Βανδαλισμοί στο υπόγειο του Πανεπιστημίου
Τι ώρα έγινε τουτο.
εγώ ήμουν σχολή απο 18:00+ μέχρι 20:20 δεν άκουσα τπτ αν και όταν πήγα είδα ένα κατεβασμένο "σταντ" αφισών αλλά ήταν στο ισόγειο. Έχασα το ντερμπυ;;
εγώ ήμουν σχολή απο 18:00+ μέχρι 20:20 δεν άκουσα τπτ αν και όταν πήγα είδα ένα κατεβασμένο "σταντ" αφισών αλλά ήταν στο ισόγειο. Έχασα το ντερμπυ;;
Last edited by cactus on Thu Jun 14, 2007 12:11 am, edited 1 time in total.
laikedelic !
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Εγώ πάντως ίσα που πρόλαβα να φύγω τρέχοντας από το κυλικείο γύρω στις 4 παρά... Μπήκαν μέσα στην αρχή κάποιοι που συγκρατούσαν κάποιον για να μην πλακωθεί με τους άλλους και στη συνέχεια μπήκαν όλοι "οι άλλοι" μέσα και άρχισαν να βρίζουν, να φωνάζουν, κτλ.. Τη συνέχεια δεν την ξέρω, τότε ήταν που έγινα λούης!
Πάντως αυτό που συνέβη σήμερα είναι τουλάχιστον τραγικό. Μια φίλη μου που είχε μάθημα στο Αμφιθέατρο Α εκείνη την ώρα είπε πως τους έβγαλαν έξω με το ζόρι (φοιτητές + καθηγήτρια) και τους άφησαν να κάνουν μάθημα σε κάτι σκαλάκια στο πλάι του προαυλίου του κτηρίου (ούτε στο προαύλιο μπορούσαν να κάνουν γιατί μετά βγήκαν και έξω οι "βάνδαλοι") !! Ντροπή....
Και κάτι άλλο:
Επειδή είχα μάθημα μέχρι τις 9 και έτυχε να περάσω από το αμφιθέατρο Α, έχω να πω τα εξής:
Οι πρώτες 3 -5 σειρές είναι σπασμένες και κατεστραμμένες τελείως, κάτω βρίσκονται παντού πεταγμένα σκουπίδια - αφίσες - κομμάτια από σπασμένα τραπεζάκια και καρέκλες και το ακόμα πιο κορυφαίο... Στο πίσω μέρος της αίθουσας, στο πλάι, υπάρχει μια τεράστια τρύπα στον τοίχο!!!! Ήταν κούφιος στο συγκεκριμένο σημείο βέβαια (κάτι σαν ψευδοροφή) , αλλά και πάλι, όπως την είδα την τρύπα, δε θα μου φαινόταν απίθανο αν κάποιος μου έλεγε πως πέταξαν στο συγκεκριμένο σημείο κάποιον φοιτητή και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η τρύπα στον τοίχο!!!
Αίσχος......

Πάντως αυτό που συνέβη σήμερα είναι τουλάχιστον τραγικό. Μια φίλη μου που είχε μάθημα στο Αμφιθέατρο Α εκείνη την ώρα είπε πως τους έβγαλαν έξω με το ζόρι (φοιτητές + καθηγήτρια) και τους άφησαν να κάνουν μάθημα σε κάτι σκαλάκια στο πλάι του προαυλίου του κτηρίου (ούτε στο προαύλιο μπορούσαν να κάνουν γιατί μετά βγήκαν και έξω οι "βάνδαλοι") !! Ντροπή....
Και κάτι άλλο:
Επειδή είχα μάθημα μέχρι τις 9 και έτυχε να περάσω από το αμφιθέατρο Α, έχω να πω τα εξής:
Οι πρώτες 3 -5 σειρές είναι σπασμένες και κατεστραμμένες τελείως, κάτω βρίσκονται παντού πεταγμένα σκουπίδια - αφίσες - κομμάτια από σπασμένα τραπεζάκια και καρέκλες και το ακόμα πιο κορυφαίο... Στο πίσω μέρος της αίθουσας, στο πλάι, υπάρχει μια τεράστια τρύπα στον τοίχο!!!! Ήταν κούφιος στο συγκεκριμένο σημείο βέβαια (κάτι σαν ψευδοροφή) , αλλά και πάλι, όπως την είδα την τρύπα, δε θα μου φαινόταν απίθανο αν κάποιος μου έλεγε πως πέταξαν στο συγκεκριμένο σημείο κάποιον φοιτητή και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η τρύπα στον τοίχο!!!
Αίσχος......

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- tZoLe
Ο τραμπουκισμός στο μεγαλείο του, αυτό έχω να πω μόνο. Όσο για τους δράστες κρίμα που το παίζουν και δημοκράτες και αγωνιστές. "Με ματ και βία δεν γίνεται παιδεία" λέγανε κάποτε οι ίδιοι. Το πιο τραγικό από όλα είναι το μένος και ο φανατισμός που διέκρινε τους περισσότερους αυτούς δημοκρατικούς συνδικαλιζόμενους τραμπούκους.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Και εδώ ταιριάζει πάλι το je t'aime (για να μη ξεχνιόμαστε): "Είσαι για πολλές κλοτσιές και για κουτουλιές", και το "Ντου από παντού να μη μείνει τίποτα".
Πέρα από την πλάκα, τραγική η κατάσταση. Και μία άλλη παράταξη να κάθεται να απολαμβάνει το θέαμα και να γελάει. Μπράβο σας ρε!
Απορώ όμως για μερικά πράγματα.
-Πώς ήρθατε ρε κακομοίρηδες στη σχολή μας;
-Το βράδυ πριν κοιμηθείτε αισθάνεστε ότι κάνατε κάτι σημαντικό;
-Ποια είναι τα όρια της ανθρώπινης μα@@κιας;
Πέρα από την πλάκα, τραγική η κατάσταση. Και μία άλλη παράταξη να κάθεται να απολαμβάνει το θέαμα και να γελάει. Μπράβο σας ρε!
Απορώ όμως για μερικά πράγματα.
-Πώς ήρθατε ρε κακομοίρηδες στη σχολή μας;
-Το βράδυ πριν κοιμηθείτε αισθάνεστε ότι κάνατε κάτι σημαντικό;
-Ποια είναι τα όρια της ανθρώπινης μα@@κιας;
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- tZoLe
xrokos wrote: -Το βράδυ πριν κοιμηθείτε αισθάνεστε ότι κάνατε κάτι σημαντικό;
Αυτό είναι το τραγικό... αισθάνονται ότι κάνουν κάτι το πολύ σημαντικό, ότι αγωνίζονται...

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
έτσι
- Proxenos
- Gbyte level
Τα γνωστά που γίνονται χωρίς εμάς για εμάς (από αυτούς που κάποτε το τραγουδούσαν)...tZoLe wrote:xrokos wrote: -Το βράδυ πριν κοιμηθείτε αισθάνεστε ότι κάνατε κάτι σημαντικό;
Αυτό είναι το τραγικό... αισθάνονται ότι κάνουν κάτι το πολύ σημαντικό, ότι αγωνίζονται...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- Serendipity
- Gbyte level
εγω θελω να πω και κατι αλλο,σημερα στο αμφιθεατρο Β οπου ειχαμε ψηφιακα,ηρθαν απο την πασπ και την ρασ και αρχισαν να βριζονται παλι και να φωναζουν και το κανανε το αμφιθεατρο γηπεδο παλι.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι γινεται ολο αυτο?εμας δλδ τι μας νοιαζουν οι κομματικες τους διαφορες ?αναρωτιεμαι πανε σε ολα τα ετη ετσι?ή εμεις ειμαστε οι "τυχεροι"?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

- tZoLe
Κατά τα άλλα η Κουτσίκου λέει ότι με το ανώτατο όριο φοίτητσης το πανεπιστήμιο γίνεται καλύτερο... Εύγε έλυσαν τα προβλήματα!!!Serendipity wrote:αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι γινεται ολο αυτο?εμας δλδ τι μας νοιαζουν οι κομματικες τους διαφορες ?αναρωτιεμαι πανε σε ολα τα ετη ετσι?ή εμεις ειμαστε οι "τυχεροι"?

έτσι
- Serendipity
- Gbyte level
μην τη λες κουτσικου,εχει χωρισει βγηκε και το ειπε στην τηλεοραση να μν τη λενε ετσι και εχει διαμαρτυρηθει εντονα για αυτο,μεχρι και στα σχολεια εστειλε εγκυκλιους να μν τη ξαναπουν κουτσικου...tZoLe wrote:
Κατά τα άλλα η Κουτσίκου λέει ότι με το ανώτατο όριο φοίτητσης το πανεπιστήμιο γίνεται καλύτερο... Εύγε έλυσαν τα προβλήματα!!!

φαινεται πως η ελλειψη προσωπικης ζωης που εχει ωστε να λυσει τα προβληματα της παιδειας,οπως ειχε πει σε 1 εκπομπη δεν της κανει τελικα και τοσο καλο.αλλα πιστευω ,πως θελει τα ελληνικα πανεπιστημια να μοιασουν στο κολεγιο που στελνει την κορρη της.ελπιζω παντως να βγει κατι καλο,γιατι εχω πραγματικα απογοητευτει και μετα τα χτεσινα γεγονοτα
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

Seren δυστυχώς θα αργήσουν να αλλάξουν τα πράγματα γιατί είναι καθαρά θέμα παιδείας. Αυτές οι σάπιες ιδεολογίες και οι αξίες είναι ριζωμένες βαθιά μέσα στους νεοέλληνες, από τότε που γεννιούνται τους καλλιεργούνται από την οικογένεια και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν. Αλλά σιγά σιγά τα πράγματα θα καλυτερέψουν αρκεί οι άξιοι που αυτή τη στιγμή κρύβονται στα καβούκια τους καταλάβουν τις θέσεις που τους αξίζουν. Για την κακοδαιμονία της χώρας φταίει (εκτός των άλλων) που ανάξιοι και τυχοδιώκτες έχουν καταλάβει σημαντικές θέσεις.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Γι`αυτό γέλα , γι`αυτό συνέχεια γέλα..
από παλιά γεννάει μ@#@#ες αυτή η χώρα σαν κουνέλα..
Βαβυλώνα
από παλιά γεννάει μ@#@#ες αυτή η χώρα σαν κουνέλα..
Βαβυλώνα
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- crash_override
- Wow! Terabyte level
Και ένα link για τις ντροπές μας...
http://www.youtube.com/watch?v=r3nPK5_a5wo
http://www.youtube.com/watch?v=r3nPK5_a5wo
What to say man...what to say....
- Bloody Mary
Καλά, το ανεβάσανε και στο youtube???
Τίποτα δε σέβονται... Δηλαδή τι, τώρα έδειξαν ότι έγινε κάτι σπουδαίο;;

Τίποτα δε σέβονται... Δηλαδή τι, τώρα έδειξαν ότι έγινε κάτι σπουδαίο;;

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- sandra
- Wow! Terabyte level
Πήγα χθες στο υπόγειο, δεν είχα περάσει από την Τετάρτη προς τα εκεί. Έμεινα! Καλά τι έγινε εκεί πέρα? Σαν να έπεσε βόμβα. Ένα σκουπιδαριό και μόνο καρέκλες. Πότε σκοπεύουν να τα μαζέψουν? Ή πρέπει να πειστούμε όλοι ότι έπεσε ξύλο
? Μεταξύ μας άδειασε το υπόγειο. Περπατούσα χωρίς να σκοντάφτω όλη την ώρα σε παρέες και τραπεζάκια. Δεν τα ξυλώνουν όλα λέω εγώ?
Μαίρη πάντως έχω την αίσθηση ότι το ανέβασαν για ακριβώς τον αντίθετο λόγο. Για να δείξουν τι ξύλο έπεσε μέσα σε εκείνη την χάβρα. Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα. Τον τελευταίο καιρό απογοητεύομαι όλο και πιο συχνά από την σαπίλα που κυκλοφορεί έξω

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...