Ατυχημα

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Post Reply
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Ατυχημα

Post by zweistein » Wed May 13, 2009 5:01 pm

μου το εστειλε φιλος. Αν καποιος ξερει κατι ας επικοινωνησει:

Την Κυριακή 10 Μάιου και 17.15 με 17.30 επί της Λεωφόρου Μαραθώνα στο ύψος της Αγίας Μαρίνας ασυνείδητος οδηγός με αυτοκίνητο μάρκας Suzuki Vitara σκούρου χρώματος ( Πράσινο ή Μαύρο- μάλλον το παλιό μοντέλο όχι το τρέχον ) χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή κινούμενο στην δεξιά λωρίδα κάνοντας επικίνδυνο ελιγμό για να αποφύγει την κίνηση.

Ο μοτοσικλετιστής (29 ετών)βρίσκεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει ή είδε το συμβάν οτιδήποτε στοιχείο που μπορεί να μας βοηθήσει σας παρακαλούμε να επικοινωνήσει στο giannis@freenetsa.gr ή στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.
Παρακαλούμε να δημοσιευτεί σε όσο το δυνατό περισσότερα site για την ανεύρεση του εγκληματία οδηγού.

Ευχαριστώ.
Image
maxthebest
Kilobyte level
Kilobyte level

Re: Ατυχημα

Post by maxthebest » Thu May 14, 2009 7:27 pm

και να τον βρει τον εγκληματια οδηγο, τι θα κερδιζει ο φιλος σου ?

Δηλαδη δεν φτανει που την πληρωσε ενα ατομο (τραυματιας),
θα εχουμε και δευτερο ατομο που θα την πληρωσει ο οδηγος.

Αφου το ειπες και μονο σου οτι ηταν ατυχιμα, δηλαδη δεν εφτεγε ο οδηγος.
Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν (Αντιγόνη στοίχος 523) =
Δεν γεννήθηκα για να συμμερίζομαι το μίσος , αλλά για να αγαπώ και να με αγαπούν.
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by enum21 » Thu May 14, 2009 7:33 pm

χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή κινούμενο στην δεξιά λωρίδα κάνοντας επικίνδυνο ελιγμό για να αποφύγει την κίνηση.
Απο τη στιγμη που ειναι λαθος του οδηγου θα πρεπει να υποστει και τις αναλογες συνεπειες.
Δεν εδειξε καθολου ανθρωπια, θα μπορουσε να ειχε σταματησει και να τον βοηθησει εφοσον ηταν αυτος υπευθυνος, αλλα τρομαξε μηπως πληρωσει λιγα ευρω και την κοπανησε.
Ο φιλος του μπορει να μην κερδισει κατι αλλα ισως γλιτωσει αλλους που θα βρεθουν στο δρομο του.

[επισης] Αν ηταν ατυχημα, δηλαδη εφταιγε ο νεος (γλιστρησε κλπ), τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα δεχοταν βοηθεια, αλλα απο τη στιγμη που ηταν υπευθυνος ο οδηγος... :-" την "εκανε" [/επισης]
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu May 14, 2009 7:51 pm

κινούμενο στην δεξιά λωρίδα κάνοντας επικίνδυνο ελιγμό για να αποφύγει την κίνηση.
Ατυχημα με την ευρεια εννοια του ορου.Οι σφηνες(απο οτι καταλαβα περι αυτου προκειται) απαγορευονται. γιατι προκαλουν κατι τετοια.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Thu May 14, 2009 7:53 pm

το παιδί δεν τον γνωρίζω ο ίδιος. είναι παιδικός φίλος ενός φίλου.
και επειδή τυχαίνει να είναι αλήθεια και όχι chain letter είπα να το αναφέρω...
δεν ξέρω λεπτομέρειες πολλές. ξέρω ότι πήγαινε σε ένα γάμο που γίνονταν την ίδια μέρα στις 19:00 σε μια εκκλησια εκεί κοντά.
άκουσα ότι μετά από αυτό ήταν στο νοσοκομείο με σπασίματα στο σαγόνι, στα πλευρά και την σπονδυλική στήλη.
μπορεί να υπάρχει μια ελπίδα να υπάρχει μαρτυρας γιατί εκείνη την μέρα στην Μαραθώνος υπήρχε πoλης κόσμος...
άλλη μια φορα που είχε τύχει κάτι παρόμοιο βρέθηκε μέσω του greekcitroenclub ο οδηγός ενός citroen που είχε χτυπήσει κάποιον..οποτε ίσος να μην είναι αδύνατο να βρεθεί. ποτε δεν ξέρει κανεις.. anyway.

maxthebest wrote:και να τον βρει τον εγκληματια οδηγο, τι θα κερδιζει ο φιλος σου ?

για την λέξη ατύχημα τι να σου πω, την ανέφερα γιατί τσι νόμιζα μπορεί να χαρακτηριστεί το συμβάν. πάντως από την στιγμή που ο οδηγός τον εγκατέλειψε δεν ήταν σωστό..
Image
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Thu May 14, 2009 8:35 pm

maxthebest wrote:και να τον βρει τον εγκληματια οδηγο, τι θα κερδιζει ο φιλος σου ?

Εσένα αν χτυπήσουν τον φίλο σου(ή τον πατέρα σου),ακόμα κι αν έφταιγε εκείνος, δε θα θέλεις να βρεθεί ο -να μου επιτραπεί η λέξη-κερατάς που τον χτύπησε και τον παράτησε...? :smt017
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
maxthebest
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by maxthebest » Fri May 15, 2009 5:20 am

κάνοντας επικίνδυνο ελιγμό για να αποφύγει την κίνηση.
αυτο δεν το διαβασα πριν, οποτε ειχα υποθεση οτι δεν ειχε τοσο μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο οδηγος
Δεν εδειξε καθολου ανθρωπια
Αυτο ειναι αυθαιρετο συμπερασμα, καθως σιγουρα θα ειχε καθε θεληση να τον βοηθηση (καθως ειναι ανθρωπος) , και μαλιστα πιθανον να τον βοηθησε με το να καλεσει το ασθηνοφορο.

ο οδηγος προφανως δεν το εκανε επιτιδες καθως αν ηξερε το αποτελεσμα εκ τον προτερον, σιγουρα δεν θα το πραγματοποιουσε.
τρομαξε μηπως πληρωσει λιγα ευρω και την κοπανησε.
Σε αυτο εχεις μια δωση αληθειας, τρομαξε μηπως παει στην φυλακι, και προτιμησε να φυγει καθως αυτο θα του εδινε μια ευκαιρια (ρισκο) να γλυτωσει απο την φυλακι.

Το οτι θα πηγενε φυλακι, πιστευω οτι ειναι πολυ πιθανο μιας και τον τραυματισε σοβαρα.
αλλα ισως γλιτωσει αλλους που θα βρεθουν στο δρομο του
Αυτο και αν ειναι αυθαιρετο συμπερασμα, για να το πεις αυτο θα πρεπει να εχεις συμπερανει οτι ο οδηγος ειναι ψυχοπαθης δολοφωνος που σκωτονει για την διασκεδαση του , κατι τετοιο παλι ειναι αυθαιρετο γιατι δεν πιστευω οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι στον κοσμο.
Οι σφηνες(απο οτι καταλαβα περι αυτου προκειται) απαγορευονται. γιατι προκαλουν κατι τετοια.
Να ενας λογος που δεν πρεπει να δινουν αυτοκινιτο στον καθενα.
δε θα θέλεις να βρεθεί ο -να μου επιτραπεί η λέξη-κερατάς που τον χτύπησε και τον παράτησε...?
οχι βεβαια ,
1) μια τετοια αποφασει, θα συμμενε οτι στηριξα την αποφαση μου στο συναισθημα της εκδικισης. Τα συναισθηματα ειναι σαν τις σκεψεις δηλαδη δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Ποσοι πολεμοι εχουν δημιουργηθει με την αιτια της εκδικησης / μισους ?
Το να κινιγησεις το συναισθημα τις εκδικισης ειναι τοσο εγωιστικο, βασικα ειναι σαν την ιδεα "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" δηλαδη θα τραυματισεις καποιον για να πετυχεις τον στοχο σου, αρα αυτη η επιλογη ειναι λανθασμενη.

2) ειναι σαν να το θετεις αλλιως , προτιμας να τραυματιστει 1 ατομο ή 2 ατομα ?
3) Οχι δεν θελω, γιατι να θελω την τιμορια ενος ξενου ατομου, εσυ θα ειχες την ψυχικη δυναμη να τιμωρεις καποιον που δεν εχεις συναντησει ποτε ? πιστευω οτι κατι τετοιο δεν θα σου εδινε καν την ικανοποιηση του αισθηματος της εκδικισης, ουτε του αισθηματος της δικαιοσυνης.
4) αυτη η ερωτηση σου, με οδηγει στο εξης συμπερασμα :
α) οτι πιθανον (δεν ισχυριζομαι οτι ισχυει) πιστευεις στην ιδεολογια "οφθαλμος αντι οφθαλμου", δηλαδη επειδη σε χτυπισε καποιος θα πρεπει να κανεις και εσυ το ιδιο. Ισως δεν σε πληρωφορισαν οτι το κακο με κακο δεν νικιεται.
β) πιθανον να ειχες ιδιεολογια ενος lawful neutral ή lawful good χαρακτηρα.
5) Το επειδη ο νομος σου δινει την δυνατοτητα να τιμωρισεις καποιον (πχ. φυλακι), δεν συμενει οτι ειναι ηθικα σωστο. Πες μου σε μακροπροθεσμο επιπεδο τι θα κερδισεις ? πιθανον θα στειλεις τον οδηγο στην φυλακι για 3-4 χρονια, θα χασει την δουλεια του, δεν θα μπορει μετα να ξαναβρει δουλεια λογο του στιγματος τις φυλακης, πιθανον να χασει και την οικογενεια του - δεν θα κατσει η γυναικα του να τον περιμενει. Οποτε ενταξι τον κατεστεψες και τον αλλο για παντα.
<ειρωνικά>Μαλιστα, ωραιος τροπος να αντιμετοπιζεις τα πραγματα, αυτο ειναι δικαιο.</ειρωνικα>

Νομιζω οτι βλεπεται την ολο θεμα μονοπλευρα, και οχι και απο τις 2 μεριες. Εγω απλα σας αναφερο την αλλη μερια του νομισματος, για να μην οδηγηθειται σε αυθερετα συμπερασματα που οδηγηθηκαν μερικη μερικη.
Δεν γεννήθηκα για να συμμερίζομαι το μίσος , αλλά για να αγαπώ και να με αγαπούν.
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Fri May 15, 2009 8:31 am

maxthebest wrote:
δε θα θέλεις να βρεθεί ο -να μου επιτραπεί η λέξη-κερατάς που τον χτύπησε και τον παράτησε...?
οχι βεβαια ,
1) μια τετοια αποφασει, θα συμμενε οτι στηριξα την αποφαση μου στο συναισθημα της εκδικισης. Τα συναισθηματα ειναι σαν τις σκεψεις δηλαδη δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Ποσοι πολεμοι εχουν δημιουργηθει με την αιτια της εκδικησης / μισους ?
Το να κινιγησεις το συναισθημα τις εκδικισης ειναι τοσο εγωιστικο, βασικα ειναι σαν την ιδεα "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" δηλαδη θα τραυματισεις καποιον για να πετυχεις τον στοχο σου, αρα αυτη η επιλογη ειναι λανθασμενη.

2) ειναι σαν να το θετεις αλλιως , προτιμας να τραυματιστει 1 ατομο ή 2 ατομα ?
3) Οχι δεν θελω, γιατι να θελω την τιμορια ενος ξενου ατομου, εσυ θα ειχες την ψυχικη δυναμη να τιμωρεις καποιον που δεν εχεις συναντησει ποτε ? πιστευω οτι κατι τετοιο δεν θα σου εδινε καν την ικανοποιηση του αισθηματος της εκδικισης, ουτε του αισθηματος της δικαιοσυνης.
4) αυτη η ερωτηση σου, με οδηγει στο εξης συμπερασμα :
α) οτι πιθανον (δεν ισχυριζομαι οτι ισχυει) πιστευεις στην ιδεολογια "οφθαλμος αντι οφθαλμου", δηλαδη επειδη σε χτυπισε καποιος θα πρεπει να κανεις και εσυ το ιδιο. Ισως δεν σε πληρωφορισαν οτι το κακο με κακο δεν νικιεται.
β) πιθανον να ειχες ιδιεολογια ενος lawful neutral ή lawful good χαρακτηρα.
5) Το επειδη ο νομος σου δινει την δυνατοτητα να τιμωρισεις καποιον (πχ. φυλακι), δεν συμενει οτι ειναι ηθικα σωστο. Πες μου σε μακροπροθεσμο επιπεδο τι θα κερδισεις ? πιθανον θα στειλεις τον οδηγο στην φυλακι για 3-4 χρονια, θα χασει την δουλεια του, δεν θα μπορει μετα να ξαναβρει δουλεια λογο του στιγματος τις φυλακης, πιθανον να χασει και την οικογενεια του - δεν θα κατσει η γυναικα του να τον περιμενει. Οποτε ενταξι τον κατεστεψες και τον αλλο για παντα.
<ειρωνικά>Μαλιστα, ωραιος τροπος να αντιμετοπιζεις τα πραγματα, αυτο ειναι δικαιο.</ειρωνικα>

Νομιζω οτι βλεπεται την ολο θεμα μονοπλευρα, και οχι και απο τις 2 μεριες. Εγω απλα σας αναφερο την αλλη μερια του νομισματος, για να μην οδηγηθειται σε αυθερετα συμπερασματα που οδηγηθηκαν μερικη μερικη.
Δεν είπα να τον βάλουμε στον δρόμο να τον πατήσουμε μ'ένα αυτοκίνητο :!: Όπως εγώ αν δεν πληρώσω τους φόρους μου ή αν κλέψω λεφτά από μια τράπεζα θα με πιάσει η αστυνομία, έτσι ο καθένας μας πρέπει να δέχεται τις κυρώσεις για τις πράξεις του...Ούτε φυλακή θα έτρωγε,απλά θα πλήρωνε όλα τα έξοδα του τύπου που πάτησε (γιατί όταν συγκρούεται αυτοκίνητο με μικρότερο όχημα φταίει πάντα το αυτοκίνητο) και κάποια παραπάνω για ψυχική οδύνη αν του έκανε μήνυση...Δες το κι αλλιώς, αν τον πιάσουν τώρα οι ποινές θα είναι τριπλάσιες :smt006 Είμαι lawful, κακό είναι?
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
the_night_watchman
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by the_night_watchman » Fri May 15, 2009 12:45 pm

πριν 1 χρονο περιπου ο ξαδερφος μου ηταν με μηχανακι και πηγαινε κανονικα, κ ενας ηλικιωμενος με αυτοκινητο παραβιασε στοπ κ επεσε πανω του.
η συνεχεια ηταν σπασμενα χερια,το ενα ποδι και ναρθικας στον αυχενα.κανα εξαμηνο στο κρεβατι μετα.καλα,το μηχανακι αστο...
ο οδηγος ομως και σταματησε,καλεσε ασθενοφορο, και τα εξοδα του νοσοκομειου πληρωσε (και την επισκευη στο μηχανακι).
δεν την κοπανισε.
παρομοιως πριν χρονια με αλλο μου ξαδερφο κ εναν γειτονα,ιδια κατασταση.
επομενως ξερω πως αν ειναι ατυχημα δεν σε βαζουν φυλακη ουτε καταστρεφεται η ζωη σου απο τις (χρηματικες) ποινες που θα υποστεις.
η συνειδιση σου κ μονο σου επιβαλει να βοηθησεις εστω κ χρηματικα για το κακο που προκαλεσες στον αλλο.
δεν ειναι θεμα εκδικησης.ειναι θεμα συνειδησης.
edit:
και αμα θες να το δεις αντικειμενικα, εχω παραδειγμα κ απο την αναποδη, με επαγγελματια οδηγο τρακτορα να παιρνει κατω απ τις ροδες μηχανακι (δεν ειμαι σιγουρη για την καταληξη του θυματος τωρα,νομιζω δεν εζησε), δεν τον εγκατελειψε, ακολουθησε κανονικα την διαδικασια και οι τυψεις που ενοιωθε μετα δεν εξαγοραζονταν οσα λεφτα κ να εδινε...(και εννοειται πως δεν μπηκε φυλακη)
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote]πιθανον θα στειλεις τον οδηγο στην φυλακι για 3-4 χρονια, θα χασει την δουλεια του, δεν θα μπορει μετα να ξαναβρει δουλεια λογο του στιγματος τις φυλακης, πιθανον να χασει και την οικογενεια του - δεν θα κατσει η γυναικα του να τον περιμενει. Οποτε ενταξι τον κατεστεψες και τον αλλο για παντα.[/quote] με τον Φωσκολο καμια συγγενεια?
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims."
Image
:::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
maxthebest
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by maxthebest » Fri May 15, 2009 7:41 pm

:smt006 Είμαι lawful, κακό είναι?
κακο δεν ειναι , εχει και αυτο το πλεονεκτηματα του.

Απλα η ευκολη λυση ειναι να εφαρμοζουμε ακριτα τον νομο στα τυφλα,
αλλα αυτο δεν σημενει οτι ειναι και η σωστη ηθικα, ουτε οτι οδηγει στην καλυτερη αποφαση παντα.

Πιστευω οτι ο οδηγος, λογο της ψυχικου τραυματος που θα του εχει δημιουργησει η ολη υποθεση, και των τυψεων που θα εχει για την πραξη, δεν θα επαναλαβει την πραξη του.

Τωρα η τιμωρια του, να χρησιμευση ως παραδειγμα για αλλους παραβατες, δεν νομιζω γιατι απο την στιγμη που εχει θεσπιστη ως νομος, παραδειγματα παραβατες που εχουν τιμωριθει θα υπαρχουν απειρα.
με τον Φωσκολο καμια συγγενεια?
ναι μαλλον εχετε δικαιο στο οτι δεν θα λαμβανε τετοια ποινοι.

Το οτι τον αφησε στην μεση του δρομου και εφυγε, μπορω να σκεφτω 2 αιτιες:
1) θα εφταιγε ο φοβος του οδηγου, και στο πανικο του πηρε λανθασμενες βιαστικες αποφασεις, τις οποιες δεν θα τις λαμβανε αν ειχε πληρη συνειδηση του τι συνεβει.
2) δεν ειχε γνωση του νομικου συστηματος (οπως δεν ηξερα και εγω σε αυτη την περιπτωση) , οποτε υποθεσε οτι θα του συμβει το χειροτερο.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri May 15, 2009 8:29 pm

Το οτι τον αφησε στην μεση του δρομου και εφυγε, μπορω να σκεφτω 2 αιτιες:
Εγω λεω οτι ειναι η 3η.Ελληναρας με τα ολα του.Μαγκακι οπου τον παιρνει(στους ανηλικους μαθητες του ας πουμε) και κοτα οταν πρεπει να δειξει οτι τιμαει τα παντελονια του(στην προκειμενη περιπτωση).Και αλλοι εχουν τρακαρει αλλα κατεβηκαν να βοηθησουν τυχον τραυματιες.Και για να φας φυλακη απο τρακαρισμα πρεπει να τον αφησεις φυτο τον αλλον ή να τον σκοτωσεις.10 χρονια απαγορευση οδηγησης ειναι πολυ πιο αποτελεσματικα στην προκειμενη περιπτωση.
maxthebest
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by maxthebest » Fri May 15, 2009 8:40 pm

Ελληναρας με τα ολα του
χαχα :lol:

Συνοψιζοντας και για να μην παρεξηγηθο χωρις λογο, αυτο που θελω να πω ποια απλα :

Καταρχας πιστευω οτι ο τραυματιας ειναι αυτος που θα πρεπει να κρινει
αν θα συγχωρηση τον οδηγο ή οχι, και οχι ο φιλος του να παρει την αποφαση αντι για αυτον.

Δινεται στον τραυματια ενα ηθικο δηλημα σε περιπτωση που βρεθει ο οδηγος, μπορει να παρει μια απο τις εξης αποφασης :
α) να επιλεξει να τον στελει φυλακη. Αυτο θα τον ικανοποιηση ηθικα, αλλα θα βλαψει τον αλλο.
β) αν εχει την ηθικη δυναμη, να τον συγχωριση .

Πιστευω οτι απο τις 2 επιλογης, η δευτερη ειναι η καλυτερη, γιατι την συνεσθηματικη ικανοποιηση
μπορει να την αποκτηση και με αλλους τροπους οπως hobby. Την καταστροφη του αλλου δεν μπορει να την ανεραισει ομως.

σας ευχαριστω,
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat May 16, 2009 3:11 am

παιδιά δεν ξέρω τι μπορεί να είχε ο οδηγός στην σκέψη του,
ούτε ακριβώς ποιος έφταιγε,
ούτε ξέρω πως ακριβώς έγινε το ατύχημα.
αυτό που ξέρω πάντως είναι στην ελλάδα ο μέσος οδηγός είναι ζώο.
ποσο αίμα πρέπει να χυθεί πια στους δρόμους μας για να σταματήσουν οι ελληναράδες να οδηγούν σαν μακακες?

πριν από 2 περίπου μήνες έχασα ένα πολύ παλιό μου φίλο.
ο τύπος οδηγούσε Laguna και το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που στην κηδεία δεν άνοιξαν καν το φέρετρο (τι να σου κάνουν τα 5 αστερια στην ελλάδα αν ο άλλος είναι τρελός η αν εσύ είσαι ηλίθιος?).
μετά τον θάνατο του ενημερώθηκαν οι γονείς τους ότι έγινε δεκτός στο Berkley καθώς και επίσης έχασε την απονομή ενός βραβείου πρώτης θέσης σε ένα διαγωνισμό μουσικoσύνθεσης.
είχα χάσει 2 συμμαθητές στο λύκειο και έναν "συμ-προσκοπο" από μηχανή.
και έχω μια φίλη που τράκαρε με αμάξι (συνοδηγός) και έμεινε παράλυτη για πάντα.
σαν αυτά τα περιστατικά υπάρχουν χιλιάδες.

και είμαι σίγουρος ότι λίγο πολύ οι περισσότεροι από σας είχατε κάποιο γνωστό που είχε κάποια σχετική κατάληξη.
και να σας πω κάτι.
αντικειμενικά ίσος τελικά να μην έχει σημασία ούτε το παιδί που είναι στο νοσοκομείο, ούτε ο ηλίθιος που τον χτύπησε. δεν έχουν σημασία οι παραπληγικοί και οι νεκροί.

σημασία πρέπει να έχει που η τροχαία αρκετές φορες δεν κάνει την δουλειά της.
που ανεβάζουν τα πρόστιμα αλλα δεν επιβλέπουν καθόλου.
που το 95% των Ελλήνων έχουν δίπλωμα γιατί λάδωσαν.
που ολονών τους πιάνει η τρελα με την ταχύτητα και τις κόντρες και αν δεν έχουν το αμάξι το τρελα φτιαγμένο που μοιάζει με αυτά του NFS και και F&F κάθε αλλου NFS θα σκάσουν και αν δεν πουλήσουν μούρη με το να τρέξουν με 200 στη βουλιαγμένη θα μηδενιστεί ο εγωισμός τους.
που για να ανάψουν φλας να κάνουν μια προσπεραση τους είναι πολύ δύσκολο γιατί θα πάθουν αγκύλωση να απλώσουν το δαχτυλάκι τους 2 ίντσες πίσω από το τιμόνι.
που έχει γίνει υποσυνείδητο καθιερωμένο ότι ο άλλος είναι που θα πρέπει να προσέχει γιατί εγώ αυτή την στιγμή οδηγάω μαμάτα και κοψοχολιάζω τον άλλο με τις σφήνες μου και κάνω και τρελες εκκινήσεις στα φανάρια με burnouts και nitro.
δηλαδή ο μονος τρόπος να νιώσεις ασφαλείς στην άσφαλτο κάποιες φορες θα πρέπει αν είναι να οδηγάς ερπυστριοφορο?

ναι μπορεί να είμαι υπερβολικός.
αλλα δεν φταίω εγώ.
τα υπερβολικά νούμερα των θανάτων είναι που με κάνουν και εκφράζομαι υπερβολικά.
η υπερβολική αγνοια κάποιων είναι που με κάνει έτσι.
και ο υπερβολικός εγωισμός του ελληνάρα που θα βρει να εκφραστεί (και) με αυτό τον τρόπο για να πουλήσει μούρη.
Image
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat May 16, 2009 12:33 pm

Καθολου υπερβολικος.Εμενα φιλος μου πηρε πρωτο αμαξι golf gti.Και φυσικα δεν τρεχει. :lol:
Μια φορα μπηκα στο αμαξι του και ειχα βαλει και τις 2 ζωνες :smt021
Post Reply

Return to “off-topic”