tickets restaurant
-
- byte level
tickets restaurant
καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω περα απο τα μαγαζια που μπορεις να αγορασεις με τα tickets restaurant πως μπορω να εξαργυρωσω εγω καποια π θα μ δωσουν απο τη δουλεια μου για να παρω μετρητα?
δλδ υπαρχει τροπος να ανταλλαξω αυτα με μετρητα?γιατι αυτο π θελω να αγορασω δν γινετια να αγοραστει με αυτα...καμια ιδεα κανεις?
δλδ υπαρχει τροπος να ανταλλαξω αυτα με μετρητα?γιατι αυτο π θελω να αγορασω δν γινετια να αγοραστει με αυτα...καμια ιδεα κανεις?
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: tickets restaurant
Κοιτα δεν ξερω ακριβως τι θελεις αλλα βρηκα το εξης http://www.accorservices.gr/GR/Services ... ption.aspxevridikitasou wrote:καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω περα απο τα μαγαζια που μπορεις να αγορασεις με τα tickets restaurant πως μπορω να εξαργυρωσω εγω καποια π θα μ δωσουν απο τη δουλεια μου για να παρω μετρητα?
Btw δεν νομιζω οτι μπορεις να τα ανταλλαξεις με τη χρηματικη τους αξια.
Ελπιζω να σε βοηθησα

-
- byte level
κοιτα αυτο το site το ειχα διαβασει κ εγω αλλα δν μ δινει την πληροφορια π θελω..
αυτο π ζηταω ειναι οτι θελω να ανταλλαξω τα ticket restaurant με μετρητα..αν εχει καποιος καμια ιδεα...η δουλεια μ θα μ δωσει ticket restaurant αλλα εγω θελω να τα κανω μετρητα ...
σε ευχαριστω πολυ παντως που εψαξες για εμενα
αυτο π ζηταω ειναι οτι θελω να ανταλλαξω τα ticket restaurant με μετρητα..αν εχει καποιος καμια ιδεα...η δουλεια μ θα μ δωσει ticket restaurant αλλα εγω θελω να τα κανω μετρητα ...

- proskopos
- Wow! Terabyte level
Δεν μπορείς να τα αλλάξεις με μετρητά. Είμαι σχεδόν σίγουρος. Ούτε καν σου επιστρέφεται η διαφορά αν κάνεις λογαριασμό μικρότερο του ticket σου. Το έχεις, αγοράζεις, το δίνεις. That's all folks.evridikitasou wrote:κοιτα αυτο το site το ειχα διαβασει κ εγω αλλα δν μ δινει την πληροφορια π θελω..
Ξέχνα το evridikitasou, αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι να το κάνεις; Ειναι πολύ cool να αγοράζεις με tickets την στιγμή που οι υπόλοιποι πληρώνουν μετρητά 

που θα πάει θα το δουμε...
-
- byte level
ναι αλλα εγω θελω να αγορασω ενα ποδηλατο..καταλαβες τωρα τι προβλημα εχω?κ θελω μετρητα..εκτος αμα παω στον καταστηματαρχη και του πω.."Θα σε πληρωσω με χαρτακια να πας στο σουπερ μαρκετ Συμφανάεις
?" αυτο ειναι το προβλημα μου και ψάχνω λύση..

-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
όπως το είπες, μόνο με προσωπική συμφωνία μεταξύ εσένα και του μαγαζιού ποδηλατών μπορεί να γίνει αυτό που λες...
- rapadder
- Gbyte level
Κατά διαβολική σύμπτωση και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημαevridikitasou wrote:ναι αλλα εγω θελω να αγορασω ενα ποδηλατο..καταλαβες τωρα τι προβλημα εχω?κ θελω μετρητα..εκτος αμα παω στον καταστηματαρχη και του πω.."Θα σε πληρωσω με χαρτακια να πας στο σουπερ μαρκετ Συμφανάεις?" αυτο ειναι το προβλημα μου και ψάχνω λύση..

Η προφανής λύση είναι να χρησιμοποιήσεις τα κουπόνια για να γλυτώσεις χρήματα που θα ξόδευες αλλού. Έτσι μπορείς να γλυτώσεις χρήματα ψωνίζοντας από τον Βερόπουλο (με κουπόνια), πηγαίνοντας στα Starbucks, Palmier Bistro και πληρώνοντας με κουπόνια και πάει λέγοντας. Τυπικά η αξία τους είναι 75 - 80 Ευρώ τον μήνα. Μπορείς λοιπόν να γλυτώσεις τα χρήματα για καφέδες, φαγητό για την εργασία κλπ με την χρήση των κουπονιών.
Πρέπει να είσαι προσεκτική και να αγοράζεις πάντα παραπάνω από την αξία τους (τυπικά 6 Ευρώ) για να τα αξιοποιείς στο έπακρο.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
-
- Academic status: High school
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τα tickets restaurant πού εξαργυρώνονται; ξέρετε ακριβώς πού;
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Είναι χαρτάκια με τα οποία μπορείς να αγοράσεις από συγκεκριμένα, ανάλογα με το χαρτάκι κάθε φορά, μαγαζιά και μόνο. Είναι κάτι σαν δωροεπιταγές για ένα συγκεκριμένο κάθε φορά μαγαζί, πχ για τον Βερόπουλο. Είναι μόνο για να πληρώσεις αγορές σου από το μαγαζί αυτό και τίποτα άλλο. Συνήθως κάθε χαρτάκι αντιστοιχεί σε συνολική αξία προϊόντων 5€.NapoleontasMaster wrote:Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τα tickets restaurant πού εξαργυρώνονται; ξέρετε ακριβώς πού;
Πάρε ένα ωραίο αυτοκίνητο να κανεις τι δουλειά σου, τι το θες το ποδήλατο!evridikitasou wrote:ναι αλλα εγω θελω να αγορασω ενα ποδηλατο..