Χρωματιστοί φακοί επαφής
Re: Χρωματιστοί φακοί επαφής
φανταζομαι πως σε πιο κεντρικο μαγαζι (σε κανα μεγαλο πχ, αν και αυτο που πηγα δεν ηταν μικρο) θα εχει καλυτερες τιμες
δεν ειναι τοσο τα λεφτα παντως, ενταξει τα βρισκω. ειναι οτι ειναι λιγο κοροιδια να δοσεις τοσα για να παρεις κατι που μπορεις να βαλεις μονο στο dada και στις αποκριες
δεν ειναι τοσο τα λεφτα παντως, ενταξει τα βρισκω. ειναι οτι ειναι λιγο κοροιδια να δοσεις τοσα για να παρεις κατι που μπορεις να βαλεις μονο στο dada και στις αποκριες
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
chriskin wrote:κατι που μπορεις να βαλεις μονο στο dada και στις αποκριες

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
επειδη παω μια στο τοσο στο dada και πανε αρκετοι φιλοι μου, δεν μου φαινεται τοσο περιεργος ο κοσμος εκει (απλα συνηθισα;μπορει). ροζ ανοιχτα πουκαμισα στην παραλιακη μου φαινονται πιο μακρια απο αυτο που θα μπορουσα να φορεσω (απλα δεν εχω συνηθισει ακομα; επισης μπορει)Stoupeace wrote:chriskin wrote:κατι που μπορεις να βαλεις μονο στο dada και στις αποκριες![]()
![]()
φόρα τους στο dada και θα είσαι ο πιο φυσιολογικός εκεί μέσα

- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Τι είναι το dada? 

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
ενα , θεωρητικα, gothic μπαρ καπου αναμεσα θησειο και ψυρρη.sandra wrote:Τι είναι το dada?
μεχρι πριν κανα δυο χρονια αξιζε σαν μερος πολυ, τωρα απλα ψιλοεκμεταλευεται το οτι δεν υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος στο ειδος του (gothic bar διπλα σε κεντρικο μετρο; για βρειτε μου ενα)
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
[OFF]Oχι, εχεις δικιο για την υπερβολή το είπα κυρίως επειδή φίλοι μου που πάνε dada πάνε και στο rebound και εκεί είναι αρκετά freak show απ'ό,τι μου λένε. Δηλαδή γυρνάνε κάθε φορά και εξιστορούνται 5-6 νέους υπερβολικούς τρόπους να δείξεις ότι είσαι gothάςchriskin wrote:επειδη παω μια στο τοσο στο dada και πανε αρκετοι φιλοι μου, δεν μου φαινεται τοσο περιεργος ο κοσμος εκει (απλα συνηθισα;μπορει). ροζ ανοιχτα πουκαμισα στην παραλιακη μου φαινονται πιο μακρια απο αυτο που θα μπορουσα να φορεσω (απλα δεν εχω συνηθισει ακομα; επισης μπορει)

Εγώ πάλι μονο texas πήγαινα και πάλι δεν πολυγούσταρα την ποζεριά. Η παραλιακή είναι άλλη κατηγορία καθυστέρησης imho, μην τα μπλέκουμε[/OFF]
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ναι το texas μαζευει κοσμο που εχει ως μονο σκοπο την υπερβολη μερικες φορες (εως σχεδον ολες τις φορες)
τελος παντων, μην φυγουμε τελειως εκτος
τελος παντων, μην φυγουμε τελειως εκτος

- zweistein
- Wow! Terabyte level
Δεν υπάρχει για μένα πιο άσχημο πράγμα από μια κοπέλα (και γενικά σε ένα άτομο, αλλα επειδή είμαι αγόρι, το βρίσκω πολύ απωθητικό στις κοπέλες) που να φοράει έγχρωμους φακούς. Κάνει μπαμ. Και είναι μεγάλο κρίμα το κύριο μέσο αντικατροπτρισμού της ψυχής του ανθρώπου αν είναι ψεύτικο.

μερικοι εχουν σκοπο να κανουν μπαμzweistein wrote:Δεν υπάρχει για μένα πιο άσχημο πράγμα από μια κοπέλα (και γενικά σε ένα άτομο, αλλα επειδή είμαι αγόρι, το βρίσκω πολύ απωθητικό στις κοπέλες) που να φοράει έγχρωμους φακούς. Κάνει μπαμ. Και είναι μεγάλο κρίμα το κύριο μέσο αντικατροπτρισμού της ψυχής του ανθρώπου αν είναι ψεύτικο.
πχ εγω θα επαιρνα λευκους με κοκκινο σχεδιο εκρηξης , δεν νομιζω να πιστευε κανεις οτι ετσι ειναι τα ματια μου
αλλα ναι, οι φακοι γενικοτερα κανουν μπαμ οσο προσεγμενοι και να ειναι. σε διαφημισεις πχ οσες φορανε κλασικα γαλαζιους φαινεται τελειως ψευτικο (εδω φαινονται οι κοινοι φακοι, δεν θα φαινονταν οι εγχρωμοι;)
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Aλλο να θες να κανεις την πλακα σου για cosplay ή αποκριες ή κάτι τέτοιο.
Και άλλο να θες να το παίξεις γαλανομάτα ή πρασινομάτα στα αγόρια (και να κάνει μπαμ η καφέ ίριδα πίσω από τα πιξελωτα χρώματα του φακού)
Και εγώ κάποια στιγμή θέλω να κάνω vampire cosplay, αλλα αυτό για το οποιο μιλάω προσανατολίζεται σε άλλους και νομίζω είμαι κατανοητός
Και άλλο να θες να το παίξεις γαλανομάτα ή πρασινομάτα στα αγόρια (και να κάνει μπαμ η καφέ ίριδα πίσω από τα πιξελωτα χρώματα του φακού)
Και εγώ κάποια στιγμή θέλω να κάνω vampire cosplay, αλλα αυτό για το οποιο μιλάω προσανατολίζεται σε άλλους και νομίζω είμαι κατανοητός

μια φιλη μου ειχε βαλει ενα καφεπρασινο απαλο χρωμα και φαινοταν πως ηταν τελειως αφυσικο
αν ομως καποιος εχει σκουρα καστανα και βαλει λιιιγο πιο απαλα θα φαινεται ασχημο; εμενα πχ κοντευουν το μαυρο (οχι οτι εχω προθεση να βαλω φακους γι αυτο το λογο παντως) , θα φαινοταν το απαλο καφε περιεργο;
αν ομως καποιος εχει σκουρα καστανα και βαλει λιιιγο πιο απαλα θα φαινεται ασχημο; εμενα πχ κοντευουν το μαυρο (οχι οτι εχω προθεση να βαλω φακους γι αυτο το λογο παντως) , θα φαινοταν το απαλο καφε περιεργο;
- netharis
- Venus Former Team Member
++Για το rebound. Έχω περίπου 2 χρονια + να πάω αλλά έχει ξεφύγει εντελώς. Είναι like WTFStoupeace wrote:[OFF]Oχι, εχεις δικιο για την υπερβολή το είπα κυρίως επειδή φίλοι μου που πάνε dada πάνε και στο rebound και εκεί είναι αρκετά freak show απ'ό,τι μου λένε. Δηλαδή γυρνάνε κάθε φορά και εξιστορούνται 5-6 νέους υπερβολικούς τρόπους να δείξεις ότι είσαι gothάςchriskin wrote:επειδη παω μια στο τοσο στο dada και πανε αρκετοι φιλοι μου, δεν μου φαινεται τοσο περιεργος ο κοσμος εκει (απλα συνηθισα;μπορει). ροζ ανοιχτα πουκαμισα στην παραλιακη μου φαινονται πιο μακρια απο αυτο που θα μπορουσα να φορεσω (απλα δεν εχω συνηθισει ακομα; επισης μπορει)![]()
[/OFF]

Στο dada, μία φορά έχω πάει που ήταν βραδιά rock/glam και ήταν αρκετά normal.

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
χαζη ερωτηση αλλα το rebound που ειναι; (ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΑ 666 posts?
ειναι πραγματικα το "evil post" ? εδιτ : το μυστηριο λυθηκε, μετρανε μονο αυτα στα μαθηματα; αποκλειεται να εχω κανει 667 ποστς σε μαθηματα ομως...αρα δεν λυθηκε και τοσο - βοηθεια καποιος;
)

- Zifnab
- Academic status: MSc
chriskin wrote:χαζη ερωτηση αλλα το rebound που ειναι; (ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΑ 666 posts?ειναι πραγματικα το "evil post" ? εδιτ : το μυστηριο λυθηκε, μετρανε μονο αυτα στα μαθηματα; αποκλειεται να εχω κανει 667 ποστς σε μαθηματα ομως...αρα δεν λυθηκε και τοσο - βοηθεια καποιος;
)
Μετράνε και στο Τμήμα-Πανεπιστήμιο και στις Αναδημοσιεύσεις - οπότε για αυτό

αν και πηγαμε off (και εδω) : ειναι μια τρομαρα να στελνεις 10 μηνυματα και παντα να εχεις 666 στον μετρητη , ειδικα βραδιατικαZifnab wrote:chriskin wrote:χαζη ερωτηση αλλα το rebound που ειναι; (ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΑ 666 posts?ειναι πραγματικα το "evil post" ? εδιτ : το μυστηριο λυθηκε, μετρανε μονο αυτα στα μαθηματα; αποκλειεται να εχω κανει 667 ποστς σε μαθηματα ομως...αρα δεν λυθηκε και τοσο - βοηθεια καποιος;
)
Μετράνε και στο Τμήμα-Πανεπιστήμιο και στις Αναδημοσιεύσεις - οπότε για αυτό
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Θα απαντησω στην ερωτηση του ultimate αεκτζη ελπιζωντας οτι θα το διαβασει.
Φοραω ημερήσιους (focus dailies) καποια χρονια τωρα... Κανω ακριβως τη χρηση που αναφερεις, δλδ συνηθως την ημερα φοραω γυαλια καθοτι εχω και ασθιγματισμο οποτε με τους φακους δεν βλεπω τελεια κια το βραδι βαζω φακους για εξοδους κτλ.
Οι ημερησιοι ειναι αρκετα πιο ακριβοι* αλλα θα σωθεις γιατι μπορεις να παρατας παντου μερικους ωστε να υπαρχουν, σε σπιτια φιλων, γκομενακιων, και λοιπων,
εαν βγεις μεθυσεις κτλ παθεις ρανεις, σε κοψουν οι φακοι, σου μπει κατι στο ματι, τους βγαζεις τους πετας και δε σε νοιαζει καθολου, και τελος και αρκετα σημαντικο ειδικα αν τυχει σε κοντινο σου περιβαλλον οπως εμενα, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΗΡΕΠΗΣ σε μολυνσεις που ειναι πολυ σοβαρες.
Σε γενικες γραμμες παντως τους τυποποιημενους φακους πρεπει να τους δοκιμασεις να δεις αν σου "καθονται" καλα. Θυμαμαι στην αρχη με κατι aspheric55 Νομζω λεγονταν μηνιαιους ΥΠΕΦΕΡΑ. και τα ιδια ακριβως με τους ημερησιους της johnsson, τραγικοι για μενα...
Οσο για τους χρωματιστους περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα απλουστευσεις οτι οι χρωματιστοι φαινονται ψευτικοι ειναι το λιγοτερο αστειες. Εξαρταται και απο τους φακους, εαν ειανι "εντονοι" αλλα και απο το μεγεθος της αλλαγης. Αν καποιος με σκουρα καστανα βαλει hazel eye χρωμα, παω στοιχημα οτι δεν θα το "πιασει" κανεις. Αλλα φυσικα αν θες απο μαυρο να πας σε μπλε χαντρα, θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
*μεχρι τωρα τους παρηγγελνα απο Αμερικη και ερχοντουσαν πολυ φθηνοι
αλλα εδω που ειμαι φοβαμαι το τελωνειο τωρα 
Φοραω ημερήσιους (focus dailies) καποια χρονια τωρα... Κανω ακριβως τη χρηση που αναφερεις, δλδ συνηθως την ημερα φοραω γυαλια καθοτι εχω και ασθιγματισμο οποτε με τους φακους δεν βλεπω τελεια κια το βραδι βαζω φακους για εξοδους κτλ.
Οι ημερησιοι ειναι αρκετα πιο ακριβοι* αλλα θα σωθεις γιατι μπορεις να παρατας παντου μερικους ωστε να υπαρχουν, σε σπιτια φιλων, γκομενακιων, και λοιπων,
εαν βγεις μεθυσεις κτλ παθεις ρανεις, σε κοψουν οι φακοι, σου μπει κατι στο ματι, τους βγαζεις τους πετας και δε σε νοιαζει καθολου, και τελος και αρκετα σημαντικο ειδικα αν τυχει σε κοντινο σου περιβαλλον οπως εμενα, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΗΡΕΠΗΣ σε μολυνσεις που ειναι πολυ σοβαρες.
Σε γενικες γραμμες παντως τους τυποποιημενους φακους πρεπει να τους δοκιμασεις να δεις αν σου "καθονται" καλα. Θυμαμαι στην αρχη με κατι aspheric55 Νομζω λεγονταν μηνιαιους ΥΠΕΦΕΡΑ. και τα ιδια ακριβως με τους ημερησιους της johnsson, τραγικοι για μενα...
Οσο για τους χρωματιστους περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα απλουστευσεις οτι οι χρωματιστοι φαινονται ψευτικοι ειναι το λιγοτερο αστειες. Εξαρταται και απο τους φακους, εαν ειανι "εντονοι" αλλα και απο το μεγεθος της αλλαγης. Αν καποιος με σκουρα καστανα βαλει hazel eye χρωμα, παω στοιχημα οτι δεν θα το "πιασει" κανεις. Αλλα φυσικα αν θες απο μαυρο να πας σε μπλε χαντρα, θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
*μεχρι τωρα τους παρηγγελνα απο Αμερικη και ερχοντουσαν πολυ φθηνοι

να απορησω γιατι δεν επαιρνες φακους με μυωπια ΚΑΙ αστιγματισμο αμα εχεις και τα δυο?
εγω εχω και τα δυο και ζηταω και με τα δυο, στην ιδια τιμη κιολας
εγω εχω και τα δυο και ζηταω και με τα δυο, στην ιδια τιμη κιολας
- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
για πες, από που?*μεχρι τωρα τους παρηγγελνα απο Αμερικη και ερχοντουσαν πολυ φθηνοι αλλα εδω που ειμαι φοβαμαι το τελωνειο τωρα

- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
@chriskin γιατι δεν βγαινουν ημερησιοι με τους βαθμους που εχω, μονο μηνιαιοι τους οποιους δοκιμασα και φυσικα δεν με βολεψαν. Eπισης ειναι πιο ακριβοι οι toric (οχι οτι αποτελει παραγοντα μη επιλογης φυσικα
)
@nikolas17 http://www.visiondirect.com

@nikolas17 http://www.visiondirect.com
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- cypher
Btw ρωτησα σε ενα μαγαζι μιας και περναγα απο εκει και λενε οι φακοι με τα κουλα χρωματα (κοκκινο, ασπρο κτλ) κανουν απο 90 ευρω το ζευγαρι γιατι ειναι παραγγελια και ειναι μηνιαιοι. Πολλα λεφτα για το τιποτα. 

αμα ειναι χωρις μυωπια ειναι υπερβολικα ακριβοι - αμα ειναι με μυωπια κτλ οκ ειναιcypher wrote:Btw ρωτησα σε ενα μαγαζι μιας και περναγα απο εκει και λενε οι φακοι με τα κουλα χρωματα (κοκκινο, ασπρο κτλ) κανουν απο 90 ευρω το ζευγαρι γιατι ειναι παραγγελια και ειναι μηνιαιοι. Πολλα λεφτα για το τιποτα.
παντως σκεφτειτε πως δεν θα φοραει κανεις καθημερινα τους κοκκινους φακους πχ, αλλα μια σε καθε βολτα του σε μερη που θα ηθελε να τους εχει. αρα στην πραξη ενα ζευγαρι μηνιαιων μπορει να κρατησει και 5-6 μηνες. ασε που αφου δεν θα τους φοραει ολη μερα θα μπορει να τους βαλει παραπανω απο 30 μερες (εδω και ολη μερα που τους εχω αμα τους προσεχω κρατανε 40 μερες ευκολα - αμα τους φοραγα μονο 5 ωρες τη μερα, μια-δυο μερες τη βδομαδα παιζει να κραταγαν και χρονο ολοκληρο)