InterRail κανείς;

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
cypher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a
Re: InterRail κανείς;

Post by cypher » Tue Aug 04, 2009 3:40 pm

Φοβερο ακουγεται, φωτογραφιες απο τοπια που θα θελες να ανεβασεις εχεις; :-p :-p
Να παρουμε ματι απο καμια πολη. :smt016
ImageImageImageImageImageImageImage
Xrhstos_kiP
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Xrhstos_kiP » Sat Aug 08, 2009 9:40 pm

το κανονιζουμε εναμιση χρονο τωρα να πηγαιναμε με τη παρεα, αλλα δυστυχως ολο κ καποιοι μαλωνουν στη παρεα κ αυτο το χαλαει :smt011 :smt013 :smt089

για αυτο πιστευω οτι καλυτερα να γινει με λιγα ατομα, 2-3.....
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year

Post by Ganther » Sat Aug 08, 2009 10:58 pm

cypher: Δεν εχω φωτος απο τοπια σκετα, και οσες εχω δεν ειναι καλες, οποτε θα σε απογοητευσω. Στις καλες ειμαι και εγω η αλλα ατομα μεσα που δεν ηελουμε να βγαλουμε τη φατσα μας στο νετ ;p

Xrhstos_kip:
Εξαρταται τι ατομο εισαι και ειναι και η παρεα σου. Για εμενα το 4 ηταν πολυ καλο. Εαν εισαι 2 ατομα ειναι πιθανο να βαρεθει ο ενας τον αλλον. Οταν εισαι 4 εισαι λιγο περισσοτερα οποτε υπαρχει μια εναλαγη.
Επισης ειχαμε συμφωνησει οτι μπορουμε να "σπασουμε" δλδ αν ο ενας θελει να κοιμαται ας μεινει να κοιμαται και οι αλλοι να βγουν κτλ, χωρις παρεξηγηση, δλδ δεν ειναι συνεχεια αναγκη να ειμαστε ολοι μαζι, οπως και δεν ειμασταν.
Παραπανω απο 4 ατομα εισαι πολυ δυσκινητος, ο καθενας θελει αλλο πραγμα, ειναι πολλοι μετα, Συμφωνω.

εαν πας 2 ατομα, οπως και αν πας μονος σου, το ποσο καλα θα περασεις, εξαρταται απο το ποσο ευκολα κανεις φιλιες σστα Χοστελ!(δεν ειναι καθολου δυσκολο :) ) Πιθανον να περασεις και πολυ καλα και μονος!
Post Reply

Return to “off-topic”