Στην Κασσετεμπορική οι πωλήτριες είναι ΑΣΧΕΤΕΣ!!

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Post Reply
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Στην Κασσετεμπορική οι πωλήτριες είναι ΑΣΧΕΤΕΣ!!

Post by cactus » Tue Feb 20, 2007 10:39 pm

Οk, η ιστοριούλα μου είναι άκυρη και με χαμηλό κόστος αλλά είπα να ενημερώσω...

Λοιπόν, πήρα από την Κασσετεμπορική (γνωστό κατάστημα στην Αιόλου) μια 25άδα dvd-r 1-16x (κενά dvd προφανώς) και δεν δούλευε κανένα(!!). Πήγα την επόμενη εργάσιμη να πώ ότι δεν δούλευαν και μου είπαν ότι φταίει που δεν τα έγραψα σε 16x. Εξήγησα προφανώς ότι δεν λέει 16x αλλά 1-16x, αλλά οι φωστήρες επέμεναν!! Έλεος! Δεν μου τα άλλαξαν.
Btw: Η συσκευή μου υποστηρίζει 1x,2x,4x,8x και όταν έβαζα το dvd έπρεπε αν επιλέξω μόνο ανάμεσα σε 1x, 2x, 2,4x(!!)
Ok, μπορεί το κστός να είναι 8.40 euros αλλά μπορεί αν είχα πάρει περισσότερες 25-άδες.

ΥΓ: Μια απλή σκέψη είναι:
---Μια μηχανή παραγωγής (οποιουδήποτε προϊόντος) έχει μια πιθάνοτητα να παράγει ελατωματικό προϊόν. Αφού υπάρχει μία 25άδα off, δεν θα υπάρχουν κι άλλες;; Πρόκειται για 25 διαδοχικά(κάνω λάθος;; ) ελλατωματικά προϊόντα... παρα είναι μικρή η πιθάνοτητα για μια οk μηχανή...(μου θυμίζει δυωνυμική κατανομή...)
laikedelic !
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Tue Feb 20, 2007 10:55 pm

Πες μας τι μάρκα είναι να μην πάρουμε.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Post by cactus » Tue Feb 20, 2007 11:42 pm

TDK

Btw να πώ ότι μετά πήγα στο media center (Στουρνάρη και Μπόταση), πήρα τα ίδια dvd, δλδ TDK dvd-r 1-16x 25αδα και όλα οκ.
Μια μικρή λεπτομέρεια: Τα dvd του τελ καταστήματος είχαν άλλο design (λίγο διαφορετικό, όχι τρομακτικές αλλαγές) )

Δηλαδή αναρωτιέμαι: "πότε άλλαξε η παρτίδα;;" ή "από πότε τα έχετε εσείς στην κασσετεμπορική;;"
laikedelic !
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Feb 21, 2007 12:56 am

Έπρεπε να κάνεις σαματά να στα αλλάξουν! Τι θα πληρώσεις εσύ την ελαττωματική παρτίδα;
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Erevodifwntas » Wed Feb 21, 2007 8:57 am

για να μην τα αναγνωρίζει το DVD-RW drive σου, ίσως να έφταιγε το firmware σου. Μου έχει τύχει και εμένα, και με μία αναβάθμιση όλα έφτιαξαν (αν και συνήθως απλά δεν ξεκίναγε η εγγραφή γιατί ο νέρονας παραπονιόταν).
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Silver » Wed Feb 28, 2007 4:46 pm

Επίσης κάποιες μάρκες dvd που μεν τις αναγνωρίζει αλλά τις γράφει με χαμηλή ταχύτητα, με αναβάθμιση στο firmware ίσως καταφέρεις και τα γράψεις στη μέγιστη (προσωπική εμπειρία).
Post Reply

Return to “off-topic”