Για μένα ευτυχία είναι υγεία , χρόνος , άνεση , δημιουργικότητα , να είσαι με άνθρωπους που σε ενδιαφέρουν και τους ενδιαφέρεις , ενασχόληση με πράγματα που την αξίζουν και να μαθαίνεις ..
Υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς που δεν μπορώ να με φανταστώ να βαριέμαι..
Να κουράζεται κανείς όμως ίσως , γιατί υπάρχουν και πάρα πολλά πράγματα που το δηλητηριάζουν αυτό , συμφέροντα , υποχρεώσεις , οι ηλίθιοι που μας αγχώνουν και η ρουτίνα στην οποία αναγκαζόμαστε να υποκήψουμε (για να είμαστε ανταγωνιστικοί/παραγωγικοί στην φιλελεύθερη κοινωνία

Γενικότερα πιστεύω οτι ο κάθε άνθρωπος ξέρει μέσα του τι είναι πραγματικά αυτό που ζητάει και περισσότερο ή λιγότερο προσπαθεί να το προσεγγύσει , απλά οι ενδορφίνες κρατάνε λίγο..

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν είναι ευτυχισμένος και αυτό το καταλαβαίνει κανείς οταν έρθουν τα χειρότερα..
Τέλος σχετικά με τα υλικά αγαθά , είμαι πολύ ευτυχισμένος που ζώ σε αυτή την εποχή με όλη την υπέροχη τεχνολογία που μας περιβάλλει.. Ο πατέρας μου πχ ο οποίος έκανε εγχείρηση πέρσυ αν ζούσαμε 100 χρόνια πριν δεν ξέρω κατα πόσο θα υπήρχε τώρα , μπορώ να σκεφτώ άπειρα παραδείγματα..
Όσο για τις κακή της χρήση (βόμβες κτλ) , ή την εντύπωση του οτι ένα καινούργιο σπίτι θα μας λύσει τα προβλήματα , πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν χαζοί άνθρωποι , το θέμα είναι να προσπαθούμε μην είναι η πλειοψηφία..