εσείς πόσα ευρώ το μήνα χαλάτε για διασκέδαση,φαγητό,μμμ,κάρτες κινητού κλπ?
Δεν ξέρω που αναφέρεται αλλά Πνύκα είναι σταθερή αξίαSerendipity wrote:(pascal σε ποια βραχακια αναφερεσαι?γιατι καιρο τωρα προσπαθω να βρω κατι σαν κ αυτο που περιγραφεις,δεν ειμαι κ πολυ περπατημενη στην αθηνα)
Ο Τράγκας δεν έχει ανάγκη.PASCAL wrote: -Ενημερώσου από το internet και μην τα σκας στον Τράγκα και το Λαμπράκη.
επ επ... (οι αδμινς καραδοκούν)Αγόρασε cd/dvd από μετανάστες ή [Αφαιρέθηκε]
Νομίζω ότι αυτό με καλύπτει πλήρως.PASCAL wrote:-Σταμάτα να πηγαίνεις στο The Mall και τα Stabucks(αν πηγαίνεις).
-Τρώγε στο εστιατόριο της ΑΣΟΕΕ.
-Μην αφήνεις τη βρύση ανοιχτή όταν πλένεις τα χέρια, δόντια, σώμα σου. Το υγρό στοιχείο σε έχει ανάγκη.
-Δε χρειάζεται να ξοδέψεις για να περάσεις καλά. Πάρε τους φίλους/φίλες σου με μια μπύρα και πηγαίνεται με μια κιθάρα στα βραχάκια. Η Villa Mercedes και το Venue δεν είναι διασκέδαση, είναι επείδειξη κενότητας.
-Μην παίρνεις ταξί, μόνο ΜΜΕ.
-Τύπωνε τις σελίδες μπρος-πίσω στον εκτυπωτή. Τα δάση επίσης σε έχουν ανάγκη.
-Μην αφήνεις ανοιχτα τα φώτα και βάλε λάμπες χαμηλής κατανάλωσης.
-Μλα με το σταθερό κατά κύριο λόγο και όχι από το κινητό. Μείωσε τα sms.
-Ενημερώσου από το internet και μην τα σκας στον Τράγκα και το Λαμπράκη.
-Αγόρασε cd/dvd από μετανάστες ή [Αφαιρέθηκε].
-Πιάσε μια δουλειά. Όχι φυλλάδια. Τα δάση σε έχουν ανάγκη^2.
Από περιέργεια μόνο, πόσα δίνουν; Πολλοί φοιτητές κάνουν και promoting κάποια προϊόντα σε super market και τέτοια. Και παίρνουν και σχετικά καλά λεφτά για τις ώρες που κάνουν.just_me wrote:τελικά βρήκα δουλειά στα φυλλάδια,αλλά πηγαίνω μόνο τις μέρες που με βολεύουν.παίρνω βέβαια πολύ λίγα χρήματα αλλά από το ολότελα καλή είναι και η Παναγιώτενα.
Και πολύ εκμετάλλευση!! Ψάξτε το λίγο καλύτερα το θέμα: karriera.gr, skywalker.gr, adecco.grcrash_override wrote:Πολύ κούραση όμως...
Υπάρχουν στην Ποσειδώνος πολλά τετοια μέρη από τo Ελληνικό μέχρι τη Βούλα. Στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου (στ. Μαρίνα Αλίμου με το Τραμ) έχει ένα τεράστειο τοίχωμα όπου είναι πολύ ωραία να κάτσει κανείς (με παρέα) έχεις και φόντο τα ιστιοπλοϊκά.Serendipity wrote:(pascal σε ποια βραχακια αναφερεσαι?γιατι καιρο τωρα προσπαθω να βρω κατι σαν κ αυτο που περιγραφεις,δεν ειμαι κ πολυ περπατημενη στην αθηνα)
Tα φυλλάδια είναι η μεγαλύτερη εκμετάλλευση. Εδώ dj να δουλέψεις σε ένα άκυρο μαγαζάκι για 4 ώρες βγάζεις το λιγότερο 20!crash_override wrote:Εγώ σε μία εταιρία με φυλλάδια που δούλευα παλαιότερα έπαιρνα περίπου 20 το 6ωρο (9:00-15:00).
Πολύ κούραση όμως...