Φοιτητική άδεια

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
spirto82
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Φοιτητική άδεια

Post by spirto82 » Fri Aug 19, 2011 5:00 pm

Εσύ. Δεν έχει δουλειά ο εργοδότης. Απλά καθυστερούν λίγο. Παλιά δίνανε περισσότερα. Τωρα τα έχουν μειώσει. Βασικά Πληρώνεσαι με αρκετά χρήματα αν προσκομίσεις πολλές βεβειώσεις. Εγώ πριν κάμποσα χρόνια, είχα πάρει πιο πολλά από το μισθό μου για ένα μήνα που είχα πάρει άδεια. Και είχα πάει μόνο 6 βεβαιώσεις.

===
enum21 wrote:
ultimate_aektzis wrote:Good news. :-D
Δηλαδη τα λεφτα τα παιρνω εγω απο τον ΟΑΕΔ ή η εταιρεια απο τον ΟΑΕΔ?
Εσύ, αφού όταν καταθέσεις τα χαρτιά σου πρέπει ο εργοδότης να σου δώσει βεβαίωση ότι πήρες άδεια άνευ αποδοχών. Οπότε τα δικαιούσαι.
Δες εδώ περισσότερα.
Γρήγορη! ;) (Απάντηση εννοώ! :!: :-p )
Last edited by spirto82 on Fri Aug 19, 2011 8:28 pm, edited 2 times in total.
DrNio
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by DrNio » Fri Aug 19, 2011 5:07 pm

@spirto82/ή όποιος άλλος ξέρει+δεν ντρέπεται. :-D

Εγώ δήλωσα φοιτητική άδεια 24-25 Ιουνίου για Δομές και Οικονομία.(τα χρωστάω και τα δύο)
1.Μπορείς να αναφέρεις συνοπτικά την διαδικασία?
[ Ζητάς 2 βεβαιώσεις απο τους επιτηρητές την μία για την δουλειά και την άλλη για τον ΟΑΕΔ και πας στην γραμματεία και τα σφραγίζουν και όλα κομπλέ(όσον αφορά τα δικαιολογητικά) ? Στον ΟΑΕΔ μπορείς να πας απο Οκτώβρη με όλες τις βεβαιώσεις ?
]

2.Δεν αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα σε μάθημα που είχε περαστεί στην e-grammateia και πήγες να το ξαναδώσεις-για να πάρεις την άδεια και τα φράγκα απο τον ΟΑΕΔ? :-D Μην περαστεί κανένα μηδενικό . . . και ψαχνόμαστε μετά γι αυτό ρωτάω. :smt005

Αν θες στείλε και pm.
Thanks in advance.
Everything that has a beginning has an end
spirto82
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by spirto82 » Fri Aug 19, 2011 8:36 pm

DrNio wrote:@spirto82/ή όποιος άλλος ξέρει+δεν ντρέπεται. :-D

Εγώ δήλωσα φοιτητική άδεια 24-25 Ιουνίου για Δομές και Οικονομία.(τα χρωστάω και τα δύο)
1.Μπορείς να αναφέρεις συνοπτικά την διαδικασία?
[ Ζητάς 2 βεβαιώσεις απο τους επιτηρητές την μία για την δουλειά και την άλλη για τον ΟΑΕΔ και πας στην γραμματεία και τα σφραγίζουν και όλα κομπλέ(όσον αφορά τα δικαιολογητικά) ? Στον ΟΑΕΔ μπορείς να πας απο Οκτώβρη με όλες τις βεβαιώσεις ?
]

2.Δεν αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα σε μάθημα που είχε περαστεί στην e-grammateia και πήγες να το ξαναδώσεις-για να πάρεις την άδεια και τα φράγκα απο τον ΟΑΕΔ? :-D Μην περαστεί κανένα μηδενικό . . . και ψαχνόμαστε μετά γι αυτό ρωτάω. :smt005

Αν θες στείλε και pm.
Thanks in advance.

Βασικά δεν έκανα κίνηση να δώσω μάθημα το οποίο είχα περασμένο. Ζητάς τις βεβαιώσεις. Αν σου ζητήσουν από τη δουλειά σου, δίνεις απλή φωτοτυπία και δείχνεις το προτώτυπο. Αν δεν πάρεις άλλες μέρες άδεια, ζητάς : 1)μία βεβαίωση του εργοδότη ότι εκείνες τις μέρες δεν εργάστηκες λόγω φοιτητικής άδειας και 2) μία βεβαίωση (μόλις κλείσει ο μήνας) ενσήμων από τον εργοδότη (χειρόγραφη). Μετά πηγαίνεις στο ΙΚΑ στο Μητρώο αν θυμάμαι καλά και στη σφραγίζουν (τη δεύτερη βεβαίωση). Τέλος πας ΟΑΕΔ και καταθέτεις τα χαρτιά σου. Σου λένε αν γίνονται δεκτά ή όχι και σε χρονικό διάστημα 1 με 1,5 μήνα κατατίθενται τα χρήματα ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ (μαζί σου πρέπει να έχεις ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ, ταυτότητες σίγουρα). Αυτά ίσχυαν πριν από 4-5 χρόνια.
Post Reply

Return to “off-topic”