Έτσι κι αλλιώς είχα στο μυαλό μου 2-3 θεματάκια ακόμα να ανοίξω(όπως για παράδειγμα ένα που να ψηφίζουμε πόσοι θέλουν ο punisher να βάλει avatar

Το project h4wk είναι κάτι το οποίο έχω στο μυαλό μου και θέλω να γράψω στο forum εδώ και κανα δίμηνο αλλα είμαι προφανώς πολύ τεμπ......

Ωραία...εδώ είναι που πρέπει να αρχίσω να μιλάω...παραδόξως έχω άγχος...

Anyway...το project h4wk όπως το είχα σκεφτεί είναι το εξής: Στο 3ο έτος έτος μπορεί κανείς να διαλέξει 9 μαθήματα το εξάμηνο.Επομένως 18 μαθήματα σύνολο.Τα μισά απο τα 36 που είναι το πτυχίο.Επομένως αν μέχρι το 3ο έτος κάποιος δεν έχει περάσει τίποτα άν στρώσει το κώλο του

Επομένως με αυτή τη λογική κάποιος που αρχίζει να παρακολουθεί τη σχολή στο 3ο έτος θα μπορούσε να πάρει το πτυχίο στη χειρότερη τον 5ο χρόνο,με μέσο όρο της σχολής μας το 5,5 χρόνια.
Κι εδώ αρχίζει το project μας...ή μου,όπως θέλετε πείτε το...Ώς πειραματόζωο θα θυσιαστώ εγώ επειδή με κρίνω κατάλληλο για το πρόγραμμα αυτό

Ο σκοπός του project για όποιον δε το έχει καταλάβει ακόμα είναι το σουλούπωμα των σπουδών έστω και τελευταία στιγμή των τεμπ...συγνώμη,επιφανειακά πολυάσχολων και ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω τις μελλοντικες γενειές (γιατι είμαι σίγουρος οτι θα υπάρξουν :smt063 )
Στόχος του thread είναι οι συμβουλες απο άτομα που έχουν περάσει το μάθημα να μας διαφωτίσουν με τον ποιό προσιτό τρόπο

Στόχος για το εξάμηνο αυτό είναι (ήταν τουλάχιστον όταν άρχισε το εξάμηνο) 9/9
1ος έτος
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών
οκ μέχρι στιγμής...κρατάω τους περσυνούς βαθμόυς για να μη ξανακάνω εργασίες και ελπίζω να μην έχει αλλάξει τραγικά η ύλη...
Εισαγωγή στον Προγραμματισμό Υπολογιστών
οκ κι αυτό...εύκολη η java αν καταλάβεις τί παίζει και παρέδωσα και πρώτη εργασία
Μαθηματικός λογισμός

η αλλαγή καθηγητή δε μου βγήκε σε καλό μάλλον...περισσότερη ύλη απότι τα τελευταία 3 χρόνια...και δε μπορώ να το παρακολουθώ...
2ος έτος
Οργάνωση Συστημάτων Υπολογιστών
οκ κι αυτό εύκολο μάθημα πρέπει να είναι και το παρακολουθώ κιόλας...
Προγραμματισμός Υπολογιστών με C++
κατανοητό κι αυτό μέχρι τώρα τουλάχιστον,παρέδωσα και πρώτη εργασία...θα δουμε...
Πιθανότητες
Θα δείξει...θα διαβάσω ασκήσεις και βλέπουμε...κι εδώ παρέδωσα 1η σειρα...
Δομές Δεδομένων
so far so good...ας βγεί και η εργασία και βλέπουμε...
3ος έτος
ανάλυση και σχεδιασμός πληροφοριακών συστημάτων
no comments...παρέδωσα πρώτη εργασία πάντως...
Επιχειρησιακή Έρευνα
so far so good...
Στη πραγματικότητα δέ περιμένω κανέναν να διαβάσει μεχρι εδω κατω,και να έχει θαφτεί μέχρι αύριο...αλλα δέ πειράζει...εγώ προσπάθησα

Για όσους κατα λάθος διάβασαν μέχρι εδώ συγνώμη αν σας έφαγα τον χρόνο

Αύριο έχω δωδεκάωρο straight

δέχομαι και στοιχήματα...
καληνύχτα amigos