Το θεμα ειναι οτι μπαινω στο 3ο ετος σπουδων (απο τα 4 συνολο), δλδ ειμαι ακριβως στη μεση.

Εσεις τι κανατε - θα κανατε - κανετε - θα κανετε ?
Άμα φύγει θα φταις εσύ να το ξέρεις...Αν και σε συμπαθώ θα έλεγα να πας τώρα
proskopos wrote:Άμα φύγει θα φταις εσύ να το ξέρεις...Αν και σε συμπαθώ θα έλεγα να πας τώρα
Να πάει στα 30 του? Αυτό νομίζω ότι είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνει. Θα έχει βάλει σε μια τάξη την ζωή του, είτε αυτό περιλαμβάνει καριέρα είτε οικογένεια(είτε και τα δύο) και ξαφνικά θα βρεθεί να χτυπάει το κεφάλι του γιατί δεν ξεμπέρδευε νωρίτερα. Άσε που στα 20 σου ανέχεσαι πολλά περισσότερα από ότι στα 30. Φαντάσου να κάνεις διδακτορικό και να έχεις τον κάθε αμόρφωτο χωριάτη να σου λέει "σήκω πάνω, κάτσε κάτω". Ενώ τώρα είναι ένας ασήμαντος προπτυχιακός φοιτητήςrose wrote:Εγω λέω να πας κοντά στα 30. Ασε που μέχρι τοτε μπορεί να τη βγάλεις καθαρή, για παράδειγμα πριν 3 χρόνια υπηρετούσες 16 μήνες (λάθος?).
Τον στρατό τον αποφεύγουμε, κανόνας. Εκτός και αν θέλεις να παντρευτείς.
Wind, σκέψου σαν άντρας...sandra wrote:Να πάει στα 30 του? Αυτό νομίζω ότι είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνει. Θα έχει βάλει σε μια τάξη την ζωή του, είτε αυτό περιλαμβάνει καριέρα είτε οικογένεια(είτε και τα δύο) και ξαφνικά θα βρεθεί να χτυπάει το κεφάλι του γιατί δεν ξεμπέρδευε νωρίτερα.rose wrote:Εγω λέω να πας κοντά στα 30. Ασε που μέχρι τοτε μπορεί να τη βγάλεις καθαρή, για παράδειγμα πριν 3 χρόνια υπηρετούσες 16 μήνες (λάθος?).
Τον στρατό τον αποφεύγουμε, κανόνας. Εκτός και αν θέλεις να παντρευτείς.
++rose wrote:Wind, σκέψου σαν άντρας...sandra wrote:Να πάει στα 30 του? Αυτό νομίζω ότι είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνει. Θα έχει βάλει σε μια τάξη την ζωή του, είτε αυτό περιλαμβάνει καριέρα είτε οικογένεια(είτε και τα δύο) και ξαφνικά θα βρεθεί να χτυπάει το κεφάλι του γιατί δεν ξεμπέρδευε νωρίτερα.rose wrote:Εγω λέω να πας κοντά στα 30. Ασε που μέχρι τοτε μπορεί να τη βγάλεις καθαρή, για παράδειγμα πριν 3 χρόνια υπηρετούσες 16 μήνες (λάθος?).
Τον στρατό τον αποφεύγουμε, κανόνας. Εκτός και αν θέλεις να παντρευτείς.![]()
Σε ποια μονάδα; ΣΔΑΜ; Ή σε έκαναν κανα διαχειριστή Β;~~Wind~~ wrote:Εχω μια ακρη () και μπορω φετος να παω Ναυτικο κοντα στο σπιτι μου για 9 μηνες, ως προστατης.
Το θεμα ειναι οτι μπαινω στο 3ο ετος σπουδων (απο τα 4 συνολο), δλδ ειμαι ακριβως στη μεση.![]()
Εσεις τι κανατε - θα κανατε - κανετε - θα κανετε ?
Γιατι οχι?Παντου με βυσμα πανε?Εχω ξαδερφια που πηγαν και αεροπορια και ναυτικο χωρις μεσοδλδ μπορεί κάποιος να πάει ναυτικό χωρίς βύσμα ?