Αεροπλάνα

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Theofaman » Mon Nov 19, 2007 12:54 am

Προσωπικα ξεκινησα με το FS3 σε ενα pc 286 :cool: :lol:
Τα τελευταια χρονια παιζω FS2002 με αγαπημενο αεροσκαφος το 737 :)
Επισης κανω και αρκετες πτησεις με το king air στα ελληνικα νησια :-D
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Mon Nov 19, 2007 1:34 am

Theofaman wrote:Επισης κανω και αρκετες πτησεις με το king air στα ελληνικα νησια :-D
Αρκετές βουτιές εννοείς! :-p :lol:
philimonas
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by philimonas » Mon Nov 19, 2007 8:18 pm

emperormario wrote:
philimonas wrote: Πάντως υπάρχουν πτήσεις εθισμού με 150€+, ανάλογα με τη διάρκεια, το αεροπλάνο και την αερολέσχη.
Για δώσε παραπάνω info αν δε βαριέσαι..
Έψαχνα και χτες να βρω παραπάνω πληροφορίες στο Internet και το μόνο που βρήκα είναι τελικά η σελίδα της Global η οποία δεν είναι αερολέσχη, αλλά σχολή εκπαίδευσης. Σ' αυτούς με καμία 200αριά € μπορείς να πετάξεις για 1 ώρα (σε τετραθέσιο αεροπλάνο, οπότε είναι κάτι λιγότερο από 70€ το άτομο). Η Global "επιχειρεί" από τα Μέγαρα και είχα πετάξει με ένα αεροπλάνο τους στις 30 Σεπτεμβρίου, σ'ένα αεροδρόμιο στην Κωπαΐδα για 5 λεπτά... δωρεάν!!

Αλλιώς υπάρχει η Αερολέσχη Αθηνών, η οποία όμως δεν γράφει τιμές για πτήσεις εθισμού στο site της και η Αερολέσχη Μεσογείων, της οποίας το site δεν λειτουργεί αυτές τις μέρες :!: και απ'ό,τι θυμάμαι κόστιζε περίπου 130€ η ώρα με 2θέσιο και 170€ η ώρα με 4θέσιο. Και οι 2 αυτές αερολέσχες πετάνε στο Τατόι.
emperormario wrote:
philimonas wrote: emperormario πέταγες και on-line ή μόνος σου; Κι εγώ το έχω αφήσει το fs τώρα πια...
Μπα μόνος μου..Πριν 4 χρόνια που το έπαιζα ήμουν με dial-up. Φαντάσου να έπαιζα on-line :lol:
Κι εγώ είχα dial-up και πέταγα on-line! Αλλά εντάξει δεν το παράκανα, γιατί αλλιώς ο λογαριασμός ...!!
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Nov 19, 2007 8:41 pm

@philimonas:Καλή φάση!!Το ψήνω!

Ξέρεις αν υπάρχουν simulators(που μπαίνεις κανονικά στο σκάφος και πετάς εικονικά, νοιώθοντας παράλληλα τις δονήσεις και τα G's) πολεμικών αεροσκαφών για το κοινό? Σαν αυτά που χρησιμοποεί η Αεροπορία για παράδειγμα? Αλλά σε πιο απλή μορφή?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
philimonas
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by philimonas » Mon Nov 19, 2007 9:04 pm

Simulators δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχουν ανοιχτά στο κοινό. Για πολεμική αεροπορία δεν ξέρω καθόλου. Για πολιτική έχουν οι ΟΑ τα εξής:
-> Boeing 737-200 στο Ελληνικό
-> Boeing 747-200 στο Ελληνικό
-> Airbus A300-B2 στο Ελληνικό
-> Boeing 737-400 στα Χανιά
-> ATR 42/72 στη Θεσσαλονίκη

Γενικά αυτά που λειτουργούν είναι το πρώτο και τα 2 τελευταία. Τα simulators του Ελληνικού είναι σχεδόν 30ετίας (το 742 είναι ακόμα πιο παλιό).
Έχω πετάξει με το 732 πιο παλιά που δούλευε ο θείος μου και πριν 1 μήνα περίπου, με το σχολείο της αδερφής μου που τους πήγαν επίσκεψη! Αλλά γενικά είναι δύσκολο να σε αφήσουν... :-(

Α! Στη Γερμανία η Lufthansa νοικιάζει τα simulators της, αλλά οι τιμές είναι πολύ ψηλές...
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Tue Nov 20, 2007 1:21 am

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=16440

Εν τω μεταξύ, νέο πρόβλημα τη Δευτέρα σε αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών, το οποίο έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Κέρκυρα, επειδή διαπιστώθηκε ράγισμα σε πλαϊνό παράθυρο του πιλοτηρίου. Το αεροσκάφος, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα-Αθήνα με 97 επιβάτες, ήταν μισθωμένο από την ισπανική εταιρεία Hola.

:???: :???:

========================================

Image
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Tue Nov 20, 2007 12:02 pm

x-plane rulez... fs suckz
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Thu Nov 22, 2007 3:33 pm

Image
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Thu Nov 22, 2007 4:13 pm

Πολύ ωραία φωτογραφία! :smt038

.. και μια απο το high-tech πιλοτήριο του A380.
Image

EDIT: Εξαφανήστηκε το προηγουμενο ποστ με την φωτογραφια!
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Thu Nov 22, 2007 11:35 pm

Ναι, εξαφανίστηκε γιατί είδα ότι επιτρεπόταν να βάλω μόνο ένα link στη φωτογραφία.

Για όσους πιστούς εδώ: http://www.airliners.net/open.file?id=1 ... =&next_id=
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Costantine
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Costantine » Fri Nov 23, 2007 2:22 am

.
Last edited by Costantine on Fri Nov 14, 2008 2:04 am, edited 1 time in total.
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ismael blanco » Fri Nov 23, 2007 4:58 pm

Το καλύτερο αεροπλάνο μακράν πιστεύω είναι το Airbus Α-380 γύρισα από Αμερική φέτος που είχα πάει και ήταν απλά τέλειο μπροστά από κάθε κάθισμα είχε οθόνη όπου μπορούσες να επιλέξεις να δεις ταινία είχε 10 διαφορετικές ταινίε ς, να ακούσεις τραγούδια είχε γύρω στα 1000 διαφορετικά τραγούδια , να παίξεις παιχνίδια και πολλά άλλα.
Live your dreams...
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Fri Nov 23, 2007 5:00 pm

ismael blanco wrote:Το καλύτερο αεροπλάνο μακράν πιστεύω είναι το Airbus Α-380 γύρισα από Αμερική φέτος που είχα πάει και ήταν απλά τέλειο μπροστά από κάθε κάθισμα είχε οθόνη όπου μπορούσες να επιλέξεις να δεις ταινία είχε 10 διαφορετικές ταινίε ς, να ακούσεις τραγούδια είχε γύρω στα 1000 διαφορετικά τραγούδια , να παίξεις παιχνίδια και πολλά άλλα.
Σίγουρα?!
Αυτο το μοντελο παραδόθηκε πριν 1 μηνα περιπου μονο στην Singapore Airlines. Εκτος και αν ηταν καποια ειδικη πτηση... :?:
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ismael blanco » Fri Nov 23, 2007 5:18 pm

Παίζει να έκανα λάθος πάντως ήταν Αirbus και είχε όλα αυτά που ανέφερα μάλλον μπερδεύτηκα .
Live your dreams...
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Sat Nov 24, 2007 1:51 am

Αεροσκάφος κατέπεσε σε σπίτια στην πόλη Μανάους, χωρίς να σκοτωθεί κανείς και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς μεταξύ των επιβατών του αεροσκάφους και των ενοίκων των σπιτιών

Δικινητήριο αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, συνετρίβη σήμερα πάνω σε έξι σπίτια στην πόλη Μανάους της Βραζιλίας, χωρίς ευτυχώς να σκοτωθεί κανείς. Δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί μεταξύ των επιβατών του αεροσκάφους και των ενοίκων των σπιτιών, παρά τη σοβαρότητα του ατυχήματος, ανακοινώθηκε από τον Infraero, τον οργανισμό διαχείρισης των αεροδρομίων της Βραζιλίας. Το αεροσκάφος, τύπου EMB-810C, που ανήκει στην εταιρεία αεροταξί Lafir είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μανάους με προορισμό την αερολέσχη της εταιρείας. Εκτός από τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη στο αεροσκάφος επέβαιναν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της Lafir, Πέδρο Τεσέιρα, και η γραμματέας του. Ο ίδιος ο Τεσέιρα είπε ότι το ατύχημα οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε μηχανικό πρόβλημα. Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας από τη συντριβή υπέστησαν ζημιές πέντε σπίτια στη Φαβέλα Κομουνιδάδε Ουνιάο και καταστράφηκε ολοσχερώς άλλο ένα.
πηγή
Τα ματιάσατε!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Post Reply

Return to “off-topic”