Athens!
Athens!
Έρχεται την Παρασκευή μια συνάδελφος γύρω στα 45 από Αγγλία και πρέπει να τη βγάλω έξω στην Αθήνα για φαγητό και για διασκέδαση.
Τι προτείνετε για να κάνουμε εντύπωση σαν Έλληνες??
Αλλά όχι κάτι πολύ λαικό (πχ σουβλάκι) γιατί είναι πολύ κυριλέ αυτή η κυρία! Δε με νοιάζουν τα χρήματα, αφού δεν πληρώνω εγώ.
Σκεφτόμουν κάπου προς Κηφισιά (για να είναι κοντά) ή προς Κολωνάκι (για να έχει θέα Ακρόπολη)
please παίδες βοηθείστε!!!
Thanx!!!
Τι προτείνετε για να κάνουμε εντύπωση σαν Έλληνες??
Αλλά όχι κάτι πολύ λαικό (πχ σουβλάκι) γιατί είναι πολύ κυριλέ αυτή η κυρία! Δε με νοιάζουν τα χρήματα, αφού δεν πληρώνω εγώ.
Σκεφτόμουν κάπου προς Κηφισιά (για να είναι κοντά) ή προς Κολωνάκι (για να έχει θέα Ακρόπολη)
please παίδες βοηθείστε!!!
Thanx!!!
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
αφού δε σε νοιάζουν τα χρήματα έχεις αρκετές επιλογές. Θα πρότεινα γι αρχή να τη ρωτήσεις εαν είναι vegetarian ή όχι.
Γενικά, για ελληνική κουζίνα πολύ ονομαστά είναι τα Βαρούλκο, Mommy "48" The Restaurant και επίσης τα μεγάλα ξενοδοχεία έχουν πολύ ονομαστά εστιατόρια και roof gardens, για παράδειγμα Μεγάλη Βρετανία, Hilton, Athens Plaza, King George κτλ και φυσικά υπάρχει και ο Ναυτικός Όμιλος. Υπάρχει κι άλλο ένα κάτω από την ακρόπολη που όμως δε θυμάμαι τώρα πως λέγεται ακριβώς (Διόνυσος?)
Καλό θα ήταν να πάρεις κανένα τηλέφωνο από πριν, να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα, μενού και για τιμές για να ξέρεις...
Επίσης νομίζω ότι θα πρέπει το φαγητό να πάει σε συνάρτηση του αν θα πάτε αργότερα ή νωρίτερα για κάποιο ποτό ή όχι, που απ' ότι κατάλαβα είναι στα σχέδια σου. Τώρα για έξοδο πιο μετά εγώ δε θα πολυσυνιστούσα πίστα ούτε club-εξαρτάται βέβαια το τι εννοείς διασκέδαση...Πίστα δεν προτείνω γιατι έχω την αίσθηση ότι δεν θα καταλαβαίνει τπτ από στίχους και θα είναι λίγο εκτός κλίματος κτλ ενώ για το club μου φαίνεται μεγάλη σε ηλικία(μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια). Ίσως κάτι σε φάση ποτού να είναι καλύτερη λύση-in any case κάνε κράτηση.
Γενικά, για ελληνική κουζίνα πολύ ονομαστά είναι τα Βαρούλκο, Mommy "48" The Restaurant και επίσης τα μεγάλα ξενοδοχεία έχουν πολύ ονομαστά εστιατόρια και roof gardens, για παράδειγμα Μεγάλη Βρετανία, Hilton, Athens Plaza, King George κτλ και φυσικά υπάρχει και ο Ναυτικός Όμιλος. Υπάρχει κι άλλο ένα κάτω από την ακρόπολη που όμως δε θυμάμαι τώρα πως λέγεται ακριβώς (Διόνυσος?)
Καλό θα ήταν να πάρεις κανένα τηλέφωνο από πριν, να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα, μενού και για τιμές για να ξέρεις...
Επίσης νομίζω ότι θα πρέπει το φαγητό να πάει σε συνάρτηση του αν θα πάτε αργότερα ή νωρίτερα για κάποιο ποτό ή όχι, που απ' ότι κατάλαβα είναι στα σχέδια σου. Τώρα για έξοδο πιο μετά εγώ δε θα πολυσυνιστούσα πίστα ούτε club-εξαρτάται βέβαια το τι εννοείς διασκέδαση...Πίστα δεν προτείνω γιατι έχω την αίσθηση ότι δεν θα καταλαβαίνει τπτ από στίχους και θα είναι λίγο εκτός κλίματος κτλ ενώ για το club μου φαίνεται μεγάλη σε ηλικία(μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια). Ίσως κάτι σε φάση ποτού να είναι καλύτερη λύση-in any case κάνε κράτηση.
Last edited by lumenintervalum on Mon Nov 27, 2006 11:35 pm, edited 1 time in total.
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Academic status: Alumnus/a
Προτείνω ανεπιφυλακτά http://www.anemos.com.gr/
Έχει όντως πιάτο την Αθήνα και πολύ καλό φαγητό!
Έχει όντως πιάτο την Αθήνα και πολύ καλό φαγητό!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- PaP
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Στο Κολωνάκι δεν έχει και πολύ θέα στην Ακρόπολη και φυσικά η Κηφισιά δεν είναι Αθήνα 
Βαρούλκο στην Πειραιώς (ίσως το καλύτερο εστιατόριο)
Δίονυσος (Δ. Αεροπαγίτου αφού τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα)
Στο εστιατότοριο στο Λυκαβητό
Από εκεί και πέρα στο Γκάζι έχει πολλά καλά εστιατότορια (μερικά έχουν θέα ακρόπολη)
H το Κουζίνα στην Αττάλου (μικρότερο budget) Καλό φάι, ωραία περιοχή
ΥΓ μόνο στην Κουζίνα έχω φάει και προσωπικά θα διάλεγα Νικηφόρο ή κάτι στη Σταμάτα

Βαρούλκο στην Πειραιώς (ίσως το καλύτερο εστιατόριο)
Δίονυσος (Δ. Αεροπαγίτου αφού τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα)
Στο εστιατότοριο στο Λυκαβητό
Από εκεί και πέρα στο Γκάζι έχει πολλά καλά εστιατότορια (μερικά έχουν θέα ακρόπολη)
H το Κουζίνα στην Αττάλου (μικρότερο budget) Καλό φάι, ωραία περιοχή
ΥΓ μόνο στην Κουζίνα έχω φάει και προσωπικά θα διάλεγα Νικηφόρο ή κάτι στη Σταμάτα

- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Συμφωνώ με PaP. Tο Anemos δε μου πολυγέμισε το μάτι...
A blink of an eye
A dream for the blind
luna rosa στη νέα σμύρνη αν η φίλη-συνάδελφος σου είναι λάτρης της σπάνιας μαύρης τρούφας....αν είστε οι 2 σας , αν κατάλαβα καλά , κοίτα να επενδύσεις στην ανθρώπινη επαφή και διαλογικά θα βρείτε που θα πάτε...πηγαίνετε για ένα καφεδάκι πρώτα και θα καταλάβεις τι θέλει...μην ξεχνάς οτι και για δουλειά αν πας σε μια χώρα θες να δεις και τη χώρα και όχι μόνο ένα εστιατόριο κλπ...η καλή θέληση είναι αρκετή!
-
- Venus Project Founder
αν κ πετρουπολίτης (ο Άνεμος είναι ουσιαστικά πετρούπολη) πρέπει να πω πως δεν ταιριάζει πολύ στην περίπτωση!!
p3 ευχαριστούμε μία ακόμα φορά για την προτίμηση σου!
είμαστε σίγουροι πως δεν θα σε χάσουμε από πελάτη!!
ουσιαστικά τώρα να πώ κ εγω ,τονίζωντας ότι ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει η εταιρία..
1. Ιθακη στο Λαιμο(παραλιακή) -->πολύ κυριλέ
2. Δουράμπεης - Μικρολίμανο
p3 ευχαριστούμε μία ακόμα φορά για την προτίμηση σου!
είμαστε σίγουροι πως δεν θα σε χάσουμε από πελάτη!!
ουσιαστικά τώρα να πώ κ εγω ,τονίζωντας ότι ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει η εταιρία..
1. Ιθακη στο Λαιμο(παραλιακή) -->πολύ κυριλέ
2. Δουράμπεης - Μικρολίμανο
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
O Δουράμπεης τι είναι??ουζάδικο??
A blink of an eye
A dream for the blind