offtopic v56
offtopic v56
To password για το μάθημα του Γιαννακουδάκη είναι :
ciapass2stronk
ciapass2stronk
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
Re: 3DS owners unite!
ou la la. I am very good in English and I prefer it over my native language because I can. Sometimes I feel like I was born and raised in another place, far away from Greece, and that gives me the "English" (αλλοδαπός) breeze, the different air, the unique feeling I need to express myself in a non-Greek language, I know I am different, I am special. Who has the time to write in Greek anyway.ThOdOr1s wrote: I have sended the request for quite some time now...
And what about you, pgetsos?
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
also; "sended"ala_mages wrote:ou la la. I am very good in English and I prefer it over my native language because I can. Sometimes I feel like I was born and raised in another place, far away from Greece, and that gives me the "English" (αλλοδαπός) breeze, the different air, the unique feeling I need to express myself in a non-Greek language, I know I am different, I am special. Who has the time to write in Greek anyway.ThOdOr1s wrote: I have sended the request for quite some time now...
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- pgetsos
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Θαρρω εκει στοχευε ο ala_mages
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
- ThOdOr1s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εεεε... Όχι. Και νομίζω το έχουμε ξαναπιάσει το θέμα, αλλά τέλος πάντων...ala_mages wrote:ou la la. I am very good in English and I prefer it over my native language because I can. Sometimes I feel like I was born and raised in another place, far away from Greece, and that gives me the "English" (αλλοδαπός) breeze, the different air, the unique feeling I need to express myself in a non-Greek language, I know I am different, I am special. Who has the time to write in Greek anyway.ThOdOr1s wrote: I have sended the request for quite some time now...
Γράφω στα αγγλικά γιατί συνήθως σκέφτομαι στα αγγλικά, και επίσης με τα ελληνικά δεν το έχω και πολύ... Να ναι καλά το autocorrect...
Αυτό, δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος, καμιά φορά βγαίνει τελείως ασυναίσθητα, ας πούμε εδώ ούτε που το πρόσεξα.
Είναι και sended και sent.MpoMp wrote: also; "sended"
Το έχει μέχρι και στο Oxford (λεξικό). Επομένως είναι legit.
Elementary OS
- Αριωνας
- Kilobyte level
Πονέσαν τα μάτια μου με αυτά που διαβάζω...
- john123
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
ThOdOr1s wrote:Εεεε... Όχι. Και νομίζω το έχουμε ξαναπιάσει το θέμα, αλλά τέλος πάντων...ala_mages wrote:ou la la. I am very good in English and I prefer it over my native language because I can. Sometimes I feel like I was born and raised in another place, far away from Greece, and that gives me the "English" (αλλοδαπός) breeze, the different air, the unique feeling I need to express myself in a non-Greek language, I know I am different, I am special. Who has the time to write in Greek anyway.ThOdOr1s wrote: I have sended the request for quite some time now...
Γράφω στα αγγλικά γιατί συνήθως σκέφτομαι στα αγγλικά, και επίσης με τα ελληνικά δεν το έχω και πολύ... Να ναι καλά το autocorrect...
Αυτό, δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος, καμιά φορά βγαίνει τελείως ασυναίσθητα, ας πούμε εδώ ούτε που το πρόσεξα.
Είναι και sended και sent.MpoMp wrote: also; "sended"
The main reason I write in english is this Shift+Alt continuous spamming that makes my left hand numb.
Screw you guys,
I 'm goin' home.
I 'm goin' home.
Δε νομίζω. Το ότι το έχει σαν αναφορά (πιθανότατα ως μη δόκιμο όρο) δε σημαίνει ότι είναι legitimate. Και στο wiktionary το αναφέρει ως non-standard όρο. Θα βοηθούσε κι ένα screenshot από το τι ακριβώς γράφει το λεξικό σου αλλά γενικά είναι σα να μου λες ότι μια λέξη είναι σωστή επειδή τη χρησιμοποιούν λανθασμένα οι αγράμματοι ομιλητές τής γλώσσας σε πολύ μεγάλο βαθμό.ThOdOr1s wrote: Είναι και sended και sent.
MpoMp @ Discord
- pgetsos
Απο οσο ξερω, θεωρειται λεξη απο τον μεσσαιωναMpoMp wrote:Δε νομίζω. Το ότι το έχει σαν αναφορά (πιθανότατα ως μη δόκιμο όρο) δε σημαίνει ότι είναι legitimate. Και στο wiktionary το αναφέρει ως non-standard όρο. Θα βοηθούσε κι ένα screenshot από το τι ακριβώς γράφει το λεξικό σου αλλά γενικά είναι σα να μου λες ότι μια λέξη είναι σωστή επειδή τη χρησιμοποιούν λανθασμένα οι αγράμματοι ομιλητές τής γλώσσας σε πολύ μεγάλο βαθμό.ThOdOr1s wrote: Είναι και sended και sent.
Εγώ μιλάω με πηγές, οι δικές σας πού είναι? Και τι σημαίνει "θεωρείται λέξη από το Μεσαίωνα"???pgetsos wrote: Απο οσο ξερω, θεωρειται λεξη απο τον μεσσαιωνα
MpoMp @ Discord
- pgetsos
Σημαίνει ότι δεν είναι τωρινή λέξη κάποιων αγραμματων όπως αναφέρεις.
- ThOdOr1s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Sent = Sended. Deal with it.MpoMp wrote:Δε νομίζω. Το ότι το έχει σαν αναφορά (πιθανότατα ως μη δόκιμο όρο) δε σημαίνει ότι είναι legitimate. Και στο wiktionary το αναφέρει ως non-standard όρο. Θα βοηθούσε κι ένα screenshot από το τι ακριβώς γράφει το λεξικό σου αλλά γενικά είναι σα να μου λες ότι μια λέξη είναι σωστή επειδή τη χρησιμοποιούν λανθασμένα οι αγράμματοι ομιλητές τής γλώσσας σε πολύ μεγάλο βαθμό.ThOdOr1s wrote: Είναι και sended και sent.
Είναι 100% δόκιμος όρος από το 1800 και μετά, με το American spelling reform, αυτό και πολλές άλλες λέξεις. #reform4tw.
Brittish VS American Εnglish 101.
Και στην τελική φτάνει πια. Όπως το αυγό έγινε αβγό, και το κτήριο κτίριο, έτσι και το λεφτά θα γίνει λευτά μια μέρα... (Ναι, guess what!? Δεν είμαι ο μόνος...) Deal with it, και εσύ και όλοι σας, H γλώσσα χρειάζεται λάθη σαν αυτά, γιατί μέσω αυτών γίνεται καλύτερη όχι χειρότερη. Οπότε σταματήστε, η τουλάχιστον μην παραπονιέστε γιατί το Venus και το Foss είναι άδεια, όταν 11 στα 10 post είναι μαθήματα ορθογραφίας...
Elementary OS
ΟΚ, με έπεισες.ThOdOr1s wrote: Sent = Sended. Deal with it.
Είναι 100% δόκιμος όρος από το 1800 και μετά, με το American spelling reform, αυτό και πολλές άλλες λέξεις. #reform4tw.
Brittish VS American Εnglish 101.
Το 100% δόκιμο το λες εσύ. Ακόμα περιμένω τις πηγές σου. Ως τότε θεωρώ αστείες τις απαντήσεις σου!
Έχε κατά νου ότι όπως δε γράφουμε λέξεις καθαρεύουσας όταν γράφουμε Νεοελληνική, έτσι δεν ανακατεύονται και λέξεις νέων και παλαιών Αγγλικών. Και κατ' εμέ δεν υπάρχει British vs American English. Τα Αγγλικά ξεκίνησαν στην Αγγλία και εκεί βρίσκονται οι κανόνες τους. Όποιος θέλει να ακολουθεί αμερικ(λ)ανιές, ας το κάνει, αλλά όχι να το τσαμπουνάει ως "δόκιμο".
Γενικεύεις επικίνδυνα. Δε μπαίνω στον κόπο να εξηγήσω.ThOdOr1s wrote: Και στην τελική φτάνει πια. Όπως το αυγό έγινε αβγό, και το κτήριο κτίριο, έτσι και το λεφτά θα γίνει λευτά μια μέρα... (Ναι, guess what!? Δεν είμαι ο μόνος...) Deal with it, και εσύ και όλοι σας, H γλώσσα χρειάζεται λάθη σαν αυτά, γιατί μέσω αυτών γίνεται καλύτερη όχι χειρότερη. Οπότε σταματήστε, η τουλάχιστον μην παραπονιέστε γιατί το Venus και το Foss είναι άδεια, όταν 11 στα 10 post είναι μαθήματα ορθογραφίας...
Η γλώσσα δε χρειάζεται κανένα λάθος. Οι άνθρωποι χρειάζεται να προσέχουν και να μαθαίνουν από τα λάθη τους κι όχι να βγάζουν νευράκια όταν τους κάνουν παρατήρηση. Στην τελική κάθομαι και συζητάω μαζί σου, δεν εκτοξεύω απόλυτες θέσεις όπως εσύ.
11 στα 10 ποστ είναι μαθήματα ορθογραφίας. Και αυτό φταίει που είναι άδεια. Ό,τι πεις.
Αν έχεις νεύρα, να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι να ξεσπάσεις, όχι να γράφεις αηδίες εδώ.
Επί του θέματος, βρήκα κάτι που στηρίζει αυτό που είπε ο pgetsos:
https://english.stackexchange.com/quest ... nt-end-ent
το οποίο όμως εμένα δε με καλύπτει στο ότι είναι δόκιμος ο όρος στη νέα Αγγλική. Εν τέλει, κατά τη γνώμη μου, αφού δεν παρατηρείται η χρήση της μορφής αυτής σε επίσημο λόγο, εγώ την θεωρώ λανθασμένη.
MpoMp @ Discord
Re: Αυτόματα & Πολυπλοκότητα
Εγώ τα έχω αλλά δεν μπορώ να σου τα παρέχω καθώς δεν διαθέτω την ιδιότητα του καλού χριστιανού.jborn wrote:Όποιος ξέρει ας μου δώσει τους αριθμούς των ασκήσεων που έχουν λυθεί ως τώρα στα φροντιστήρια του μαθήματος!!! Ευχαριστώ πολύ (ελπίζω δηλαδή ότι θα βρεθει καποιος καλος χριστιανος )
Seriously dude..? Και αλοθρησκους δεχομαστε !!!kropotkin wrote:Εγώ τα έχω αλλά δεν μπορώ να σου τα παρέχω καθώς δεν διαθέτω την ιδιότητα του καλού χριστιανού.jborn wrote:Όποιος ξέρει ας μου δώσει τους αριθμούς των ασκήσεων που έχουν λυθεί ως τώρα στα φροντιστήρια του μαθήματος!!! Ευχαριστώ πολύ (ελπίζω δηλαδή ότι θα βρεθει καποιος καλος χριστιανος )
- Δημήτρης Νάητμερ
- bit level
- Academic status: 2nd year
jborn wrote:Όποιος ξέρει ας μου δώσει τους αριθμούς των ασκήσεων που έχουν λυθεί ως τώρα στα φροντιστήρια του μαθήματος!!! Ευχαριστώ πολύ (ελπίζω δηλαδή ότι θα βρεθει καποιος καλος χριστιανος )
Επιλεκτική θρησκευτική διάκριση με υπονοούμενο;
Εμείς οι άθεοι δεν σου απαντάμε κι ας έχουμε πρόσβαση σε όλα (όντας σατανιστές, ιλλουμινάτι και μασώνοι).
"Η τυχαιότητα θα είναι έτσι όπως τη θέλουμε."
~Σταύρος Τουμπής
~Σταύρος Τουμπής
- john123
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
kropotkin wrote:Εγώ τα έχω αλλά δεν μπορώ να σου τα παρέχω καθώς δεν διαθέτω την ιδιότητα του καλού χριστιανού.jborn wrote:Όποιος ξέρει ας μου δώσει τους αριθμούς των ασκήσεων που έχουν λυθεί ως τώρα στα φροντιστήρια του μαθήματος!!! Ευχαριστώ πολύ (ελπίζω δηλαδή ότι θα βρεθει καποιος καλος χριστιανος )
Ωχ!
Ο Κροποτκιν στο Venus
Screw you guys,
I 'm goin' home.
I 'm goin' home.
Δυστυχώς δεν διαθέτω ούτε την ιδιότητα του αλλόθρησκου.jborn wrote: Seriously dude..? Και αλοθρησκους δεχομαστε !!!
Νομιζα οτι σκοπος του forum ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και οχι να κανουμε trolling μεταξυ μας ... Αν οντως ξερετε κατι, θα εκτιμησω τη βοηθεια σας. Αν οχι, παρακαλω σεβαστειτε το χρονο μουkropotkin wrote:Δυστυχώς δεν διαθέτω ούτε την ιδιότητα του αλλόθρησκου.jborn wrote: Seriously dude..? Και αλοθρησκους δεχομαστε !!!
-
- Buffer underflow exception
Re: Ασφάλεια Δικτύων
γιατι?κανεις γκαλοπ?αν δεν μας αρεσε δηλαδη θα κανεισ ντα τους βοηθους και τον καθηγητη?john123 wrote:σχόλια από το εργαστήριο;;;
μας τα εχεισ φουσκωσει λιγο...βαλε και λιγη γλωσσα μεσα σου
αφιερωμενο σε εσενα αγορι https://www.youtube.com/watch?v=LcmoMIo_doY
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: N>4
Re: Τεχνολογίες Πληροφορικής στην Ιατρική και τη Βιολογία
Καλησπέρα,
Είμαι νέος στο forum και κυρίως έκανα την προσέγγιση γιατί προσπαθώ να κατασταλάξω αν η επιλογή στο συγκεκριμένο διατμηματικο μεταπτυχιακό αξίζει.
Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος ''ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ'' και προσωπικά πάντα λάτρευα την πληροφορική, αλλά για διάφορους λόγους, ο δρόμος με οδήγησε σε αυτό το προπτυχιακό τμήμα. Έχω προσεγγίσει καθηγητές από το τμήμα της '' ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΖΩΗΣ'' για διάφορες πληροφορίες αλλά δεν είμαι καλυμμένος με τις απαντήσεις. Θέλω ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει το συγκεκριμένο τμήμα και τι άποψη έχει για ένα μεταπτυχιακό πάνω στην '' ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ'' και φυσικά όταν αναφερόμαστε σε ένα μεταπτυχιακό βασικός παράγοντας είναι η επαγγελματική ισχύ του τίτλου.
Ευχαριστω.
Είμαι νέος στο forum και κυρίως έκανα την προσέγγιση γιατί προσπαθώ να κατασταλάξω αν η επιλογή στο συγκεκριμένο διατμηματικο μεταπτυχιακό αξίζει.
Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος ''ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ'' και προσωπικά πάντα λάτρευα την πληροφορική, αλλά για διάφορους λόγους, ο δρόμος με οδήγησε σε αυτό το προπτυχιακό τμήμα. Έχω προσεγγίσει καθηγητές από το τμήμα της '' ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΖΩΗΣ'' για διάφορες πληροφορίες αλλά δεν είμαι καλυμμένος με τις απαντήσεις. Θέλω ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει το συγκεκριμένο τμήμα και τι άποψη έχει για ένα μεταπτυχιακό πάνω στην '' ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ'' και φυσικά όταν αναφερόμαστε σε ένα μεταπτυχιακό βασικός παράγοντας είναι η επαγγελματική ισχύ του τίτλου.
Ευχαριστω.
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Καλησπερα!!Μενω εκτος Αθηνας,δεν εχω βιβλιο αλλα θελω να διαβασω εισαγωγη στον προγραμματισμο.Δωστε κανενα tip για το πως θα μπορεσω να μπω στη λογικη του μαθηματος,γιατι απο τις σημειωσεις στο e-class δε γινεται .