Άδεια αορίστου χρόνου και στρατός

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Post Reply
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Άδεια αορίστου χρόνου και στρατός

Post by rapadder » Fri Sep 08, 2006 2:52 pm

Είχα ακούσει ότι αν κάποιος εργάζεται σε μια εταιρία (με σύμβαση αορίστου χρόνου) και πάει στρατό, η εταιρία είναι (από το νόμο) υποχρεωμένη να τον επαναπροσλάβει όταν εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Ο εργαζόμενος παίρνει άδεια άνευ αποδοχών (τυπικά για όσο διαρκεί η θητεία). Η χρονική διάρκεια που έχει δικαίωμα να επαναπροσληφθεί με ενδιαφέρει. Νομίζω ότι μπορεί να ζητήσει την επαναπρόσληψη του αρκετούς μήνες αφού έχει απολυθεί (μέχρι και 6 μήνες). Αντίστοιχα μπορεί να ζητήσει άδεια αορίστου χρόνου για στράτευση κάποιους μήνες πριν τελικά παρουσιαστεί (μέχρι και 3 μήνες). Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να ρίξει λίγο φώς στα παραπάνω.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Fri Sep 08, 2006 7:33 pm

Αρκετά ενδιαφέρον αυτό. Δεν το γνώριζα ότι μπορούσε να γίνει. Εαν γνωρίζει κάποιος κάτι ας αναφέρει.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Fri Sep 08, 2006 7:40 pm

κ εγώ το γνωρίζω αυτό. δεν το έχω διαβάσει κάπου απλά το ξέρω.. από παλιότερους(πατέρας , θείοι κτλ)
αυτός είναι κ ένας λόγος που στις περισσότερες δουλείες ζητάνει εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να φύγεις κ μετά να είναι υποχρεωμένοι να σε επαναπροσλάβουν..
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
Post Reply

Return to “off-topic”