Παραλιακη:μια μπερδεμενη ιστορια....
- mitsiou_26
- Buffer underflow exception
Παραλιακη:μια μπερδεμενη ιστορια....
Εχω δεν εχω εξεταστικη ειμαι ανθρωπος ο οποιος δεν μπορει να κατσει σπιτι του σαββατο βραδυ (οσοι με γνωριζουν καταλαβαινουν...). Ο δρομος μου λοιπον το προηγουμενο σαββατο με εβγαλε σε ενα ακομα γνωστο club της παραλιακης...Για αλλη μια φορα καταφερα να γινω ντιρλα και να γυρισω σπιτι μου κατα τις 6 και μισι το πρωι....Αλλο καπελο αυτο βεβαια....Εν τουτοις δεν μπορω να μην σταθω σε ορισμενα πραγματα που συννεχιζουν να μου κανουν εντυπωση...
Ρε φιλαρακι!!! Ναι σε εσενα μιλαω ρε που στεκεσαι στη πορτα και σπας τα...νευρα του καθε ανυποψιαστου που ερχεται στο μαγαζι να πιει ενα ποτακι. Να σου πω ρε φιλε εχεις υποψη σου οτι το να ¨δινεις πορτα¨στο κοσμακι ειναι καθαρη παραβιαση των συνταγματικων δικαιωματων του αλλου; Εχεις υποψη σου οτι μπορει να κινηθει διακαστικα και να βγει δικαιωμενος; Και κατι ακομα....Η γυναικα του Κεσαρα μεγαλε δεν οφειλει να φαινεται τιμια αλλα και να ειναι! Τι θελω να πω; Δεν μπορει ο αλλος ν περιμενει μιση ωρα, ισως και παραπανω, στην ουρα και εσυ με το που ¨σκαει¨ ο κολλητος σου η ¨κοζαρεις¨ ωραια κοπελα να τους περνας μεσα και οι αλλοι να περιμενουν σαν τα προβατα! Αν θες να εισαι δικαιος να εισαι με ολους μεγαλε!!!
Εχω βαρεθει καθε χρονο να ακουω και να βλεπω τι ιδιες γραφικοτητες!!! Τελικα η παραλιακη σε ποιον ανικει; Στους επιχειρηματιες; Στους δημους; Στο κρατος; Το λαο δεν κανω τον κοπο να τον αναφερω αφου οταν στη μεση εμπλεκονται οι προαναφρθεντες ο λαος δεν χωραει πουθενα....Καθε καλοκαιρι η ιδια κουβεντα. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι καλο θα ηταν ολοι οι δημοι που εχουν μεριδιο στη παραλιακη να δημιουργισουν εναν ομιλο με στοιχεια μη κερδοσκοπικης εταιριας και να μπορει να επωφελειτε απο τις επιχειρηματικες δραστηριοτητες των μαγαζιων αυτων. Αφου δεν υπαρχει περιπτωση ( στην Ελλαδα ζουμε αλλωστε) να απομακρινθουν, τουλαχιστον οι δημοι ας εχουν καποια εσοδα απο εκει.
Πριν μερικα χρονια (πολλοι απο εσας παιζει να μην το θυμαστε) ειχε ανοιξει ενα θεμα σχετικα με τη καταπατιση του αιγιαλου απο ιδιωτες (που ειτε ειχαν χτισει τα σπιτια τους καταπατωντας τον αιγιαλο ή ειχαν αναπτυξει επιχειρηματκη δραστητιοτητα). Τοτε απο την ολη ιστορια καταλιξαμε στο οτι η πολιτεια δεν μπορει να κανει κατι (κλασσικα!) και να εχουμε ενα θυμα...Τη θυμαστε; Ρουμπίνη Σταθέα λεγοταν η αρμοδια σε θεματα αιγιαλου του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.(να δεν κανω λαθος το υπουργειο). Τοτε οι περισσοτεροι ισχυριστηκαν οτι οικογενειακα προβληματα οδηγισαν εκεινη τη γυναικα στην αυτοκτονια..Καποιοι αλλοι υσχηριστικαν οτι η ευθηξια την εσπρωξε στο να παρει αυτη την αποφαση....Γραφικοτητες....
Ρε φιλαρακι!!! Ναι σε εσενα μιλαω ρε που στεκεσαι στη πορτα και σπας τα...νευρα του καθε ανυποψιαστου που ερχεται στο μαγαζι να πιει ενα ποτακι. Να σου πω ρε φιλε εχεις υποψη σου οτι το να ¨δινεις πορτα¨στο κοσμακι ειναι καθαρη παραβιαση των συνταγματικων δικαιωματων του αλλου; Εχεις υποψη σου οτι μπορει να κινηθει διακαστικα και να βγει δικαιωμενος; Και κατι ακομα....Η γυναικα του Κεσαρα μεγαλε δεν οφειλει να φαινεται τιμια αλλα και να ειναι! Τι θελω να πω; Δεν μπορει ο αλλος ν περιμενει μιση ωρα, ισως και παραπανω, στην ουρα και εσυ με το που ¨σκαει¨ ο κολλητος σου η ¨κοζαρεις¨ ωραια κοπελα να τους περνας μεσα και οι αλλοι να περιμενουν σαν τα προβατα! Αν θες να εισαι δικαιος να εισαι με ολους μεγαλε!!!
Εχω βαρεθει καθε χρονο να ακουω και να βλεπω τι ιδιες γραφικοτητες!!! Τελικα η παραλιακη σε ποιον ανικει; Στους επιχειρηματιες; Στους δημους; Στο κρατος; Το λαο δεν κανω τον κοπο να τον αναφερω αφου οταν στη μεση εμπλεκονται οι προαναφρθεντες ο λαος δεν χωραει πουθενα....Καθε καλοκαιρι η ιδια κουβεντα. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι καλο θα ηταν ολοι οι δημοι που εχουν μεριδιο στη παραλιακη να δημιουργισουν εναν ομιλο με στοιχεια μη κερδοσκοπικης εταιριας και να μπορει να επωφελειτε απο τις επιχειρηματικες δραστηριοτητες των μαγαζιων αυτων. Αφου δεν υπαρχει περιπτωση ( στην Ελλαδα ζουμε αλλωστε) να απομακρινθουν, τουλαχιστον οι δημοι ας εχουν καποια εσοδα απο εκει.
Πριν μερικα χρονια (πολλοι απο εσας παιζει να μην το θυμαστε) ειχε ανοιξει ενα θεμα σχετικα με τη καταπατιση του αιγιαλου απο ιδιωτες (που ειτε ειχαν χτισει τα σπιτια τους καταπατωντας τον αιγιαλο ή ειχαν αναπτυξει επιχειρηματκη δραστητιοτητα). Τοτε απο την ολη ιστορια καταλιξαμε στο οτι η πολιτεια δεν μπορει να κανει κατι (κλασσικα!) και να εχουμε ενα θυμα...Τη θυμαστε; Ρουμπίνη Σταθέα λεγοταν η αρμοδια σε θεματα αιγιαλου του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.(να δεν κανω λαθος το υπουργειο). Τοτε οι περισσοτεροι ισχυριστηκαν οτι οικογενειακα προβληματα οδηγισαν εκεινη τη γυναικα στην αυτοκτονια..Καποιοι αλλοι υσχηριστικαν οτι η ευθηξια την εσπρωξε στο να παρει αυτη την αποφαση....Γραφικοτητες....
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Κάποια πράγματα είναι σαν τη ένεση...άπαξ και μπει δεν βγαίνει!
Είναι αυτό που λέει ο PaP...ας μην πατήσει κανένας πόδι για κανά μήνα και μετά βλέπουμε...αλλά έλα που ο Έλληνας και θα στηθεί να περιμένει με τις ώρες και που δεν θα μπει και που θα πάει την επόμενη φορά "καλύτερα" προετοιμασμένος για να μπει και μπορεί και πάλι να μην μπει.
Για εμένα τουλάχιστον τα πράγματα είναι απλά ή τους γυρίζεις την πλάτη ή τα λούζεσαι...
Σόρρυ για την απλοποίηση αλλά επειδή και εγώ έχω τύχει σε ανάλογες περιπτώσεις πλέον δεν νομίζω ότι αξίζει.
Είναι αυτό που λέει ο PaP...ας μην πατήσει κανένας πόδι για κανά μήνα και μετά βλέπουμε...αλλά έλα που ο Έλληνας και θα στηθεί να περιμένει με τις ώρες και που δεν θα μπει και που θα πάει την επόμενη φορά "καλύτερα" προετοιμασμένος για να μπει και μπορεί και πάλι να μην μπει.
Για εμένα τουλάχιστον τα πράγματα είναι απλά ή τους γυρίζεις την πλάτη ή τα λούζεσαι...
Σόρρυ για την απλοποίηση αλλά επειδή και εγώ έχω τύχει σε ανάλογες περιπτώσεις πλέον δεν νομίζω ότι αξίζει.
S.S.D.D.
- mitsiou_26
- Buffer underflow exception
ωραια τα λετε ρε guys αλλα σχολιαζεται μονο οσα περιεγραψα στη δεuτερη παραγραφο...για τα αλλα 2 θεματακια δεν παρατηρισα κανα ενδιαφερον σχολιο...περιμενω κατι και για αυτα οκ;
p.s. ρε φιλαρακι pap κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος μου φαινεται..μου τα χωνεις για το avatar αλλα δεν μου λες αν συμφωνεις ή διαφωνεις με αυτα που γραφω...
kisses everybody...
p.s. ρε φιλαρακι pap κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος μου φαινεται..μου τα χωνεις για το avatar αλλα δεν μου λες αν συμφωνεις ή διαφωνεις με αυτα που γραφω...
kisses everybody...
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Σωστά τα λες αλλά ποιος/α θα πάει να το κάνει?
Ακόμα και να πας δεν ξέρω αν σε συμφέρει το κόστος για τα διαδικαστικά...για να μην αναφέρω ότι οι εν λόγω μεγαλοκαρχαρίες όλο και κάποιον "γνωστό" θα έχουν που θα τους ξελασπώσει και που μας μάλλον θα στιγματίσει εσένα σαν πελάτη...
Δεν λέω ότι δεν θα έπρεπε να κάνουμε κάτι τέτοιο αλλά αν δεν γίνει συνοντισμένα τότε εσύ και εγώ δεν θα βρούμε το δίκιο μας.
Ακόμα να μην ξεχάσω να σου θυμίσω ότι τα εν λόγω μαγαζιά παίζουν με τους δικούς τους κανόνες, και άπαξ και θες να μπεις και εσύ στο παιχνίδι θα πρέπει να παίξεις με αυτούς...γιατί θα σου πουν ότι δεν σε αναγκάζει κανείς να πας σε αυτούς...θα μπορούσες κάλλιστα να προτιμήσεις-επιλέξεις κάποιο άλλο.
Εφόσον όμως θες ουρά και πόρτα ας τα λουστείς...
Και να σου πω και το άλλο...δεν είναι μόνο το θέμα της πόρτας...γιατί θα πρέπει εγώ που θέλω να βγω χαλαρός και άνετος να πρέπει να φορέσω κάτι πιο κυριλέ για να μπορέσω να εξασφαλίσω την "πολυπόθητη" θεσούλα σε μια ξεχασμένη γωνία του κατά τ'άλλα μουράτου μαγαζιού?
Γενικά είναι σαν το ερώτημα "το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό?"
Άκρη δεν βρίσκεις...αν θες να γλιτώσεις "ταλαιπωρία" ψυχική ή ότι άλλη μπορείς πιστεύω να βρεις άλλα τέτοιου είδους μαγαζιά ή εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης και να περάσεις και πολύ πιο καλά!
Πάρε για παράδειγμα το beach party που διοργανώνουν τα παιδιά (από δικό μας τμήμα) του steel fm (έτσι για να κάνουμε και λίγη διαφήμιση...
) στις 15 του μηνός.
Όλα πάντα φιλικά!
ΥΓ: Μπορεί βέβαια να μου πεις ότι αμα δεν βγεις σε αυτά τα μέρη και προτιμήσεις το "Στέκι του Αλέκου" θα βγεις εκτός....κοίτα είναι θέμα επιλογών και τι θέλεις πάντα...
Ακόμα και να πας δεν ξέρω αν σε συμφέρει το κόστος για τα διαδικαστικά...για να μην αναφέρω ότι οι εν λόγω μεγαλοκαρχαρίες όλο και κάποιον "γνωστό" θα έχουν που θα τους ξελασπώσει και που μας μάλλον θα στιγματίσει εσένα σαν πελάτη...
Δεν λέω ότι δεν θα έπρεπε να κάνουμε κάτι τέτοιο αλλά αν δεν γίνει συνοντισμένα τότε εσύ και εγώ δεν θα βρούμε το δίκιο μας.
Ακόμα να μην ξεχάσω να σου θυμίσω ότι τα εν λόγω μαγαζιά παίζουν με τους δικούς τους κανόνες, και άπαξ και θες να μπεις και εσύ στο παιχνίδι θα πρέπει να παίξεις με αυτούς...γιατί θα σου πουν ότι δεν σε αναγκάζει κανείς να πας σε αυτούς...θα μπορούσες κάλλιστα να προτιμήσεις-επιλέξεις κάποιο άλλο.
Εφόσον όμως θες ουρά και πόρτα ας τα λουστείς...
Και να σου πω και το άλλο...δεν είναι μόνο το θέμα της πόρτας...γιατί θα πρέπει εγώ που θέλω να βγω χαλαρός και άνετος να πρέπει να φορέσω κάτι πιο κυριλέ για να μπορέσω να εξασφαλίσω την "πολυπόθητη" θεσούλα σε μια ξεχασμένη γωνία του κατά τ'άλλα μουράτου μαγαζιού?
Γενικά είναι σαν το ερώτημα "το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό?"
Άκρη δεν βρίσκεις...αν θες να γλιτώσεις "ταλαιπωρία" ψυχική ή ότι άλλη μπορείς πιστεύω να βρεις άλλα τέτοιου είδους μαγαζιά ή εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης και να περάσεις και πολύ πιο καλά!
Πάρε για παράδειγμα το beach party που διοργανώνουν τα παιδιά (από δικό μας τμήμα) του steel fm (έτσι για να κάνουμε και λίγη διαφήμιση...

Όλα πάντα φιλικά!

ΥΓ: Μπορεί βέβαια να μου πεις ότι αμα δεν βγεις σε αυτά τα μέρη και προτιμήσεις το "Στέκι του Αλέκου" θα βγεις εκτός....κοίτα είναι θέμα επιλογών και τι θέλεις πάντα...
S.S.D.D.
- ailouros
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ως προς αυτό έχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάς ότι δεν ζούμε σε ειδυλλιακά πλασμένη κοινωνία. Και όπως αυτά τα μαγαζιά της παραλιακής είναι το απάυγασμα της κοινωνίας του φαίνεσθαι και του βλαχοελληνικού ονείρου(αμάξα,κορίτσα και πολλές γνωριμίες) έτσι είναι φυσιολογικό να σου φέρονται στην πόρτα σαν πρόβατο. Προσωπικά σε μαγαζί που βάζει τους πελάτες του στον σωρό και διαλέγει ο πορτιέρης με το δάχτυλο ποιόν θα βάλει μέσα, δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν στην είσοδο σε γδύναν για να δουν αν το σώβρακο που φοράς είναι κάλβιν κλάιν ή μινέρβα.Ρε φιλαρακι!!! Ναι σε εσενα μιλαω ρε που στεκεσαι στη πορτα και σπας τα...νευρα του καθε ανυποψιαστου που ερχεται στο μαγαζι να πιει ενα ποτακι. Να σου πω ρε φιλε εχεις υποψη σου οτι το να ¨δινεις πορτα¨στο κοσμακι ειναι καθαρη παραβιαση των συνταγματικων δικαιωματων του αλλου; Εχεις υποψη σου οτι μπορει να κινηθει διακαστικα και να βγει δικαιωμενος; Και κατι ακομα....Η γυναικα του Κεσαρα μεγαλε δεν οφειλει να φαινεται τιμια αλλα και να ειναι! Τι θελω να πω; Δεν μπορει ο αλλος ν περιμενει μιση ωρα, ισως και παραπανω, στην ουρα και εσυ με το που ¨σκαει¨ ο κολλητος σου η ¨κοζαρεις¨ ωραια κοπελα να τους περνας μεσα και οι αλλοι να περιμενουν σαν τα προβατα! Αν θες να εισαι δικαιος να εισαι με ολους μεγαλε!!!
Και για να το γενικεύσω σε κάθε μέρος ξέρεις λίγο πολύ τι κόσμος πάει, τι κλίμα επικρατεί και τι παίζει γενικότερα. Δεν γίνεται να σε ενοχλεί αποσπασματικά η προεπιλογή στην πόρτα και όχι τα ποτά μπόμπες και η λαμέ αισθητική, πάνε χέρι χέρι αυτά. Show off γίνεται μέσα και περνάν οι καλύτεροι. Χε χε.
Φυσικά εσύ και άλλοι μπορεί απλά να θέλεις να πιείς το ποτό σου, να ακούσεις την μουσική που σου αρέσει και να μυρίσεις ιώδιο. Θεωρώ ότι υπάρχουν επιλογές για τέτοιο target group συμπεριλαμβανομένου και του ιωδίου. Τώρα αν είσαι τύπος (όχι εσύ γενικά) που μαρσάρει στο φανάρι, στέλνει λάγνα ερωτικά καλέσματα σε κάθε τι θηλυκό γύρω του (και Η ζάντα του διπλανού αμαξιού είναι θηλυκή), ακούει το dance with the devil και το kama sutra και θυμάται αξέχαστα μετεφηβικά καλοκαίρια στο φαληράκι με συγκίνηση, τότε θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή στην ουρά γιατί αν σήμερα είσαι πίσω πίσω, αύριο ίσως γνωρίσεις και εσύ τον πορτιέρη και βρεθείς μπροστά(το εσύ πάει γενικά).
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Παραλιακη:μια μπερδεμενη ιστορια....
Μάλλον δε θυμάσαι καλά την ιστορία...mitsiou_26 wrote:Τοτε απο την ολη ιστορια καταλιξαμε στο οτι η πολιτεια δεν μπορει να κανει κατι (κλασσικα!) και να εχουμε ενα θυμα...Τη θυμαστε; Ρουμπίνη Σταθέα λεγοταν η αρμοδια σε θεματα αιγιαλου του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.(να δεν κανω λαθος το υπουργειο). Τοτε οι περισσοτεροι ισχυριστηκαν οτι οικογενειακα προβληματα οδηγισαν εκεινη τη γυναικα στην αυτοκτονια..Καποιοι αλλοι υσχηριστικαν οτι η ευθηξια την εσπρωξε στο να παρει αυτη την αποφαση....Γραφικοτητες....
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
-
- Kilobyte level