σφωνώja_the_invincible wrote:Όποιος δεν φοράει βερμούδα από τον Μάρτη είναι φλώρος.
εκτός αν μένει στην Ολλανδία πχ

σφωνώja_the_invincible wrote:Όποιος δεν φοράει βερμούδα από τον Μάρτη είναι φλώρος.
I wish that was a donut, and I wish it was in my room right now..philimonas wrote:σφωνώja_the_invincible wrote:Όποιος δεν φοράει βερμούδα από τον Μάρτη είναι φλώρος.
εκτός αν μένει στην Ολλανδία πχ
Twitter wrote:Ο διπλανος στο μετρό ακούει τόσο δυνατά μουσική που του είπα "αφού βλέπεις δε χορεύει κανείς, βάλε ελληνικά"
Twitter wrote:Βγάζει ο άλλος το άιπαντ στο μετρό να παίξει σουντόκου. Τι να κάνω ζήλεψα, έβγαλα κι εγώ το σταυρόλεξο κι έκανα ότι παίζω άνγκρι μπερντς
Twitter wrote:Όταν γεννήθηκε o Χάνιμπαλ,ο μαιευτήρας φώναξε "Eats a boy"!!
Twitter wrote:-Πως αδυνάτισες έτσι ρε;
-Γυμναστική
-Γυμναστήριο;
-Όχι.Παίρνω αγκαλιά τον γιό μου κ παίζουμε όλη μέρα
-Και τι γυμναστική είναι αυτή;
-Γιόκα
Twitter wrote:Πλέω σε πελάγη καφείνης.
Twitter wrote:-Καλά ρε με το ποδήλατο ήρθες?
-Ναι και βάλε να φάω,με δύο μυγάκια είμαι απο το πρωί.
Twitter wrote:Με έδιωξαν απ'το πάρτυ του ψυχιατρείου γιατί πήγα με τα καλά μου
Twitter wrote:το αυτόματο μήνυμα του τηλεφωνητή στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής είναι "Για Ελληνικά πατήστε το 1, για όποια άλλη γλώσσα κλείστε το τηλέφωνο"
Twitter wrote:Το αν ο συνδρομητης που καλεσα ειναι διαθεσιμος ή οχι ασε να το ξερω εγω καλυτερα μωρη καρ***
Twitter wrote:Στην Μόσχα όπου λαλούν πολλά κοκορια αργεί να ξημερώσοι.
Twitter wrote:-Τι γίνεται όταν φεύγει ένα λεμόνι με μια πίτα;
-Lemon πάει.
Twitter wrote:θέλω να πάω στη τήνο να σκύβω πάνω απ'τους γονατιστούς προσκυνητές και να ρωτάω "τι ψάχνουμε ρε παιδιά;"
Twitter wrote:Δε γεννήθηκε ακόμα ο ύπνος που θα χορτάσω
Twitter wrote:Τα γυαλιά που θέλω να πάρω είναι τόσο ακριβά, που λέω να ξανανοίξω την τρύπα στο φρύδι για να τα κλειδώνω.
Twitter wrote:Στο "ρε μ0υvι"πάντως γυρίζουν περισσότερο οι άντρες παρά οι γυναίκες..
Twitter wrote:Ο Καμμένος λέει έβαψε τα μαλλιά του... Wella Χριστέ και Παναγία!
Twitter wrote:"Ο Χριστός μου φωναζει να βγω εξω,διαδωστε" Τουιτ Λαζαρου 32 μ.χ
Twitter wrote:Στερεότυπα παντού. Δεν βλέπεις ποδόσφαιρο, είσαι γκέι. Ξέρεις από μόδα, είσαι γκέι. Τα χεις με τον Γιώργο, είσαι γκέι.
Twitter wrote:Ο Σπάιντερμαν όταν τσαντίζεται κατεβάζει ιστούς και παναγίες
Twitter wrote:μαζί με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, επισκέφτηκε την Παναγία και ο Μιχαήλ... αλλά τον έδιωξε με τα φημισμένα λόγια " είσαι ο πιό αδύναμος κρίνος!"
Twitter wrote:Έδωσε πρώτη φορά κώλο σε μένα, έχω πάρει το πρωτόκωλό της
Twitter wrote:Αν σε πονάει το χέρι,κάποια μαλ@κια έχει παιχτεί
Twitter wrote:Με τόσο Παντελίδη που έχουμε ακούσει φέτος περίμενα να βγει ο παπάς σήμερα στην εκκλησία και να μας πει "Δεύτε λάβετε σου λέω".
Twitter wrote:Έχω περάσει κάτω από τον επιτάφιο με τάκλιν.
Twitter wrote:Έπεσε ένας τύπος στα σκαλάκια της εκκλησίας και μια γριά του ζήτησε να σηκωθεί για να κάτσει στην θέση του.
Twitter wrote:Έκτακτη σύσκεψη στον βυθό μπικίνι για να οργανωθεί η υποδοχή του υποβρυχίου που θα μεταφέρει το άγιο φώς στους μαρτυρικούς κατοίκους.
Twitter wrote:Αυτοί που παίρνουν το μηχανάκι για να πάνε να πετάξουν τα σκουπίδια στον κάδο που βρίσκεται 20 μέτρα παρακάτω πόσο ξύλο τρώγανε σαν παιδιά;
Twitter wrote:Βαφουμε αυγά,μαγειρευουμε έντερα,σουβλιζουμε αρνιά,αναβουμε κεριά ...ποιοι παγανιστες κ @ρχίδι@
Twitter wrote:Βρήκα μια πανέμορφη ιταλική αιώρα, είναι κούνια μπέλα
Twitter wrote:Τα αυγά ξεβάφονται πρίν πέσουν για ύπνο
Twitter wrote:-Τι σου άρεσε περισσότερο στο ξενοδοχείο που έμεινες στη Ναζαρέτ; -Ιησουίτες