Χαχα καλό!MpoMp wrote:I found this tonight...
http://www.wikipeetia.org/
Θα σου έκανα thx αλλά δεν μπορώ εδώ!
Με το που ειδα το title στην καρτελα λιγο πριν φορτωσει η σελιδα ελιωσα!!!!χαχαχαala_mages wrote:i will leave this here http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE% ... F%8E%CE%BD
μου ρθε στο μυαλό μου ένα άθλιο,εμετικό,χυδαίο "graffiti" που χα διαβάσει παλιότερα "άπλυτοι χρησιμοποιείστε σαπούνια auswitz".LiosSte wrote:θα είναι ψεύτης και υποκριτής? έχεις βγει πότε στον δρόμο να δεις τι γίνεται?moody wrote: +1 και όποιος πει για ματατζήδες που φεύγουν μόνοι τους χωρίς εντολή , για 2008,2009,2010,2011,2012 και για 1002 χτυπήματα,θα ναι ψεύτης και υποκριτής και πολύ φοβάμαι,αλλά πρέπει να το κάνω(ακόμα και αν με μπανάρουν που βρίζω τόσο χυδαία) θα ναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ κ ΑΠΛΥΤΟΣ.
το οτι οι περισσότεροι μπάτσοι και στρατιωτικοί υποστηρίζουν χ.α σας λεει κατι?
το οτι εγινε μια δολοφονία, ενος αριστερου κ απλυτου οπως λες, εν παρουσία μπάτσων στο κερατσινι σας λεει κατι?
το οτι αυτο το μαχαιρι ειχε 400.000+ αποτυπώματα πανω του?
και τελος τι εννοείς με τον ορο άπλυτος?(που μου το βάζεις και κεφαλαία)
εσυ εισαι καθαρός δηλαδή στην κοινωνία ?ε?
A ναι? Σορυ, απλα το εκανα για να μπω στο webpage και μετα νομιζα οτι χρειαζεται και για την εφαρμογη...Loner wrote:Σημείωση: δεν χρειάζεται να πειράξετε την IP ούτε να παίξετε με proxies, το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξετε το location απ'το Control Panel
Clock, Language, and Region -> Region -> Location -> Canada
Nice!!! Όντως πολύ απλή, τώρα παω να βρώ καινούργιους καλλιτέχνες!bstrds wrote:εγω εμπαινα pandora με ενα addon που λεγεται anonymox, και ειχα ρυθμισει να εχει αμερικανικη ip μονο γι αυτο το site, γενικα ειναι πολυ απλη διαδικασια
Θα το δοκιμασω, αλλα δεν ξερω, μου αρεσε αυτο γιατι χρειαζεται μαγκιες με τα settings μονο την πρωτη φορα, επισης ειναι ωραιο, τρεχει στο backgound η σε ενα side εκει minimized. Ειναι ομορφο...bstrds wrote:εγω εμπαινα pandora με ενα addon που λεγεται anonymox, και ειχα ρυθμισει να εχει αμερικανικη ip μονο γι αυτο το site, γενικα ειναι πολυ απλη διαδικασια