Η αηδία θα είναι τα λέπια που θα πρέπει να του βγάζεις

Όσο για τη χειμερία νάρκη, φήμες?!
1 μου πήρανultimate_aektzis wrote:Κοιτα αν θα γεννησει.
χιονιζει;; που;h4wk wrote:Χιονίζει....κι εγω πρέπει να διαβάσω τώρα;![]()
![]()
![]()
![]()
Γτ να μετακομίσεις...? Το ενδεχόμενο απλά να πας βόλτα στα χιόνια δεν σου αρέσει?chriskin wrote:κι εγω ειμαι εδω με ηλιο και (σχεδον) καθαρο ουρανο![]()
καταραμενη αθηνα - αμα το στρωσει εκει και εδω δεν εχει ριξει ακομα, απλα μετακομιζω
ποσο πιθανο ειναι να παει κανεις καθε μερα ταξιδι μονο για να δει τα χιονια; κατι αλλο θα εχει να κανειproskopos wrote:Γτ να μετακομίσεις...? Το ενδεχόμενο απλά να πας βόλτα στα χιόνια δεν σου αρέσει?chriskin wrote:κι εγω ειμαι εδω με ηλιο και (σχεδον) καθαρο ουρανο![]()
καταραμενη αθηνα - αμα το στρωσει εκει και εδω δεν εχει ριξει ακομα, απλα μετακομιζω
Κάθε μέρα θες να τα βλέπεις και εσυ? Αχόρταγος...chriskin wrote:ποσο πιθανο ειναι να παει κανεις καθε μερα ταξιδι μονο για να δει τα χιονια; κατι αλλο θα εχει να κανειproskopos wrote:Γτ να μετακομίσεις...? Το ενδεχόμενο απλά να πας βόλτα στα χιόνια δεν σου αρέσει?chriskin wrote:κι εγω ειμαι εδω με ηλιο και (σχεδον) καθαρο ουρανο![]()
αν ειναι εκει ομως οταν χιονιζει, δν θα θελει τοσο μεγαλο ταξιδι για να φτασει ως την πορτα του, οχι;
Λες και χιονίζει κάθε μέρα στην Ελλάδαproskopos wrote:Κάθε μέρα θες να τα βλέπεις και εσυ? Αχόρταγος...chriskin wrote:ποσο πιθανο ειναι να παει κανεις καθε μερα ταξιδι μονο για να δει τα χιονια; κατι αλλο θα εχει να κανειproskopos wrote: Γτ να μετακομίσεις...? Το ενδεχόμενο απλά να πας βόλτα στα χιόνια δεν σου αρέσει?
αν ειναι εκει ομως οταν χιονιζει, δν θα θελει τοσο μεγαλο ταξιδι για να φτασει ως την πορτα του, οχι;