Daywalkings... 06:01-23:59
Re: Daywalkings... 06:01-23:59
Θύμα της καλής μου φήμης.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- nikosk
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Που μπορω να βρω στον πινακα ελεγχου στα windows 7 για το μοντελο της motherboard ??Γινεται σε laptop να αλλαξεις επεξεργαστη ??
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
- samiwinch
- Mbyte level
- Academic status: MSc
σιγουρα μπορεις να αλλαξεις επεξεργαστη,απλα φανταζομαι θελει λεπτες και προσεκτικες κινησεις...και να προσεξεις μην εχεις θεματακια με στατικο ηλεκτρισμο(πιθανολογω,δεν ξερω κιολας σιγουρα)...αυτα αν σκοπευεις να τον τοποθετησεις μονος σου...αν τον πας σε μαγαζι να στον φτιαξουν,το μονο που θα σε απασχολει ειναι το οικονομικο...nikosk wrote:Που μπορω να βρω στον πινακα ελεγχου στα windows 7 για το μοντελο της motherboard ??Γινεται σε laptop να αλλαξεις επεξεργαστη ??

δες ομως μηπως σε συμφερει να αγορασεις καινουριο λαπτοπ καλυτερα παρα να δωσεις 200-300 ευρω minimum για νεο επεξεργαστη(υποθετω θα πηγαινεις για i5 και πανω)...εκτος και αν τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του λαπτοπ σου ειναι ικανοποιητικα και το λαπτοπ <2 χρονων,οποτε καλυτερα να παρεις μονο επεξεργαστη...ολα αυτα βεβαια ειναι δικη μου γνωμη,μην σε επηρεασω...εσυ δινεις τα money,εσυ αποφασιζεις...

δες εδω επισης για επεξεργαστες,λεει οτι ειναι σε προσφορα...δωσε μοντελο υπολογιστη και ελπιζω να σου βγαλει κατι σχετικο...αν και λογικα,θα εχεις κατασταλαξει καπου...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
- Loner
Πρέπει να κατεβάσεις κάποιο εργαλείο, σαν το PC Wizardnikosk wrote:Που μπορω να βρω στον πινακα ελεγχου στα windows 7 για το μοντελο της motherboard ??
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- nikosk
ευχαριστω !! i3 370m ειναι ο επεξεργαστης μου και σκευτομουν να παρω εναν καλυτερο!! αν εβαζα περισσοτερη ram(εχω 4 Gb) θα αυξανονταν η αποδοσεις ??
Samuel Beckett
Samuel Beckett
- cypher
- Academic status: Alumnus/a
Δεν έχει κανενα νόημα ο καλύτερος επεξεργαστής σε λαπτοπ. Αυτό που σε μπλοκάρει και αργεί το pc είναι ο αργός σκληρός δίσκος και η πιθανότατα λίγη μνήμη (τα win 7 για να είναι "άνετα" και πλήρως αποκρίσιμα θέλουν >2GB ). Aυτά αναβάθμισε αν είναι. Αλλιώς ψήσου να περάσεις σε linux.nikosk wrote:ευχαριστω !! i3 370m ειναι ο επεξεργαστης μου και σκευτομουν να παρω εναν καλυτερο!! αν εβαζα περισσοτερη ram(εχω 4 Gb) θα αυξανονταν η αποδοσεις ??

- samiwinch
- Mbyte level
- Academic status: MSc
αν το θελει και για gaming η γενικα για "βαριες" εφαρμογες,μια χαρα νοημα εχει και η αναβαθμιση επεξεργαστη...τωρα για RAM,μια 4αρα ειναι αρκετη πιστευω...δεν θα εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα να πας απο 4gb σε 6 η 8,εκτος αν χρησιμοποιεις πολλες απαιτητικες εφαρμογες ταυτοχρονα σε Windows 7...οσον αφορα το σκληρο,σιγουρα αν ειναι των 7200rpm ειναι απειρως προτιμοτερο σε σχεση με τις 5800rpm,καθως το pc θα "τρεχει" αρκετα πιο γρηγορα...
παντως,γενικα για να πας απο i3 σε i5,δεν νομιζω οτι πολυαξιζει...ειναι λιγο καλυτερος ο i5,αλλα δεν εχουν συγκλονιστικες διαφορες...τουλαχιστον απο οσο ξερω και εχω διαβασει,στην πραξη δεν τα εχω δει για να σου πω 100%...για μενα θα αξιζε να πας στον 4πυρηνο i7,εκει σιγουρα θα εβλεπες αρκετη διαφορα...
παντως,γενικα για να πας απο i3 σε i5,δεν νομιζω οτι πολυαξιζει...ειναι λιγο καλυτερος ο i5,αλλα δεν εχουν συγκλονιστικες διαφορες...τουλαχιστον απο οσο ξερω και εχω διαβασει,στην πραξη δεν τα εχω δει για να σου πω 100%...για μενα θα αξιζε να πας στον 4πυρηνο i7,εκει σιγουρα θα εβλεπες αρκετη διαφορα...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
- nikosk
έχω και linux (dual boot)!! το θέμα είναι η ταχύτητα στα windows γιατί θέλω να ασχοληθώ με .net και c# και το visual studio ψιλοκολλάει!!cypher wrote:Δεν έχει κανενα νόημα ο καλύτερος επεξεργαστής σε λαπτοπ. Αυτό που σε μπλοκάρει και αργεί το pc είναι ο αργός σκληρός δίσκος και η πιθανότατα λίγη μνήμη (τα win 7 για να είναι "άνετα" και πλήρως αποκρίσιμα θέλουν >2GB ). Aυτά αναβάθμισε αν είναι. Αλλιώς ψήσου να περάσεις σε linux.nikosk wrote:ευχαριστω !! i3 370m ειναι ο επεξεργαστης μου και σκευτομουν να παρω εναν καλυτερο!! αν εβαζα περισσοτερη ram(εχω 4 Gb) θα αυξανονταν η αποδοσεις ??
Samuel Beckett
Samuel Beckett
- nikosk
κανένα καλό βιβλίο για .net ,c# έχετε να προτείνετε??
Samuel Beckett
Samuel Beckett
- vasilaros69
- Gbyte level
Δες κι εδω αυτο το thread http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=8&t=8782
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- Loner
Θα κάνω καινούριο dropbox λογαριασμό για τη δουλειά, θέλει κανείς να με κάνει invite να πάρει 250ΜΒ? 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
me !! pmLoner wrote:Θα κάνω καινούριο dropbox λογαριασμό για τη δουλειά, θέλει κανείς να με κάνει invite να πάρει 250ΜΒ?
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- cypher
- Academic status: Alumnus/a
Τί γίνεται; Δεύτερη μερα σήμερα είχαν στήσει καρτέρι στις γωνίες γύρω απο την σχολή αστυνομικοί για να πιάσουν μικροπωλητές. Σήριαλ.
Link

Link

- mosquito110
- Mbyte level
μάλλον πρόκειτα για την επιχείρηση καθαρό κέντρο που θέλουν να εφαρμόσουν οι εξουσιαστές.. την ίδια ώρα που υπήρχαν μπάτσοι στην ασοεε υπήρχαν κ στη νομική...cypher wrote:Τί γίνεται; Δεύτερη μερα σήμερα είχαν στήσει καρτέρι στις γωνίες γύρω απο την σχολή αστυνομικοί για να πιάσουν μικροπωλητές. Σήριαλ.![]()
Link
Link
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
μονιμα θα ειναι και στα δυο μερη απο εδω και περα - η εστω μεχρι τις εκλογες σιγουρα
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Quiz : Πώς θα πει ένας ιάπωνας " I am certainly planning to settle in Seattle"?

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- Loner

Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
ΟΛΟ ΜΟΓΚΕΣala_mages wrote:![]()
nice ideAW
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- vasilaros69
- Gbyte level