Θα μπορούσαν να βρεθούν αίθουσες, καθότι υπάρχουν και κτίρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που δεν είναι στο κεντρικό κτίριο. Χαρακτηριστικά αναφέρω την αίθουσα Δ12 που είναι στην Κονδριγκτώνος, μια αίθουσα που είναι ακριβώς έναν όροφο παραπάνω στο ίδιο κτίριο. Ξέρω σίγουρα ότι υπάρχουν και άλλες αίθουσες (μεγάλες) κοντά στο κεντρικό κτίριο. Εκεί συνήθως κάνουν μάθημα κάποια μεταπτυχιακά, αλλά δεν είναι πάντα γεμάτες (δεν μιλάω για το κτίριο Ευελπίδων και Λευκάδος). Υπάρχει και η νέα αίθουσα Αλέξανδρου Παναγούλη που είναι μεν στο κεντρικό κτίριο αλλά κλειδώνει απ' έξω.Dog oF wAr wrote:Δε νομίζω ότι το έχουν ψάξει όμως! Παιδιά δεν ξέρω κιόλας αν συμφωνείτε με κάτι τέτοιο... αν δηλαδή κάποιος σας έλεγε ότι ιδού ο τρόπος να παίρνουμε αποφάσεις μόνοι μας και είναι 100% σίγουρο ότι θα πετύχει, θα συμφωνούσατε; Αυτό θέλω να ξέρω κατ' αρχήν, γιατί αν εμείς οι ίδιοι στο τμήμα μας δεν το θέλουμε, τότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε καν.Δεν το έχει καταφέρει κανένα τμήμα αυτό, να κατοχυρώσεις αίθουσες.
Πρόβλημα υπάρχει με τα εργαστήρια, καθότι αυτά είναι στο κεντρικό κτίριο. Ίσως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα παλιά μηχανήματα του CSLAB2 στην αντίστοιχη αίθουσα. Σε τελική ανάλυση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και το εργαστήριο των μεταπτυχιακών του "Επιστήμης Υπολογιστών" για κάποιες ώρες.