Προσοχή, κάποιοι έχουν ξεφύγει......

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Elder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Elder » Thu Dec 07, 2006 9:08 pm

Δεν φταίνε για όλα τα κομπιούτερ ... στην πραγματικότητα δεν φταίνε σε τίποτα ... οι χρήστες τους φταίνε ... και μιλάμε μόνο για αυτούς που κάνουν κακή χρήση ... τώρα άμα έτσι τη βρίσκουν είναι θέμα επιλογών ... έτσι κι αλλιώς αυτά πάνε στα αυτιά που κάποια στιγμή θα μετανιώσουν μήπως και το κάνουν μια ώρα νωρίτερα, στα υπόλοιπα δεν έχουμε κάτι να πούμε ... όποιος κάνει συνειδητά ότι κάνει και περιορίζεται απο το περιβάλλον έτσι κι αλλιώς και καταθλίβεται με το παρελθόν κλπ κλπ έχει δική του θεωρία και αυτή δεν αλλάζει ούτε και χρειάζεται να αλλάξει ...

Τα μηχανήματα του σατανά :-D είναι οι δουλειά μας έτσι κι αλλιώς ... οπότε έχουμε άλλη άποψη για αυτά απο τους μεγαλύτερους και δεν επηρεαζόμαστε αλλιώς θα ήμασταν αλλού ;)
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Fri Dec 08, 2006 12:20 am

Κάποιοι έχουν ξεφύγει, δηλαδή ξεχασαν οτι ο κοσμος μας δεν ειναι ενα κουτι (PC).

Πολύ μεγάλη αλήθεια...
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Post by cactus » Fri Dec 08, 2006 12:34 am

ξεχασαν οτι ο κοσμος μας δεν ειναι ενα κουτι (PC).
Εκτός απ'το τι δεν είναι, ξέρει κανείς τι είναι;; take it easy dudes, με msn τους είδατε, όχι με ηρωίνη...!
laikedelic !
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Dec 08, 2006 12:44 am

λολ

ωραία το έθεσες cactus! xaxaxaxaxa!
Image
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Fri Dec 08, 2006 12:52 am

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Ουτε κ απαραδεκτα. Αλλα βεβαια υπαρχει κ το 20ωρο lineage(ελεος).
Image
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Dec 08, 2006 1:10 am

έλα ρε, παίζουν ακόμα L2 στα cslabs?

αχΟαχΟαχΟαχΟαχΟαχΟαχΟα!
Image
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Fri Dec 08, 2006 1:17 am

Καλα δεν εννοουσα εκει ακριβως. Αλλα ξερω γω βιτσια ειναι αυτα.
Image
Elder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Elder » Fri Dec 08, 2006 1:24 pm

Για όσους λένε ότι το περιστατικό δεν είναι τραγικό κτλ απλά ενημερώνω ότι δεν μιλάμε για το περιστατικό αλλά το θέμα το γενικότερο και για τους πολλούς καμένους-χαμένους-εξαφανισμένους που τους ποροέκυψε να την βγάζουν μέρα νύχτα σε ένα pc.
Έχει και το χαβαλέ του το κάψιμο που και που, έχει και τις σοβαρές προεκτάσεις του όταν γίνεται συνήθεια...Υπάρχουν ζωντανές αποδείξεις και για τα δυο :-) :-( ..
κι αν ο κλοιός στενεύει,
που όλο θα δραπετεύει..
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Post by cactus » Fri Dec 08, 2006 3:28 pm

cactus wrote:Για όσους λένε ότι το περιστατικό δεν είναι τραγικό κτλ απλά ενημερώνω ότι δεν μιλάμε για το περιστατικό αλλά το θέμα το γενικότερο και για τους πολλούς καμένους-χαμένους-εξαφανισμένους που τους ποροέκυψε να την βγάζουν μέρα νύχτα σε ένα pc.
Δεν είαμι εγώ αυτός που θα σώσει τον κόσμο. Sorry, i'm just another guy, i'd love to but i'm not.
Έχουν μάτια, έχουν αυτιά, μπορούν να δουν τις συνέπειες, να ακούσουν άλλους που μιλάνε για αυτές, ας αποφασίσουν...όσοι έχουν ξεπεράσει το "όριο".

Οι υπόλοιποι που το γλεντάνε το θέμα και σπάνε την πλάκα τους και ξέρουν τι κάνουν, cheers!
Κι εγώ τρώω 3ωρα και 4ωρα στο msn, κάποτε με 56άρα σύνδεση έτρωγα βράδυα στο msn και το πρωί έχανα μαθήματα! :)
laikedelic !
Elder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Elder » Fri Dec 08, 2006 4:57 pm

Δεν σου είπα να σώσεις τον κόσμο ... οι συνέπειες που λες καλό είναι να φαίνονται και να ακούγονται όσο πιο πολύ γίνεται ... εγώ επιλέγω να μιλάω για τις συνέπειες και απλά είπα ότι μιλάω για το γενικό πρόβλημα και όχι για το περιστατικό για να μην ακούω σχόλια οτι είμαι υπερβολικός και σιγα το περιστατικό και τέτοια ... Ο καθένας το παίρνει απο τη δική του σκοπιά και τα δικά του βιώματα και δεν λέω τι θα πρέπει να λέει και τι όχι. Απλά ξεκαθάρισα για τι μιλάω εγώ ...
Φιλικά πάντα

cactus wrote: Κι εγώ τρώω 3ωρα και 4ωρα στο msn, κάποτε με 56άρα σύνδεση έτρωγα βράδυα στο msn και το πρωί έχανα μαθήματα! :)
Κάτι μου θυμίζει αυτό ... :-D :-D :-D άμα αξίζει τον κόπο δεν βαριέσαι ... απλά τώρα το γύρισα σε ακουστικά και skype και βρήκα την υγειά μου :) ...
κι αν ο κλοιός στενεύει,
που όλο θα δραπετεύει..
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Fri Dec 08, 2006 5:00 pm

Το ζήτημα όλο αυτό είναι γενικά πολυσυζητημένο.

Η αλήθεια, τόσο εδώ όσο και παντού, πιστεύω, δεν είναι στα άκρα. Και σίγουρα δεν είναι αντικειμενική.

Το πώς ο άνθρωπος αξιοποιεί τον χρόνο του, δεν είναι κάτι για το οποίο μπορεί κανείς να αποφανθεί με σιγουριά.

Κάθε γενιά, κάθε ηλικία, κάθε άτομο, έχει διαφορετικές δυνατότητες και επιλογές, και άλλες μεθόδους εκμετάλλευσης του πολύτιμου αυτού αγαθού -του χρόνου- στη διάθεσή της.
Παρ'ότι ενστικτωδώς συχνά θεωρούμε κάποιες ασχολίες θετικές και ευεργετικές και κάποιες όχι, ο φόβος (της αλλαγής, του καινούριου) και τα βιώματά μας (ως άτομα ή ως σύνολα) μας οδηγούν συχνά σε γενικεύσεις και βεβιασμένα συμπεράσματα.

Εγώ θεωρώ πως πρέπει να κρατάμε το μυαλό μας ανοιχτό σε κάθε νέα δυνατότητα που μας παρέχεται, αλλά ταυτόχρονα να μην παρασυρόμαστε από τον ενθουσιασμό ή τη μόδα.

Δυστυχώς τα όρια όλων των παραπάνω εννοιών είναι λεπτά, και δεν υπάρχει αλγοριθμικός τρόπος να εντοπιστούν :-p

Σίγουρα η ζωή δεν είναι ένας Η/Υ, όπως δεν είναι 4 τοίχοι, δεν είναι μία ομάδα, ένα κόμμα, μία ιδέα, και γενικά είναι τις περισσότερες φορές επιζήμιο να χάνουμε την ποικιλία και τα διαφορετικά ερεθίσματα από τη ζωή μας.

Απέχουμε σίγουρα οι περισσότεροι από εμας πολύ από τη σοφία, για αυτό και δεν πιστεύω ότι μπορούμε με ασφάλεια να καταδικάζουμε ή να επικροτούμε συμπεριφορές, ειδικά αυτές που πολύ πρόσφατα μπήκαν στη συλλογική μας συνείδηση, και δεν έχουν φιλτραριστεί και ωριμάσει αρκετά.

μάυ 17 ευρωσέντς
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Sat Dec 09, 2006 3:28 am

Δεν διαφωνώ ότι είναι πολυσυζητημένο αλλά κανείς μας νομίζω δεν θέτει κάποια απόλυτη άποψη...απλά προσθέτει κάτι.
Σίγουρα ο χρόνος για τον καθένα είναι υποκειμενικός και σχετικός, αλλά με βάση αυτά τα καλούπια που έχουμε εκθέτουμε τη γνώμη μας...
Εξάλλου κανείς δεν απαίτησε κάποιος να ενστερνιστεί άκριτα απόψεις...το φιλτράρισμα και η διήθηση αφήνεται παραπέρα στον αναγνώστη...το μόνο που δεν δίνεται είναι το manual... ;)
Τέλος όσον αφορά το θέμα της σοφίας, καλή η μετριοφροσύνη, αλλά νομίζω ότι μέσω του διαλόγου και της παράθεσης απόψεων μπορούμε να αγγίξουμε μια κάποια πτυχή της αλήθειας...για αυτό νομίζω κρύβει και μια κάποια μαγεία...οδηγώντας σε νέα σύνορα...δεν λέω βέβαια να γίνουμε σοφοί, αλλά το ταξίδι μας για την Ιθάκη να είναι πλούσιο... ;)
Και παρόλο που θα γίνω κουραστικός..."μέτρον άριστον"
S.S.D.D.
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Mon Dec 11, 2006 12:38 pm

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι πιστεύω (αν και δεν ειμαι απόλυτη ;) ) ότι όποιος δεν είναι σοφός, δεν μπορεί να είναι απόλυτος :) :)
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Mon Dec 11, 2006 12:43 pm

Δεκτόν! ;)
Απλά ο καθένας είναι απόλυτος μέσα στη δική του μικρή σοφία (οπότε και θα πρέπει να αφήνει κάποια ενδεχόμενα ανοικτά) και βέβαια δεν θα πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια με ό,τι δυνάμεις έχουμε... ;)
(χωρίς βέβαια και εγώ να είμαι απόλυτος...)
S.S.D.D.
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Mon Dec 11, 2006 12:47 pm

χεχε, νομίζω ότι ήσουν λίγο απόλυτος πλαγιομετωπικά, για αυτό αρνούμαι να συνεχίσω αυτή την απόλυτη συζήτηση!

μα τι απόλυτα απόλυτοι που είστε απολύτως όλοι

ΥΓ. Σαν την απόλυτη ελληνίδα σταρ με το απόλυτο ελληνικό τραγούδι της απολυτης διοργάνωσης..μπλαμπαμπλαμαπλα :twisted:

zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Dec 11, 2006 12:50 pm

lol
Image
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Mon Dec 11, 2006 4:06 pm

koki wrote:χεχε, νομίζω ότι ήσουν λίγο απόλυτος πλαγιομετωπικά, για αυτό αρνούμαι να συνεχίσω αυτή την απόλυτη συζήτηση!

μα τι απόλυτα απόλυτοι που είστε απολύτως όλοι
:-D Θα το θεωρήσω ως φιλοφρόνηση... :-p και από ευγένεια ούτε και εγώ θα προσθέσω κάτι περισσότερο... ;)
Γιατί άλλωστε υποκείμεθα και στο νόμο της σχετικότητας... :cool:
S.S.D.D.
Post Reply

Return to “off-topic”