Μείωση Θητείας

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Re: Μείωση Θητείας

Post by Ganther » Thu Sep 03, 2009 10:29 pm

ismael blanco wrote:Οι 2 πρωτοι γιοι απο πολυτεκνες οικογενεις κανουν 6 μηνες νομιζω και οι υπολοιποι κανονικα τουλαχιστον ετσι νομιζω τωρα αν πανε σε πολη ή παραμεθωριες δν το ξερω παντως ο ganther kατι περισσοτερο θα ξερει..
Αν μιλαμε για πολυτεκνους με 3 παιδια τοτε κανει 8μηνο ο μεγαλυτερος γιος... Γενικα διαχωριζει στην ουσια πολυτεκνους με "πολυτεκνους"

Στην περιπτωση Τωρα του Loner που ειναι 5(!!!), νομιζω οτι οι 2 γιοι κανουν 6μηνο αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα κιολας τον νομο μπορειτε να τον βρειτε ευκολα.
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Thu Sep 03, 2009 11:14 pm

Προσπαθώ να μην θυμάμαι ότι υπηρέτησα 24 μήνες (1984-86)... :smt022

Δ. Γκρ.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri Sep 04, 2009 1:26 am

για την διάρκεια τα λέει όλα στο λινκ που έδωσα παραπάνω.

για τα βύσματα, [*****] όλοι οι βυσματούχοι νεοέλληνες, μας προκαλείτε αηδία με τον ατομισμό σας και την κοινωνία που έχετε φτιάξει πάνω σε αυτή τη λογική.
Last edited by Ισοβίτης on Fri Sep 04, 2009 3:50 am, edited 2 times in total.
Reason: Λογοκρισία
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Fri Sep 04, 2009 3:52 am

Moderation message
Giak, παρακαλώ πολύ, προσοχή στις εκφράσεις που χρησιμοποιείς.

Ευχαριστώ πολύ.
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri Sep 04, 2009 3:59 am

α οκ αν είναι ας πούμε να χαρακτηρίσω ένα γιατρό που παίρνει φακελάκι θα τον πω "παλιοχαρακτήρα". πρέπει να δείχνουμε σεβασμό άλλωστε.

αφού έκοψες που έκοψες έναν απλό καθημερινό χαρακτηρισμό για τα βύσματα, βάλε στη θέση του το "ζαβολιάρηδες"
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Fri Sep 04, 2009 8:28 am

Καλα, οποιος εχει βυσμα εννοειται πως θα το βαλει χωρις δευτερη σκεψη, διαφορετικα προκειται για κοροϊδο.
Εγω δεν ειχα βυσμα δυστυχως και εκανα κανονικα τη θητεια 12μηνο, αλλα παντως πλακα ειχε, χαμενος χρονος βεβαια αλλα ειχε την πλακα του.
Δυστυχως δεν αφηνανε να χρησιμοποιεις πολλες σφαιρες στις ασκησεις κλπ, καλυτερα να χαθει ανθρωπος παρα σφαιρα εκει μεσα. :-D
Εκτος βεβαια του οτι εχω χομπυ με τα οπλα, και δε μου μαθαν και τιποτα καινουριο που να αξιζει :-p

Θα μπορουσα να παω στον αμερικανικο στρατο για να γλιτωσω τον ελληνικο, μιας και εχω διπλη υπηκοοτητα, αλλα εκει μπορει και να με στελναν στο ιρακ (παρεα με τον γιο του Biden!) να πολεμαω με τρελους ισλαμοφασιστες, οποτε επειδη εγω δε τρελαθηκα ακομα λεω "ας πανε οσοι εχουν αναγκη τα λεφτα καλυτερα" (-γιατι πληρωνει καλα ο στρατος στην αμερικη, αγοραζεις σπιτι με τα λεφτα που θα σου δωσουν σε 2-3 χρονακια) και εκατσα στα αυγα μου. :-D
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Sep 04, 2009 1:34 pm

Δυστυχως δεν αφηνανε να χρησιμοποιεις πολλες σφαιρες στις ασκησεις κλπ, καλυτερα να χαθει ανθρωπος παρα σφαιρα εκει μεσα. :-D
Οντως, αυτη τη μλκ ουτε εγω την καταλαβα ποτε. :smt021
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by Ganther » Fri Sep 04, 2009 2:04 pm

ultimate_aektzis wrote:
Οντως, αυτη τη μλκ ουτε εγω την καταλαβα ποτε. :smt021
Καλα κανεις και δεν την καταλαβες γιατι δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση.
Οι σφαιρες που χανονται ειναι αρκετες ειδικα σε κατι βολες η πανω στα φυλακια, δεν ξερω εαν πραγματικα εχει παει στρατο ο jimm με αυτα που λεει.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Sep 04, 2009 2:16 pm

Δεν ισχυει οτι στη σκοπια μετρανε τις σφαιρες?Οκ θα μου πεις, για αποφυγη καταχρησης.Αλλα ποιος θα κρινει αν δεν βρισκοταν σε κινδυνο ο φανταρος?Μου εχουν πει οτι και μετα τα 3 αλτ δεν μπορεις να ριξεις...
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by Ganther » Fri Sep 04, 2009 2:23 pm

Ναι στη σκοπια "μετρανε" τις σφαιρες αν δεν βαριουνται...
Κανονικα πρεπει να γινεται, στην πραξη γινεται μια στο τοσο.
Οι σφαιρες ομως δεν χανονται στις σκοπιες*. Χανονται στις βολες που σου δινουν μια γεμιστηρα με 10 σφαιρες, η ακομα καλυτερα 10 σφαιρες να γεμισεις τη γεμιστηρα. Αμα λοιπον εσυ βαλεις η αφησεις 9 στη γεμιστηρα και 1 στην τσεπη δεν θα καταλαβει κανεις τιποτα. Δεν μετραει κανεις ποσες σφαιρες ριχνεις. Δεν τα λεω στην τυχη αυτα εχουν γινει.

Επισης σε φυλακια που τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα και οι σφαιρες δεν μετριουνται τοσο συχνα, υπαρχουν γεμιστηρες με 10 μπαταριες στον πατο και 6 σφαιρες πανω πανω ωστε να φαινονται γεματες. Φυσικα οι μπαταριες ειναι για το βαρος :-D

Οχι δεν μπορεις στην ουσια να πυροβολησεις ποτε και οχι ποτε δεν θα βρεθεις σε κινδυνο. Αφου ριξεις με το οπλο και δεις τη ζημια κανει, δεν θα πυροβολησεις ποτε ακομα και μετα απο 23 αλτ... προσωπικα δεν νομιζω να μπορουσα να ριξω σε ανθρωπο ποτε... Ουτε καν σε ζωο.

Τελος δεν καταλαβαινω πως πιστευετε οτι μπορει να νοιαζονται πιο πολυ για τις σφαιρες αποτι για τον ανθρωπο.
ΟΚ οι αξιωματικοι ειναι αρκετες φορες μακακες. Ακομα και οι μακακες ομως ειναι ευθυνοφοβοι. Πιστευει καποιος οτι θα εχει ενας αξκος μεγαλυτερη ευθυνη επειδη εχασε 4 σφαιρες, η επειδη σκοτωθηκε ενας φανταρος του...
wtf ρε boys μυαλο εχουμε ολοι μην πιστευουμε οτι βλακεια ακουμε :)

*Στις περισσοτερες σκοπιες δεν εχεις γεμιστηρα πανω στο οπλο, την εχεις στη φυσιγγιοθηκη και ειναι ραμμενη με καραβοπανο ωστε δεν μπορεις να βγαλεις σφαιρα.
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Fri Sep 04, 2009 3:41 pm

giak wrote:α οκ αν είναι ας πούμε να χαρακτηρίσω ένα γιατρό που παίρνει φακελάκι θα τον πω "παλιοχαρακτήρα". πρέπει να δείχνουμε σεβασμό άλλωστε.

αφού έκοψες που έκοψες έναν απλό καθημερινό χαρακτηρισμό για τα βύσματα, βάλε στη θέση του το "ζαβολιάρηδες"
Κοίταξε, αν απευθύνεσαι προσωπικά σε μένα, συμφωνώ απόλυτα όπως το λες, κι εγώ έτσι το λέω (μη σου πω ότι χρησιμοποιώ ακόμα καλύτερες λέξεις), όμως οι κανόνες είναι κανόνες, τι να κάνουμε ;)

Αν αρχίσει ο καθένας να μιλάει και να εκφράζεται όπως "θέλει" μέσα σε μια δημόσια συζήτηση, θα φάει κλείσιμο το Venus :-p

Ας τηρούμε απλώς τα προσχήματα.
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Fri Sep 04, 2009 5:37 pm

Ganther wrote:δεν ξερω εαν πραγματικα εχει παει στρατο ο jimm με αυτα που λεει.
Ημουνα στην ελδυκ πριν 5-6 χρονια και ηταν ετσι οπως τα λεω, τουλαχιστον τοτε.
Δε ξερω αν αλλου ηταν αλλιως ή αν ειναι τωρα αλλιως, αλλα εγω θυμαμαι εκει μας τις διναν με το σταγονομετρο τις σφαιρες και μετρημενες.

Και το "καλυτερα ανθρωπος παρα σφαιρα" δεν ειναι φυσικα κυριολεκτικο, αλλα ηταν το "σλογκαν" που κυκλοφορουσε μεταξυ των φανταρων λογω αυτου του θεματος.
Post Reply

Return to “off-topic”