rigo wrote:Έχω στο μυαλό μου τηλεφωνητής στον ΟΤΕ ή κάτι τέτοιο. Είναι και κοντά στην ΑΣΟΕΕ και συμφέρει! Βέβαια πρέπει να περιμένεις καμιά προκύρηξη θέσεων. Έχει δουλέψει κανείς εκεί; Όσο για τα μαθήματα, προσωπικά στο εξάμηνο αυτό διάβασα μόνο στο τέλος και τα πηγά καλά. Βέβαια στη συνέχεια προφανώς στενεύουν τα πράγματα. Φοβάμαι μόνο μην πάνε πίσω τα μαθήματα και μετά τρέχω και δεν φτάνω..
Εγω δουλευω τηλεφωνητης στον Οτε...
Πες τι θες να μαθεις...
Σαν γενικη ιδεα, τα λεφτα ειναι καλα, οι συνθηκες αρκετα καλες, αλλα το προγραμμα δυσκολευει πολυ περισσοτερο αποτι φανταζεσαι οταν ακους 4 ωρες την ημερα... γενικως και παλι μπορεις να τα βολεψεις, αλλα μην νομιζεις οτι θα την περνας και ζαχαρη...
Εχε υποψιν για παραδειγμα οτι μπορει εν μεσω εξεταστικης (τωρα καλη ωρα) να δουλευω 8-12 και μετα να πρεπει να διαβασω, αλλα φτανω αρκετα κουρασμενος (Απο τα γαμωσταυριδια που τρωω επι 4 ωρες εκει

) οπΟΤΕ τελικα διαβαζω μονο απογευματα και κοιμαμαι νωρις το βραδυ γιατι δουλευω την επομενη, κατι που δυσκολευει πολυ την εξεταστικη μου... Μεγαλο ρολο παιζει και το που μενεις... Αν μενεις πχ μελισια, τη διελυσες την εξεταστικη με δουλεια + μετακινηση...
Οτι θελεις να ρωτησεις ρωτησε το, θα σου απαντησω...
Οπου να ειναι θα βγαλουν προκυρηξη αποτι ακουσα, οποτε κανε την αιτηση, και βλεπεις μετα αν θα πας...