Spongebob...!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Η μαγεια του BOB σγουγκαρακη ειναι οτι το βλεπουν και παιδια και μεγαλοι!!!
Οι μεγαλοι γελανε με το "κρυφο" χιουμορ του και τα ψαγμενα αστεια, τα παιδια με τις μαπες που παιρνει (απιστευτα ειναι) και με το ολο χαρουμενο στυλ της εκπομπης!
Θυμαμαι μικρος οτι οι simpsons δεν με τρελαιναν παντως, ενω πιο μεγαλος εβλεπα ευχαριστα.
Το southpark ειναι κορυφη!!
Οι μεγαλοι γελανε με το "κρυφο" χιουμορ του και τα ψαγμενα αστεια, τα παιδια με τις μαπες που παιρνει (απιστευτα ειναι) και με το ολο χαρουμενο στυλ της εκπομπης!
Θυμαμαι μικρος οτι οι simpsons δεν με τρελαιναν παντως, ενω πιο μεγαλος εβλεπα ευχαριστα.
Το southpark ειναι κορυφη!!
- Hakk
- bit level
- Location: Σεπόλια και τη νύχτα μερικοί γύροι testing με την MP4/23 στο Montmello (στον ύπνο μου!!!)
Όσον αφορά εμένα, ανάθεμα κι αν εχει περάσει μέρα που να μην έχω δει έστω ένα επεισόδιο...
Αγαπημένος μου είναι ο Patrick και σαν ηλιθιότητα και σαν φάτσα (όποιος έχει δει το επεισόδιο "Είχα ένα ατύχημα", αμέσως μετά το μακρόσυρτο του γέλιο, καταλαβαίνει τι εννοω...
)
Αλλα δεν είναι μόνο οι κεντρικοί ήρωες που αξίζουν προσοχή. Τα περισσότερα ανώνυμα (συνήθως) ψάρια του βυθού, έχουν απίστευτες εκφράσεις και ατάκες!!!
π.χ επεισόδιο με το θησαυρό του Ολλανδού:
το γνωστό πράσινο ψάρι με το καφέ παντελόνι μπαίνει μέσα στον τραγανό κάβουρα, την ώρα που παίζουν επιτραπέζιο, και με στυλ λεει "Βάλτε μπρος στην κουζίνα γιατί πεινάω........". Απίστευτος ο τρόπος που το λεει, αν και αυτό είναι κυρίως η καλή ελληνική μεταγλώττιση.
ή σε ένα αλλο επεισόδιο (δε θυμάμαι ποιο) που ένα ψάρι λέει με αδιάφορο στυλ στον Patrick "ε φίλε... από την πόλη της βλακείας είσαι?"
Αγαπημένος μου είναι ο Patrick και σαν ηλιθιότητα και σαν φάτσα (όποιος έχει δει το επεισόδιο "Είχα ένα ατύχημα", αμέσως μετά το μακρόσυρτο του γέλιο, καταλαβαίνει τι εννοω...

Αλλα δεν είναι μόνο οι κεντρικοί ήρωες που αξίζουν προσοχή. Τα περισσότερα ανώνυμα (συνήθως) ψάρια του βυθού, έχουν απίστευτες εκφράσεις και ατάκες!!!
π.χ επεισόδιο με το θησαυρό του Ολλανδού:
το γνωστό πράσινο ψάρι με το καφέ παντελόνι μπαίνει μέσα στον τραγανό κάβουρα, την ώρα που παίζουν επιτραπέζιο, και με στυλ λεει "Βάλτε μπρος στην κουζίνα γιατί πεινάω........". Απίστευτος ο τρόπος που το λεει, αν και αυτό είναι κυρίως η καλή ελληνική μεταγλώττιση.
ή σε ένα αλλο επεισόδιο (δε θυμάμαι ποιο) που ένα ψάρι λέει με αδιάφορο στυλ στον Patrick "ε φίλε... από την πόλη της βλακείας είσαι?"
Vodafone McLaren Mercedes MP4/23
Lewis Hamilton (22)
??? (23)

Lewis Hamilton (22)
??? (23)

- hello_kitty
- Kilobyte level
Μια ενδιαφέρουσα κριτική εδώ.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Για την κριτική
Ντάξει, take it easy..! στο κάθε καρτούν μπορούμε να κάνουμε φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσεγγίσεις, ο συγραφέας το παράκανε πιστεύω. Σίγουρα οι χαρακτήρες του είναι απο την πραγματική κοινωνία αλλά αυτό συμβαίνει μάλλον γιαί ο σεναριογράφοςζει ανάμεσα μας...
Και μένα μ'αρέσει ο Μπομπ γιατί έχει γελιο και τραγικό χιούμορ, αλλά δεν το συστήνω ιδιαίτερα στα παιδιά προσχολικής ηλικίας, καλύτερα να αποβλακώνονται later και by will, όπως κι εγώ

Ντάξει, take it easy..! στο κάθε καρτούν μπορούμε να κάνουμε φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσεγγίσεις, ο συγραφέας το παράκανε πιστεύω. Σίγουρα οι χαρακτήρες του είναι απο την πραγματική κοινωνία αλλά αυτό συμβαίνει μάλλον γιαί ο σεναριογράφοςζει ανάμεσα μας...

Και μένα μ'αρέσει ο Μπομπ γιατί έχει γελιο και τραγικό χιούμορ, αλλά δεν το συστήνω ιδιαίτερα στα παιδιά προσχολικής ηλικίας, καλύτερα να αποβλακώνονται later και by will, όπως κι εγώ

laikedelic !
- kill bill
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Δεν το συζητώ ο bob είναι κορυφή...Αγαπημένος χαρακτήρας ο Gary,ένα βαθιά σκεπτόμενο σαλιγκάρι με άποψη που μιλάει πάντα την κατάλληλη στιγμή.
Ίσως έχει αποθεώθει,όπως λέτε, γιατί αυτή τη στιγμή δεν πολύπροβαλονται παιδικά προγράμματα στην τηλέοραση και από αύτα που έχει τύχει να παρακολουθήσω είναι μακράν το καλύτερο κατά τη γνώμη μου.Που πήγαν οι εποχές που κάθε σαββατοκύριακο σηκωνόμασταν από τα χαράματα για να δούμε παιδικά;Φαντάζoμαι ότι όλοι την έχετε περάσει αυτή τη φάση...
Ίσως έχει αποθεώθει,όπως λέτε, γιατί αυτή τη στιγμή δεν πολύπροβαλονται παιδικά προγράμματα στην τηλέοραση και από αύτα που έχει τύχει να παρακολουθήσω είναι μακράν το καλύτερο κατά τη γνώμη μου.Που πήγαν οι εποχές που κάθε σαββατοκύριακο σηκωνόμασταν από τα χαράματα για να δούμε παιδικά;Φαντάζoμαι ότι όλοι την έχετε περάσει αυτή τη φάση...
Last edited by kill bill on Tue May 15, 2007 12:54 am, edited 1 time in total.

- zweistein
- Wow! Terabyte level
:P
http://www.cornetdesign.com/2005/01/spo ... r-sea.html
http://www.8bitjoystick.com/archives/ja ... ngebob.php
http://liberalorder.typepad.com/the_lib ... b_gay.html
μα ειναι ελεϊνος (oops... I'm about to get flamed)
*φευγει μακρια*
http://www.cornetdesign.com/2005/01/spo ... r-sea.html
http://www.8bitjoystick.com/archives/ja ... ngebob.php
http://liberalorder.typepad.com/the_lib ... b_gay.html
μα ειναι ελεϊνος (oops... I'm about to get flamed)
*φευγει μακρια*

- Serendipity
- Gbyte level
zwestein γινεσαι κακουλης,μια χαρα ειναι ο bob,"
μεσα στη θαλασσα σε ανανα,bob σφουγκαρακης!
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- para
- Wow! Terabyte level
Απ' ότι έχω δει ο Μπομπ είναι για παιδάκια.. Τώρα τι ενδιαφέρον έχει για να το βλέπουν και μεγαλύτερα παιδάκια
ειλικρινά δεν ξερω! Άν ήταν έτσι θα βλέπαμε και την Ντόρα και θα απαντούσαμε και στις ερωτήσεις της!! "Εκεί εκεί είναι η λίμνη!!! yupiiiiiii!!! Απάντησα σωστά!!!"
Προτιμώ να βλέπω the best of the best
southpark :thumleft: και ελλείψει αυτού Family Guy και Simpsons! Btw, το Futurama δε θα έλεγα ότι μου προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον.

Προτιμώ να βλέπω the best of the best

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...