εγώ μιλούσα για πρωινό ωράριο.

Σε μένα θα απαντήσει κανείς?crash_override wrote:Δεν υπάρχει κάποια διεύθυνση στο internet για να δούμε και οι υπόλοιποι πότε θα μας πάρουν?
Νομίζω παλαιότερα είχατε δώσει μία...
210-88.40.001X-ray wrote:Επίσης δώσε αυτό το τηλ που μαθαίνεις πότε θα σε πάρουν αν το έχεις para.
Joanna wrote:Όσο για τα χρήματα είναι περίπου 440 καθαρά, αλλά με τις Κυριακές, τις αργίες (και τα βραδυνά) άνετα φτάνεις και τα 650+!
Να 'σαι καλά!Shocker wrote:Ωραιος Πάρα!Καλή αρχή!
ThaaanxxJoanna wrote:Συγχαρητήρια para!! Τόσο καιρό το περίμενες! Άντε καλή αρχή και κουράγιο γιατί τώρα έχουν ζορίσει λίγο τα πράγματα...
Νταξ,δν καιγομαι για να πιάσω τώρα δουλεια,αλλα θα παρακαλούσα,οποτε ξαναγινουν δεκτες αιτήσεις θα ηθελα καποιος να μας ενημερώσει εδω στο siteJoanna wrote:Αιτήσεις δεν προβλέπεται να γίνουν τώρα κοντά, συνήθως παίρνουν πρώτα όλους όσους είχαν κάνει αίτηση την προηγούμενη φορά, κ μετά πάλι...
Λοιπόν, είναι 3 ώρες και 36 λεπτά() την ημέρα, το ωράριο στο επιβάλλουν και -πλέον- κάθε μήνα είναι διαφορετικό (Όταν πήραν εμένα, την εποχή που είχαν ακόμη σταθερά ωράρια, μας είχαν ρωτήσει ποιες ώρες προτιμάμε, τώρα όμως δεν ξέρω τι γίνεται με τους καινούριους, το σίγουρο είναι ότι κάθε μήνα θα αλλάζει). Βέβαια μπορείς να κάνεις αμοιβαίες αλλαγές κάθε μέρα με άλλα παιδιά, και σίγουρα αν σε βάλουν βράδυ θα υπάρχουν πολλά άτομα που θα προσφέρονται να αλλάξουν μαζί σου! Όσο για τα χρήματα είναι περίπου 440 καθαρά, αλλά με τις Κυριακές, τις αργίες (και τα βραδυνά) άνετα φτάνεις και τα 650+!
Ναι παιδιά είναι πολύ καλά τα λεφτά και δεν μπορώ να πω ότι κουραζόμουν ιδιαίτερα από την ίδια τη δουλειάpara wrote:ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!
![]()
600 παίρνω στην 8ωρη που κάνω!! Το Μάρτη ήμουν μόνο νυχτερινός (22.00-06.15) και πήρα 700!
Και τώρα μιλάμε για ούτε καν 4ωρη δουλειά και τα ίδια χρήματα?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
Ου... και μόνο με το 19.4 είσαι πολύ καλά, πόσο μάλλον που είσαι και πολύτεκνος...! Ω ναι, μόνο φοιτητές έχουν αυτή την τιμή (να ακούν τις βλακείες του καθενός!Shocker wrote: Με 19,4 απολυτήριο και πολύτεκνος θα εχω καλή κατάταξη ,σωστα;
[διαβαζοντας ολα τα προηγουμενα,οι πολυτεκνοι ειχαν καλη θεση]
Κατι διαβασα οτι ειναι μονο για φοιτητές,σωστά;
Και η σύμβαση ειναι για ενα[?] χρόνο ; Υπάρχει δυνατοτητα επεκτασης;
Και να πεταξεις και την ξυριστικη σου...Bloody Mary wrote:Μπρααααααβο para!!! Ελπίζω να ξεκόψεις από την παλιά σου δουλειά τώρα, να σε βλέπουμε και καθόλου!
Thanks!!marios wrote:Μπράβο ρε para boy!!! Καλή αρχή!!!
para for moderator![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανόνισε να πάρω κανένα τηλέφωνο και να μου δώσεις άσχετη πληροφορία
Thnxxx!! Κι εγώ το ελπίζω! Θα δείξει πως θα πάει το θέμα.Bloody Mary wrote:Μπρααααααβο para!!! Ελπίζω να ξεκόψεις από την παλιά σου δουλειά τώρα, να σε βλέπουμε και καθόλου!
Αυτό ^ είναι το μόνο σίγουροultimate_aektzis wrote:Και να πεταξεις και την ξυριστικη σου...![]()