Ωράριο πανεπιστημίου
- ailouros
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ωράριο πανεπιστημίου
[Εthel]
Τα παρακάτω ποστ προέρχονται από τη θεματική ενότητα Βανδαλισμοί στο υπόγειο του πανεπιστημίου
[/Ethel]
Να πω και γω το άσχετο μου.Άλλα πανεπιστήμια(κυρίως επαρχιακά) είναι συνέχεια ανοιχτά όλες τις ΩΡΕΣ και μέρες και μας να πουμε μας κλειδώνουν στις 9 λες και είμαστε καμια εταιρεία...
Τα παρακάτω ποστ προέρχονται από τη θεματική ενότητα Βανδαλισμοί στο υπόγειο του πανεπιστημίου
[/Ethel]
Να πω και γω το άσχετο μου.Άλλα πανεπιστήμια(κυρίως επαρχιακά) είναι συνέχεια ανοιχτά όλες τις ΩΡΕΣ και μέρες και μας να πουμε μας κλειδώνουν στις 9 λες και είμαστε καμια εταιρεία...
- Proxenos
- Gbyte level
Πες τα, Χρυσόστομε...ailouros wrote:Να πω και γω το άσχετο μου.Άλλα πανεπιστήμια(κυρίως επαρχιακά) είναι συνέχεια ανοιχτά όλες τις ΩΡΕΣ και μέρες και μας να πουμε μας κλειδώνουν στις 9 λες και είμαστε καμια εταιρεία...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- a_s
- Mbyte level
μα δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτό το βράδυ!!!ailouros wrote:Να πω και γω το άσχετο μου.Άλλα πανεπιστήμια(κυρίως επαρχιακά) είναι συνέχεια ανοιχτά όλες τις ΩΡΕΣ και μέρες και μας να πουμε μας κλειδώνουν στις 9 λες και είμαστε καμια εταιρεία...
Από την άλλη, το πανεπιστήμιο δεν έχει χρήματα και για νυχτερνούς υπαλλήλους
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
- semis19
- Gbyte level
Ποιο το νόημα το πανεπιστήμιο να μένει ανοικτό μετά τις 9 ... τα ΣΚ ίσως να ήταν χρήσιμο για όσους φοιτητές δεν έχουν υπολογιστή ή ίντερνετ ...
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
και όμως υπάρχει, a_s..είναι μεγάλο ξενέρωμα να ξερείς ότι θα σε κλείσουν μέσα στις 9, 8.55 την ώρα που προσπαθείς να δοκιμάσεις μια εργασία σου που πρέπει να την κάνεις οπωσδήποτε στη σχολή. και ευτυχώς τα εργαστήρια κλείνουν στις 9!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Πάντως αν πάρουμε την χειρότερη περίπτωση τον να παραδίδεις την εργασία την επόμενη μέρα 9 η ώρα έχεις μια ώρα έξτρα γιατί τα εργαστήρια στον 3ο οροφο "ανοίγουν" στις 8!
Πως δεν έχει νόημα να μένει ανοιχτό το βράδυ???
Και ιδού 3 πρόχειροι λόγοι:
1ον συμβάλλεις στην ανεργία.Πρόσληψη φυλάκων, υπαλλήλων κ.τ.λ.
2ον έχει καλύτερες συνθήκες εργασίας.(δροσιά το καλοκαίρι μακριά από την καλοκαιρινή λάβρα, ηρεμία από μουσικές και θορύβους αυτοκινήτων)
3ον άμα λάχει διοργανώνουμε και ένα paintball match σε όλο το χώρο του πανεπιστημίου μιας και θα είναι ψιλοάδειο!!!
Σωστός???
Και ιδού 3 πρόχειροι λόγοι:
1ον συμβάλλεις στην ανεργία.Πρόσληψη φυλάκων, υπαλλήλων κ.τ.λ.
2ον έχει καλύτερες συνθήκες εργασίας.(δροσιά το καλοκαίρι μακριά από την καλοκαιρινή λάβρα, ηρεμία από μουσικές και θορύβους αυτοκινήτων)
3ον άμα λάχει διοργανώνουμε και ένα paintball match σε όλο το χώρο του πανεπιστημίου μιας και θα είναι ψιλοάδειο!!!
Σωστός???

"Mess with the best die like the rest" - Major
- Proxenos
- Gbyte level
Και επιτέλους, 9 η ώρα είναι ΝΩΡΙΣ, είμαστε και πληροφορικάριοι... Άσε που υπάρχουν τρόποι και να είναι κλειστή η σχολή και να έχουν πρόσβαση οι φοιτητές...lumenintervalum wrote:και όμως υπάρχει, a_s..είναι μεγάλο ξενέρωμα να ξερείς ότι θα σε κλείσουν μέσα στις 9, 8.55 την ώρα που προσπαθείς να δοκιμάσεις μια εργασία σου που πρέπει να την κάνεις οπωσδήποτε στη σχολή. και ευτυχώς τα εργαστήρια κλείνουν στις 9!!
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- a_s
- Mbyte level
Παιδιά.. οι σοβαροί πληροφορικάριοι ΔΕΝ περιμένουν να κάνουν τη δουλειά τους με τα κονσερβοκούτια της σχολής.... συνήθως έχουν δικό τους pc στο σπίτιProxenos wrote:Και επιτέλους, 9 η ώρα είναι ΝΩΡΙΣ, είμαστε και πληροφορικάριοι... Άσε που υπάρχουν τρόποι και να είναι κλειστή η σχολή και να έχουν πρόσβαση οι φοιτητές...lumenintervalum wrote:και όμως υπάρχει, a_s..είναι μεγάλο ξενέρωμα να ξερείς ότι θα σε κλείσουν μέσα στις 9, 8.55 την ώρα που προσπαθείς να δοκιμάσεις μια εργασία σου που πρέπει να την κάνεις οπωσδήποτε στη σχολή. και ευτυχώς τα εργαστήρια κλείνουν στις 9!!
- a_s
- Mbyte level
1) οθόνες ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ που υπάρχουν στον 2ο όροφο δεν είναι και οι καλύτερες για τα μάτια. Εμένα προσωπικά με κουράζουν στα μάτια..tsilochr wrote:
1) Τα μηχανήματα στη σχολή δεν είναι πλέον κονσερβοκούτια
2) Πόσοι έχουν fast internet σπίτι?
2) Για να φτιάξεις ένα πρόγραμμα ή να δουλέψεις εργασίες της σχολής δεν είναι απαραίτητο το internet
- semis19
- Gbyte level
Σωστός, μόνο κάτι απομεινάρια στο 3 έχουν μείνει όλα τα άλλα είναι τελαυταίας τεχνολογίας ... καλά όσο για το ίντερνετ ... δεν παίζεται!
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Και τα απομεινάρια στο 3 έχουν την ομορφιά τους..!
Και δεν είναι τόσο αργά όσο φαίνονται , απλά τα έχουν φορτώσει σαν γαϊδούρια με ένα σωρό αηδίες και τα έχουν γονατίσει..
Αν κλείσεις όμως realplayer,winzip quicklaunch , την μπάρα του office κτλ είναι μια χαρά..
Εγώ κάνω χαλαρά όποια δουλειά και να έχω κυρίως στο 3..!!
ADDED Όσο για το ωράριο και εγώ θα προτιμούσα να μένει περισσότερη ώρα ανοιχτή η σχολή αν και δεν νομίζω οτι πολύς κόσμος θα το εκμεταλευόταν..
Και δεν είναι τόσο αργά όσο φαίνονται , απλά τα έχουν φορτώσει σαν γαϊδούρια με ένα σωρό αηδίες και τα έχουν γονατίσει..
Αν κλείσεις όμως realplayer,winzip quicklaunch , την μπάρα του office κτλ είναι μια χαρά..
Εγώ κάνω χαλαρά όποια δουλειά και να έχω κυρίως στο 3..!!

ADDED Όσο για το ωράριο και εγώ θα προτιμούσα να μένει περισσότερη ώρα ανοιχτή η σχολή αν και δεν νομίζω οτι πολύς κόσμος θα το εκμεταλευόταν..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- PaP
- Venus Project Founder
Καταρχάς οι σοβαροί πληροφορικάριοι δουλεύουν μετά τα μεσάνυκτα 
Δεύτερον το Internet είναι σουπερ απαραίτητο, τουλάχιστον σε μένα που κάνω δικτυακή εφαρμογή
Ειδικά σε περιοόδους εξεταστικής και λοιπά θα καθόμουν άνετα μέχρι τις 11-12 στο πανεπιστήμιο
Βέβαια σε πανεπιστήμια με καμπους (ΕΜΠ) και λοιπά είδικα όταν καλοκαιριάζει κάθονται μέχρι τις 9-10 και μετά αράζουν και στο γρασιδι για κανα τσιγάρο και καμια μπύρα και είναι όλοι χαρούμενοι

Δεύτερον το Internet είναι σουπερ απαραίτητο, τουλάχιστον σε μένα που κάνω δικτυακή εφαρμογή
Ειδικά σε περιοόδους εξεταστικής και λοιπά θα καθόμουν άνετα μέχρι τις 11-12 στο πανεπιστήμιο
Βέβαια σε πανεπιστήμια με καμπους (ΕΜΠ) και λοιπά είδικα όταν καλοκαιριάζει κάθονται μέχρι τις 9-10 και μετά αράζουν και στο γρασιδι για κανα τσιγάρο και καμια μπύρα και είναι όλοι χαρούμενοι

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Φίλε Pap μεγάλη αλήθεια αυτό που λές..PaP wrote:Καταρχάς οι σοβαροί πληροφορικάριοι δουλεύουν μετά τα μεσάνυκτα Smile
Έχει ησυχία , σκοτάδι παίρνει άλλες στροφές το μυαλό σου..

Το τι ξενύχτια έχω ρίξει γράφοντας προγραμμάτα 12-4 το πρωί , ένας Θεός το ξέρει..

Αυτό δεν είναι ανάγκη να το κάνεις στην σχολή..PaP wrote: Βέβαια σε πανεπιστήμια με καμπους (ΕΜΠ) και λοιπά είδικα όταν καλοκαιριάζει κάθονται μέχρι τις 9-10 και μετά αράζουν και στο γρασιδι για κανα τσιγάρο και καμια μπύρα και είναι όλοι χαρούμενοι Smile
Εμείς στην παρέα μου πάμε και αράζουμε σε μια πλατεία όταν κλεισουν καφετέριες , μπιλιαρδάδικα κτλ και έχουμε αυπνίες..

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
a_s είναι που δε σου έχει τύχει να πρέπει να κάνεις εργασία στη σχολή και μόνο γι αυτό το λες..ας έκλεινε τουλάχιστον 10.30-11 ρε παιδί μου..αν μπορούσα θα καθόμουν πολύ χαλαρά..Το κτίριο θα μπορούσε να είναι ανοιχτό όλη μέρα ακόμα και ΣΚ, πχ για να βλέπουμε ανακοινώσεις κτλ...
προσωπικά παραγωγικές ώρες είναι μέχρι και τις 2-2.30.. πιο μετά τα παίζω!!
προσωπικά παραγωγικές ώρες είναι μέχρι και τις 2-2.30.. πιο μετά τα παίζω!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Επίσης ρε παιδιά η νοοτροπία της εταιρείας είναι παντού.Ο επιστάτης δεν ξέρω χρυσός και άγιος άνθρωπος μπορεί να είναι αλλά είναι δυνατόν να κάνει παρατηρήσεις για το αν θα καπνίζουμε και για το αν θα μιλάμε δυνατά ή σιγά;Στην εξεταστική περίοδο λέει πολύ να διαβάζεις ομαδικά υπό την έννοια να διαβάζεις έχοντας δίπλα σου πολλούς συμφοιτητές σου έτοιμους να σε βοηθήσουν και να τους βοηθήσεις.Δεν κατεβάζουμε καμιά πρόταση τουλάχιστον για την περίοδο της εξεταστικής;
- a_s
- Mbyte level
αν το κάνεις αυτό έξω από το δικό μας πανεπιστήμιο είναι πολύ πιθανό να σε βρουν το πρωι με κανένα στιλέτο καρφωμένο στο λαιμό (από τα κακοποιά στοιχεία που κυκλοφορούν γύρω απο το πεδίον του Άρεως)PaP wrote: σε πανεπιστήμια με καμπους (ΕΜΠ) και λοιπά είδικα όταν καλοκαιριάζει κάθονται μέχρι τις 9-10 και μετά αράζουν και στο γρασιδι για κανα τσιγάρο και καμια μπύρα και είναι όλοι χαρούμενοι