Ωράριο πανεπιστημίου

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Apr 22, 2005 12:48 am

a_s wrote:
sudtuwup wrote: sudtuwup έγραψε:
Μπα μην το λες εχουν φτιαξει τα πραγματα-οχι πολυ.

εμένα πάντως με είχαν ληστέψει εκεί.... Mad
Γενικότερα κέντρο δεν είναι να κυκλοφορείς χωρίς αυτοκίνητο το βράδυ..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Sat Apr 23, 2005 1:44 pm

Κ εμενα στην στοα στην βικτωρια, αλλα ημουν στο γυμνασιο τοτε.
Image
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Apr 23, 2005 8:10 pm

PaP wrote:
Ammarkov wrote:Καταρχάς οι σοβαροί πληροφορικάριοι δουλεύουν μετά τα μεσάνυκτα Smile
Φίλε Pap μεγάλη αλήθεια αυτό που λές..
Έχει ησυχία , σκοτάδι παίρνει άλλες στροφές το μυαλό σου.. Razz
Το τι ξενύχτια έχω ρίξει γράφοντας προγραμμάτα 12-4 το πρωί , ένας Θεός το ξέρει..
Ένας Θεός και εγώ, Ammarkov! :-D
Είτε λόγω ασυνέπειας στο χρονοδιάγραμμα είτε για να μπαίνω στο Internet αργά που δε χρησιμοποιούσε κανείς το τηλ (χρησιμοποιώ πολύ το internet στη δουλειά), καθημερινά δούλευα μέχρι 4+ το βράδυ (x3 χρόνια)... Κάποια στιγμή τα'παιξα.

Με το ωράριο που έχει η σχολή κάποιες φορές παραλίγο να κλειδωθώ μέσα.Πέρισυ το εργαστήριο Μεταγλωττιστών ήταν 7-9 το βράδυ και δε πήγα καθόλου γι'αυτό το λόγο.

[Επείγον]Από M.Δευτέρα θα είναι δυνατή η είσοδος στη σχολή;[/Επείγον]
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by silegav » Sat Apr 23, 2005 11:25 pm

η σχολή θα είναι σίγουρα ανοιχτή μέχρι και Μ.Τετάρτη, το ένα από τα 2 εργαστήρια θα είναι ανοιχτό σίγουρα 12-5, αλλά - όσο παράξενο κι αν φαίνεται - δεν είμαι σίγουρος για το αν θα είναι και 9-12. Αλλά μέχρι και Μ.Τετάρτη θα λειτουργεί κανονικά το πανεπιστήμιο.
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Apr 23, 2005 11:30 pm

Ευχαριστώ πολύ silegav!
Πώς και έτσι πάντως;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sat Apr 23, 2005 11:35 pm

πως κι έτσι δεν ξέρω? ή πως κι έτσι θα είναι ανοιχτό?
Αν είναι για το πρώτο, δεν ξέρω γιατί έχω να πάω στο εργαστήριο καιρό και αν είναι για το δεύτερο, δεν νομίζω ότι είναι παράξενο, νομίζω ότι και πέρυσι ήταν ανοιχτό το πάσχα όσο ήταν ανοιχτό το πανεπιστήμιο... :-)
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Apr 23, 2005 11:50 pm

όχι, πώς και έτσι είναι ανοιχτό το ίδιο το Πανεπιστήμιο!
Πάντα νόμιζα οτι το κλείναν από Μ.Βδομάδα μέχρι το τέλος του Πάσχα.
Ada Lovelace

TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Sun Apr 24, 2005 3:38 am

Με την ευκαιρία να πω ότι αυτές τις ημέρες του Πάσχα που θα είναι ανοιχτό το Πανεπιστήμιο και το 1 από τα δύο εργαστήρια,θα γίνει format σε όλα τα PCs... :!:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sun Apr 24, 2005 3:39 am

Καλό κουράγιο....
There's no place like 127.0.0.1
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sun Apr 24, 2005 11:02 am

silegav wrote:έχω να πάω στο εργαστήριο καιρό
Μην αγχώνεσαι, θα λιώσεις την δεύτερη εβδομάδα των διακοπών :)
AnINffected wrote:Πάντα νόμιζα οτι το κλείναν από Μ.Βδομάδα μέχρι το τέλος του Πάσχα.
Μπορώ να πω για τα δυο προηγούμενα χρόνια ότι δεν έκλεινε ποτέ όλη τη διάρκεια των διακοπών, Χριστούγεννα και Πάσχα. Νομίζω μάλιστα ότι κάποια περίοδο πριν 2 χρόνια, οι τότε admin το άνοιγαν και Σάββατα.
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sun Apr 24, 2005 4:54 pm

tsilochr wrote:Μπορώ να πω για τα δυο προηγούμενα χρόνια ότι δεν έκλεινε ποτέ όλη τη διάρκεια των διακοπών, Χριστούγεννα και Πάσχα. Νομίζω μάλιστα ότι κάποια περίοδο πριν 2 χρόνια, οι τότε admin το άνοιγαν και Σάββατα.
έλεος....!!!!! :shock: :shock: :shock:

αυτοί δεν έχουν οικογένειες και σπίτια?? Είπαμε ότι έχουμε εργασίες... αλλά το να καθίσεις Μ.Σάββατο στη σχολή, εκτός από προσβολή προς την πίστη μας, το θεωρώ και ανωμαλία... :???:
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sun Apr 24, 2005 7:59 pm

Κάτσε ρε σύ!!! Όλος ο κόσμος που δουλεύει μέχρι τις 9.00 το Μ.Σάββατο είναι προσβλητικός; Κανονικότατη εργάσιμη μέρα είναι. Μόνο οι δημόσιοι τεμπέληδες...εμ συγνώμη υπάλληλοι αρχίζουν κάτι τέτοια σχετικά με το ότι λόγο της ημέρας δεν πρέπει να δουλεύουν. Στο κάτω κάτω η ανάσταση είναι στις 12.00μμ οπότε μέχρι Λαμία φτάνεις ακόμη και στις 9.00 εάν φύγεις απο εδώ(που λέει ο λόγος). Τέλος την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα του Πάσχα τα πάντα είναι κλειστά...Μην το παρακάνουμε σε κάθε γιορτή και τριήμερο.

BTW: Αυτό που λέει ο Chilοs πρέπει να γινότανε σε κανονική περίοδο(το να είναι ανοιχτό το Σάββατο μέχρι τις 2.00 πάντα).
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Sun Apr 24, 2005 8:47 pm

a_s wrote:
tsilochr wrote:Μπορώ να πω για τα δυο προηγούμενα χρόνια ότι δεν έκλεινε ποτέ όλη τη διάρκεια των διακοπών, Χριστούγεννα και Πάσχα. Νομίζω μάλιστα ότι κάποια περίοδο πριν 2 χρόνια, οι τότε admin το άνοιγαν και Σάββατα.
έλεος....!!!!! :shock: :shock: :shock:

αυτοί δεν έχουν οικογένειες και σπίτια?? Είπαμε ότι έχουμε εργασίες... αλλά το να καθίσεις Μ.Σάββατο στη σχολή, εκτός από προσβολή προς την πίστη μας, το θεωρώ και ανωμαλία... :???:

Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά ΟΛΟΙ να κάθονται το Μ.Σάββατο επειδή το εορτάζουν όσοι θεωρούν εαυτούς θρησκευόμενους;;;;;;; Λίγο "αγιατολάχ" μου ακούγονται οι θεσμοθετημένες θρησκευτικές υποχρεώσεις......εως πολύ... Εγώ το Μ.Σάββατο προτίθεμαι να ξεσκιστώ στο διάβασμα πάντως..... :-D
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sun Apr 24, 2005 9:52 pm

HdkiLLeR wrote:Κάτσε ρε σύ!!! Όλος ο κόσμος που δουλεύει μέχρι τις 9.00 το Μ.Σάββατο είναι προσβλητικός; Κανονικότατη εργάσιμη μέρα είναι.
Τα καταστήματα έχουν λόγο και είναι ανοιχτά.. Οι σχολές (πανεπιστήμια, σχολεία κλπ...) έχουν αργία και πασχαλινές διακοπές. Αν ήταν εργάσιμη θα είχαμε μάθημα. Εργάσιμη είναι μόνο για τα καταστήματα

Και την Πρωτοχρονιά πάλι ήταν άτομα στο εργαστήριο?
Marauder wrote:Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά ΟΛΟΙ να κάθονται το Μ.Σάββατο επειδή το εορτάζουν όσοι θεωρούν εαυτούς θρησκευόμενους;;;;;;; Λίγο "αγιατολάχ" μου ακούγονται οι θεσμοθετημένες θρησκευτικές υποχρεώσεις......εως πολύ...
Δεν είναι έτσι φίλε Marauder. Έστω κι αν κάποιος είναι άθεος / άπιστος / αλλόθρησκος κλπ θα πρέπει να συμβαδίζει με τις θεσμοθετημένες αργίες του κράτους... :smile:
Είναι σαν να μου λές ότι την Πρωτομαγιά θα βάλει τους (υποτιθέμενους) εργαζόμενούς του να δουλέψουν.Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να συμβαδίζει με την αργία της Πρωτομαγιάς και να δώσει άδεια στους εργαζόμενους, άσχετα με το αν είναι υπέρ ή όχι της ίδιας της αργίας ;)

Σαφώς, στο σπίτι του ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει! Δεν τον περιορίζει κανένας!
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sun Apr 24, 2005 11:00 pm

Στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολλές αργίες (κυρίως θρησκευτικές). Φέτος η πρωτομαγιά θα γιορταστεί 16 Μαϊού, επειδή 1η Μαϊού είναι Κυριακή του Πάσχα και προφανώς κάποιοι δεν θα ήθελαν να χάσουν μια έξτρα μέρα αργίας...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Mon Apr 25, 2005 3:33 am

Κακό είναι αυτο ???
ΟΙ Σουηδοί έχουν 50 μέρες άδεια με αποδοχές λογικό να μην έχουν τόσες αργείες...
Και οι αμερικάνοι δεν έχουν τόσες διακοπές αλλά έχουν ακόμα περισσότερες αργίες απο εμάς
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Mon Apr 25, 2005 9:02 am

Μια που λέμε για τα ωράρια στα CSLabs: θα είναι ανοιχτά Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη. Μ. Τετάρτη και Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή του Πάσχα, από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 (με όσα σχόλια ακούστηκαν απο τους προηγούμενους για τις ώρες).

Format θα γίνει παντού!!! και στα 2 CSLabs, στους Servers, όπου μπορείτε να φανταστείτε. Οπότε πάρτε backUps.

(όχι στο Dias δε θα γίνει format)
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Mon Apr 25, 2005 12:23 pm

Η αργεία της πρωτομαγειάς μεταφέρθηκε 11 Μαϊου και όχι 16 από όσα ξέρω εγώ.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Mon Apr 25, 2005 1:23 pm

dimitra wrote:Η αργεία της πρωτομαγειάς μεταφέρθηκε 11 Μαϊου και όχι 16 από όσα ξέρω εγώ.
ναι... και πέφτει Τετάρτη = χάνουμε άλλο ένα εργαστήριο Μεταγλωττιστών
Major
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Major » Mon Apr 25, 2005 4:21 pm

a_s wrote:ναι... και πέφτει Τετάρτη = χάνουμε άλλο ένα εργαστήριο Μεταγλωττιστών
Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο το θέμα καθώς και το που πάω στο συγκεκριμένο εργαστήριο δε καταλαβάινω και τίποτα έτσι όπως τα λέει ο συγκεκριμένος "καθηγητής".Ονόματα δε λέμε...Πάντως έχω χωνέψει όταν πάω για εργαστήριο...
"Mess with the best die like the rest" - Major
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Mon Apr 25, 2005 6:28 pm

Major wrote:
a_s wrote:ναι... και πέφτει Τετάρτη = χάνουμε άλλο ένα εργαστήριο Μεταγλωττιστών
Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο το θέμα καθώς και το που πάω στο συγκεκριμένο εργαστήριο δε καταλαβάινω και τίποτα έτσι όπως τα λέει ο συγκεκριμένος "καθηγητής".Ονόματα δε λέμε...
Είναι 4 οι βοηθοί που κάνουν μάθημα την Τετάρτη:

1)Σούρσος
2)Παπαϊωάννου
3)Κρητικόπουλος
4)Αμανατίδης

Σε ποιον αναφέρεσαι?
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Apr 25, 2005 8:56 pm

Έλεος! Ονόματα δε λέμε για να μη θιγούν πρόσωπα και καταστάσεις. Με πμ τα υπόλοιπα σε όποιον ενδιαφέρεται please
There's no place like 127.0.0.1
Post Reply

Return to “off-topic”