Ο νέος troll utf8 χαρακτήρας που θα βρωμίσει το web??
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Ο νέος troll utf8 χαρακτήρας που θα βρωμίσει το web??
Βρήκα σε ένα post στο facebook αυτόν τον χαρακτήρα - που παραδόξως εκτείνεται σε 5-6 γραμμές κάθετα - ελπίζω να μην χρησιμοποιηθεί για να βρωμίσει όλο το web δείτε περισσότερα εδώ http://www.google.gr/webhp?sourceid=chr ... .osb&cad=b
Αυτός είναι ο χαρακτήρας ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ και ένας άλλος αντίστοιχος ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้
teeeeeeest
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
Αυτός είναι ο χαρακτήρας ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ και ένας άλλος αντίστοιχος ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้
teeeeeeest
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
Re: Ο νέος troll utf8 χαρακτήρας που θα βρωμίσει το web??
w̨͓̤̟̳̝̬͔͎̲̓̓ͥ̏́͞͡h̡̛̼͕̻̠̟̻͈̹̱̜͓͓͕̟̎̎͐̇̒͊ͭ͑ͪ̂͒̾̒͑ͦ̏ͮ̇̍́͘a̴̡̛̞̠͉̘͈̮͔̯͓̗͙̮̬̟̩̼ͦ͑̅͗̈́ͯͭͥ̄ͥ̈́ͮͦ͋ͣ͆͛͋́̕͞ ͆̄̿͂ͮ͏̷͍̙̭̯̯͕̮͍͙̮ţ̢͖͕͓͙̼̜̮̮̩̬͉̜ͮ͂̈́̾̐͗́̚ i̴̒̾̒̽̐̊ͧͧ҉̨̬̻̻͓͚̞̝̺̖̘̲̩̖̗̱̲̺̤̟̱̯̘͕͉̘̜̰̂ͯ̈ͤ̚s͕̤̟̦̞̘̠͌̽ͬ̈̈́̆̓̓̑̀ ͆̄̿͂ͮ͏̷͍̙̭̯̯͕̮͍͙̮ţ̢͖͕͓͙̼̜̮̮̩̬͉̜ͮ͂̈́̾̐͗́̚h̡̛̼͕̻̠̟̻͈̹̱̜͓͓͕̟̎̎͐̇̒͊ͭ͑ͪ̂͒̾̒͑ͦ̏ͮ̇̍́͘a̴̡̛̞̠͉̘͈̮͔̯͓̗͙̮̬̟̩̼ͦ͑̅͗̈́ͯͭͥ̄ͥ̈́ͮͦ͋ͣ͆͛͋́̕͞ ͆̄̿͂ͮ͏̷͍̙̭̯̯͕̮͍͙̮ţ̢͖͕͓͙̼̜̮̮̩̬͉̜ͮ͂̈́̾̐͗́̚ ?̞̠̜̰͕̮̰ͅ!̴̣̭͇̎̇̅͛̕!̉̋
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Zifnab
o chriskin πόσταρε από πάνω αυτό αλλά η βάση ή η php το κάνει κάπως escape.. και για αυτό δεν φαίνεται μετά - στο edit φαίνεται (αν πάτε να του κάνετε παράθεση)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
εφαγες ενα w στην αρχη
εμενα μου το δειχνει κανονικα παντως, χωρις να πατησω κατι

- Zifnab
χαχα - εγώ βλέπω τετραγωνάκια πάνω σε chrome/windows - επίσης βλέπω μήπως είναι συνθετικοί χαρακτήρες όπως πχ στα ινδικά γράφεις 2-3 χαρκτήρες και γίνονται μετά από λίγο ένας ανάλογα τους συνδυασμούς βγαίνει και διαφορετικός χαρακτήραςchriskin wrote:εφαγες ενα w στην αρχη![]()
- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Στο 1ο ποστ φαίνεται, στο 2ο όχι
Εγώ δεν καταλαβαίνω, καινούργια προσθήκη είναι ή τώρα το ανακάλυψαν μαζικά?

Εγώ δεν καταλαβαίνω, καινούργια προσθήκη είναι ή τώρα το ανακάλυψαν μαζικά?
υπαρχει καιρο απλα τωρα το ανακαλυψαν στο 9gag οποτε και εγινε και διασημο
και για να υπαρχει 2-3 χρονια το ολο θεμα (λογικα περισσοτερο) σιγουρα δεν ειναι νεα προσθηκη
μπες εδω http://eeemo.net/ και γραψε οτι θελεις - στα ελληνικα πιανει πολυ λιγο, βαλε καλυτερα λατινικους χαρακτηρες
εδιτ : περιεργο ειναι παντως που εχει γινει διασημο μονο ενα απο αυτα τα "γραμματα"
και για να υπαρχει 2-3 χρονια το ολο θεμα (λογικα περισσοτερο) σιγουρα δεν ειναι νεα προσθηκη
μπες εδω http://eeemo.net/ και γραψε οτι θελεις - στα ελληνικα πιανει πολυ λιγο, βαλε καλυτερα λατινικους χαρακτηρες
εδιτ : περιεργο ειναι παντως που εχει γινει διασημο μονο ενα απο αυτα τα "γραμματα"

- johnnyextrem
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Μου θυμίζει το missingno glitch από τα πρώτα παιχνίδια Pokemon.

- Eldebryn
- Academic status: Alumnus/a
Πάντως βρέθηκε ήδη μια χρήση... http://9gag.com/gag/2733281