Χρειαζεται υψηλη νοημοσυνη για να τον καταλαβεις.ala_mages wrote:Το λόγο ύπαρξής σουultimate_aektzis wrote:Ποιο απο τα 2 δεν καταλαβες, ποιμνιο?

Χρειαζεται υψηλη νοημοσυνη για να τον καταλαβεις.ala_mages wrote:Το λόγο ύπαρξής σουultimate_aektzis wrote:Ποιο απο τα 2 δεν καταλαβες, ποιμνιο?
Τότε εγώ γιατί δεν τον καταλαβαίνω? :idea:ultimate_aektzis wrote:Χρειαζεται υψηλη νοημοσυνη για να τον καταλαβεις.ala_mages wrote:Το λόγο ύπαρξής σουultimate_aektzis wrote:Ποιο απο τα 2 δεν καταλαβες, ποιμνιο?
Τότε εγώ γιατί δεν τον καταλαβαίνω? :idea:[/quote]MpoMp wrote:
Χρειαζεται υψηλη νοημοσυνη για να τον καταλαβεις.
Εχεις κλειστο τον φουρνο μικροκυματων μηπως κανει παρασιτα?Ρε παιδια προσπαθω να στειλω π.μ κ δε μ αφηνει.Τι μπορει να συμβαινει??
Thanks ρε φιλε αυτο ητανultimate_aektzis wrote:Εχεις κλειστο τον φουρνο μικροκυματων μηπως κανει παρασιτα?Ρε παιδια προσπαθω να στειλω π.μ κ δε μ αφηνει.Τι μπορει να συμβαινει??
Πες μου ότι κάνεις πλάκα!!!!asoee4ever wrote:Thanks ρε φιλε αυτο ητανultimate_aektzis wrote:Εχεις κλειστο τον φουρνο μικροκυματων μηπως κανει παρασιτα?Ρε παιδια προσπαθω να στειλω π.μ κ δε μ αφηνει.Τι μπορει να συμβαινει??
Όχι δεν το είπα για αυτό. Το είπα γιατί ξέρω περιπτώσεις με φούρνο μικροκυμάτων που έκανε μαλακίες και ήταν πολυ αστείο. Ειδικά μερικά χρόνια πριν με πιο παλιά router. Και απλά έχω να το ακούσω αρκετό καιρό να δημιουργεί φούρνος μικροκυμάτων πρόβλημα!!!asoee4ever wrote:Ελεος!Το οτι εχω αυτο το username δε με κανει εξισου ηλιθια
Να σε ρωτησω...ολα ωραια και καλα??οι κρατησεις εγιναν με βαση το χαρτι που μας ειχαν δειξει??εγω δεν εχω δει ακομα ποσα μου βαλανε αν μου μπηκαν τλκ.chriskin wrote:επιτελους πληρωθηκαμε απο την απογραφη
asoee4ever wrote:Ελεος!Το οτι εχω αυτο το username δε με κανει εξισου ηλιθια
Είναι opa όχι πια asoee. Οπότε το 4ever είναι αντιφατικό.ultimate_aektzis wrote:asoee4ever wrote:Ελεος!Το οτι εχω αυτο το username δε με κανει εξισου ηλιθια
Τι εχει το username? Το εν λογω ειναι απο παλια ανεκδοτα οταν οι εναλλακτικοι ISP βγηκαν στην αγορα btw. Οποτε ηταν πλακα.
Μπορεί να νοσταλγεί το παλιό όνομαenum21 wrote:Είναι opa όχι πια asoee. Οπότε το 4ever είναι αντιφατικό.ultimate_aektzis wrote:asoee4ever wrote:Ελεος!Το οτι εχω αυτο το username δε με κανει εξισου ηλιθια
Τι εχει το username? Το εν λογω ειναι απο παλια ανεκδοτα οταν οι εναλλακτικοι ISP βγηκαν στην αγορα btw. Οποτε ηταν πλακα.
Μίλησε ο τύπος που έχει avatar σχολιαρόπαιδου-geek.ultimate_aektzis wrote: Εχεις τον homer για αβαταρι και περνιεσαι για εξυπνος?![]()
Βασικα ειχα αλλο username αλλα μου ζητηθηκε να το αλλαξω κ απ τη χαρα μου που ειχα περασει στη σχολη που ηθελα, μιλαγα μονο για την ασοεε,εξου κ το παρον username.Κ ολοι με κοροιδευουν ,μεχρι κ π.μ μου εχουν στειλει οτι μαλλον ειμαι ενας καθυστερημενος σπασικλας(αν κ ειμαι κοριτσι αλλα λενε φαινεται οτι τετοιο ονομα μονο καμμενα αγορια το βαζουν κ δεν κοιτανε το φυλοLoner wrote:Μπορεί να νοσταλγεί το παλιό όνομαenum21 wrote:Είναι opa όχι πια asoee. Οπότε το 4ever είναι αντιφατικό.ultimate_aektzis wrote:
damn, offtopic
Σιωπη ειλωτα...MpoMp wrote:Μίλησε ο τύπος που έχει avatar σχολιαρόπαιδου-geek.ultimate_aektzis wrote: Εχεις τον homer για αβαταρι και περνιεσαι για εξυπνος?![]()
1.20 την τελευταία φορά που το είδα σε απόδειξη ανάληψης.chriskin wrote:ξερει κανεις ποια ειναι η χρεωση για το συστημα διας (το να παιρνεις λεφτα απο ατμ αλλης τραπεζας αντι για της δικης σου) ;
στο site τους δεν αναφερει τιποτα - αμα ειναι δωρεαν (η εστω δωρεαν για χαμηλα ποσα, που με ενδιαφερουν εμενα) δεν με χαλαει καθολου
White people problems...chriskin wrote:με βλεπω να ανοιγω νεο λογαριασμο στην εθνικη και να μεταφερω τα λεφτα μου εκει τοτε