Εργασία στον ΟTE
- djsolid
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ετσι είναι. Ο εργοδότης πρέπει να σε ασφαλίσει κάπου... Πχ αν πας να δουλεψεις στον ΟΤΕ θα πρέπει να ασφαλιστείς στο ΙΚΑ. όμως αν έχεις δημόσιο απο τους γονείς σου θα πρέπει να το διακόψεις προκειμένου να γραφτείς στο ΙΚΑ... Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια και καθόλου να μην αναφέρεις οτι έχεις άλλη ασφάλιση και είσαι γραμμένος και στα δύο δεν γίνεται και τπτ γιατί κανένας δεν τα κοιτάζει... Εδω είναι Ελλάδα αλλωστε...
Και που ξέρω εγω αν τους πιάσει κανένας ζήλος και τους ερθει να τα κοιτάξουν??
ο ΟΤΕ σε ασφαλίζει στο ΤΑΠ-ΟΤΕ αυτό είναι σίγουρο!!
Αλλά αν ήταν έτσι κανένας δε θα μπορούσε να πιάσει δεύτερη δουλειά!!
Καλά δε λέω;;Εκτός και αν ειμαι πολύ εξω από τα πράγματα!
------------------------------------
Όποιος ξέρει κάτι σίγουρο ας με ενημερώσει!!Pleassssssseeeeeeee!!!!!!!
Μακάρι να γίνεται να τα κάνει κάποιος και τα δυο!!
ο ΟΤΕ σε ασφαλίζει στο ΤΑΠ-ΟΤΕ αυτό είναι σίγουρο!!
Αλλά αν ήταν έτσι κανένας δε θα μπορούσε να πιάσει δεύτερη δουλειά!!
Καλά δε λέω;;Εκτός και αν ειμαι πολύ εξω από τα πράγματα!
------------------------------------
Όποιος ξέρει κάτι σίγουρο ας με ενημερώσει!!Pleassssssseeeeeeee!!!!!!!
Μακάρι να γίνεται να τα κάνει κάποιος και τα δυο!!

- Ethel
- Venus Project Founder
Κοίτα να δεις melen. Με το που πας ΟΤΕ θα σε στείλουν αργά ή γρήγορα να βγάλεις αριθμό (έτσι το λένε? δε θυμάμαι) στο ΙΚΑ. Το ΤΑΠ-ΟΤΕ ξεχνα το δεν θα σου πουνε κάτι γι'αυτό, νομίζω πως αν θες εσύ να βγάλεις βιβλιάριο ασθενείας θα πας και θα το ψάξεις.
Τώρα αν πας και δουλέψεις σε μαγαζί, το φυσιολογικό είναι να σε ασφαλίσουν κι εκεί. Υπάρχει η περίπτωση όμως ο εργοδότης να μη σε ασφαλίσει κιόλας, θεωρείται παράνομο αλλά γίνεται κι αυτό.
Για το αν ο ΟΤΕ επιτρέπει ή απαγορεύει το να δουλεύεις κι αλλού θα το μάθεις όταν πας. Κοινώς μπορεί αν χρειαστεί να συμπληρώσεις καμιά υπεύθυνη δήλωση ή κάτι τέτοιο που να λέει πως δεν θα απασχολείσαι αλλού, ή γενικά ρώτησέ το αλλά με τρόπο. Πάντως δεν πιστεύω πως θα σου πει κανείς τίποτα.
<offtopic>Τώρα να σου πω την άποψή μου και ΟΤΕ(3,5 ώρες) και δουλειά σε μαγαζί(4-8 ώρες)? Δεν θα προλαβαίνεις τίποτα και με την καμία, αν λάβεις υπόψη σου μια τόσο απαιτητική σχολή όσο η δική μας. </offtopic>
Τώρα αν πας και δουλέψεις σε μαγαζί, το φυσιολογικό είναι να σε ασφαλίσουν κι εκεί. Υπάρχει η περίπτωση όμως ο εργοδότης να μη σε ασφαλίσει κιόλας, θεωρείται παράνομο αλλά γίνεται κι αυτό.
Για το αν ο ΟΤΕ επιτρέπει ή απαγορεύει το να δουλεύεις κι αλλού θα το μάθεις όταν πας. Κοινώς μπορεί αν χρειαστεί να συμπληρώσεις καμιά υπεύθυνη δήλωση ή κάτι τέτοιο που να λέει πως δεν θα απασχολείσαι αλλού, ή γενικά ρώτησέ το αλλά με τρόπο. Πάντως δεν πιστεύω πως θα σου πει κανείς τίποτα.
<offtopic>Τώρα να σου πω την άποψή μου και ΟΤΕ(3,5 ώρες) και δουλειά σε μαγαζί(4-8 ώρες)? Δεν θα προλαβαίνεις τίποτα και με την καμία, αν λάβεις υπόψη σου μια τόσο απαιτητική σχολή όσο η δική μας. </offtopic>
There's no place like 127.0.0.1
- nantia_86
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
1oν αν δεν παρακολουθείς καθόλου μάλλον δε θα σε βγάλει σε καλό, αν παρακολουθείς επιλεκτικά αλλάζει το θέμα...
2ον κατα τη γνώμη μου θα έχεις πρόβλημα με τις εργασίες, έστω κι αν πας σε μια δουλειά μόνο.
Το έχω δει το έργο σε πολλόύς γνωστούς μου, εκτός κι αν έχεις όρεξη να κουραστείς και να μην ξεφύγεις απ'τη σχολή.
2ον κατα τη γνώμη μου θα έχεις πρόβλημα με τις εργασίες, έστω κι αν πας σε μια δουλειά μόνο.
Το έχω δει το έργο σε πολλόύς γνωστούς μου, εκτός κι αν έχεις όρεξη να κουραστείς και να μην ξεφύγεις απ'τη σχολή.
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Και βέβαια εκτός και αν μπορείς να κάνεις τόσο καλό προγραμματισμό ώστε να τα προλαβαίνεις όλα.
Όταν λέμε καλό όμως, εννοούμε ευλαβική τήρηση!
Ωστόσο μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργεια σου διαβάζοντας ή μαθαίνοντας για κάτι πάνω στο αντικείμενο μας...κάτι που σου αρέσει ενδεχομένως και θα ήθελες να ασχοληθείς μαζί του.
Όταν λέμε καλό όμως, εννοούμε ευλαβική τήρηση!

Ωστόσο μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργεια σου διαβάζοντας ή μαθαίνοντας για κάτι πάνω στο αντικείμενο μας...κάτι που σου αρέσει ενδεχομένως και θα ήθελες να ασχοληθείς μαζί του.
S.S.D.D.
- para
- Wow! Terabyte level
Εγώ πάντως προτιμώ να δουλέψω στα MAX παρά στον ΟΤΕ.. Οπότε αν με πάρουν στα MAX και δεν μπορώ στον ΟΤΕ δε θα πολυσκάσω ;ρ
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Μην το βλέπεις έτσι.melen wrote:Μπορείτε να αισθάνεστε περίφανοι!Βάλατε μυαλό σε μια (άμυαλη) φοιτήτρια!
Ωστόσο αν έχεις ανάγκη τα χρήματα μπορείς να βρεις κάτι σε part-time που να μην τρώει τόσο χρόνο.
Π.χ. εταιρείες ζητούν δακτυλογράφους για δουλειά από το σπίτι.
Μακάρι να είχα κάποια υπόψη μου να σου έδινα ένα starting point.
S.S.D.D.
και στα Sprider γαι 4ωρο θα πηγαινα!!!Όχι για 8ωρο κανονικό..
Απλά άλλο 500 και άλλο σχεδόν τα διπλάσια!
Μακάρι να μπορούσα να βρω και κάτι άλλο που να βόλευε πρισσότερο!!
Παιδιά να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό!
Την περίοδο της εξεταστικής η και πιο πριν, δίνουν κάποια ανάλογη άδεια ώστε να διαβάζουμε;;
Κάτι τέτοιο έχω ακουσει..ή μήπως ονειρεύομαι;;Μακάρι να ισχύει
Την περίοδο της εξεταστικής η και πιο πριν, δίνουν κάποια ανάλογη άδεια ώστε να διαβάζουμε;;

- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Δινουν η την ιδια μερα αδεια η την προηγουμενη... Μια μερα μονο για καθε μαθημα. Επισης πρεπει να υπογραφει ενας εποπτης ενα χαρτι για να ειναι δικαιολογημενη και να παιρνεις τα λεφτα.(αυτες τις αδειες δεν τις πληρωνει ο ΟΤΕ, αλλα νομιζω ο ΟΑΕΔ οποτε θα ταλαιπωρηθεις λιγο να τα παρεις...)melen wrote:και στα Sprider γαι 4ωρο θα πηγαινα!!!Όχι για 8ωρο κανονικό..
Τι χαρτί είναι αυτό που πρέπει να υπογράφει ο επόπτης;;Μου το δίνουν στον ΟΤΕ;
Και όταν λες θα ταλαιπωρηθώ λίγο τι εννοείς;Ξέρεις κάτι περισσότερο;;
Μάλλον δεν θα πάρω την άδεια για να μην έχω αυτά τα τρεξίματα.Κάπως έτσι την κόβω τη δουλειά......
Και όταν λες θα ταλαιπωρηθώ λίγο τι εννοείς;Ξέρεις κάτι περισσότερο;;
Μάλλον δεν θα πάρω την άδεια για να μην έχω αυτά τα τρεξίματα.Κάπως έτσι την κόβω τη δουλειά......

- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
πάρτην γιατί απ' ότι έμαθα παίρνεις περισσότερα χρήματα από τον ΟΑΕΔ, σου δίνουν κ τις κρατήσεις που θα σου έκανε ο εργοδότης..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Οντως περνεις περισσοτερα λεφτα σωστα τα λεει η lumen. Δεν ξερω να σου πω γιατι ειχα 4-5 μερες παρει τετοια αδεια αλλα δεν πηγα να τις πληρωθω γιατι το αμελησα
Το χαρτακι δεν ειναι κατι σπουδαιο δεν θυμαμαι αν στο δινει ο εργοδοτης η το ζητας απο το πανεπιστημιο νομιζω στον ΟΤΕ τα παιρναμε τα χαρτακια. Ειναι το μονο που δεν θα επρεπε να σε προβληματιζει παντως τετοια διαδικαστικα θεμματα. Το πιο δυσκολο ειναι το πως αντεχεις 4 ωρες δουλεια (κ να σε βριζουν ολοι στο τηλ :-P ) και μετα σχολη-εργασιες κτλ...

- Ganther
- Wow! Terabyte level
Στον οτε ειναι φανταστικα για part time δουλεια. Αμοιβη καλη, υπερωριες που πληρωνονται, δωρα πασχα χριστουγεννα, οι αλλοι εργαζομενοι ως επι το πλειστον πολυ φιλικοι μαζι σου, καλο κλιμα γενικα, και πολυ χαβαλες με τα αλλα παιδια. Δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις καλυτερη part time απασχοληση...
Απο κει και περα το αν η σχολη μας σηκωνει εστω και part time απασχοληση 3-4 ωρων χωρις να μεινεις πισω, ειναι ενα μεγαλο ξεχωριστο θεμα. :P
(ειδικα 2ο-3ο ετος...)
Απο κει και περα το αν η σχολη μας σηκωνει εστω και part time απασχοληση 3-4 ωρων χωρις να μεινεις πισω, ειναι ενα μεγαλο ξεχωριστο θεμα. :P
(ειδικα 2ο-3ο ετος...)
Last edited by Ganther on Wed May 30, 2007 3:42 pm, edited 1 time in total.
- mariosCSX
- Kilobyte level
καλά είναι στον ΟΤΕ ρε, don't worry... σε καμιά βδομάδα κλείνω 2 μήνες που δουλεύω εκεί...
γενικά το περιβάλλον είναι καλό, και τα λεφτά είναι τα καλύτερα σε σχέση με τις ώρες που δουλεύεις...
όσο για τη δεύτερη δουλειά, κάποια παιδιά που είναι μαζί μου στον ΟΤΕ ξέρω ότι δουλεύουν και αλλού...
αλλά δε θα το πρότεινα ..
εγώ βασικά με βλέπω να έχω μείνει λιγάκι πίσω στο θέμα πανεπιστήμιο από τότε που άρχισα, γιατί δεν είναι μόνο οι ώρες που είσαι εκεί.. γενικά σου κόβει λίγο τη μέρα...
π.χ. εκεί που ξυπνάς η ώρα 8,30 το πρωί για να πας uni. , και μετά το απόγευμα θες να κοιμηθείς, δε μπορείς... ε αφού είσαι χωρίς καλό ύπνο, και μετά τη δουλειά, άντε να ασχοληθείς και με τις """""""""λίγες"""""""" εργασίες που έχουμε.....
σίγουρα να πας να δοκιμάσεις όμως... ! κι αν δεις ότι δε βγαίνεις με σχολή, απλά παραίτησε ..και για ένα μήνα μόνο , αξίζει τα λεφτά που θα πάρεις
p.s. σε ποιο τμήμα σ' έχουνε πάρει ??
γενικά το περιβάλλον είναι καλό, και τα λεφτά είναι τα καλύτερα σε σχέση με τις ώρες που δουλεύεις...
όσο για τη δεύτερη δουλειά, κάποια παιδιά που είναι μαζί μου στον ΟΤΕ ξέρω ότι δουλεύουν και αλλού...
αλλά δε θα το πρότεινα ..
εγώ βασικά με βλέπω να έχω μείνει λιγάκι πίσω στο θέμα πανεπιστήμιο από τότε που άρχισα, γιατί δεν είναι μόνο οι ώρες που είσαι εκεί.. γενικά σου κόβει λίγο τη μέρα...
π.χ. εκεί που ξυπνάς η ώρα 8,30 το πρωί για να πας uni. , και μετά το απόγευμα θες να κοιμηθείς, δε μπορείς... ε αφού είσαι χωρίς καλό ύπνο, και μετά τη δουλειά, άντε να ασχοληθείς και με τις """""""""λίγες"""""""" εργασίες που έχουμε.....
σίγουρα να πας να δοκιμάσεις όμως... ! κι αν δεις ότι δε βγαίνεις με σχολή, απλά παραίτησε ..και για ένα μήνα μόνο , αξίζει τα λεφτά που θα πάρεις

p.s. σε ποιο τμήμα σ' έχουνε πάρει ??
Last edited by mariosCSX on Mon Jun 25, 2007 7:14 pm, edited 1 time in total.
1996 Δεν Ξεχνώ
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Λοιπον παιδες εχω νεα για τις προσληψεις.. Εναν φιλο μου με απολυτηριο 19 κ σειρα καταταξης γυρο στο 2100 τον πηραν τωρα, τελη Ιουνιου. Οποτε για το 2400 που μου ειχαν πει εμενα τα Χριστουγεννα μαλλον ερχεται ποιο νωρις. Αν φανταστει κανεις οτι οταν ανοιξε το topic αυτο τον Φεβρουαριο ηταν γυρο στο 1100..Οποτε λογικα κατα μεσο ορο παιρνουν 200 ατομα καθε μηνα.. κ τωρα με το καλοκαιρι ισως να μην δεχονται και πολοι απο αυτους!!
mariosCSX τι σειρα καταταξης ειχες κ σε πηραν πριν 2 μηνες?????
mariosCSX τι σειρα καταταξης ειχες κ σε πηραν πριν 2 μηνες?????
Πως γινεται να πιασεις δουλεια στο ΜΑΧ κ τι ακριβως κανεις εκει?? Δημοσιογραφος???para wrote:Εγώ πάντως προτιμώ να δουλέψω στα MAX παρά στον ΟΤΕ.. Οπότε αν με πάρουν στα MAX και δεν μπορώ στον ΟΤΕ δε θα πολυσκάσω ;ρ