ΟΛΟΙ βαλτε ALPHA τωρα!
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Άστα και εμένα μία από τα ίδια... το χειρότερο είναι όμως ότι όποτε πάω να τους εξηγήσω γιατί κάποια από αυτά δεν ισχύουν μου απαντούν "Μην είσαι αρνητικός"...mikem4600 wrote:Πω πω, εμένα τον έχει μάθει πια όλο μου το σόι και κάθε ένας που τον βλέπει γελάει και μου φωνάζει "κοίτα, κοίτα, ο καθηγητής σου πάλι..."
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Τα έγραψε κανείς ? (Δεν έχω δεί καμμία από τις εκπομπές , ή δεν βλέπω πολύ τηλεόραση ή είμαι πολύ άτυχος
)
Επίσης PASCAL είναι διαφορετική ιστορία το να μπορεί να καλυφθεί το οποιοδήποτε σημείο από άποψης απλών τηλεπικοινωνιών , το οποίο όντως λογικά θα μπορεί να επιτευχθεί με 3 σε μεγάλο ύψος και εντελώς άσχετο το να μπορείς να παρακολουθείς τα πάντα με 3 δορυφόρους.. Εκτός του οτι οι 3 δορυφόροι θα έπρεπε να είναι γεοστατικοί ενώ οι στρατιωτικοί ακριβώς επειδή ελέγχουν μικρές περιοχές μετακινούνται και αλλάζουν την τροχιά τους..
Δεν νομίζω οτι υπάρχει αυτό το πράμα..! Η επιφάνεια της γής είναι πολύ μεγάλη!
Ο Γιούρι Γκαγκάριν αν πήγαινε και κόντρα στην φορά της γής με μεγάλη ταχύτητα , χωρίς τριβές κτλ με την ταχύτητα που θα είχε ίσως θα την έκανε σε 89 λεπτά αλλά δεν θα έπαβε να διασχίζει τεράστιες αποστάσεις..!
Δεν αμφιβάλω οτι υπάρχουν κάποιοι δορυφόροι που μπορούν να δούν πολύ καλά , και κάτω από την επιφάνεια της γής ακόμα..
Αλλά πρέπει κάποιος να τους έχει εστιάσει κάπου!

Επίσης PASCAL είναι διαφορετική ιστορία το να μπορεί να καλυφθεί το οποιοδήποτε σημείο από άποψης απλών τηλεπικοινωνιών , το οποίο όντως λογικά θα μπορεί να επιτευχθεί με 3 σε μεγάλο ύψος και εντελώς άσχετο το να μπορείς να παρακολουθείς τα πάντα με 3 δορυφόρους.. Εκτός του οτι οι 3 δορυφόροι θα έπρεπε να είναι γεοστατικοί ενώ οι στρατιωτικοί ακριβώς επειδή ελέγχουν μικρές περιοχές μετακινούνται και αλλάζουν την τροχιά τους..
Δεν νομίζω οτι υπάρχει αυτό το πράμα..! Η επιφάνεια της γής είναι πολύ μεγάλη!
Ο Γιούρι Γκαγκάριν αν πήγαινε και κόντρα στην φορά της γής με μεγάλη ταχύτητα , χωρίς τριβές κτλ με την ταχύτητα που θα είχε ίσως θα την έκανε σε 89 λεπτά αλλά δεν θα έπαβε να διασχίζει τεράστιες αποστάσεις..!
Δεν αμφιβάλω οτι υπάρχουν κάποιοι δορυφόροι που μπορούν να δούν πολύ καλά , και κάτω από την επιφάνεια της γής ακόμα..
Αλλά πρέπει κάποιος να τους έχει εστιάσει κάπου!
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- SeniorCarbone
- Kilobyte level
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Σχετικό κειμενάκι περι δορυφόρων , Google Earth κτλ
Zoe Mutter-http://www.pcadvisor.co.uk/news/index.cfm?RSS&newsid=8098 wrote:
Google Earth maps are being used by terrorists to locate and attack British bases in Basra, report Army intelligence sources.
During raids on the insurgents’ homes last week, sets of photographs were uncovered from Google’s mapping tool showing the location of a Basra Palace base where 1,000 British troops are based. There have also been reports of the maps being sold in markets in Basra.
Soldiers from the army base said that they would consider suing Google Earth if they were injured by rounds directed by aerial footage.
The maps could be of limited tactical use as many of the images were taken up to two years ago but they may still provide information regarding areas where hardened bunkers are located. There is also concern that terrorists could examine the British security service’s London headquarters.
Since finding the maps, intelligence chiefs have been keeping track of where rounds are fired to see if the maps are being used to target weak areas. Google has also opened channels with the military in Iraq but is not prepared to comment on what’s been discussed.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη