Νέος ΚΟΚ

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Wed Jun 13, 2007 11:27 pm

P3 wrote: Μια φορά με σταματήσανε για αλκοτέστ! Δεν είχα πιει στάλα!!(γενικά θεωρώ ότι έιμαι σόφρων άνθρωπος σε αυτό το θέμα και δεν πίνω όταν είναι να πιάσω τιμόνι) Η βλακεία ήταν ότι όταν με είχαν σταματήσει, μόλις είχε βγει στην τηλ η διαφήμιση με το παλικάρι που έλεγε : "Εδώ υογράψτε, εδώ... Ε φανταστικέ τροχονόμε!". Ε, λοιπόν βγαίνω από το αμάξι και με το που βλέπω τον τροχονόμο να με πλησιάζει με πιάνουν κάτι γέλια (γιατί μου ήρθε στο μυαλό η διαφήμιση)!!!!!! Άντε τώρα να τον πείσεις ότι δεν έχεις πιεί μία!!! LOL Πολύ φάση η όλη φάση σας λέω! Πολύ κυριλέ το παλικάρι όμως! Αφού σταμάτησα μου έκανε το τέστ είδε ότι δεν είχα πιει και με ρώτησε γιατί έχω ψοφήσει στα γέλια! Του εξήγησα και τελικά καταλήξαμε να μιλάμε για κανα 15΄! Eπικό σκηνικό που λέει και ο Hd!
Ένα πράγμα έχω να πω: Επικό σκηνικό...και αυτό έχει γίνει ε!!!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Thu Jun 14, 2007 4:02 am

Εμένα που με σταματάνε κάθε τρεις και λίγο για εξακρίβωση στοιχείων να ανησυχήσω? Και να είχα κάνει και κάτι, πάει στο καλό...
S.S.D.D.
polina
bit level
bit level

Post by polina » Sat Jun 16, 2007 6:37 pm

Μπα...Μην ανησυχείς καθόλου.Είναι κι αυτό μια απασχόληση.Έτσι για διάλειμμα από την σκηνοθεσία ξύλου :!:
Post Reply

Return to “off-topic”