ΟΛΟΙ βαλτε ALPHA τωρα!

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Mon Jan 15, 2007 9:19 am

Συνεχίζεται... σήμερα το πρωί στον Παπαδάκη!!! Φτάνει!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Jan 15, 2007 10:46 am

ο κος Γιαννακουδακης είναι στην net τώρα
Image
maria_
Venus Former Team Member

Post by maria_ » Mon Jan 15, 2007 11:18 am

Εγω δεν τον έχω πετύχει ακόμη αλλά έτσι όπως έχει πάρει σβάρνα κάθε κρατικό και μη κανάλι,όλο και κάπου θα τον πετύχω ;)
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Mon Jan 15, 2007 11:33 am

Πω πω, εμένα τον έχει μάθει πια όλο μου το σόι και κάθε ένας που τον βλέπει γελάει και μου φωνάζει "κοίτα, κοίτα, ο καθηγητής σου πάλι..." :-)
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Mon Jan 15, 2007 12:31 pm

mikem4600 wrote:Πω πω, εμένα τον έχει μάθει πια όλο μου το σόι και κάθε ένας που τον βλέπει γελάει και μου φωνάζει "κοίτα, κοίτα, ο καθηγητής σου πάλι..." :-)
Άστα και εμένα μία από τα ίδια... το χειρότερο είναι όμως ότι όποτε πάω να τους εξηγήσω γιατί κάποια από αυτά δεν ισχύουν μου απαντούν "Μην είσαι αρνητικός"...
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Mon Jan 15, 2007 12:51 pm

στους γονείς έχω εξηγήσει επανηλειμένα το πόσο σοβαρά είναι αυτά που κάνει/λέει, οπότε πλέον το έχουν πάρει χαμπάρι όταν τον βλέπουν να γυρίζει τα κανάλια

(μην αναφέρουμε την ποιότητα της δικής του δουλειάς)
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Jan 15, 2007 1:56 pm

Τα έγραψε κανείς ? (Δεν έχω δεί καμμία από τις εκπομπές , ή δεν βλέπω πολύ τηλεόραση ή είμαι πολύ άτυχος :-D )

Επίσης PASCAL είναι διαφορετική ιστορία το να μπορεί να καλυφθεί το οποιοδήποτε σημείο από άποψης απλών τηλεπικοινωνιών , το οποίο όντως λογικά θα μπορεί να επιτευχθεί με 3 σε μεγάλο ύψος και εντελώς άσχετο το να μπορείς να παρακολουθείς τα πάντα με 3 δορυφόρους.. Εκτός του οτι οι 3 δορυφόροι θα έπρεπε να είναι γεοστατικοί ενώ οι στρατιωτικοί ακριβώς επειδή ελέγχουν μικρές περιοχές μετακινούνται και αλλάζουν την τροχιά τους..
Δεν νομίζω οτι υπάρχει αυτό το πράμα..! Η επιφάνεια της γής είναι πολύ μεγάλη!
Ο Γιούρι Γκαγκάριν αν πήγαινε και κόντρα στην φορά της γής με μεγάλη ταχύτητα , χωρίς τριβές κτλ με την ταχύτητα που θα είχε ίσως θα την έκανε σε 89 λεπτά αλλά δεν θα έπαβε να διασχίζει τεράστιες αποστάσεις..!
Δεν αμφιβάλω οτι υπάρχουν κάποιοι δορυφόροι που μπορούν να δούν πολύ καλά , και κάτω από την επιφάνεια της γής ακόμα..
Αλλά πρέπει κάποιος να τους έχει εστιάσει κάπου!
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
nantia_86
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by nantia_86 » Mon Jan 15, 2007 8:28 pm

Και πάλι στον alpha ο κος Γιαννακουδάκης!!!
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
SeniorCarbone
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by SeniorCarbone » Mon Jan 15, 2007 8:40 pm

I saw it!!
Καλά πως γίνεται να δουν κ να αναγνωρίσουν την ίριδα του ματιού
έτσι απλά... :shock:
Ανεκτίμητες σκηνές πάντος
*--Common sense is not so common--*
maria_
Venus Former Team Member

Post by maria_ » Mon Jan 15, 2007 8:45 pm

Κι εγώ το είδα αυτή τη φορά...
Έλα ντε!Όπως και αυτό που είπε για τις διαστάσεις του εγκεφάλου των τρομοκρατών.Τoo much μου φαίνονται όλα αυτά...Αφήστε που νομίζω οτι λιακοπουλίζει επικίνδυνα :lol:
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Jan 15, 2007 8:59 pm

Παιδιά τώρα τον παρακολούθησα και εγώ και όσα είπε δε μου φάνηκαν καθόλου υπερβολικά. Στις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες άλλων χωρών είναι ρουτίνα τέτοιοι έλεγχοι.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Tue Jan 16, 2007 5:20 am

Ζούμε επικές στιγμές! :-D
(και όχι μόνο...)
S.S.D.D.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Tue Jan 16, 2007 2:41 pm

Σχετικό κειμενάκι περι δορυφόρων , Google Earth κτλ
Zoe Mutter-http://www.pcadvisor.co.uk/news/index.cfm?RSS&newsid=8098 wrote:
Google Earth maps are being used by terrorists to locate and attack British bases in Basra, report Army intelligence sources.

During raids on the insurgents’ homes last week, sets of photographs were uncovered from Google’s mapping tool showing the location of a Basra Palace base where 1,000 British troops are based. There have also been reports of the maps being sold in markets in Basra.

Soldiers from the army base said that they would consider suing Google Earth if they were injured by rounds directed by aerial footage.

The maps could be of limited tactical use as many of the images were taken up to two years ago but they may still provide information regarding areas where hardened bunkers are located. There is also concern that terrorists could examine the British security service’s London headquarters.

Since finding the maps, intelligence chiefs have been keeping track of where rounds are fired to see if the maps are being used to target weak areas. Google has also opened channels with the military in Iraq but is not prepared to comment on what’s been discussed.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
Post Reply

Return to “off-topic”