Νυχτοπερπατήματα (12μμ- 6πμ μόνο)
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Νυχτοπερπατήματα (12μμ- 6πμ μόνο)
Η πιο επική βροχή! ξαφνικη και τούμπανη. Πετυχε κανεναν σας εξω? 

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Stoupeace wrote:Η πιο επική βροχή! ξαφνικη και τούμπανη. Πετυχε κανεναν σας εξω?
εγω μπηκα στο σπιτι καποια δευτερολεπτα πριν αρχισει, δεν ξερω αμα μετραει
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
vuvuzela supprort!barbarosa wrote:Στο youtube υπάρχει ένα νέο κουμπάκι κάτω δεξιά στον video player. Εχει μια ποδοσφαιρικη μπαλα. Για πατήστε το....

Όοοοοχι!chriskin wrote:εγω μπηκα στο σπιτι καποια δευτερολεπτα πριν αρχισει, δεν ξερω αμα μετραει

Θα μέτραγε αν με το που άρχιζε έβγαινες από το σπίτι.

- sinty
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Εμένα!Stoupeace wrote:Η πιο επική βροχή! ξαφνικη και τούμπανη. Πετυχε κανεναν σας εξω?

She's lost in the darkness, fading away
I'm still around here, screaming her name
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Δεν παραπάει λίγο η επίδειξη δύναμης της αστυνομίας αυτές τις μέρες? Η ΔΙΑΣ ειναι παντού. Εναν φίλο μου τον σταματήσανε 2 φορές μέσα σε 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Για να πάρω αφορμή από τη sinty, καθαρίσανε τα Εξάρχεια από τα πρεζόνια, απο την αστυνομία ποτε θα ηρεμήσουμε?
Λες και είμαστε σε πόλεμο.
Για να πάρω αφορμή από τη sinty, καθαρίσανε τα Εξάρχεια από τα πρεζόνια, απο την αστυνομία ποτε θα ηρεμήσουμε?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Αυτοί οι ΔΙΑΣ όντως είναι παντού. Ειδικά στα Δυτικά προάστεια όταν πάω βλέπω συνεχώς. Μου φαίνεται τους αρέσουν οι καινούριες TDM και κάνουν βολτούλες να γουστάρουν :P
Stoupeace wrote:Δεν παραπάει λίγο η επίδειξη δύναμης της αστυνομίας αυτές τις μέρες? Η ΔΙΑΣ ειναι παντού. Εναν φίλο μου τον σταματήσανε 2 φορές μέσα σε 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
η αστυνομια κανει οτι της πει το αφεντικο. αμα δεν αλλαξει το αφεντικο μην περιμενεις το σκυλι να γαβγιζει λιγοτερο
το αστειο ειναι οτι καποιοι του πασοκ φωναζαν επι νδ οτι υπηρχε υπερβολικα πολλη αστυνομια στους δρομους και ενοχλουσε τον κοσμο
αυτο που με ενοχλει δεν ειναι οτι η αστυνομια εχει αυξηθει - αυτο θα μπορουσε να ειναι και αρκετα θετικο αμα εκανε σωστη δουλεια. αυτο που με ενοχλει ειναι οτι συνεχιζουν τους ελεγχους με τελειως ρατσιστικα κριτηρια οπως παλιοτερα(μακρια μαλλια + αργα το βραδυ + να μην σου κανουν ελεγχο;

- sinty
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Πάντως τα εξάρχεια τα καθαρίσανε οι αναρχικοί όχι οι αστυνομικοί!Stoupeace wrote:Δεν παραπάει λίγο η επίδειξη δύναμης της αστυνομίας αυτές τις μέρες? Η ΔΙΑΣ ειναι παντού. Εναν φίλο μου τον σταματήσανε 2 φορές μέσα σε 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
She's lost in the darkness, fading away
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Bασικά την πλατεία την καθαρίσαν και την φτιάξαν οι κάτοικοι των Εξαρχείων, μακριά απο πολιτικες ταμπέλες. Μπορεί τα πανό με το αλφάδι να είναι εκεί, αλλά πουθενά δε φαίνεται αλλού κάτι αντιεξουσιαστικό. Τη στιγμή που το κράτος απετυχε (ή μάλλον αυτό ήθελε) και δεν καθαριζε την πλατεία, οι κατοικοι ανέλαβαν δράση με τα αποτελέσματα που βλέπουμε.sinty wrote: Πάντως τα εξάρχεια τα καθαρίσανε οι αναρχικοί όχι οι αστυνομικοί!
chriskin, προφανώς, δε θα με πείραζε και να είναι σε κάθε γωνία, αλλά είναι πάνω απ'όλα Ελληνες και μετα αστυνομικοί. Deadly combo.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Ούτε και μένα με ενοχλεί η αύξηση της αστυνομίας αλλά τουλάχιστον ας είναι πιο ευγενικοί όταν κάνουν κάποιο έλεγχο και πιο "ενεργοί" στην δουλειά τους. Μου έχει τύχει αυτό που λέει ο συνάδελφος να έχω παεί αργά το βράδυ μια βόλτα και να με σταματάει περιπολικό να μου κάνει έλεγχο και να μου φέρεται με άθλιο τρόπο (και να φανταστείτε δεν έχω ούτε μακριά μαλλιαchriskin wrote:αυτο που με ενοχλει δεν ειναι οτι η αστυνομια εχει αυξηθει - αυτο θα μπορουσε να ειναι και αρκετα θετικο αμα εκανε σωστη δουλεια. αυτο που με ενοχλει ειναι οτι συνεχιζουν τους ελεγχους με τελειως ρατσιστικα κριτηρια οπως παλιοτερα(μακρια μαλλια + αργα το βραδυ + να μην σου κανουν ελεγχο;) και οτι ειναι ιδιαιτερα αγενεις . δεν προστατευουν τον πολιτη οταν του φερονται λες και ειναι δολοφονος ενω απλα εχει παει βολτα (νομιζω - εκτος αμα γουσταρει ο πολιτης, δεν ξερω τοτε))

aquila non captat muscas. numero 5
Stoupeace wrote:αλλά είναι πάνω απ'όλα Ελληνες και μετα αστυνομικοί. Deadly combo.

δικιο εχεις
(ποσο καιρο εχει αλλαξει η πλατεια και εγω το εχω χασει τελειως; εχω καιρο να παω προς εκει)
thefreak wrote:Ούτε και μένα με ενοχλεί η αύξηση της αστυνομίας αλλά τουλάχιστον ας είναι πιο ευγενικοί όταν κάνουν κάποιο έλεγχο και πιο "ενεργοί" στην δουλειά τους. Μου έχει τύχει αυτό που λέει ο συνάδελφος να έχω παεί αργά το βράδυ μια βόλτα και να με σταματάει περιπολικό να μου κάνει έλεγχο και να μου φέρεται με άθλιο τρόπο (και να φανταστείτε δεν έχω ούτε μακριά μαλλιαchriskin wrote:αυτο που με ενοχλει δεν ειναι οτι η αστυνομια εχει αυξηθει - αυτο θα μπορουσε να ειναι και αρκετα θετικο αμα εκανε σωστη δουλεια. αυτο που με ενοχλει ειναι οτι συνεχιζουν τους ελεγχους με τελειως ρατσιστικα κριτηρια οπως παλιοτερα(μακρια μαλλια + αργα το βραδυ + να μην σου κανουν ελεγχο;) και οτι ειναι ιδιαιτερα αγενεις . δεν προστατευουν τον πολιτη οταν του φερονται λες και ειναι δολοφονος ενω απλα εχει παει βολτα (νομιζω - εκτος αμα γουσταρει ο πολιτης, δεν ξερω τοτε))
![]()
)
αφησε, τι περιμενεις ;

- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
Πώς μπορώ να δω κάτι στο Άμαζον πόσο κάνει μαζί με τα μεταφορικά δεδομένου πως δεν έχω κάρτα (ακόμα)?
- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Κάπου στο FAQ έχει πόσο χρεώνεται το κάθε αντικείμενο ανά κατηγορία και πόσο η αποστολή. Μπορείς να το δεις από εκεί 

μολις διαβασα το αρθρο για την apple στο portal : πραγματικα μου εφτιαξε τη μερα 

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Που δεν θα υποστηρίξουν Blu-Ray? Εμενα λογικό μου φάνηκε...chriskin wrote:μολις διαβασα το αρθρο για την apple στο portal : πραγματικα μου εφτιαξε τη μερα
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
εμενα αστειο μου φανηκε
οχι επειδη ειναι blu-ray αλλα επειδη σιγα σιγα η apple δεν θα υποστηριξει τιποτα
οχι επειδη ειναι blu-ray αλλα επειδη σιγα σιγα η apple δεν θα υποστηριξει τιποτα
- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
Δηλαδή εσύ μπορείς και βγάζεις άκρη?nikolas17 wrote:Κάπου στο FAQ έχει πόσο χρεώνεται το κάθε αντικείμενο ανά κατηγορία και πόσο η αποστολή. Μπορείς να το δεις από εκεί

Ξέρει κανείς κάποιο καλό ναργιλετζάδικο που να μην είναι πανάκριβο, στα βόρεια ή δυτικά προάστεια;
καιρό είχα να γράψω ελληνικά

καιρό είχα να γράψω ελληνικά

και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

Τον "Ναργιλέ" στο Περιστέρι τον έχεις υπόψην σου??h4wk wrote:Ξέρει κανείς κάποιο καλό ναργιλετζάδικο που να μην είναι πανάκριβο, στα βόρεια ή δυτικά προάστεια;![]()
καιρό είχα να γράψω ελληνικά![]()
Στη πραγματικότητα ήθελα να πώ βόρεια ή νότια
Ναι αυτό στο περιστέρι είναι το μόνο που ξέρω, αν και δεν έχω πάει ακόμα
Αλλά αν δε πέσει άλλη πρόταση στο τραπέζι θα πάω κατα κεί γιατί έχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτό

Ναι αυτό στο περιστέρι είναι το μόνο που ξέρω, αν και δεν έχω πάει ακόμα

Αλλά αν δε πέσει άλλη πρόταση στο τραπέζι θα πάω κατα κεί γιατί έχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτό

και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Κοσμοιστορικα γεγονοτα...βαριεμαι να παω για υπνο αν και κουτουλαω. 

-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a