Γενικότερα κέντρο δεν είναι να κυκλοφορείς χωρίς αυτοκίνητο το βράδυ..a_s wrote:sudtuwup wrote: sudtuwup έγραψε:
Μπα μην το λες εχουν φτιαξει τα πραγματα-οχι πολυ.
εμένα πάντως με είχαν ληστέψει εκεί.... Mad
Ωράριο πανεπιστημίου
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- AnINffected
- Gbyte level
Ένας Θεός και εγώ, Ammarkov!PaP wrote:Φίλε Pap μεγάλη αλήθεια αυτό που λές..Ammarkov wrote:Καταρχάς οι σοβαροί πληροφορικάριοι δουλεύουν μετά τα μεσάνυκτα Smile
Έχει ησυχία , σκοτάδι παίρνει άλλες στροφές το μυαλό σου.. Razz
Το τι ξενύχτια έχω ρίξει γράφοντας προγραμμάτα 12-4 το πρωί , ένας Θεός το ξέρει..

Είτε λόγω ασυνέπειας στο χρονοδιάγραμμα είτε για να μπαίνω στο Internet αργά που δε χρησιμοποιούσε κανείς το τηλ (χρησιμοποιώ πολύ το internet στη δουλειά), καθημερινά δούλευα μέχρι 4+ το βράδυ (x3 χρόνια)... Κάποια στιγμή τα'παιξα.
Με το ωράριο που έχει η σχολή κάποιες φορές παραλίγο να κλειδωθώ μέσα.Πέρισυ το εργαστήριο Μεταγλωττιστών ήταν 7-9 το βράδυ και δε πήγα καθόλου γι'αυτό το λόγο.
[Επείγον]Από M.Δευτέρα θα είναι δυνατή η είσοδος στη σχολή;[/Επείγον]
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- AnINffected
- Gbyte level
- AnINffected
- Gbyte level
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Μην αγχώνεσαι, θα λιώσεις την δεύτερη εβδομάδα των διακοπώνsilegav wrote:έχω να πάω στο εργαστήριο καιρό

Μπορώ να πω για τα δυο προηγούμενα χρόνια ότι δεν έκλεινε ποτέ όλη τη διάρκεια των διακοπών, Χριστούγεννα και Πάσχα. Νομίζω μάλιστα ότι κάποια περίοδο πριν 2 χρόνια, οι τότε admin το άνοιγαν και Σάββατα.AnINffected wrote:Πάντα νόμιζα οτι το κλείναν από Μ.Βδομάδα μέχρι το τέλος του Πάσχα.
- a_s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
έλεος....!!!!!tsilochr wrote:Μπορώ να πω για τα δυο προηγούμενα χρόνια ότι δεν έκλεινε ποτέ όλη τη διάρκεια των διακοπών, Χριστούγεννα και Πάσχα. Νομίζω μάλιστα ότι κάποια περίοδο πριν 2 χρόνια, οι τότε admin το άνοιγαν και Σάββατα.

αυτοί δεν έχουν οικογένειες και σπίτια?? Είπαμε ότι έχουμε εργασίες... αλλά το να καθίσεις Μ.Σάββατο στη σχολή, εκτός από προσβολή προς την πίστη μας, το θεωρώ και ανωμαλία...

όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Κάτσε ρε σύ!!! Όλος ο κόσμος που δουλεύει μέχρι τις 9.00 το Μ.Σάββατο είναι προσβλητικός; Κανονικότατη εργάσιμη μέρα είναι. Μόνο οι δημόσιοι τεμπέληδες...εμ συγνώμη υπάλληλοι αρχίζουν κάτι τέτοια σχετικά με το ότι λόγο της ημέρας δεν πρέπει να δουλεύουν. Στο κάτω κάτω η ανάσταση είναι στις 12.00μμ οπότε μέχρι Λαμία φτάνεις ακόμη και στις 9.00 εάν φύγεις απο εδώ(που λέει ο λόγος). Τέλος την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα του Πάσχα τα πάντα είναι κλειστά...Μην το παρακάνουμε σε κάθε γιορτή και τριήμερο.
BTW: Αυτό που λέει ο Chilοs πρέπει να γινότανε σε κανονική περίοδο(το να είναι ανοιχτό το Σάββατο μέχρι τις 2.00 πάντα).
BTW: Αυτό που λέει ο Chilοs πρέπει να γινότανε σε κανονική περίοδο(το να είναι ανοιχτό το Σάββατο μέχρι τις 2.00 πάντα).
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
a_s wrote:έλεος....!!!!!tsilochr wrote:Μπορώ να πω για τα δυο προηγούμενα χρόνια ότι δεν έκλεινε ποτέ όλη τη διάρκεια των διακοπών, Χριστούγεννα και Πάσχα. Νομίζω μάλιστα ότι κάποια περίοδο πριν 2 χρόνια, οι τότε admin το άνοιγαν και Σάββατα.![]()
![]()
![]()
αυτοί δεν έχουν οικογένειες και σπίτια?? Είπαμε ότι έχουμε εργασίες... αλλά το να καθίσεις Μ.Σάββατο στη σχολή, εκτός από προσβολή προς την πίστη μας, το θεωρώ και ανωμαλία...
Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά ΟΛΟΙ να κάθονται το Μ.Σάββατο επειδή το εορτάζουν όσοι θεωρούν εαυτούς θρησκευόμενους;;;;;;; Λίγο "αγιατολάχ" μου ακούγονται οι θεσμοθετημένες θρησκευτικές υποχρεώσεις......εως πολύ... Εγώ το Μ.Σάββατο προτίθεμαι να ξεσκιστώ στο διάβασμα πάντως.....

- a_s
- Mbyte level
Τα καταστήματα έχουν λόγο και είναι ανοιχτά.. Οι σχολές (πανεπιστήμια, σχολεία κλπ...) έχουν αργία και πασχαλινές διακοπές. Αν ήταν εργάσιμη θα είχαμε μάθημα. Εργάσιμη είναι μόνο για τα καταστήματαHdkiLLeR wrote:Κάτσε ρε σύ!!! Όλος ο κόσμος που δουλεύει μέχρι τις 9.00 το Μ.Σάββατο είναι προσβλητικός; Κανονικότατη εργάσιμη μέρα είναι.
Και την Πρωτοχρονιά πάλι ήταν άτομα στο εργαστήριο?
Δεν είναι έτσι φίλε Marauder. Έστω κι αν κάποιος είναι άθεος / άπιστος / αλλόθρησκος κλπ θα πρέπει να συμβαδίζει με τις θεσμοθετημένες αργίες του κράτους...Marauder wrote:Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά ΟΛΟΙ να κάθονται το Μ.Σάββατο επειδή το εορτάζουν όσοι θεωρούν εαυτούς θρησκευόμενους;;;;;;; Λίγο "αγιατολάχ" μου ακούγονται οι θεσμοθετημένες θρησκευτικές υποχρεώσεις......εως πολύ...
Είναι σαν να μου λές ότι την Πρωτομαγιά θα βάλει τους (υποτιθέμενους) εργαζόμενούς του να δουλέψουν.Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να συμβαδίζει με την αργία της Πρωτομαγιάς και να δώσει άδεια στους εργαζόμενους, άσχετα με το αν είναι υπέρ ή όχι της ίδιας της αργίας

Σαφώς, στο σπίτι του ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει! Δεν τον περιορίζει κανένας!
-
- Gbyte level
Μια που λέμε για τα ωράρια στα CSLabs: θα είναι ανοιχτά Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη. Μ. Τετάρτη και Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή του Πάσχα, από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 (με όσα σχόλια ακούστηκαν απο τους προηγούμενους για τις ώρες).
Format θα γίνει παντού!!! και στα 2 CSLabs, στους Servers, όπου μπορείτε να φανταστείτε. Οπότε πάρτε backUps.
(όχι στο Dias δε θα γίνει format)
Format θα γίνει παντού!!! και στα 2 CSLabs, στους Servers, όπου μπορείτε να φανταστείτε. Οπότε πάρτε backUps.
(όχι στο Dias δε θα γίνει format)
Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο το θέμα καθώς και το που πάω στο συγκεκριμένο εργαστήριο δε καταλαβάινω και τίποτα έτσι όπως τα λέει ο συγκεκριμένος "καθηγητής".Ονόματα δε λέμε...Πάντως έχω χωνέψει όταν πάω για εργαστήριο...a_s wrote:ναι... και πέφτει Τετάρτη = χάνουμε άλλο ένα εργαστήριο Μεταγλωττιστών
"Mess with the best die like the rest" - Major
- a_s
- Mbyte level
Είναι 4 οι βοηθοί που κάνουν μάθημα την Τετάρτη:Major wrote:Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο το θέμα καθώς και το που πάω στο συγκεκριμένο εργαστήριο δε καταλαβάινω και τίποτα έτσι όπως τα λέει ο συγκεκριμένος "καθηγητής".Ονόματα δε λέμε...a_s wrote:ναι... και πέφτει Τετάρτη = χάνουμε άλλο ένα εργαστήριο Μεταγλωττιστών
1)Σούρσος
2)Παπαϊωάννου
3)Κρητικόπουλος
4)Αμανατίδης
Σε ποιον αναφέρεσαι?