γυμνάσιο + μπάντα = 90% πιθανότητες αποτυχίας. Trust me i've been there.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Πολυ χαλια...πχ στο nothing else matters μετα το γιεγιεα που κανει ο james στο τελος και πεφτει και μπασο αυτοι δεν ειχαν.Περαν του οτι το γιεγιεα ακουστηκε σαν κραυγη πιθηκου.
sandra wrote:Έχει πάει κανείς στο θέατρο badminton να παρακολουθήσει παράσταση; Υπάρχει περίπτωση από την Ε ζώνη (πιο φθηνή, ω ναι) να φαίνεται κάτι ή τζάμπα τα λεφτά;
Παιζει να ειχε ξαναρωτησει καποιος παλι στο venus το ιδιο πραγμα και του ειχαν πει οτι ειναι ψιλοχαλια η θεα τοσο μακρια απο την σκηνη. Ρωτησα βεβαια τωρα μια γνωστη που ειχε παει και λεει οτι μια χαρα εβλεπες την σκηνη (αν και οταν ειχε παει δεν ειχε πολυ κοσμο οποτε αλλαζες ανετα θεση και πηγαινες και πιο μπροστα ).
Make your own conclusions.
-------
sandra wrote:Έχει πάει κανείς στο θέατρο badminton να παρακολουθήσει παράσταση; Υπάρχει περίπτωση από την Ε ζώνη (πιο φθηνή, ω ναι) να φαίνεται κάτι ή τζάμπα τα λεφτά;
Χωρίς μεγάλη σιγουρία ναι....Καλή τύχη anyway.Τι θα δεις?
απο τη μέση και πίσω είναι λίγο μακρυά...Βασικά όπου και να κάτσεις μακρυά είναι.Ακόμα και β ζώνη να πάρεις κανείς δε σου λέει αν θα είσαι κοντά ή πίσω πίσω.
βλέπεις αλλά είναι απίστευτα κουραστικό για τα μάτια.τα δικά μου τουλάχιστον
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
εχει αλλαξει κατι?? κατι δεν μου φαινεται καλα, και σπαω το κεφαλι μου να δω τι ειναι
Τα κουμπάκια, το logo κάτι φαίνεται λίγο πιο...δεν ξέρω σαν default Java GUI ειναι.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Stoupeace wrote:εχει αλλαξει κατι?? κατι δεν μου φαινεται καλα, και σπαω το κεφαλι μου να δω τι ειναι
Τα κουμπάκια, το logo κάτι φαίνεται λίγο πιο...δεν ξέρω σαν default Java GUI ειναι.
εχει αλλαξει λιγο οταν κανεις το search το πως δειχνει τα πραγματα αριστερα σου
στο αρχικο εχει αλλαξει ελαχιστα η εμφανιση και, κυριως, τα γραμματα στο πανω και κατω μερος της σελιδας εμφανιζονται μετα με ενα "θεικο εφε", δν ειναι εκει απο την αρχη
chriskin wrote:εχει αλλαξει λιγο οταν κανεις το search το πως δειχνει τα πραγματα αριστερα σου
στο αρχικο εχει αλλαξει ελαχιστα η εμφανιση και, κυριως, τα γραμματα στο πανω και κατω μερος της σελιδας εμφανιζονται μετα με ενα "θεικο εφε", δν ειναι εκει απο την αρχη
Καλα το πρώτο ναι, και ειναι major σπάσιμο, αλλά εγώ μιλάω για την αρχική σελίδα. Το εφέ αυτό είναι μήνες τώρα σίγουρα. Απλά πριν εμφανίσεις τα γράμματα, κάτι πρέπει να'χει αλλάξει στο logo της Google. Λιγότερο harsh γράμματα, περισσότερο χλωμά και κουραστικά μου φαίνονται.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
chriskin wrote:εχει αλλαξει λιγο οταν κανεις το search το πως δειχνει τα πραγματα αριστερα σου
Καλα το πρώτο ναι, και ειναι major σπάσιμο, αλλά εγώ μιλάω για την αρχική σελίδα. Το εφέ αυτό είναι μήνες τώρα σίγουρα. Απλά πριν εμφανίσεις τα γράμματα, κάτι πρέπει να'χει αλλάξει στο logo της Google. Λιγότερο harsh γράμματα, περισσότερο χλωμά και κουραστικά μου φαίνονται.
Σε ποιόν server συνδέεστε?? Εγώ μπαίνω στον .com και με κάνει redirect στο .gr . Και μου φαίνεται ίδιο όπως ήταν τον τελευταιο καιρό. Με το εφφέ να έχει μόνο το logo την μπάρα και τα buttons και όταν σύρεις το ποντίκι πάνω στην σελίδα να εμφανίζονται τα υπόλοιπα. Πράγμα που συμβαίνει > 2 μήνες
Σε ποιόν server συνδέεστε?? Εγώ μπαίνω στον .com και με κάνει redirect στο .gr . Και μου φαίνεται ίδιο όπως ήταν τον τελευταιο καιρό. Με το εφφέ να έχει μόνο το logo την μπάρα και τα buttons και όταν σύρεις το ποντίκι πάνω στην σελίδα να εμφανίζονται τα υπόλοιπα. Πράγμα που συμβαίνει > 2 μήνες
περιεργο, εμενα εμφανιστηκε πριν απο καμια δυο βδομαδες
εκτος, Προφανως, αμα απλα δεν το ειχα προσεξει
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Βασικά αλλάξανε τα κουμπιά (πιο τετράγωνα νομίζω, με σκίαση πιο έντονη,μ χωρίς ιδιαίτερο gradient στο χρώμα τους) και του search box του έβαλαν κι αυτού σκιά. Αυτές νομίζω είναι οι αλλαγές. Επίσης, στη σελίδα των αποτελεσμάτων, εκτός από την sidebar, έχει αλλάξει ο τρόπος που κολλάει το button στο search box (κάτι υπήρχε εκεί, κενό ή γραμμούλα).
======
Α, θυμήθηκα ότι και το παλιό search box είχε shadow, αλλά προς τα μέσω, κι όχι προς τα έξω. Ήταν σαν να είναι "εντοιχισμένο" κι όχι σαν να προεξέχει. Επίσης τα κουμπάκια ήταν γκριζοπά και δεν ασήμιζαν ..