώσεων κτλ.-τι να πω σταματάω. Δεν μπορώ να έρθω κόντρα στην εξουσία ενός διαχειριστή :-) lol lol lol (τα πολλά λολ για να μην μου κόψετε το μήνυμα). Το μόνο που μπορώ να κάνω στο μέλλον ίσως είναι να θέσω ζήτημα αναθεώρησης του πρωτοκόλλου.
Αυτά.
Ε, τώρα μεγάλε θα στην πω. Δεν το έχω ξανακάνει αυτό, να μιλήσω για κάποιο μέλος επί προσωπικού αλλά για μένα είσαι τραγικός.

Δεν ξέρω αν είσαι τακτικό μέλος με άλλο username. Μπαίνεις σε ένα forum (μια κοινότητα έτσι?) μόνο και μόνο επειδή λόγω των συνθηκών γίνεται έντονη κουβέντα για τα πολιτικά. Σκοπός σου είναι να πεις τον ξύλινο λόγο σου, την γραμμή που εφαρμόζεις (δεν με νοιάζει αν την πιστεύεις ή όχι). Και μάλλον μόλις τελειώσεις τη δουλειά σου δεν θα ξανα-postάρεις.

Προφανώς δεν έχεις ιδέα για τον τρόπο λειτουργίας του forum, τους κανόνες του, το τι επιτρέπεται και τι δεν θέλουμε να γίνεται. Επίσης προφανώς δεν έχεις ιδέα για το τι εστί venus, ποια είναι η ιστορία του, που βρίσκεται και τι εξυπηρετεί.

Και έρχεσαι να κατακρίνεις με ειρωνικότατο (για μένα γελοίο) τρόπο το τρόπο διαχείρισης και να θέσεις και ζήτημα αναθεώρησης του πρωτοκόλλου?

Όχι ρε φίλε, είσαι off-side.
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Fri Jun 30, 2006 5:07 pm

Σε όποια κατηγορία και να είμαστε απαγορεύονται και θα απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις.
Και να τεθεί θέμα "αναθεώρησης πρωτοκόλλου" όπως λες, άδικος κόπος θα είναι, μιας και πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το venus ξεκίνησε και θα παραμείνει Ακαδημαϊκό-Τεχνολογικό forum.
Δεν θα σπιλωθεί από πολιτικές-παραταξιακές αντιπαραθέσεις.
Υπάρχουν αλλού on-line χώροι -δόξα τω θεώ- για τέτοιου είδους συζητήσεις και διαπλοκές.
There's no place like 127.0.0.1
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Fri Jun 30, 2006 8:32 pm

Code: Select all

tsilochr++;
(ε και εννοείται πως Ethel++; )
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Post Reply

Return to “off-topic”