2 ποστ πιο πανω δεν ειπες οτι υπαρχει και τροχαια που κανει δουλεια?Δεν υπάρχει επιτήρηση

2 ποστ πιο πανω δεν ειπες οτι υπαρχει και τροχαια που κανει δουλεια?Δεν υπάρχει επιτήρηση
H τροχαία που κάνει δουλειά είναι εκείνη που έχει μια διακριτική αλλά πραγματική παρουσία. Δεν είναι εκείνη που ξέρει μόνο να κόβει κλήσεις και να κάνει αλκοτέστ. Και δεν είναι ανάγκη να κάνει τα στραβά μάτια ΟΤΑΝ είναι μπροστά...ultimate_aektzis wrote:2 ποστ πιο πανω δεν ειπες οτι υπαρχει και τροχαια που κανει δουλεια?Δεν υπάρχει επιτήρηση
μια που το αναφερατε ,σημερα σε μια περιπετεια μου σε 1 τεραστια ανηφορα παραλιγο να χτυπησω το ποπουλη του αμαξιου μου με τον πισινο μου :P ευτυχως μου ηρθε η εμπνευση τελευταια στιγμη να κανω το τρικ με το χειροφρενο αλλιως οι 3 μουτζες που εφαγα να ειχαν γινει ^5AmmarkoV wrote:proskopos wrote:
Φαντάσου πχ σε μια ανηφόρα την Serendipity και να μην μπορεί να το ξεκινήσει και να βαρέσει τον πισινό ,ενώ με αυτόματο τσουπ και ξεκίνησες , έχεις 100% την προσοχή στον δρόμο και όχι σε μηχανικές λεπτομέρειες!![]()
Δεν νομίζω οτι θέλει να γίνει μηχανικός αυτοκινήτων , να μπορεί να πάει από το Α σημείο στο Β με ασφάλεια είναι το ζήτημα , ο συμπλέκτης είναι irrelevant!
Διάβασε - > http://en.wikipedia.org/wiki/TurbochargerΕπίσης το τουρμπο δεν εχει καμία σχέση με τη εξάτμιση...
Αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει αυτόματο αυτοκίνητο αλλά όταν πατάς γκάζι και δεν μπορεί να επιταχύνει λόγω χαμηλών στροφών άμεσα κατβάζει σχέση και ανεβάζει στοφές. Μάλιστα αν πατήσεις τέρμα γκάζι μπορεί να κατεβάσει και πάνω από μία σχέσεις ταυτόχρονα και να πάει κατευθείαν στις 6000 στροφές.cyberpython wrote: Π.χ. στην εθνική οδό, αν χρειαστεί μία απότομη επιτάχυνση το αυτόματο κιβιώτιο δε μπορεί να στη δώσει με την ίδια αμεσότητα του "κατεβάσματος" σε ένα μηχανικό.
Serendipity wrote: ουτε μπροστα να σουν....παντως δεν νομιζω να εχουν κανει πολλοι την εξης χοντροπατατα(κινουμενη στην εθνικη με 80 βαζω οπισθεν αντι για 3η...)γεγονος που δειχνει οτι ενα αυτοματο αμαξι μαλλον θα ηταν η γιατρεια μου!
Κι όμως ισχύει. Και αυτός είναι ο λόγος που σε συνθήκες όπου είναι γνωστό από πριν οτι η άμεση απόκριση παίζει καθοριστικό παράγοντα (όπως στους αγώνες ταχύτητας) τα κιβώτια ταχυτήτων δεν είναι αυτόματα.vangos wrote: Αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει αυτόματο αυτοκίνητο αλλά όταν πατάς γκάζι και δεν μπορεί να επιταχύνει λόγω χαμηλών στροφών άμεσα κατβάζει σχέση και ανεβάζει στοφές. Μάλιστα αν πατήσεις τέρμα γκάζι μπορεί να κατεβάσει και πάνω από μία σχέσεις ταυτόχρονα και να πάει κατευθείαν στις 6000 στροφές.
Για την F1 που γνωρίζω, αυτό δεν ισχύει. Παλιότερα είχαν χρησιμοποιηθεί αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Τα απέσυραν γιατί είχε μειωθεί το θέαμα αφού τα μονοθέσια ήταν ευκολότερα στην οδήγηση και γίνονταν λίγότερα λάθη.cyberpython wrote:Κι όμως ισχύει. Και αυτός είναι ο λόγος που σε συνθήκες όπου είναι γνωστό από πριν οτι η άμεση απόκριση παίζει καθοριστικό παράγοντα (όπως στους αγώνες ταχύτητας) τα κιβώτια ταχυτήτων δεν είναι αυτόματα.vangos wrote: Αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει αυτόματο αυτοκίνητο αλλά όταν πατάς γκάζι και δεν μπορεί να επιταχύνει λόγω χαμηλών στροφών άμεσα κατβάζει σχέση και ανεβάζει στοφές. Μάλιστα αν πατήσεις τέρμα γκάζι μπορεί να κατεβάσει και πάνω από μία σχέσεις ταυτόχρονα και να πάει κατευθείαν στις 6000 στροφές.
...απλά ήθελα να πω lol...είναι κι αυτό μια λύση...μπορείς άφοβα να πίνεις και να οδηγείς παίζοντας need for speed.grand turismo,burnout,grand theft auto...Zifnab wrote:Χαρακτηριστικό βίντεο που μας είχαν δείξει στη σχολή οδηγών κάποιου άριστου παίχτη ενός βιντεοπαιχνιδιού, όταν χωρίς ποτο απλά σάρωνε και σιγά σιγα με τα ποτήρια 1 έως 5 άρχισε να κάνει βλακείες μέσα στο παιχνίδι και στο τέλος να κουτουλάει παντού...
[off]Ένας μήνας ακόμα..h4wk wrote: .grand theft auto...
Αυτό γίνεται και τώρα, αλλά για άλλο σκοπό...in.gr wrote:μια αποτελεσματική λύση για την αποσυμφόρηση των (ανθρώπινων) δρόμων θα ήταν η ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα σε οχήματα που κινούνται
μια αποτελεσματική λύση για την αποσυμφόρηση των δρόμων, θα ήταν η κατάργηση του μηχανοκινήτου από την καθημερινότητά μας στην πόλη.TaRaNTuLa wrote:Αυτό γίνεται και τώρα, αλλά για άλλο σκοπό...in.gr wrote:μια αποτελεσματική λύση για την αποσυμφόρηση των (ανθρώπινων) δρόμων θα ήταν η ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα σε οχήματα που κινούνται