Το Γουρλίδικο Site !!!
-
- byte level
Re: Το Γουρλίδικο Site !!!
Ευχαρίστως.
1)Στους 2 και κάτι ψίλα μήνες έχω με βάση την Alexa. Traffic Rank :646,064 , Traffic Rank in GR:3,247 .
Σε αυτό το επίπεδο ranking δεν είναι κάτι το αξιόπιστο η Alexa αλλά μιας και δεν έχω κάνει κάτι για να χειραγωγήσω το ranking (που είναι πολύ εύκολο) απλά το αναφέρω.
2)Για τον σεπτέμβρη ,τον πρώτο μήνα που λειτούργησε το site.3515 visits συμφωνα με το webalizer του Control Panel.
Τον μήνα Νοέμβριο περιμένω καλύτερα και πιο αξιόπιστα στατιστικά μιας και έχω κάνει αρκετή δουλειά προώθησης μέσω face.
Προς το παρόν το βρίσκουν μέσω προώθησης στο face και σε διάφορα forum, δεν έχω βρεί χρόνο για Search Engine Optimization ακόμα.
Αναφορικά με τα Post περίπου 3,4 stories ανά μέρα.
1)Στους 2 και κάτι ψίλα μήνες έχω με βάση την Alexa. Traffic Rank :646,064 , Traffic Rank in GR:3,247 .
Σε αυτό το επίπεδο ranking δεν είναι κάτι το αξιόπιστο η Alexa αλλά μιας και δεν έχω κάνει κάτι για να χειραγωγήσω το ranking (που είναι πολύ εύκολο) απλά το αναφέρω.
2)Για τον σεπτέμβρη ,τον πρώτο μήνα που λειτούργησε το site.3515 visits συμφωνα με το webalizer του Control Panel.
Τον μήνα Νοέμβριο περιμένω καλύτερα και πιο αξιόπιστα στατιστικά μιας και έχω κάνει αρκετή δουλειά προώθησης μέσω face.
Προς το παρόν το βρίσκουν μέσω προώθησης στο face και σε διάφορα forum, δεν έχω βρεί χρόνο για Search Engine Optimization ακόμα.
Αναφορικά με τα Post περίπου 3,4 stories ανά μέρα.
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Βασικά κάποιος που ψάχνει για τύχη θα αναζητήσει wish me luck, όχι fortune. Μήπως να το κοιτούσες στο πως εμφανίζεσαι σε Google μετά από μια τέτοια αναζήτηση? Στα αγγλικά λέμε wish me fortune?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
-
- byte level
Το http://www.WishMeLuck.com είναι πιασμένο σαν domain name και έπρεπε να δόσω πολλά ευρώ για να το αποκτήσω.
Στα αγγλικά δεν χρησιμοποιείται πολύ αλλά υπάρχει η έκφραση wish me the best of fortune για αυτό προτίμησα αυτό που υπήρχε διαθέσιμο
Στα αγγλικά δεν χρησιμοποιείται πολύ αλλά υπάρχει η έκφραση wish me the best of fortune για αυτό προτίμησα αυτό που υπήρχε διαθέσιμο

- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Αν είδα καλά δεν έχεις βάλει google analytics και θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Μη βασίζεσαι στα στατιστικά του control panel.
Μη βασίζεσαι στα στατιστικά του control panel.
αυτο γινεται και αμα τα εσοδα ειναι σε μορφη δωρεων; οχι ε;redlabel wrote:Ναι, υπόκεισαι σε φορολόγηση, άρα οφείλεις να ...συνεργαστείς με τη ΔΟΥ της περιοχής σου.h4wk wrote:και μία τελευταία που απαντάει όποιος τη ξέρει
αν φτιάξω μια σελίδα που να μου δημιουργεί εισόδημα είτε μέσω διαφημίσεων είτε μέσω εγγραφών χρηστών,τα κέρδη είναι καθαρά ή κάπου μπλέκεται και η εφορία ή δε ξέρω γω ποιός;![]()
Δ. Γκρ.
well done dimitris.., αυτός ο χώρος που άφησες κενό κάτω δεξία είναι για τα μελλοντικά advertisements να φανταστω..? 

aquila non captat muscas. numero 5
-
- byte level
Thank you thefreak.Σκοπεύω να το αφήσω για πολύ ακόμα advert-free γιατι μπαίνουν τελευταία users με πιο σοβαρες ιστορίες.Αν βάλω κάποια στιγμή διαφημίσεις θα προτιμήσω κατι σοβαρό και σχετικό με ψυχολογική υποστήριξη.Για χαβαλέ το ξεκίνησα αλλά μακάρι να γίνει κάτι.
PS.1)Ναι θα βάλω google analytics asap
2)Σας ευχαριστώ πολύ για τα comments.

PS.1)Ναι θα βάλω google analytics asap
2)Σας ευχαριστώ πολύ για τα comments.

Νομίζω ειναι λάθος, τα άτομα που γράφουν - πχ ανυπομονώ να με φιλήσει και αλλα - δεν εχουν ανάγκη απο υποστήριξη. Ωραία ιδέα και πρωτότυπη ειναι να βάλεις εταιρείες που θα εύχονται καλή τύχη, παράδειγμα "οι άνθρωποι της google σου εύχονται καλή τύχη". ...?Dimitris_P wrote:θα προτιμήσω κατι σοβαρό και σχετικό με ψυχολογική υποστήριξη
που θα πάει θα το δουμε...
όλα από τον χαβαλέ ξεκινάνεDimitris_P wrote:Thank you thefreak.Σκοπεύω να το αφήσω για πολύ ακόμα advert-free γιατι μπαίνουν τελευταία users με πιο σοβαρες ιστορίες.Αν βάλω κάποια στιγμή διαφημίσεις θα προτιμήσω κατι σοβαρό και σχετικό με ψυχολογική υποστήριξη.Για χαβαλέ το ξεκίνησα αλλά μακάρι να γίνει κάτι.![]()

aquila non captat muscas. numero 5
-
- byte level
@Rose & @thefreak Nαι αυτό είναι πάρα πολύ καλή ιδέα σε συνδιασμό με την ιδέα του thefreak.
¨"Μαρκετίστικα" μυαλά σας βλέπω
.
Παραθέτω την ιστορία συναδέλφου τώρα που την θυμήθηκα:
I have a PhD on informatics and my current work is programming...........the photo copy machine. I am really depressed i have been doing nothing relevant to my studies for over a year now. Wish me fortune to find a more challenging work or i am going to photocopy my sorry face !
¨"Μαρκετίστικα" μυαλά σας βλέπω

Παραθέτω την ιστορία συναδέλφου τώρα που την θυμήθηκα:
I have a PhD on informatics and my current work is programming...........the photo copy machine. I am really depressed i have been doing nothing relevant to my studies for over a year now. Wish me fortune to find a more challenging work or i am going to photocopy my sorry face !
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Διάβασα μερικά απο τα ποστ που κάνουν στο σαιτ. Και σκέφτηκα οτι στις διαφημίσεις που θα βάλεις, αργότερα, ίσως θα ήταν χρήσιμο να βάλεις και κλάδους που αναφέρονται στα ποστς. Πχ, πολλοί λένε δεν εχουν σπίτι ή εχουν πρόβλημα με το σπίτι σαν κτήριο, ίσως αυτοί λοιπόν να ψάχνουν κιολας για σπίτι. Μια διαφήμιση μεσιτικού γραφείου μπορέι να πιάσει τόπο... Άλλοι (όλοι) θέλουν χρήματα, βάλε διαφημίσεις σαν αυτές με τις μουφα δουλειες απο το σπίτι... Άλλοι για αδυνάτισμα κοκ...
-
- byte level
Έχεις δίκιο είναι πιο targeted έτσι.Παρατήρησα απο το ύφος πολλών ότι η ηττοπάθεια είναι πιο μεγάλη απο την γενικότερη κρίση.Κάποιοι δεν προσπαθούν αρκετά και το έχω αναφέρει σε μερικούς.
-
- byte level
Ξεθάβω το θέμα , μετά απο κάποια καλά αποτελέσματα σε διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας.
Έγινε ενα μεγάλο update (προς το παρόν μέσω ενός 9gag clone script) και με ένα πιο SEO friendly url
http://www.WishLuck.me
Όποιος ενδιαφέρεται για συνεργασία PM me.
Έγινε ενα μεγάλο update (προς το παρόν μέσω ενός 9gag clone script) και με ένα πιο SEO friendly url
http://www.WishLuck.me
Όποιος ενδιαφέρεται για συνεργασία PM me.
Dude,κακή επιλογή το theme,σκέψου πόσοι χρήστες που μισούν το 9gag,θα κλείσουν αμέσως την σελίδα 

modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
- mosquito110
- Mbyte level
- Academic status: N>4
μισείς το 9gag?moody wrote:Dude,κακή επιλογή το theme,σκέψου πόσοι χρήστες που μισούν το 9gag,θα κλείσουν αμέσως την σελίδα
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
Yep, /b/ /g/ uber allesmosquito110 wrote:μισείς το 9gag?moody wrote:Dude,κακή επιλογή το theme,σκέψου πόσοι χρήστες που μισούν το 9gag,θα κλείσουν αμέσως την σελίδα

- mosquito110
- Mbyte level
- Academic status: N>4
moody wrote:Yep, /b/ /g/ uber allesmosquito110 wrote:μισείς το 9gag?moody wrote:Dude,κακή επιλογή το theme,σκέψου πόσοι χρήστες που μισούν το 9gag,θα κλείσουν αμέσως την σελίδα

Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, σνομπάρουμε 9gag. Είναι μια μετάλλαξη που προσπαθεί να μοιάσει σε 4chan, Reddit, Tumblr, Facebook ταυτόχρονα. Και είναι αποτυχία. Και 0.00001% original content. Useless. /endofragequitKKTHNXBB
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
First geek problems...MpoMp wrote:ΠΡΟΦΑΝΩΣ, σνομπάρουμε 9gag. Είναι μια μετάλλαξη που προσπαθεί να μοιάσει σε 4chan, Reddit, Tumblr, Facebook ταυτόχρονα. Και είναι αποτυχία. Και 0.00001% original content. Useless. /endofragequitKKTHNXBB
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Yep,βέβαια είναι καλό όταν λείπεις διακοπές για μια βδομάδα και θες να δεις τι αστείο παίχτηκε στο ιντερνετ την βδομάδα εκείνηMpoMp wrote:ΠΡΟΦΑΝΩΣ, σνομπάρουμε 9gag. Είναι μια μετάλλαξη που προσπαθεί να μοιάσει σε 4chan, Reddit, Tumblr, Facebook ταυτόχρονα. Και είναι αποτυχία. Και 0.00001% original content. Useless. /endofragequitKKTHNXBB

Επίσης στο 9gag,πρέπει να χεις account για να ποστάρεις

Ούτε καν, σε όλα τα social networks αν έχεις αρκετές επαφές θα πάρει το αυτί σου τι έχει παιχτεί.moody wrote: Yep,βέβαια είναι καλό όταν λείπεις διακοπές για μια βδομάδα και θες να δεις τι αστείο παίχτηκε στο ιντερνετ την βδομάδα εκείνη
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
-
- byte level
Moody
Yeap μ'άρεσε το στήσιμο του script αλλά συμφωνώ.
Πρέπει να ξεσκονίσω την php/css μου για αλλαγές.
Yeap μ'άρεσε το στήσιμο του script αλλά συμφωνώ.
Πρέπει να ξεσκονίσω την php/css μου για αλλαγές.