9/11 Τι πραγματικά έγινε?
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
9/11 Τι πραγματικά έγινε?
Τι πραγματικά έγινε στις 9/11?
Υπάρχει υποψία οτι δεν υπήρξαν κάν αεροπλάνα αλλά πύραυλοι οι οποίοι χτύπησαν τους πύργους και οτι όλο αυτό που είδαμε είναι μια καλοστιμένη τηλεοπτική πλάνη με computer graphics τα οποία προσέθεσαν αεροπλάνα στην έκρηξη που έγινε στους πύργους.. (Στο κάτω κάτω κανένας μας δεν ήταν εκεί και υπάρχουν πολύ λίγα πλάνα της έκρηξης τα οποία έχουν όμως έχουν επαναληφθεί άπειρες φορές και μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου..)..
Αν κάτι τέτοιο ισχύει τότε αυτοί που το σχεδίασαν κατάφεραν να ξεγελάσουν ολόκληρη την υφήλιο..
Δείτε όπως και δήποτε τουλάχιστον το παρακάτω video..
Link
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 8
Link
9/11 Coincidences Part 2
9/11 Coincidences Part 3
9/11 Coincidences Part 4
9/11 Coincidences Part 5
9/11 Coincidences Part 6
9/11 Coincidences Part 7
9/11 Coincidences Part 8
9/11 Coincidences Part 9
9/11 Coincidences Part 10
9/11 Coincidences Part 11
9/11 Coincidences Part 12
9/11 Coincidences Part 13
9/11 Coincidences Part 14
9/11 Coincidences Part 15
9/11 Coincidences Part 16
Και επίσης Loose Change 89mins
Υπάρχει υποψία οτι δεν υπήρξαν κάν αεροπλάνα αλλά πύραυλοι οι οποίοι χτύπησαν τους πύργους και οτι όλο αυτό που είδαμε είναι μια καλοστιμένη τηλεοπτική πλάνη με computer graphics τα οποία προσέθεσαν αεροπλάνα στην έκρηξη που έγινε στους πύργους.. (Στο κάτω κάτω κανένας μας δεν ήταν εκεί και υπάρχουν πολύ λίγα πλάνα της έκρηξης τα οποία έχουν όμως έχουν επαναληφθεί άπειρες φορές και μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου..)..
Αν κάτι τέτοιο ισχύει τότε αυτοί που το σχεδίασαν κατάφεραν να ξεγελάσουν ολόκληρη την υφήλιο..
Δείτε όπως και δήποτε τουλάχιστον το παρακάτω video..
Link
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 8
Link
9/11 Coincidences Part 2
9/11 Coincidences Part 3
9/11 Coincidences Part 4
9/11 Coincidences Part 5
9/11 Coincidences Part 6
9/11 Coincidences Part 7
9/11 Coincidences Part 8
9/11 Coincidences Part 9
9/11 Coincidences Part 10
9/11 Coincidences Part 11
9/11 Coincidences Part 12
9/11 Coincidences Part 13
9/11 Coincidences Part 14
9/11 Coincidences Part 15
9/11 Coincidences Part 16
Και επίσης Loose Change 89mins
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Έχω postαρει τα 9/11 Coincidences αλλά τα πρώτα video σε αυτό το thread είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση.. Δεν ασχολούνται με τα κτήρια αυτά καθαυτά αλλά με στοιχεία πάνω στα video τα οποία προβάλονταν live εκείνη την στιγμή..
Είπα να τα βάλω όλα μαζί γιατι δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να κάτσει να ψάξει 30τόσες σελίδες στο thread των Βιντεο..
Είπα να τα βάλω όλα μαζί γιατι δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να κάτσει να ψάξει 30τόσες σελίδες στο thread των Βιντεο..

-
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Χωρίς παρεξήγηση τα βίντεο είναι χαζά.
Πάνε να βγάλουν conspiracy theories από βίντεος που έχουν τραβηχτεί live, από ελικόπτερα, έχουν μεταδωθεί ένας Θεός ξέρει πως, και είναι τίγκα στα compression artifacts, και με framerate πολύ χαμηλό για να πιάσει με λεπτομέρια την κίνηση των αεροπλάνων.
Ειδικά στην αρχή του part 2 που αναρωτιέται γιατί το αεροπλάνο είναι μαύρο...όταν το βιντεοσκοπούν από ΚΑΤΩ, από πολύ μεγάλη απόσταση, πιθανότατα με μεγάλο ψηφιακό zoom, με τον ήλιο να το βαράει από πάνω, άρα το κάτω του μέρος να είναι σκοτεινό...και το συμπέρασμα φυσικά είναι πως πρόκειται για computer graphics.
Πιο μετά πάλι παρουσιάζει τα compression artifacts σαν "blue screen pixel bleed"...
Ή έπειτα που λέει ότι το αεροπλάνο δεν έχει φτερά ενώ, 2 frames πιο πίσω να κοιτάξει κανείς, τα φτερά φαίνονται καθαρά (πολύ πιο πιθανή η μη σωστή έκθεση, ή πάλι να είναι αποτέλεσμα κακής μεταφοράς/συμπίεσης).
Βαριέμαι να δω τα υπόλοιπα γιατί μάλλον θα φτιάξω το 9/11 facts debunked...
Πάνε να βγάλουν conspiracy theories από βίντεος που έχουν τραβηχτεί live, από ελικόπτερα, έχουν μεταδωθεί ένας Θεός ξέρει πως, και είναι τίγκα στα compression artifacts, και με framerate πολύ χαμηλό για να πιάσει με λεπτομέρια την κίνηση των αεροπλάνων.
Ειδικά στην αρχή του part 2 που αναρωτιέται γιατί το αεροπλάνο είναι μαύρο...όταν το βιντεοσκοπούν από ΚΑΤΩ, από πολύ μεγάλη απόσταση, πιθανότατα με μεγάλο ψηφιακό zoom, με τον ήλιο να το βαράει από πάνω, άρα το κάτω του μέρος να είναι σκοτεινό...και το συμπέρασμα φυσικά είναι πως πρόκειται για computer graphics.
Πιο μετά πάλι παρουσιάζει τα compression artifacts σαν "blue screen pixel bleed"...
Ή έπειτα που λέει ότι το αεροπλάνο δεν έχει φτερά ενώ, 2 frames πιο πίσω να κοιτάξει κανείς, τα φτερά φαίνονται καθαρά (πολύ πιο πιθανή η μη σωστή έκθεση, ή πάλι να είναι αποτέλεσμα κακής μεταφοράς/συμπίεσης).
Βαριέμαι να δω τα υπόλοιπα γιατί μάλλον θα φτιάξω το 9/11 facts debunked...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Χωρίς παρεξήγηση τα βίντεο είναι χαζά.
Link
Κοίτα σε αυτό το (fake) video το αεροπλάνο είναι πύραυλος , το πιστεύεις?
Ακούγεσαι τόσο σίγουρος σαν να ήσουν εκεί και να το είδες..
Η σκιά είναι θέμα ενός αντικειμένου και του ηλίου , όχι του παρατηρητή..
Το live στην Αμερική δεν είναι live..
μπλά μπλά...
Για εμένα είναι αρκετά πιθανό και κομψό..

-
- Mbyte level
Προφανώς και η σκία είναι θέμα αντικειμένου και ήλιου.
ΑΝ το αεορπλάνο το έβλεπες από ΠΑΝΩ θα ήταν φωτεινό γιατί το βαράει ο ήλιος, αν το βλέπεις από ΚΑΤΩ η κάτω πλευρά του (ανάλογα και με την γωνία ως προς τον ήλιο) είναι σκοτεινή. Απόλυτα λογικό είναι....
Σίγουρος είμαι για αυτά που βλέπουν τα μάτια μου, και δεν προσπαθώ να εμφανίσω μικρά γκρίζα ανθρωπάκια εκεί που δεν υπάρχουν. Αντίθετα οι δημιουργοί των video προσπαθούν να πείσουν ότι ατέλειες αλγορίθμων συμπίεσης αποτελούν ΣΤΟΙΧΕΙΟ για κυβερνητικές συνομωσίες κλπ.
Μου θυμίζουν αυτούς που εμφανίζουν μία φωτογραφία, δείχνουν ένα σύμπλεγμα 3-4 pixel και το ονομάζουν UFO....
ΑΝ το αεορπλάνο το έβλεπες από ΠΑΝΩ θα ήταν φωτεινό γιατί το βαράει ο ήλιος, αν το βλέπεις από ΚΑΤΩ η κάτω πλευρά του (ανάλογα και με την γωνία ως προς τον ήλιο) είναι σκοτεινή. Απόλυτα λογικό είναι....
Σίγουρος είμαι για αυτά που βλέπουν τα μάτια μου, και δεν προσπαθώ να εμφανίσω μικρά γκρίζα ανθρωπάκια εκεί που δεν υπάρχουν. Αντίθετα οι δημιουργοί των video προσπαθούν να πείσουν ότι ατέλειες αλγορίθμων συμπίεσης αποτελούν ΣΤΟΙΧΕΙΟ για κυβερνητικές συνομωσίες κλπ.
Μου θυμίζουν αυτούς που εμφανίζουν μία φωτογραφία, δείχνουν ένα σύμπλεγμα 3-4 pixel και το ονομάζουν UFO....
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα , ότι δεν έχεις , ούτε έχω , ούτε έχουμε δει τίποτα από αυτά με τα μάτια μας και υπάρχουν 5 πλάνα του αεροπλάνου να χτυπάει.. Οτι μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει με video animation υποθέτω οτι δε σου ακούγεται παράλογο.. Οτι τα video έχουν υποστεί compression ισχύει αλλά γραμμένα σε VHS είναι τα προτότυπα , οσο πιο αναλογικά και όχι lossy γινόταν και στο κάτω κάτω υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από τα pixel bleeds , τις σκιές κτλ , διαφορετικές τροχιές , έλειψη ήχων , κινούμενες γέφυρες κτλ κτλ.. Anywayz..shodanjr_gr wrote:Σίγουρος είμαι για αυτά που βλέπουν τα μάτια μου,
Link

-
- Mbyte level
Μα και τα ίδια τα πρωτότυπα είναι βίντεο τραβηγμένα από μεγάλες αποστάσεις με zoom, από κάμερες στηριγμένες σε ελικόπτερα...προφανώς και δεν θα έχουν την καλύτερη ποιότητα. Τέσπα περί ορέξεως...AmmarkoV wrote:Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα , ότι δεν έχεις , ούτε έχω , ούτε έχουμε δει τίποτα από αυτά με τα μάτια μας και υπάρχουν 5 πλάνα του αεροπλάνου να χτυπάει.. Οτι μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει με video animation υποθέτω οτι δε σου ακούγεται παράλογο.. Οτι τα video έχουν υποστεί compression ισχύει αλλά γραμμένα σε VHS είναι τα προτότυπα , οσο πιο αναλογικά και όχι lossy γινόταν και στο κάτω κάτω υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από τα pixel bleeds , τις σκιές κτλ , διαφορετικές τροχιές , έλειψη ήχων , κινούμενες γέφυρες κτλ κτλ.. Anywayz..shodanjr_gr wrote:Σίγουρος είμαι για αυτά που βλέπουν τα μάτια μου,
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Καταλαβαίνω τι λές και όντως κανένα βίντεο δεν ήταν τραβηγμένο μεhigh definition camera με παραβολικό μικρόφωνο και πάνω σε τρίποδα που να είχε προβλέψει ακριβώς το σημείο που θα έπρεπε να γίνει focus κτλ κτλ κτλ έτσι ωστε να έχουμε την τέλεια λήψη..shodanjr_gr wrote: τα ίδια τα πρωτότυπα είναι βίντεο τραβηγμένα από μεγάλες αποστάσεις με zoom..
Τέσπα περί ορέξεως...
Ολα τα video είναι τουλάχιστον μέτριας ποιότητας..
Αλλά αν αναλογιστείς οτι όλος ο κόσμος (παγκοσμίως) βασίστηκε σε 5 ΜΜΕ και τα μάτια του και κανείς από μας δεν ήταν εκεί δεν είναι και τόσο απίθανο σενάριο με τα μέσα που ξέρουμε οτι υπάρχουν σήμερα..
Τίποτα δεν είναι σίγουρο..

-
- Mbyte level
Κανείς από εμάς δεν ήταν εκεί.
Υπήρχαν όμως άνθρωποι που ΗΤΑΝ εκεί. Εκατοντάδες πυροσβέστες/αστυνόμοι κλπ, χώρια οι περαστικοί.
Είμαι πολύ πιο πρόθυμος να πιστέψω ότι οι ίδιες οι επιθέσεις ήταν υποκινούμενες (που δεν είναι τέτοια η άποψή μου), παρά ότι έγινε ολόκληρη ιστορία με live, in-feed τροποποιήσεις βίντεο και λοιπές ιστορίες για αγρίους.
Ούτως ή άλλως όπως (περίπου) είπε και ο Willian of Ockham η σωστή "λύση" είναι συνήθως η απλούστερη
Υπήρχαν όμως άνθρωποι που ΗΤΑΝ εκεί. Εκατοντάδες πυροσβέστες/αστυνόμοι κλπ, χώρια οι περαστικοί.
Είμαι πολύ πιο πρόθυμος να πιστέψω ότι οι ίδιες οι επιθέσεις ήταν υποκινούμενες (που δεν είναι τέτοια η άποψή μου), παρά ότι έγινε ολόκληρη ιστορία με live, in-feed τροποποιήσεις βίντεο και λοιπές ιστορίες για αγρίους.
Ούτως ή άλλως όπως (περίπου) είπε και ο Willian of Ockham η σωστή "λύση" είναι συνήθως η απλούστερη

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Ναι υπο μια έννοια όμως , εφόσον υπήρξε έκρηξη υπήρξε κατι το οποίο πέρασε και χτύπησε και το έπιασαν οι κάμερες.. Πιστεύω οτι και κάποιος να είδε μόνο την έκρηξη πχ θα το ερμήνευε σαν να έχασε το μάτι του το αεροπλάνο , αυτό λέγεται σκότωμα.. Και προφανώς αν έβλεπε κάποιος την έκρηξη και μετά το πλάνο με το αεροπλάνο στην τηλεόραση δεν θα του πέρναγε από το μυαλό 1/10000000 οτι αυτό που έγραψε η κάμερα μπορεί να μην είναι αλήθεια , ακόμα και η εικόνα που είδε πιστεύω θα γινόταν overwritten/merged με την εικόνα της τηλεόρασης... (Ο δικός μου εγκέφαλος έτσι δουλεύει πάντως..)
Είναι πολύ πιο εύκολο να κρύψεις ένα ψέμμα ανάμεσα σε πολλές αλήθειες, πόσο μάλλον οταν το κτήριο που καταστρέφεται και η σκόνη και ο πανικός και η φωτιά κτλ κτλ κτλ είναι ολα αληθινά...
Αλλά και πάλι υπήρξαν και πολλά άτομα που είδαν/άκουσαν πύραυλο ή κατι που δεν ήταν αεροπλάνο , και αυτοί δεν μπορεί να είναι εντελώς τρελοί..
Και εμένα το μεγαλύτερο μου ερωτηματικό/λόγος δυσπιστίας δεν είναι κατα πόσο είναι δυνατόν , αλλά για ποιό λογο να γίνει κάτι τέτοιο και όχι κατι απλούστερο όπως λες.. Αλλά ομολογώ οτι πριν δώ τα βίντεο δεν θα μπορούσε να φτάσει εκεί το μυαλό μου οπότε μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο αξίζουν..
Link
Είναι πολύ πιο εύκολο να κρύψεις ένα ψέμμα ανάμεσα σε πολλές αλήθειες, πόσο μάλλον οταν το κτήριο που καταστρέφεται και η σκόνη και ο πανικός και η φωτιά κτλ κτλ κτλ είναι ολα αληθινά...
Αλλά και πάλι υπήρξαν και πολλά άτομα που είδαν/άκουσαν πύραυλο ή κατι που δεν ήταν αεροπλάνο , και αυτοί δεν μπορεί να είναι εντελώς τρελοί..
Και εμένα το μεγαλύτερο μου ερωτηματικό/λόγος δυσπιστίας δεν είναι κατα πόσο είναι δυνατόν , αλλά για ποιό λογο να γίνει κάτι τέτοιο και όχι κατι απλούστερο όπως λες.. Αλλά ομολογώ οτι πριν δώ τα βίντεο δεν θα μπορούσε να φτάσει εκεί το μυαλό μου οπότε μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο αξίζουν..
Link

- Stefano
- byte level
Για σκέψου πότε άνοιξε επίσημο πόλεμο ενάντια στη τρομοκρατία ο Bush και με ποια αφορμή...............AmmarkoV wrote: Και εμένα το μεγαλύτερο μου ερωτηματικό/λόγος δυσπιστίας δεν είναι κατα πόσο είναι δυνατόν , αλλά για ποιό λογο να γίνει κάτι τέτοιο και όχι κατι απλούστερο όπως λες..
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
http://www.netshop-isp.com.cy
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
http://www.zeitgeistmovie.com/
ακόμα δεν έχω κάτσει να το δω. μια μέρα που θα έχω όρεξη...
επίσης είχα και ένα άλλο βίντεο από ένα τύπο πρώην αξιωματικό του FBI που έλεγε ότι όλα τα έκανε επίτηδες η CIA για να ξεπλένει λεφτά στη Wall street. Αν βρω το link, θα το ποστάρω
ακόμα δεν έχω κάτσει να το δω. μια μέρα που θα έχω όρεξη...
επίσης είχα και ένα άλλο βίντεο από ένα τύπο πρώην αξιωματικό του FBI που έλεγε ότι όλα τα έκανε επίτηδες η CIA για να ξεπλένει λεφτά στη Wall street. Αν βρω το link, θα το ποστάρω
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Συνηθως αυτες οι θεωριες συνομωσιας στηριζονται σε μισες αληθειες για να γινουν πιστευτες. Δεν ξερω προφανως την αληθεια αλλα δυσκολα πιστευω τετοιες θεωριες.
Π.χ. μας λενε οτι 3 κτηρια του ιδιου ιδιοκτητη επεσαν την ιδια μερα με τον ιδιο τροπο. (Νομιζα οτι ολα τα κτηρια με παρομοιο τροπο πεφτουν :-S )
Δεν μας λεει οτι ta 2 ηταν ιδια κτηρια και δεχτηκαν το ιδιο χτυπημα (μεγαλη φωτια στο κεντρο του κελυφους τους)
Δεν μας λεει ποσα αλλα κτηρια εχει πχ στη γυρω περιοχη ο ιδιος ιδιοκτητης μπορει να εχει το μισο Μανχαταν, οποτε λογικο ειναι να επεσαν δικα του κτηρια.
Επισης ποτε δεν μας απαντανε για το τι γινανε 600 ατομα που ηταν στα 3 αεροπλανα. Ειναι σε υπογειες εγκαταστασεις στην Νεβαδα? Τους εξαφανισε η κυβερνηση? τους σκοτωσε η κυβερνηση? Τι απο ολα αυτα? Δεν υπηρξαν ποτε? Οι οικογενειες τους?
Τελος οι μαρτυριες περι πυραυλων απο αυτοπτες μαρτυρες ειναι το λιγοτερο αναξιοπιστες στα αυτια μου, δεν νομιζω οτι εχει υπαρξει (απλος τουλαχιστον) ανθρωπος που εχει ξαναδει και ακουσει σε τοσο μικρη αποσταση ενα μεγαλο αεροσκαφος (767) το οποιο ταξιδευει με την κανονικη του ταχυτητα (800-900χλμ/ω) και οχι με ταχυτητα απογειωσης (200-300 km/h)
edit
Δειτε και αυτη την εκδοχη και προσεξτε για τι ταχυτητα μιλαμε και τι ηχο.Ο τυπος λεει ακριβως αυτο που λεω. Ποτε δεν εχουμε δει αεροπλανο να πεταει τοσο χαμηλα.
http://youtube.com/watch?v=KmDKhw5rWuE
Π.χ. μας λενε οτι 3 κτηρια του ιδιου ιδιοκτητη επεσαν την ιδια μερα με τον ιδιο τροπο. (Νομιζα οτι ολα τα κτηρια με παρομοιο τροπο πεφτουν :-S )
Δεν μας λεει οτι ta 2 ηταν ιδια κτηρια και δεχτηκαν το ιδιο χτυπημα (μεγαλη φωτια στο κεντρο του κελυφους τους)
Δεν μας λεει ποσα αλλα κτηρια εχει πχ στη γυρω περιοχη ο ιδιος ιδιοκτητης μπορει να εχει το μισο Μανχαταν, οποτε λογικο ειναι να επεσαν δικα του κτηρια.
Επισης ποτε δεν μας απαντανε για το τι γινανε 600 ατομα που ηταν στα 3 αεροπλανα. Ειναι σε υπογειες εγκαταστασεις στην Νεβαδα? Τους εξαφανισε η κυβερνηση? τους σκοτωσε η κυβερνηση? Τι απο ολα αυτα? Δεν υπηρξαν ποτε? Οι οικογενειες τους?
Τελος οι μαρτυριες περι πυραυλων απο αυτοπτες μαρτυρες ειναι το λιγοτερο αναξιοπιστες στα αυτια μου, δεν νομιζω οτι εχει υπαρξει (απλος τουλαχιστον) ανθρωπος που εχει ξαναδει και ακουσει σε τοσο μικρη αποσταση ενα μεγαλο αεροσκαφος (767) το οποιο ταξιδευει με την κανονικη του ταχυτητα (800-900χλμ/ω) και οχι με ταχυτητα απογειωσης (200-300 km/h)
edit
Δειτε και αυτη την εκδοχη και προσεξτε για τι ταχυτητα μιλαμε και τι ηχο.Ο τυπος λεει ακριβως αυτο που λεω. Ποτε δεν εχουμε δει αεροπλανο να πεταει τοσο χαμηλα.
http://youtube.com/watch?v=KmDKhw5rWuE
Last edited by Ganther on Wed Sep 19, 2007 2:17 am, edited 2 times in total.
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
AmmarkoV wrote:Και εμένα το μεγαλύτερο μου ερωτηματικό/λόγος δυσπιστίας δεν είναι κατα πόσο είναι δυνατόν , αλλά για ποιό λογο να γίνει κάτι τέτοιο και όχι κατι απλούστερο όπως λες..
Ναι προφανώς, βασικά από τότε η λέξη τρομοκρατία έγινε η διεθνής καραμέλα..Stefano wrote:Για σκέψου πότε άνοιξε επίσημο πόλεμο ενάντια στη τρομοκρατία ο Bush και με ποια αφορμή..
Αυτό που λέω δεν εϊναι για ποιό λόγο γενικά αλλά για ποιό λόγο να διαλέξουν να στείλουν ψηφιακά αεροπλάνα (αν έγινε έτσι) και όχι κανονικά.. Να τσιγκουνεύτηκαν τα 240.000.000 $ που κοστίζουν τα αεροπλάνα ?

-
- Mbyte level
Το ενδεχόμενο να μην τα έστειλαν οι Αμερικάνοι δεν παίζει, έ;;;AmmarkoV wrote:
Αυτό που λέω δεν εϊναι για ποιό λόγο γενικά αλλά για ποιό λόγο να διαλέξουν να στείλουν ψηφιακά αεροπλάνα (αν έγινε έτσι) και όχι κανονικά.. Να τσιγκουνεύτηκαν τα 240.000.000 $ που κοστίζουν τα αεροπλάνα ?

Εδώ καλά καλά δεν μπορεί η Αμερικάνικη κυβέρνηση να καλύψει συνομωσίες και παρασπονδίες ΣΑΦΩΣ μικρότερης κλίμακας, λέτε να καταφέρνει επί 6 χρόνια να καλύπτει μία συνωμοσία τέτοιου μεγέθους;
(μιλάω καθαρά για την επίθεση στους πύργους και τα αντίποινα στο Αφγανιστάν....οι επιχειρήσεις σε Iraq υπό τον φόβο για δήθεν-WMDs είναι εντελώς άλλο φρούτο......).
PS: Αυτό που περιέγραψες παραπάνω Amarkkov με την έκρηξη και το αεροπλάνο, δεν είναι scotoma

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
LoL , δεν απαντώ..shodanjr_gr wrote:Το ενδεχόμενο να μην τα έστειλαν οι Αμερικάνοι δεν παίζει, έ;;; Wink

Ισχύει αλλά εξακολουθώ να πιστεύω οτι η υποβολή από μια εικόνα μπορεί να είναι τόσο μεγάλη που να επισκιάσει την μνήμη..shodanjr_gr wrote:ούτως ή άλλως η πιθανότητα να πάθαν μερικές εκατοντάδες άνθρωποι το ίδιο πράμμα την ίδια χρονική στιγμή μάλλον είναι μηδέν Wink
Επίσης άλλο τραγικό είναι οτι λίγους μήνες πριν στην σειρά Lone Gunmen το πρώτο επεισόδιο αφηγείται τα γεγονότα της 9/11 ..
http://uk.youtube.com/watch?v=kQyYuWXp3E8 <= Απόκομμα με το ζουμί..
Το πρώτο επεισόδιο
Part 4 - http://uk.youtube.com/watch?v=X5si0U0vZ ... ed&search=
Part 5 - http://uk.youtube.com/watch?v=XnzxqcVgR ... ed&search=

- mikem4600
- Gbyte level
Σύμφωνοι, αλλά από αυτό και μόνο δεν προκύπτει συνωμοσία, ειδικά ελλείψει στοιχείων... Γι' αυτό και πέρα από μερικά ωραία posts σε διάφορα fora για να περνάει η ώρα, τέτοια videos δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο βάρος...AmmarkoV wrote:η υποβολή από μια εικόνα μπορεί να είναι τόσο μεγάλη που να επισκιάσει την μνήμη..

Πάντως, να υποθέσω Ammar ότι ούτε στο φεγγάρι πήγαμε (αντιθέτως, οι εξωγήινοι είναι ανάμεσά μας) και κάποια μαύρα σούπερ-ελικόπτερα μας/σας κυνηγάνε για να μας/σας σιωπήσουν;
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Ενώ η προβολή των άλλων video από το cnn είναι ακράδαντο αποδεικτικό στοιχείο...omgmikem4600 wrote:Σύμφωνοι, αλλά από αυτό και μόνο δεν προκύπτει συνωμοσία, ειδικά ελλείψει στοιχείων... Γι' αυτό και πέρα από μερικά ωραία posts σε διάφορα fora για να περνάει η ώρα, τέτοια videos δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο βάρος...AmmarkoV wrote:η υποβολή από μια εικόνα μπορεί να είναι τόσο μεγάλη που να επισκιάσει την μνήμη..
Δηλαδή αν έβλεπες το αντίστοιχο video με το BigBen από το CNN θα έλεγες μόλις το έβλεπες :"Α, καθαρό ψέμα!" ;;
Πάντως αν αληθεύει ότι μια αραβική μπαντάνα ήταν ένα από τα αποδεικτικά στοιχείο είναι πραγματικά για γέλια και για κλάμματα....

mikem4600 wrote:Πάντως, να υποθέσω Ammar ότι ούτε στο φεγγάρι πήγαμε (αντιθέτως, οι εξωγήινοι είναι ανάμεσά μας) και κάποια μαύρα σούπερ-ελικόπτερα μας/σας κυνηγάνε για να μας/σας σιωπήσουν;
Ποιος είπε ότι δεν πήγαμε στο φεγγαρι;; Οι θεωρίες λένε ότι το video που είδαμε δεν ήταν το αληθινό....
ammar++AmmarkoV wrote:Το live στην Αμερική δεν είναι live..
μπλά μπλά...
Για εμένα είναι αρκετά πιθανό και κομψό..
Όπως και να χει, μπορεί να είναι αληθινό, μπορεί και όχι, αλλά σίγουρα πιθανό...
laikedelic !
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Παρατήρησε οτι στο τέλος ο ρεπόρτερ κάνει ρεπόρτ explosion και όχι αεροπλάνο..Ganther wrote:Δειτε και αυτη την εκδοχη και προσεξτε για τι ταχυτητα μιλαμε και τι ηχο.Ο τυπος λεει ακριβως αυτο που λεω. Ποτε δεν εχουμε δει αεροπλανο να πεταει τοσο χαμηλα.

Κοίτα με δεδομένο τον ψυχρό πόλεμο και την δήλωση Αμερικανού προέδρου "By the end of this decade, I have decided to put a man on the surface of the Moon" τότε ήταν ζήτημα τόσο υψηλής προτεραιότητας για το κοινό αίσθημα απέναντι στους κομμουνιστές Ρώσους που ναι , είναι δυνατόν να ήταν fake..mikem4600 wrote:ότι ούτε στο φεγγάρι πήγαμε (αντιθέτως, οι εξωγήινοι είναι ανάμεσά μας) και κάποια μαύρα σούπερ-ελικόπτερα μας/σας κυνηγάνε για να μας/σας σιωπήσουν;
Και αν δεν βρούν την σημαία με τηλεσκόπιο ή με την επόμενη αποστολή στο φεγγάρι κτλ κτλ κτλ τότε τα στοιχεία θα δείχνουν οτι μάλλον ήταν fake..
Αυτό είναι κριτική σκέψη και δεν κολάει στο προφίλ του συνωμοσιόπληκτου που φωτογραφίζεις.. Αλλά και ως τέτοιος να χαρακτηριστώ το προτιμώ από τον χάφτη..

Link