Οταν ειναι να σου παει κατι στραβα...

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Post Reply
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Οταν ειναι να σου παει κατι στραβα...

Post by enum21 » Fri Apr 10, 2009 7:13 pm

...τοτε η αληθεια ειναι οτι ολο το συμπαν συνομωτει ωστε να σου παει σιγουρα οχι μονο αυτο στραβα αλλα και τα επακολουθα του! Σιγουρα θα εχετε παρατηρησει καταστασεις στις οποιες ειστε κατω απο την πιεση και το αγχος να διεκπαιρεωσετε μια κατασταση και τσουφ! κατι παει στραβα... Σαν να μην εφταναν ολα αυτα τα πραγματα συνεχιζουν να πηγαινουν στραβα και σε καποια φαση βρισκεσαι σε κατασταση :smt013 καταριωντας την ατυχια σου και τη ζωη που σου φερεται τοσο σκληρα.
Σκοπος αυτου του topic,το οποιο παρεπιμπτοντως μου ηρθε σαν ιδεα υστερα απο σειρα ατυχων καταστασεων κατα τη μεταβαση μου απο Μοναστηρακι σε Βικτωρια (ναι ναι 3 στασεις ηταν υπερ-αρκετες για να μου παει στραβα οοοολη η υπολοιπη μερα), ειναι η παρουσιαση τραγελαφικων πλεον καταστασεων στις οποιες αισθανθηκαμε οτι πρωταγωνιστουμε στην ταινεια "lemony snicket" [edit] για οσους την εχουνε δει :razz: [/edit]

Μην μου πειτε οτι δεν σας εχει τυχει να...
-Ειστε Μοναστηρακι, εχει πολυ κοσμο και το τρενο αργει εκνευριστικα
-Ερχεται στο σταθμο και κινειται βασανιστικα αργα
-Οπως βασανιστικα αργα ανοιγουν οι πορτες
-Τοτε ειναι που γινεται ο χαμος και ξεμπουκαρουν ολοι βιαστικοι
-Προσπαθεις να μπεις και προσεχεις μην πεσεις στο κενο
-Μπαινεις και αργει να ξεκινησει
-Ξεκιναει καπως αποτομα και παραλιγο να πεσεις
-Πιο γρηγορα θα πηγαινες Ομονοια με τα ποδια
-Καθως σταματαει στο μεσο της διαδρομης (μαλλον θα κουραστηκε ο οδηγος)
-Και σου ανακοινωνει οτι λογω βλαβης πρεπει να κατεβεις Ομονοια για να παρεις το επομενο τρενο
-Το οποιο αργει και μολις φτανει ειναι full
-Αλλα λες τι σκ@τ@ μια σταση ειναι
-Και δεν κλεινουν οι πορτες να φυγουμε γιατι ο οδηγος ειναι στις καλες του και περιμενει να μπουν ολοι μεσα
-Κλεινουν φωτα για ατμοσφαιρα
-Ανοιγουν και ξεκινας
-Μετα απο μια διαδρομη-εκδρομη φτανεις στη Βικτωρια
-Εχεις Καβουρα και εχεις αργησει 1 λεπτο
-Πας να μπεις και σε διωχνει
Αν αυτο δεν ειναι παραδειγμα οτι το συμπαν συνομωτησε εναντιον μου τοτε τι ακριβως ειναι??
[edit] Αφηστε που ειχα ξυπνησει απο τις 7 για να μην αργησω...[/edit]
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Οταν ειναι να σου παει κατι στραβα...

Post by ultimate_aektzis » Fri Apr 10, 2009 7:23 pm

[δικηγορος του διαβολου]Το οτι σταματαει στη μεση και δεν κλεινουν οι πορτες ειναι θεμα φαναριων.Πριν κατι χρονια ειχαν τρακαρει 2 συρμοι(νομιζω στη Ν.Ιωνια) και απο τοτε ουτε για αστειο δεν τα παραβιαζουν[/δικηγορος του διαβολου]

Βασικα εισαι αξια της μοιρας αφου πας ακομα Καβουρα :smt016
kokosteo
Mbyte level
Mbyte level

Post by kokosteo » Fri Apr 10, 2009 7:33 pm

Κοίτα σήμερα ήταν η μέρα θέλω να πιστεύω και γινόταν της π%$#@#ς το κιγκλίδωμα λόγω το ότι σταμάτησαν τα σχολεία και άλλοι φεύγαν για διακοπές και... και...
Άμα συνεχιστεί αυτό που έγινε σήμερα στον ηλεκρικό και στα λεωφορεία... :smt021
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri Apr 10, 2009 7:49 pm

Εχεις Καβουρα και εχεις αργησει 1 λεπτο
Αφού εγιναν αυτά που εγιναν, και αφού λες οτι αργησες για περιπου 1 λεπτο (και 5 ναταν, δεν εχει σημασία) επρεπε να απαιτήσεις την είσοδο σου στην τάξη..Αντε γιατί μερικοί το χουν ξεφτιλίσει (για να μην πω την λεξη απο "γ") με αυτό το ζήτημα..Κάνουμε κάποιοι ταξίδι 1 ώρας (και κάποιοι παραπανω!) για να φτάσουμε στη σχολή και μας τη λενε και απο πάνω αμα αργησουμε λίγο..Λες και θα του χαλαγες τον οιρμό..Αυτός όμως ηρθε με το αμαξακι του το πρωι, ούτε στοιβάχθηκε στο τρενο, ούτε έτρεξε να προλάβει το λεωφορείο και βρήκε και ανετο παρκινγκ...
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Fri Apr 10, 2009 7:58 pm

It's called :Murphy's Law...
And it's always true.
Anything that can go wrong will go wrong.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Fri Apr 10, 2009 9:44 pm

Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως δεν περιγράφεις κάτι ιδιαίτερο αλλά την απλή καθημερινότητα στις αθηναϊκές συγκοινωνίες; :lol:

Ειδικά στην Ομόνοια τώρα τελευταία μου συμβαίνει συνέχεια να μας κατεβάζουν στην Ομόνοια γιατί "ο συρμός είναι ενισχυτικός". Ταυτόχρονα δεν δουλεύει ο σταθμός Θησείου, το κομμάτι της μπλε γραμμής για αεροδρόμιο, τα Σαββατοκύριακα δεν δουλεύει το ένα τρίτο της πράσινης γραμμής και μέσα σε όλα καίνε και κανένα σταθμό πού και πού για διαμαρτυρία...

Το απίστευτο συμβαίνει στη στάση κοντά στο σπίτι μου: με εξυπηρετούν πέντε (5!!!!!!!) λεωφορεία που περνούν από κει και πάλι καταφέρνω κάθε μέρα σχεδόν να περιμένω τουλάχιστον 20λεπτο!
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Sat Apr 11, 2009 3:09 am

emperormario wrote:
Εχεις Καβουρα και εχεις αργησει 1 λεπτο
Αφού εγιναν αυτά που εγιναν, και αφού λες οτι αργησες για περιπου 1 λεπτο (και 5 ναταν, δεν εχει σημασία) επρεπε να απαιτήσεις την είσοδο σου στην τάξη..Αντε γιατί μερικοί το χουν ξεφτιλίσει (για να μην πω την λεξη απο "γ") με αυτό το ζήτημα..Κάνουμε κάποιοι ταξίδι 1 ώρας (και κάποιοι παραπανω!) για να φτάσουμε στη σχολή και μας τη λενε και απο πάνω αμα αργησουμε λίγο..Λες και θα του χαλαγες τον οιρμό..Αυτός όμως ηρθε με το αμαξακι του το πρωι, ούτε στοιβάχθηκε στο τρενο, ούτε έτρεξε να προλάβει το λεωφορείο και βρήκε και ανετο παρκινγκ...
Ο Κάβουρας (και ίσως και κάποιοι άλλοι, ευτυχώς λίγοι) το κάνουν αυτό για να πουλήσουν μαγκιά. Αφού την πιο πολύ ώρα αντί να λέει μάθημα λέει ανέκδοτα, τι ειρμό να του κόψεις; Θα του φύγει η έμπνευση και θα γελάσουν λιγότεροι; Δε λέω ωραία και πλάκα αλλά όχι από τη μία κάνω ό,τι γουστάρω (κοπελιά μήπως έχεις ένα τσιγάρο?) και από την άλλη απαιτώ από τους άλλους να είναι σούζα.

Αν κάποιος έχει τα κότσια μπορεί να κάνει το εξής. Να του πει δεν βγαίνω, αν θες φώναξε το φρουρό ή όποιον άλλον είναι υπεύθυνος να με βγάλει. Το πιο πιθανό είναι να του απαντήσει ότι αν δεν βγει δεν συνεχίζει το μάθημα. Τότε ο φοιτητής μπορεί να επικαλεστεί τη βοήθεια των συναδέλφων του και να πει, αν οι συμφοιτητές μου θέλουν να βγω θα βγω. Αλλιώς δε βγαίνω. Εκεί θα δείξουν τι καρύδια έχουν και οι υπόλοιποι ανάλογα με το τι θα ψηφίσουν.
Τώρα κάποιος θα μου πει καλύτερα να χάσω ένα μάθημα παρά να κάνω εχθρό μου τον Κάβουρα. Αν όλοι έχουμε αυτή τη λογική όμως τότε ο κάθε Κάβουρας θα κάνει ότι θέλει. Κάποιος πρέπει να το τραβήξει το θέμα λίγο πιο μακρυά.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sat Apr 11, 2009 3:29 am

vangos++
Χωρίς να έχω εμπειρία από τον γλυκύτατο καθηγητή και συγγραφέα του καλύτερου βιβλίου java, όντως ακούγεται σαν να πρέπει να γίνει κάτι.
Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει καθηγητή με κόμπλεξ. (Give it time :lol: )
Για τα πάντα χρειάζεται ένας frontman πάντως...
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Sat Apr 11, 2009 7:54 am

συγγραφέα του καλύτερου βιβλίου java
Εχει γραψει και αλλα αξιολογα βιβλια...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat Apr 11, 2009 12:30 pm

Αν κάποιος έχει τα κότσια μπορεί να κάνει το εξής. Να του πει δεν βγαίνω, αν θες φώναξε το φρουρό ή όποιον άλλον είναι υπεύθυνος να με βγάλει. Το πιο πιθανό είναι να του απαντήσει ότι αν δεν βγει δεν συνεχίζει το μάθημα. Τότε ο φοιτητής μπορεί να επικαλεστεί τη βοήθεια των συναδέλφων του και να πει, αν οι συμφοιτητές μου θέλουν να βγω θα βγω. Αλλιώς δε βγαίνω. Εκεί θα δείξουν τι καρύδια έχουν και οι υπόλοιποι ανάλογα με το τι θα ψηφίσουν.
Τώρα κάποιος θα μου πει καλύτερα να χάσω ένα μάθημα παρά να κάνω εχθρό μου τον Κάβουρα. Αν όλοι έχουμε αυτή τη λογική όμως τότε ο κάθε Κάβουρας θα κάνει ότι θέλει. Κάποιος πρέπει να το τραβήξει το θέμα λίγο πιο μακρυά.
Το ειχε κανει ενας και οντως εφυγε και μαλιστα δεν ξαναεκανε μαθημα για 2 εβδομαδες.Και σιγα μην σε στιγματισει ο Καβουρας.Εδω δεν θυμαται τις εντολες της java τη φατσα σου θα θυμαται?
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Sat Apr 11, 2009 11:19 pm

ultimate_aektzis wrote:
Το ειχε κανει ενας και οντως εφυγε και μαλιστα δεν ξαναεκανε μαθημα για 2 εβδομαδες.
:shock: :shock: Σοβαρά μιλάς;; Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Σε οποιοδήποτε άλλο (πολιτισμένο) μέρος του κόσμου αν έφευγε από το μάθημα για δυο βδομάδες χωρίς λόγο θα έφευγε και από το πανεπιστήμιο ταυτόχρονα. Για εκείνες τις δυο βδομάδες εκτός από το να μην δέχεται να κάνει μάθημα μήπως δεν δέχτηκε να πληρώνεται κιόλας;
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat Apr 11, 2009 11:37 pm

Οχι βεβαια :-p
Που και να δεχοταν να μην πληρωθει, οταν ολη η σχολη εχει σαν ευαγγελιο τα βιβλια του(σιγα τα βιβλια πια :smt021 ) τα βγαζει με το παραπανω.

Υ.Γ:Επισης το mail μας το εστειλε μετα τα μεσανυχτα ωστε να μην το δουμε και να παμε στη σχολη(οπως και εγινε).
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Sat Apr 11, 2009 11:50 pm

ultimate_aektzis wrote:Το ειχε κανει ενας και οντως εφυγε και μαλιστα δεν ξαναεκανε μαθημα για 2 εβδομαδες.Και σιγα μην σε στιγματισει ο Καβουρας.Εδω δεν θυμαται τις εντολες της java τη φατσα σου θα θυμαται?
Τι λες που δεν θα τον θυμάται! Ο Κάβουρας είναι ελεϊνός φυσιογνωμιστής.Ειδικά όταν στο μάθημά του πηγαίνουνε με το ζόρι 15 άτομα, είναι δυνάτόν να μην τα θυμάται?? :smt016

Πάντως αυτός και κάνα 2 ακόμα είναι έτσι.Και από όσο ξέρω οο Κάβουρας σε 2 χρόνια θα πάρει σύνταξη.Οπότε υπομονή. :smt001

Επίσης:

Πόρισμα Νόμου Μέρφυ:

Οτιδήποτε στραβό μπορεί να πάει ακόμα στραβώτερα, θα πάει. :-D
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Apr 12, 2009 12:12 am

Οχι δεν θα τον θυμαται.Εδω δεν θυμαται τι εγραφε στα βιβλια του και περσι δεν θυμοταν πως λενε τους βοηθους του.Ασε, εχω μεγαλυτερο δειγμα :smt016
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Sun Apr 12, 2009 2:30 am

nickpro wrote:Πάντως αυτός και κάνα 2 ακόμα είναι έτσι.Και από όσο ξέρω οο Κάβουρας σε 2 χρόνια θα πάρει σύνταξη.Οπότε υπομονή. :smt001
Όσο καιρό ήμουν στο ΟΠΑ είχα γνωρίσει άλλον έναν διδάσκοντα μόνο που ήταν κομπλέξαρα. Ήταν βασικά από το τμήμα Στατιστικής αλλά δίδασκε Πιθανότητες/Στατιστική στο τμήμα μας εκείνο το εξάμηνο λόγω έλλειψης άλλου καθηγητή. Δεν θυμάμαι καν το όνομα του.

Ο τύπος όποιον έβλεπε στην αίθουσα την ώρα του μαθήματος να έχει μαζί του κάτι πόσιμο ή φαγώσιμο (καφέ, χυμό, ακόμη και νερό) τον πέταγε έξω. Μια φορά ένας συμφοιτητής, που αν θυμάμαι καλά είχε μαζί του καφέ, αντέδρασε και του είπε δε βγαίνω έξω γιατί δεν ενόχλησα κανέναν. Τότε ο τύπος με φωνή όλο στόμφο του είπε ότι αν δεν βγει δεν συνεχίζει το μάθημα και καθόταν στην έδρα περιμένοντας να βγει. Τελικά μετά από 2-3 λεπτά ησυχίας ο φοιτητής μάλλον αισθάνθηκε αμηχανία κυρίως προς τους συμφοιτητές του φαντάζομαι και βγήκε.
Κανείς άλλος δεν μίλησε, και μεταξύ τους φυσικά και εγώ σας καλός μ#$@#ας. Μετά το μετάνιωσα που δεν είπα τίποτα, έστω ότι "εμένα τουλάχιστον δεν με ενοχλεί που πίνει καφέ την ώρα του μαθήματος", αλλά ήταν πλέον αργά.
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Sun Apr 12, 2009 3:20 am

vangos wrote:
nickpro wrote:Πάντως αυτός και κάνα 2 ακόμα είναι έτσι.Και από όσο ξέρω οο Κάβουρας σε 2 χρόνια θα πάρει σύνταξη.Οπότε υπομονή. :smt001
Όσο καιρό ήμουν στο ΟΠΑ είχα γνωρίσει άλλον έναν διδάσκοντα μόνο που ήταν κομπλέξαρα. Ήταν βασικά από το τμήμα Στατιστικής αλλά δίδασκε Πιθανότητες/Στατιστική στο τμήμα μας εκείνο το εξάμηνο λόγω έλλειψης άλλου καθηγητή. Δεν θυμάμαι καν το όνομα του.

Ο τύπος όποιον έβλεπε στην αίθουσα την ώρα του μαθήματος να έχει μαζί του κάτι πόσιμο ή φαγώσιμο (καφέ, χυμό, ακόμη και νερό) τον πέταγε έξω. Μια φορά ένας συμφοιτητής, που αν θυμάμαι καλά είχε μαζί του καφέ, αντέδρασε και του είπε δε βγαίνω έξω γιατί δεν ενόχλησα κανέναν. Τότε ο τύπος με φωνή όλο στόμφο του είπε ότι αν δεν βγει δεν συνεχίζει το μάθημα και καθόταν στην έδρα περιμένοντας να βγει. Τελικά μετά από 2-3 λεπτά ησυχίας ο φοιτητής μάλλον αισθάνθηκε αμηχανία κυρίως προς τους συμφοιτητές του φαντάζομαι και βγήκε.
Κανείς άλλος δεν μίλησε, και μεταξύ τους φυσικά και εγώ σας καλός μ#$@#ας. Μετά το μετάνιωσα που δεν είπα τίποτα, έστω ότι "εμένα τουλάχιστον δεν με ενοχλεί που πίνει καφέ την ώρα του μαθήματος", αλλά ήταν πλέον αργά.
και κάποιος άλλος δεν θέλει να βλέπει καφέδες στο μάθημα και τους βάζει όλους να τους αφήνουν μπροστά στην έδρα..
λέγοντας θα τους πάρετε μετά..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Sun Apr 12, 2009 11:47 am

Για τους νόμους του Μέρφυ μιλάμε ή για τον κάβουρα??? Για τον δεύτερο θα γράψουμε και εμείς βιβλίο. On topic pleαse!!! :)
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun Apr 12, 2009 11:50 am

Απόδειξη του Μέρφι είναι και το ότι ο Κάβουρας ανέλαβε τα Λειτουργικά επειδή η προηγούμενη έμεινε έγκυος...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Sun Apr 12, 2009 12:25 pm

Μια φορά ήμουν στο μετρό πηγαίνοντας προς Ομόνοια και στο Σύνταγμα, επειδή ήθελαν πολλοί να κατέβουν και ήμουν έξω-έξω, είπα να βγω και να ξαναμπώ...βγήκα λοιπόν και όπως πήγαινα να ξαναμπώ, κάποιοι χώνονταν μπροστά μου,δεν ήθελα κι εγώ να σπρώχνω πρωί-πρωί, τελικά δεν χώρεσα να μπω μέσα στο βαγόνι και έμεινα να περίμενω νά'ρθει το επόμενο... :smt021 Έκτοτε δεν κατεβαίνω ποτέ απ'το βαγόνι μου για να βγουν άλλοι :smt019
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Post Reply

Return to “off-topic”