Άδεια αορίστου χρόνου και στρατός
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Άδεια αορίστου χρόνου και στρατός
Είχα ακούσει ότι αν κάποιος εργάζεται σε μια εταιρία (με σύμβαση αορίστου χρόνου) και πάει στρατό, η εταιρία είναι (από το νόμο) υποχρεωμένη να τον επαναπροσλάβει όταν εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Ο εργαζόμενος παίρνει άδεια άνευ αποδοχών (τυπικά για όσο διαρκεί η θητεία). Η χρονική διάρκεια που έχει δικαίωμα να επαναπροσληφθεί με ενδιαφέρει. Νομίζω ότι μπορεί να ζητήσει την επαναπρόσληψη του αρκετούς μήνες αφού έχει απολυθεί (μέχρι και 6 μήνες). Αντίστοιχα μπορεί να ζητήσει άδεια αορίστου χρόνου για στράτευση κάποιους μήνες πριν τελικά παρουσιαστεί (μέχρι και 3 μήνες). Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να ρίξει λίγο φώς στα παραπάνω.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Αρκετά ενδιαφέρον αυτό. Δεν το γνώριζα ότι μπορούσε να γίνει. Εαν γνωρίζει κάποιος κάτι ας αναφέρει.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
-
- Venus Project Founder
κ εγώ το γνωρίζω αυτό. δεν το έχω διαβάσει κάπου απλά το ξέρω.. από παλιότερους(πατέρας , θείοι κτλ)
αυτός είναι κ ένας λόγος που στις περισσότερες δουλείες ζητάνει εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να φύγεις κ μετά να είναι υποχρεωμένοι να σε επαναπροσλάβουν..
αυτός είναι κ ένας λόγος που στις περισσότερες δουλείες ζητάνει εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να φύγεις κ μετά να είναι υποχρεωμένοι να σε επαναπροσλάβουν..
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams