Διαστημικός Τουρισμός

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Post Reply
Xrhstos_kiP
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Διαστημικός Τουρισμός

Post by Xrhstos_kiP » Tue Aug 11, 2009 2:28 am

Ισως ειναι λιγο μακρινο, κ λιγο "ακαιρο"(εδω ο κοσμος καιγεται...), αλλα δν παυει να κοντευει να γινει πραγματικοτητα...
Διαστημικος τουρισμος...
Προσωπικα, ονειρο γ μενα, και ενας γαματος λογος να μην αρχισω κακες συνηθειες αλλα κ να προστατευσω κιαλλο τον εαυτο μου(τσιγαρα, ακτινοβολιες κλπ....) κ να ζησω παραπανω κ πιο υγιης..

Εχουν ηδη αρχισει να κατασκευαζονται διαστημικα τουριστικα-εκπαιδευτικα κεντρα (ενας στο new mexico απ τα πιο γνωστα)...οι τιμες λεγανε θα ειναι αρχικα κατι 8-ψηφια-ευρω αλλα με τη παροδο τΩν χροοο-οοοονων θα φτασουν κ τα 5-ψηφια, ενα ποσο εφικτο...σε φαση στα 60-70 σου(κ μ ολα τα φαρμακα π θα χεις παρει) ξαφνικα να χαθουν οι οικονομιες της οικογενιας κ της γυναικας κ της πεθερας, κ κανα γιου :-p .... κ μετα να τους στελνεις email απο το διαστημα.. :smt024 "ελα γυναικα, εεεε, δν θα γυρισω σημερα σπιτι...θα σε βλεπω απ ψηλα.. ;) "..

εδω ειναι ενα πολυ ενδιαφερον site, το οποιο λεει διααααφορα περι διαστημικου τουρισμου στο μελλον.. :

http://www.spacefuture.com/tourism/tourism.shtml

αποψεις κ σκεψεις λοιπον... :-p :)
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Διαστημικός Τουρισμός

Post by zweistein » Tue Aug 11, 2009 10:38 am

Θα το βάλω στην ατζέντα μου για όταν γίνω πλούσιος και δεν θα ξέρω τι θα κάνω με τα τρελα λεφτά που θα έχω :lol:
Image
cypher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a
Re: Διαστημικός Τουρισμός

Post by cypher » Tue Aug 11, 2009 11:38 am

Κατι ακυρο που μου ηρθε σαν ιδεα. Αν πεσει τοσο το κοστος (σε 5ψηφιο ποσο) δεν θα βρεθουν μερικοι βαρεμενοι που θα θελουν να θαφτουν στο διαστημα; :-p
Εκει εχει λεφτα η υποθεση. Buzz Lightyear: The crow's return. Και στο φερετρο θα γραφει "Στου διαστημα κι' ακουμα παραπιρα" (ελληνιστι "To space and beyond" )

:smt116
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Προφανως χαιρομαι γιατι πηρα νεα 22"αρα οθονη, οχι τιποτα αλλο. :-D
ImageImageImageImageImageImageImage
Post Reply

Return to “off-topic”