Τούρκοι Χάκερς

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Thu Oct 18, 2007 9:55 pm

Μερικά παιδία "παίζει" και μερικά άλλα παιδία "μασάει", έκαστο με τη δική του "αισθητική"... :cool:

Δ. Γκρ.
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Fri Oct 19, 2007 12:48 am

Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη δεν νομίζω πως είναι τίποτα σοβαροί. Άλλωστε αν ήταν σοβαροί δεν θα είχαν σκοπό εθνικιστικά μηνύματα κάτι που αντιτίθεται στην ιδεολογία του hacking.
Συνήθως είναι ψαγμένα πιτσιρίκια που τρέχουν κάποια exploits κάνοντας ένα εντυπωσικό deface. Τίποτα παραπάνω.

Όπως θα έλεγε και κάποιος φίλος εδώ μέσα, για να έχουμε καθαρές θάλασσες και αυτό το καλοκαίρι δεν αρκεί να έχουμε antivirus αλλά να είναι και up2date, δεν αρκεί να έχουμε firewall αλλά να είναι σωστά ρυθμισμένο, δεν αρκεί να έχουμε ένα σύστημα αλλά να ξέρουμε πως αυτό πρέπει να διαχειριστεί.

Κανένα σύστημα δεν είναι άτρωτο. Απλά αν προσέχεις τα νότα σου κάνεις τη δουλειά κάποιον δυσκολότερη με αποτέλεσμα να προτιμούν έναν ευκολότερο αντίπαλο. Μεταβίβαση επικυνδινότητας δεν λέγεται αυτό :) ? ;) ?
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Oct 19, 2007 12:59 am

Εμένα μια χαρά σοβαρότατοι μου φαίνονται και πολυ οργανωμένοι..
:-p
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by redlabel » Fri Oct 19, 2007 10:13 am

Sreak + +

Δ. Γκρ.
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Fri Oct 19, 2007 11:35 pm

AmmarkoV wrote:Εμένα μια χαρά σοβαρότατοι μου φαίνονται και πολυ οργανωμένοι..
:-p
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους(αν κάποιος δεν το έχει παρατηρήσει κάτω) :-D
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Oct 19, 2007 11:39 pm

Μαζί με τα παιδία που "παίζει" και τα παιδία που "μασάει", υπάρχουν και τα παιδία που "υπερεκτιμούν τις γνώσεις τους"..
Αφού είναι τόσο εύκολη , απλή και ανευ απαιτήσεων σε γνώση/χρόνο/κόπο/ψάξιμο/δοκιμές η διαδικασία ,παρακαλώ, ξεκινήστε τα defacements όλοι σας..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by redlabel » Sat Oct 20, 2007 9:41 am

AmmarkoV wrote:Μαζί με τα παιδία που "παίζει" και τα παιδία που "μασάει", υπάρχουν και τα παιδία που "υπερεκτιμούν τις γνώσεις τους"..
Αφού είναι τόσο εύκολη , απλή και ανευ απαιτήσεων σε γνώση/χρόνο/κόπο/ψάξιμο/δοκιμές η διαδικασία ,παρακαλώ, ξεκινήστε τα defacements όλοι σας..
Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρόκειται για εύκολη και απλή γνώση. Πρόκειται για κατασπατάλησή της.

Δ. Γκρ.
Post Reply

Return to “off-topic”