Γεια χαρα,
Εβαλα πριν λιγες μερες το νεο Αdobe Flash Player (το 11.7.700.169) . Καθως εχω ενα βιντεο απο youtube να τρεχει και ειμαι στο google translate και παω να ακουσω μια λεξη κανονικα , μου σταματαει αμεσως το βιντεο ,εικονα και ηχος. Εχει κανεις καμια αποψη για το τι παιζει να φταιει? Ευχαριστω
Προβλημα με το προσφατο Αdobe Flash Player
- SpartanBill
- bit level
- Eldebryn
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Προβλημα με το προσφατο Αdobe Flash Player
Προσωπικά έχω παρόμοιο θέμα στο playback των flash σε youtube, 8tracks : ενώ παίζει το stream μου διακόπτεται ο ήχος χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο, ακόμη και αν έχω μείνει απλά στην ίδια σελίδα, ενώ το playback συνεχίζεται μαζί με το vid (αν υπάρχει). Κάνωντας pause/resume ο ήχος επανέρχεται αλλα η διακοπή ξαναγίνεται αρκετά συχνά.SpartanBill wrote:Γεια χαρα,
Εβαλα πριν λιγες μερες το νεο Αdobe Flash Player (το 11.7.700.169) . Καθως εχω ενα βιντεο απο youtube να τρεχει και ειμαι στο google translate και παω να ακουσω μια λεξη κανονικα , μου σταματαει αμεσως το βιντεο ,εικονα και ηχος. Εχει κανεις καμια αποψη για το τι παιζει να φταιει? Ευχαριστω
Να σημειωθεί οτι χρησιμοποιώ Firefox latest version, αν θες προσωρινό workaround ίσως ο chrome με το built-in flash του να έχει διαφορετικά αποτελέσματα

- zweistein
- Wow! Terabyte level
Re: Προβλημα με το προσφατο Αdobe Flash Player
αν χρησιμοποιείτε chrome:
έχω να προτείνω μια λύση επειδή είχα αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πριν λίγους μήνες
το flash player (adobe shockwave plugin) έχει προβλήματα συγκρούσεων γιατί λειτουργεί από 2 instances ταυτόχρονα. ένα από το plugin του ιδιου του browser και ένα από τον φάκελο AppData του user folder.
για να σταματήσει να σκάει μπορείτε απλά να σκοτώσετε το instance που τρέχει από το AppData καθώς το plugin του browser παραμένει updated και από μονο του οποτε είναι cool
πως θα το κάνετε αυτό: θα πάτε στην μπάρα διευθύνσεων του chrome και θα πληκτρολογήσετε about:plugins
εκεί θα βρείτε ένα από τα plugins που θα έχει όνομα: Shockwave Flash
και στο location κάτι σαν αυτό: C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\PepperFlash\11.7.700.202\pepflashplayer.dll
εκεί έχει με τονισμένα (με χρώμα συνήθως) γράμματα την λέξη Disable
πατήστε το για να σκοτώσετε το instance
κλείστε τον browser
ξαναανοίξτε το
με εξαίρεση να χρειαστεί να περιμένετε να κάνει κάποιο update που μπορεί να πάρει το πολύ κάνα λεπτάκι είστε ok
...για firefox δε ξέρω τι παίζει sorry
cheers
έχω να προτείνω μια λύση επειδή είχα αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πριν λίγους μήνες
το flash player (adobe shockwave plugin) έχει προβλήματα συγκρούσεων γιατί λειτουργεί από 2 instances ταυτόχρονα. ένα από το plugin του ιδιου του browser και ένα από τον φάκελο AppData του user folder.
για να σταματήσει να σκάει μπορείτε απλά να σκοτώσετε το instance που τρέχει από το AppData καθώς το plugin του browser παραμένει updated και από μονο του οποτε είναι cool
πως θα το κάνετε αυτό: θα πάτε στην μπάρα διευθύνσεων του chrome και θα πληκτρολογήσετε about:plugins
εκεί θα βρείτε ένα από τα plugins που θα έχει όνομα: Shockwave Flash
και στο location κάτι σαν αυτό: C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\PepperFlash\11.7.700.202\pepflashplayer.dll
εκεί έχει με τονισμένα (με χρώμα συνήθως) γράμματα την λέξη Disable
πατήστε το για να σκοτώσετε το instance
κλείστε τον browser
ξαναανοίξτε το
με εξαίρεση να χρειαστεί να περιμένετε να κάνει κάποιο update που μπορεί να πάρει το πολύ κάνα λεπτάκι είστε ok
...για firefox δε ξέρω τι παίζει sorry
cheers