Boeing 737NG στο Ηρακλειο Κρητης

gasparosoft wrote:Τα πλοία δεν τα φοβάμαι μιας και ξέρω κολύμπι έτσι και ατύχημα να συμβεί έχω περισσότερες πιθανότητες να ζήσω από ένα ατύχημα στο αεροπλάνο μιας και δεν ξέρω να πετάω...
Αν προλάβεις και στο πλοίο...Άμα βυθιστεί,τραβάει ότι να ναι μέσα σε βάθος σε αρκετά μεγάλη απόσταση απ' αυτό...gasparosoft wrote:Τα πλοία δεν τα φοβάμαι μιας και ξέρω κολύμπι έτσι και ατύχημα να συμβεί έχω περισσότερες πιθανότητες να ζήσω από ένα ατύχημα στο αεροπλάνο μιας και δεν ξέρω να πετάω...
Για δώσε παραπάνω info αν δε βαριέσαι..philimonas wrote: Πάντως υπάρχουν πτήσεις εθισμού με 150€+, ανάλογα με τη διάρκεια, το αεροπλάνο και την αερολέσχη.
Μπα μόνος μου..Πριν 4 χρόνια που το έπαιζα ήμουν με dial-up. Φαντάσου να έπαιζα on-linephilimonas wrote:emperormario πέταγες και on-line ή μόνος σου; Κι εγώ το έχω αφήσει το fs τώρα πια...
Ωραία..Τώρα ο στόχος έγινε κατα 700 χιλιάρικα πιο εφικτός. Μέσα σε μια μέρα ε??para wrote:![]()
![]()
Σωστή η παρατήρηση του philimona!! 1.365.049€ Έτσι! Λιγοστεύουν σιγά σιγά!! Μια ιδέα είναι όλα!