Τα προβλήματα του κόσμου
- AnINffected
- Gbyte level
Τα προβλήματα του κόσμου
Με αφορμή τις συγκρούσεις στο Λίβανο, τη συζήτηση που κάνουμε για την κακοποίηση των ζώων και τα παρακείμενα οικολογικά θέματα, και γενικώς τη βία με την οποία έχω έρθει σε επαφή αυτό τον καιρό-έστω και από απόσταση-ξεκινώ ένα topic για τους ανθρώπους-και τα ζώα, αν θέλετε.
Ποιά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα, και πώς θα μπορούσαμε να τα αντιμετωπίσουμε, με την Πληροφορική ή με άλλους τρόπους;
Πείτε για αρχή ο,τι θεωρείτε οτί είναι το πιό σημαντικό-είναι πολύ ανοικτό το θέμα... ακόμη και εαν γυρίσει σε καθαρά φιλοσοφική-θεωρητική συζήτηση και πάλι θα έχει ενδιαφέρον...
Άν μάλιστα πέσουν ιδέες για το πως θα μπορούσε να βοηθήσει η Πληροφορική σε κάποια θέματα, τόσο το καλύτερο.
Μόνος περιορισμός: να αποφύγουμε τις συζητήσεις αμιγώς πολιτικού περιεχομένου, γιατί είναι κανόνας του forum.
Αρχίστε πρώτοι-διότι, για να είμαι ειλικρινής, το topic αυτό το ξεκινώ περισσότερο για να μάθω παρά για να προτείνω. Στην πορεία όμως θα μιλήσω.Εξ'άλλου είμαι περίεργος να δω ποιά θα είναι η πρώτη απάντηση.
Λοιπόν, ποιό είναι το μεγαλύτερο θέμα-το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, όταν ακούτε τη φράση, "προβλήματα στον κόσμο";
http://www.thepetitionsite.com
Ποιά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα, και πώς θα μπορούσαμε να τα αντιμετωπίσουμε, με την Πληροφορική ή με άλλους τρόπους;
Πείτε για αρχή ο,τι θεωρείτε οτί είναι το πιό σημαντικό-είναι πολύ ανοικτό το θέμα... ακόμη και εαν γυρίσει σε καθαρά φιλοσοφική-θεωρητική συζήτηση και πάλι θα έχει ενδιαφέρον...
Άν μάλιστα πέσουν ιδέες για το πως θα μπορούσε να βοηθήσει η Πληροφορική σε κάποια θέματα, τόσο το καλύτερο.
Μόνος περιορισμός: να αποφύγουμε τις συζητήσεις αμιγώς πολιτικού περιεχομένου, γιατί είναι κανόνας του forum.
Αρχίστε πρώτοι-διότι, για να είμαι ειλικρινής, το topic αυτό το ξεκινώ περισσότερο για να μάθω παρά για να προτείνω. Στην πορεία όμως θα μιλήσω.Εξ'άλλου είμαι περίεργος να δω ποιά θα είναι η πρώτη απάντηση.
Λοιπόν, ποιό είναι το μεγαλύτερο θέμα-το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, όταν ακούτε τη φράση, "προβλήματα στον κόσμο";
http://www.thepetitionsite.com
Last edited by AnINffected on Mon Jul 24, 2006 2:05 am, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

Είναι αλήθεια AnINffected οτι το topic που άνοιξες δείχει πολύ ενδιαφέρον.
Πάντως το να αναδείξει κανείς το σημαντικότερο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι πολύ δύσκολο ζήτημα (και μάλλον ότι και να πεί θα είναι λάθος) και για αυτό δεν ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα ανταποκριθεί. Παρόλα αυτά η ανυπομονησία μου δεν με άφησε να περιμένω περισότερο...
κυριότερο πρακτικό πρόβλημα σήμερα:
Προβληματιζόμενος πάνω στο θέμα πρακτικά, για το ποιό είναι το πιο σημαντικό πρακτικό πρόβλημα αυτή την στιγμή.Δηλαδή αν μπορούσα αύριο δια μαγείας να σταματήσω ένα πρόβλημα θα ήταν είτε ό σε εξέλιξη πόλεμος στον Λίβανο είτε η βάναυση συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες στις επαρχίες της Ινδίας όπου ένας άνδρας έχει το δικαίωμα να κάψει ζωνατή την γυναίκα του αν απλά δεν του κάνει...!
(ασφαλώς η επιλογή αυτών των προβλημάτων είναι καθαρά υποκειμενική και εξαρτάται κυρίως απο την περιορισμένη ενημέρωση που έχω γιά το τι γίνεται στον κόσμο)
Τι μπορούμε να κανουμε:
Θέλω να δηλώσω την άποψή μου ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο...
Ούτε μπορούμε να αδιαφορούμε για την κατάσταση γύρω μας κοιτώντας μόνο το τομάρι μας και άσε τους άλλους να σκοτώνονται, ούτε να επεμβαίνουμε δυναμικά (βλέπε Αμερική) επιβάλλωντας τις αρχές του δικού μας πολίτισμου σε όλους επειδή απλά έχουμε την δύναμη να το κάνουμαι.πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο.
συγκεκριμένα:
Για τον πόλεμο στον Λίβανο δεν είμαι σε θέση να προτείνω κάποια λύση σε πρακτικό επίπεδο λόγω της ελειπούς πληροφόρησής μου στο θέμα,το οποίο άλλωστε είναι πολιτικό... (θα μπορούσα μόνο να τοποθετηθώ γενικά για τον πόλεμο, αλλά προσπαθώ να μην είμαι πολύ εκτενής)
Γιά την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις επαρχείες της Ιδνίας έχω ακούσει κάποια πραγματα και νομίζω ότι σε γενικές γραμμές αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε αφ'ενός την γυναίκα της Ινδίας που αντιδρά στην κατάσταση ώς μία μειοψηφία αυτή την στιγμή (γιατί όπως καταλαβαίνετε πολλές το δέχονται επειδή μεγάλωσαν σε αυτή την κοινωνία) που η πλειοψηφία της χώρας της έχει δικαίωμα να της επιβάλλει τους νόμους που ισχύουν στο κράτος της, αφού αυτή (η πλειοψηφία) τους σέβεται (αυτό παντού γίνεται πιστεύω), αλλά να αντιμετωπίσουμε και την ίδια την Ινδία (και όποια άλλη χώρα δεν δέχεται τα ανθρώπινα δικαιώματα) που η πλειοψηφία του πλανήτη της έχει δικαίωμα να της επιβάλλει τους διεθνής νόμους, χωρίς όμως να παύει να τους σέβεται η ίδια. (αυτό πιστεύω δεν είναι πολύ σαφές αλλά δεν το αναλύω για να μην γίνομαι πάλι πολύ εκτενής,ίσως αργότερα αν χρειαστεί...)
ΥΓ:Μπήκα στον πειρασμό να ασχοληθώ και πιό θεωρητικά με το ζήτημα, αλλά τελικά περιορίστηκα στα πιο πρακτικά για να μην γίνω περισσότερο κουραστικός...
Πάντως το να αναδείξει κανείς το σημαντικότερο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι πολύ δύσκολο ζήτημα (και μάλλον ότι και να πεί θα είναι λάθος) και για αυτό δεν ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα ανταποκριθεί. Παρόλα αυτά η ανυπομονησία μου δεν με άφησε να περιμένω περισότερο...

κυριότερο πρακτικό πρόβλημα σήμερα:
Προβληματιζόμενος πάνω στο θέμα πρακτικά, για το ποιό είναι το πιο σημαντικό πρακτικό πρόβλημα αυτή την στιγμή.Δηλαδή αν μπορούσα αύριο δια μαγείας να σταματήσω ένα πρόβλημα θα ήταν είτε ό σε εξέλιξη πόλεμος στον Λίβανο είτε η βάναυση συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες στις επαρχίες της Ινδίας όπου ένας άνδρας έχει το δικαίωμα να κάψει ζωνατή την γυναίκα του αν απλά δεν του κάνει...!
(ασφαλώς η επιλογή αυτών των προβλημάτων είναι καθαρά υποκειμενική και εξαρτάται κυρίως απο την περιορισμένη ενημέρωση που έχω γιά το τι γίνεται στον κόσμο)
Τι μπορούμε να κανουμε:
Θέλω να δηλώσω την άποψή μου ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο...
Ούτε μπορούμε να αδιαφορούμε για την κατάσταση γύρω μας κοιτώντας μόνο το τομάρι μας και άσε τους άλλους να σκοτώνονται, ούτε να επεμβαίνουμε δυναμικά (βλέπε Αμερική) επιβάλλωντας τις αρχές του δικού μας πολίτισμου σε όλους επειδή απλά έχουμε την δύναμη να το κάνουμαι.πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο.
συγκεκριμένα:
Για τον πόλεμο στον Λίβανο δεν είμαι σε θέση να προτείνω κάποια λύση σε πρακτικό επίπεδο λόγω της ελειπούς πληροφόρησής μου στο θέμα,το οποίο άλλωστε είναι πολιτικό... (θα μπορούσα μόνο να τοποθετηθώ γενικά για τον πόλεμο, αλλά προσπαθώ να μην είμαι πολύ εκτενής)
Γιά την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις επαρχείες της Ιδνίας έχω ακούσει κάποια πραγματα και νομίζω ότι σε γενικές γραμμές αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε αφ'ενός την γυναίκα της Ινδίας που αντιδρά στην κατάσταση ώς μία μειοψηφία αυτή την στιγμή (γιατί όπως καταλαβαίνετε πολλές το δέχονται επειδή μεγάλωσαν σε αυτή την κοινωνία) που η πλειοψηφία της χώρας της έχει δικαίωμα να της επιβάλλει τους νόμους που ισχύουν στο κράτος της, αφού αυτή (η πλειοψηφία) τους σέβεται (αυτό παντού γίνεται πιστεύω), αλλά να αντιμετωπίσουμε και την ίδια την Ινδία (και όποια άλλη χώρα δεν δέχεται τα ανθρώπινα δικαιώματα) που η πλειοψηφία του πλανήτη της έχει δικαίωμα να της επιβάλλει τους διεθνής νόμους, χωρίς όμως να παύει να τους σέβεται η ίδια. (αυτό πιστεύω δεν είναι πολύ σαφές αλλά δεν το αναλύω για να μην γίνομαι πάλι πολύ εκτενής,ίσως αργότερα αν χρειαστεί...)
ΥΓ:Μπήκα στον πειρασμό να ασχοληθώ και πιό θεωρητικά με το ζήτημα, αλλά τελικά περιορίστηκα στα πιο πρακτικά για να μην γίνω περισσότερο κουραστικός...
"Σ'όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...
πως να χωρέσουμε τόσοι άνθρωποι στο κενό;"
Λίνα Νικολακοπούλου
Λίνα Νικολακοπούλου
- Ethel
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Για μένα το πιο σημαντικό πρόβλημα στον κόσμο μας είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι (σε τριτοκοσμικές χώρες) που δεν έχουν καν τα στοιχειώδη εφόδια για να ζήσουν. Και λέγοντας εφόδια φυσικά εννοώ το νερό, το φαγητό, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πολύ πιο μετά βάζω την παιδεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικά.
Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε. Εγώ ήθελα να πάω σε κάποια μη κερδοσκοπική εθελοντική οργάνωση αλλά δεν έχει κάτσει μέχρι στιγμής...
Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε. Εγώ ήθελα να πάω σε κάποια μη κερδοσκοπική εθελοντική οργάνωση αλλά δεν έχει κάτσει μέχρι στιγμής...

There's no place like 127.0.0.1
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο ανθρώπινος πόνος και δεν εννοώ το σωματικό αλλά τον ψυχικό. Ο πόνος που νιώθουμε όταν είμαστε στενοχωρημένοι, όταν αισθανόμαστε φοβισμένοι και μπερδεμένοι, όταν βλέπουμε ότι αυτός δε φεύγει εύκολα. Όταν αναζητάμε την ευτυχία και παίρνουμε λάθος μονοπάτια, όταν γνωρίζουμε και μαθαίνουμε καινούρια πράγματα, όταν νιώθουμε μόνοι ανάμεσα στα δισεκατομμύρια ανθρώπων, όταν προσπαθούμε να τον εξαγοράσουμε με τα ευφήμερα και ευτελή. Σε αυτόν άλλοι αντιδρούν με υπομονή και αισιοδοξία και άλλοι κυριεύονται από φόβο, φυλακίζουν την ύπαρξη τους για πάντα!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Σίγουρα το να συμμετέχουμε στην ανθρωπιστική βοήθεια είναι το κάλύτερο που μπορούμε να κάνουμε σαν άτομα για το θέμα.Ethel wrote:Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε. Εγώ ήθελα να πάω σε κάποια μη κερδοσκοπική εθελοντική οργάνωση αλλά δεν έχει κάτσει μέχρι στιγμής...
Σαν δυτικές κοινωνίες,πάντως, πιστεύω ότι καλό θα ήταν να αφίσουμε τις οικονομίες των χωρών που αντιμετωπίζουν τα παραπάνω προβλήματα να αναπτυχθούν ελεύθερα.
(το λέω επειδή έχω ακούσει οτι η κατάσταση αυτών των χωρών σε πολλές περιπτώσεις δεν οφείλεται σε έλλειψη φυσικών πόρων,αλλά στην εκμετάλλευσή τους απο ξένες χώρες... Πράγμα που βρήκα πολύ λογικό)
Μου αρέσει Χρόκε που το θέτεις σε μια πιό θεωρητική βάση. Δεν ξέρω αν η ψυχολογική κατάσταση που περιέγραψες θα μπορούσε να θεωρηθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανθρωπότητας,αλλά τουλάχιστον στις δυτικές κοινωνίες πιστεύω οτι του αξίζει η πρώτη θέση. (και στα δικά μου προβλήματα επίσης

"Σ'όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...
Λίνα Νικολακοπούλου
Λίνα Νικολακοπούλου
Δε μιλάω για ψυχολογικά προβλήματα αλλά για τον πόνο που νιώθει ο άνθρωπος όταν είναι δυστυχισμένος. Δυστυχισμένος είναι ένας τρομοκράτης, ένας επιχειρηματίας, ένας απλός πολίτης. Όλοι οι άνθρωποι αναζητούν την ευτυχία και αυτό για να μπορέσουν να απαλύνουν τον πόνο της ύπαρξης τους. Το άγνωστο σύμπαν, η αβεβαιότητα του μέλλοντος, υπαρξιακά προβλήματα κ.α. Γι'αυτό και οι άνθρωποι πιστεύουν σε θρησκείες από το χριστιανισμό μέχρι τη θρησκεία του χρήματος.nada wrote: Μου αρέσει Χρόκε που το θέτεις σε μια πιό θεωρητική βάση. Δεν ξέρω αν η ψυχολογική κατάσταση που περιέγραψες θα μπορούσε να θεωρηθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανθρωπότητας,αλλά τουλάχιστον στις δυτικές κοινωνίες πιστεύω οτι του αξίζει η πρώτη θέση. (και στα δικά μου προβλήματα επίσης)
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- AnINffected
- Gbyte level
Και για εμένα το μεγαλύτερο είναι αυτό που είπε η Ethel.Το περίμενα Ethel οτί θα το έλεγες γιατί έχω δεί την ιστοσελίδα σου.Έχω ακούσει οτί σε καθέ παιδί τριτοκοσμικής χώρας αναλογούν 7 κόκκοι ρυζιού ημερησίως.Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό.
Για να ακριβολογώ, το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα είναι η στέρηση από πολλούς ανθρώπους γενικώς των βασικών στοιχείων επιβίωσης: τροφή, ένδυση, στέγη, περίθαλψη, η οποία συναντάται κυρίως μεν, αλλά όχι αποκλειστικά δε, στις τριτοκοσμικές χώρες.
Ethel μπράβο σου!
nada, αυτό που λές για τις γυναίκες στην Ινδία είναι πραγματικά σοκαριστικό...Άν η συμπεριφορά αυτή είναι συνέπεια της πίστης του Ινδουiσμού (της θρησκείας τους, θα το τσεκάρω), δεν ξέρω τί υπάρχει που θα μπορούσε να γίνει, αλλά γενικά μία πρόχειρη ιδέα είναι η εξής:
Να ψάξει κάποιος στο site http://www.thepetitionsite.com για σχετική petition ή να δημιουργήσει μία δική του για το ζήτημα αυτό.
Θα βάζω αυτό και άλλα σχετικά URLs στο πρώτο post.
Οι σκέψεις σου πάνω στα θέματα αυτά με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.
xrokos, στο ενδιαφέρον θέμα που έθιξες θα αναφερθώ αργότερα, να μη γίνει τεράστιο το post.Το μόνο που θα σου πώ τώρα είναι ότι το άγνωστο του σύμπαντος προσωπικά δε με φοβίζει, αλλά με γοητεύει!Και το να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα δεν το βλέπω ως κάτι τρομακτικό, αλλά συναρπαστικό!
Για να ακριβολογώ, το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα είναι η στέρηση από πολλούς ανθρώπους γενικώς των βασικών στοιχείων επιβίωσης: τροφή, ένδυση, στέγη, περίθαλψη, η οποία συναντάται κυρίως μεν, αλλά όχι αποκλειστικά δε, στις τριτοκοσμικές χώρες.
Ethel μπράβο σου!

nada, αυτό που λές για τις γυναίκες στην Ινδία είναι πραγματικά σοκαριστικό...Άν η συμπεριφορά αυτή είναι συνέπεια της πίστης του Ινδουiσμού (της θρησκείας τους, θα το τσεκάρω), δεν ξέρω τί υπάρχει που θα μπορούσε να γίνει, αλλά γενικά μία πρόχειρη ιδέα είναι η εξής:
Να ψάξει κάποιος στο site http://www.thepetitionsite.com για σχετική petition ή να δημιουργήσει μία δική του για το ζήτημα αυτό.
Θα βάζω αυτό και άλλα σχετικά URLs στο πρώτο post.
Οι σκέψεις σου πάνω στα θέματα αυτά με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.
xrokos, στο ενδιαφέρον θέμα που έθιξες θα αναφερθώ αργότερα, να μη γίνει τεράστιο το post.Το μόνο που θα σου πώ τώρα είναι ότι το άγνωστο του σύμπαντος προσωπικά δε με φοβίζει, αλλά με γοητεύει!Και το να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα δεν το βλέπω ως κάτι τρομακτικό, αλλά συναρπαστικό!

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Σαφώς κα τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα είναι η ανέχεια, ο αναλφαβητισμός, η προσφυγιά, οι πόλεμοι, οι αρρώστιες, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή. Η περαιτέρω συνέχιση των εχθροπραξιών θα θέσει σε ακόμα σε μεγαλύτερή αστάθεια την ήδη ασταθή ισορροπία της περιοχής η οποία σταδιακά μπορεί να αγκαλιάσει ολόκληρο το μουσουλμανικό τόξο. Τα κράτη μέλη του ΟΗΕ πρέπει να συγκαλέσουν άμεσα γενική σύνοδο για τον ειρηνικό τερματισμό των εχθροπραξιών και την αποστολή ειρηνευτικής δύναμης στην περιοχή. Ταυτοχρόνως, πρέπει να δράσουν εγκαίρως τα ευρωπαϊκά κράτη ώστε να υποδεχτούν τα μεγάλα κύματα προσφύγων που πρόκειται να κατευθυνθούν προς αυτά. Τέλος πρέπει να επιταχυνθεί η ανθρωπιστική βοήθεια προς τις πληγωμένες χώρες.
- AnINffected
- Gbyte level
Συμφωνώ, αλλά ας μην κοιτάξουμε το θέμα από την πολιτική σκοπιά του.PASCAL wrote:αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή
Σας είχε έρθει, κατά τη διάρκεια του βομβαριδισμού της Βαγδάτης, SMS που έλεγε να κάνουμε εμπάργκο στις ΗΠΑ;
Γιατί να μη γίνει και τώρα κάτι αντίστοιχο;Να διαδοθεί δηλ. ένα μήνυμα μέσω δικτύων;
Θα μπορούσαν επίσης να αρχίσουν να συγκεντρώνονται και από τώρα χρήματα για τους πληγέντες.
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Διαφωνώ. Η πολιτική σκοπιά δεν συνεπάγεται και κομμάτική σκοπιά. Ωστόσο αυτή την ώρα ο Λίβανος έχει ανάγκη από την ανθρωπιστική μας βοήθεια και όχι τις πολιτικές μας απόψεις.AnINffected wrote:Συμφωνώ, αλλά ας μην κοιτάξουμε το θέμα από την πολιτική σκοπιά του.PASCAL wrote:αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή
Όχι ρε γαμώτο, δεν ήρθε τέτοιο μήνυμα.Σας είχε έρθει, κατά τη διάρκεια του βομβαριδισμού της Βαγδάτης, SMS που έλεγε να κάνουμε εμπάργκο στις ΗΠΑ;
Όσο το γρηγορότερο τόσο το καλύτερο.Γιατί να μη γίνει και τώρα κάτι αντίστοιχο;Να διαδοθεί δηλ. ένα μήνυμα μέσω δικτύων;
Θα μπορούσαν επίσης να αρχίσουν να συγκεντρώνονται και από τώρα χρήματα για τους πληγέντες.
- AnINffected
- Gbyte level
Μάλλον έχεις δίκιο.PASCAL wrote:Διαφωνώ. Η πολιτική σκοπιά δεν συνεπάγεται και κομμάτική σκοπιά. Ωστόσο αυτή την ώρα ο Λίβανος έχει ανάγκη από την ανθρωπιστική μας βοήθεια και όχι τις πολιτικές μας απόψεις.AnINffected wrote:Συμφωνώ, αλλά ας μην κοιτάξουμε το θέμα από την πολιτική σκοπιά του.PASCAL wrote:αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η κατάπαυση του πυρός στη Μέση ΑνατολήΌχι ρε γαμώτο, δεν ήρθε τέτοιο μήνυμα.Σας είχε έρθει, κατά τη διάρκεια του βομβαριδισμού της Βαγδάτης, SMS που έλεγε να κάνουμε εμπάργκο στις ΗΠΑ;Όσο το γρηγορότερο τόσο το καλύτερο.Γιατί να μη γίνει και τώρα κάτι αντίστοιχο;Να διαδοθεί δηλ. ένα μήνυμα μέσω δικτύων;
Οπότε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε το περιεχόμενο του μηνύματος.Θα είναι spam ή με συγκεκριμένους προορισμούς;
Σε αυτή την περίπτωση ψηφίζω spam, ώστε να διαδοθεί πολύ γρήγορα παντού.
Να κοιτάξουμε επίσης και το http://www.thepetitionsite.com
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- tZoLe
- Venus Former Team Member
Επειδή βρίσκομαι διακοπές έχω περιορισμένη πρόσβαση σε υπολογιστή και ίντερνετ. Επομένως, επεφυλάσσομαι να απαντήσω σχετικά με το θέμα. Απλά παραθέτω ένα ανεκδοτάκι, όχι και τόσο ΄ξεκαρδιστικό, που άκουσα πρόσφατα:
Είναι ο Μπους, ο ΜΠλέρ και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός( δε θυμάμαι το όνομα) σε ένα ελικόπτερο και αυτό πέφτει. Ποιος θα γλιτώσει;;;
Η απάντηση είναι ο πλανήτης Γη!
Είναι ο Μπους, ο ΜΠλέρ και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός( δε θυμάμαι το όνομα) σε ένα ελικόπτερο και αυτό πέφτει. Ποιος θα γλιτώσει;;;
Η απάντηση είναι ο πλανήτης Γη!

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Για όποιον θέλει να βοηθήσει στα πρόσφατα γεγονότα του Λιβάνου αλλά και γενικότερα στα προβλήματα του κόσμου εδώ είναι μια διεύθυνση που έχει συγκεντρωμένες όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις:
http://www.anthropos.gr/
http://www.anthropos.gr/
- AnINffected
- Gbyte level
Ήθελα να αναβιώσει αυτό το-επώδυνο αλλά σημαντικό-τοπικ και το κάνω με αφορμή αυτό το μειλ που έλαβα από την free range studios (Για περισσότερες πληροφορίες βλ. εδώ καθώς και το link στο τέλος του mail):
Θα το κοιτάξω σήμερα.
PASCAL δεν είχα δει το link σου...Hey Free Range friends,
We've got a fully-packed line-up of fall comedy coming your way.
Free Range will introduce you to a bar of soap who uncovers the mystery of poison plastics, we'll unlock the Bio Da Versity Code, and give you a behind-the-scenes look at the Mouth Revolution that is about to sweep the planet--all of this in the coming months!
For future movies, we want you to be a part of picking the issues we take on. So help us out.
What kind of world changing movies do you want to see?
Please let us know what you're into by giving us two minutes at:
http://www.freerangestudios.com/tellus
Sincerely,
Free Range Studios
Θα το κοιτάξω σήμερα.
Ada Lovelace

Ada Lovelace