υποθετω ο μονος τροπος ειναι καποιος να χρονομετρησει για ποση ωρα την βλεπει να γυρναει απ τη μια κ απ την αλλη κ να τα συγκρινει...(αλλα βαριεμαι να το κανω

Από αυτό που διάβαζα:the_night_watchman wrote:υποθετω ο μονος τροπος ειναι καποιος να χρονομετρησει για ποση ωρα την βλεπει να γυρναει απ τη μια κ απ την αλλη κ να τα συγκρινει...(αλλα βαριεμαι να το κανω )
Ωραίος! Απλά σκεφτείτε ότι το γράμμα δείχνει πιο πόδι είναι αυτό και φαίνεται ξεκάθαρα,ενώ αν κοιτάς γενικά φαίνονται ίδιες εικόνες...Είναι θέμα οπτικής,όπως πχ στο μετρό που φαίνεται πάντα σαν να είσαι από την μία πλευρά και ποτέ απέναντιgasparosoft wrote:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
εγω εχω , λινκ στην υπογραφη.Stoupeace wrote:Ποιος απο δω έχει last.fm?
σιγουρα οχι το πρωτοnikolas17 wrote:Χρήστο, είσαι μέλος με πληρωμή ή στο trial είσαι? (λογικά το 1ο ε?)
attend this or diechriskin wrote:εγω εχω , λινκ στην υπογραφη.
Αυτός μοιάζει με τον Παύλο????ultimate_aektzis wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Σακη, δειξτο στον Παυλο.
S.a.kiss.007 wrote:Αυτός μοιάζει με τον Παύλο????ultimate_aektzis wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Σακη, δειξτο στον Παυλο.![]()
![]()
![]()
Ρε σε πείραξαν οι 3 νίκες στη σειρά?
Όντως....έχουμε καμμια παρομοια περούκα να βάλουμε στον Παύλο!!!ultimate_aektzis wrote:S.a.kiss.007 wrote:Αυτός μοιάζει με τον Παύλο????ultimate_aektzis wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Σακη, δειξτο στον Παυλο.![]()
![]()
![]()
Ρε σε πείραξαν οι 3 νίκες στη σειρά?
Η σωστη ερωτηση ειναι:"Α, ειναι αυτος που μοιαζει με τον Παυλο?"
Εγώ??? Σήμερα ήμουν καλη!!!ultimate_aektzis wrote:Επιτελους ενα (απ)ανθρωπος* που με υποστηριζει...ακουτε ολοι?Θωμαδες.![]()
= 11 wordsWe describe everything in ten words exactly. Here's the Index
= 11 words πάλιSome random things. Here's the Facebook group and Twitter account